Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
valójában tehát nem a pap volt a mellékszereplõ a jelenetben, hanem a fedélzetmester.
"Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy hogy lesznek képesek harcolni mikor a személyzet jórésze (a legjobb pilótájukkal együtt) lent csücsül és majd ellenáll 😄."
biztos hogy itt ellenállás lesz? úgyértem, biztos hogy a cylonok támadólag lépnek fel és ellen kell állni nekik? szerintem ezek totál nyitott kérdések, kihozhatják ezt is, azt is.
Annyi minden érdekes dolgot kihagytak, egy példa:
Egyébként van egy sejtésem, hogy mi lesz ebbõl: Egy teljes évadot el lehet ezután csak azzal húzni, hogy hogyan mentik ki az embereket New Capricáról. Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy hogy lesznek képesek harcolni mikor a személyzet jórésze (a legjobb pilótájukkal együtt) lent csücsül és majd ellenáll 😄.
És akkor 4. évadban Roslin elnök lesz és elindulnak megint a Föld felé. Aztán újabb bonyodalmak, 5. évad talán, de lehet csak a 6.ban találják meg földet. ÉS akkor jöhet a 7. amikor a földiekkel visszavágnak, és még 4 vadon keresztül visszamennek és elfoglalják a 12 kolóniát, aztán még 1 évad míg kiirtják az összes kenyérpirítót. Elég sötét jövõ. Ne legyen igazam.
A helyszíni látványvilág pedig... szóval a Fireflyban elment egynek ez a fajta megjelenítés, mert az a sorozatot nem volt szabad komolyan venni, és akkor egybõl jobban festett a colt, a ménes, és mögöttük egy úrhajó. De ez a bsg egy komoly scifi (-nek indult anno), ez a fajta koncepció szerintem is távol áll az egésztõl.
Meglátjuk mi lesz, én személy szerint skizofrén módon csalódtam is, de egyúttal mégsem csalódtam a 65 perc után ;]
Bõvebben és érthetõbben: minél tovább húzni, hogy dõljön a lé a reklámjogokkal és a nézettséggel...
Érted...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az egy év ugrás sok volt, picurit még reménykedem, hogy valami olyan csavaros dolog merült fel bennük, ami miatt megérte ez a rizikó, de én is kicsit ki vagyok ábrándulva az alapfelállástól. Viszont sok dolgot eltaláltak. Leharcolt Lee már egy fokkal kevésbé ellenszenves, Dualla egy fokkal vonzóbb lett hosszú hajjal, stb.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Azt érzem, hogy lesüllyedtek a StarGate szintjére. Egyértelmû mire volt jó ez a húzás: lehet vele húzni az idõt. Több pénzt bezsebelni.
Sajnálom, hogy egy ilyen nagyszerû sorozatot tönkretettek. A 2 évad jó volt, megtartom. De innentõl kezdve nem érdekel.
2.: Zene: egyre jobb, a priest-theme nagyon tetszett...
3.: Megvan a következõ Cylon model, mondhatni gyorsan (a feltünéséhez képest), imádon Dean Stockwell-t, mint szinészt, de az, hogy behozták ezt a vallásos Cylon-dolgot, én egy kicsit homlokráncolva néztem, egészen a "there is no God" szövegig. Hatalmas jelenet volt, amikor a két Stockwell-Cylon beszélt.
4.: Baltar vs. Roslin, szép kis oldalvágások mindkét oldalról, vártam mikor vágja Roslin képébe Baltar, hogy neki köszönheti az életét.
5.: Sharon-C: hoppá, úgytünik elvesztették az egyik nagy fegyverüket a flottások. Viszont mi a rák történt vele? Ott rohadt egy évig a Galactikán?
6.: Nagyon durva sötét fellegek megint az égen - Roslin akár törvénytelen módon is hajlandó lett volna Baltart megfékezni. A sötét, korrupt, drogos, erkölcstelen Baltar megjelenése sem kevésbé vészjósló, fõleg az, ahogy ráeszmél mit is tett valójában.
7.: Érdekes III. évadot várhatunk. Bár nem igazán tudom, mit lehet ebbõl a helyzetbõl kihozni, de tény, hogy egyetlen (dupla) rész alatt fenekestõl felfordították az egész sorozatott. Azt nem mondanám, hogy rossz irányba, de kétségkívûl alapos változások voltak.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
The next episode, Lay Down Your Burdens, Part II, a 90 minute episode that ends the season, will air Friday, March 10rd at 10/9 Central on the SciFi Channel.
És a scifi oldalán is 90 percesnek írják, szal ezért olyan "érthetetlen" az elsõ rész, mert csak elkezdi a dolgokat, de nagyon messze van a befejezéstõl...
Leszedtem az orenjis verziót már 2 helyrõl is de nincs egyáltalán hangja...
Valami ötlet?
minden más filmnek van...
Egyébként nekem is dvdrip van.
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használt ezt a taget. A szöveg így láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"