Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig tartom álláspontom, hogy Gaeta Cylon ügynök, abból is az alvó. Túl nagy, és fontos helyzetekben ott van. A mostani választási csalások lebuktatása tõle indul, õ a 3.ember a Galacticán, õ "pötyögte be" a koordinátákat minden egyes ugrásnál, és most jelen pillanatban Gaius mellett ügyködik elég rangos helyen...Mindig ott van a tûz közelében! Kellett lennie a hadsereg színeiben is egy ügynöknek beépülve lennie, és sztem õ volt az. Nem hinném, hogy a Cylon-ék annyira "buták" lennének, hogy csak újságíró, tv-s miegymás lenne a beépített emberük. Ennek ellenére Gaeta sztem nem tud róla, hogy mi is õ valójában
Én azon csodálkozom, hogy lelépett a Galacticáról. Elvileg ha Tigh lelép, õ lesz az XO. Apropó, akkor most Halo lett vajon az XO a Galacticán? És Dualla a Pegasus-on? Egy kissé morbid.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Korábban is a "láthatatlan topik" jelzõt viselte 😊))))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még mindig tartom álláspontom, hogy Gaeta Cylon ügynök, abból is az alvó. Túl nagy, és fontos helyzetekben ott van. A mostani választási csalások lebuktatása tõle indul, õ a 3.ember a Galacticán, õ "pötyögte be" a koordinátákat minden egyes ugrásnál, és most jelen pillanatban Gaius mellett ügyködik elég rangos helyen...Mindig ott van a tûz közelében! Kellett lennie a hadsereg színeiben is egy ügynöknek beépülve lennie, és sztem õ volt az. Nem hinném, hogy a Cylon-ék annyira "buták" lennének, hogy csak újságíró, tv-s miegymás lenne a beépített emberük. Ennek ellenére Gaeta sztem nem tud róla, hogy mi is õ valójában
Letelepedés:ez egy érdekes dolog. Az eddigi BSG-k kontrasztja az egész. Két tábor (szinte fele-fele) a nézõ közül: akinek tetszik és akinek nem tetszik a megvalósítás. Akárcsak New-Capricán! Ennél tökéletesebben nem lehetett volna megoldani a párhuzamot, és megosztani a nézõket. Brilliáns! Méghogy idõhúzás? Dehogy, sõt ellenkezõleg: az ember a saját hibáiból tanul. Rossz nézni a lakók sorsát, és ez a "hanyag" vezetésnek köszönhetõ. Mi lett volna, ha most a Földet találják meg, és ugyan így "eljátszák" a lehetõséget?
Cloud-9: Egyértelmûen jelkép volt: luxus hajó volt, luxus megszûnt - irány New-Caprica. Mennyivel több ember visszament volna a hajóra, ha lett volna lehetõség rá... Ugyebár ott mesterséges napsütésen át víz, kék égig minden volt. Luxus...A mostani "földön"? Luxus? Ugyan.
És itt jön be egy fontos vonulat: a béke, amit a cylonok felajánlottak. Ugyebár egyértelmûen egyoldalú béke,bármelyik pillanatban leigázhatnák az embereket. De nem teszik. Hogy miért? Mert van egy tervük. Aminek sztem a része, hogy akaratuk ellenére (?) kezdenek humanizálódni, és így elég szar lehet minden sarkon 25 ugyan olyan modellt látni, amelyik te vagy 😊... Erre kell a béke. Ebbõl lesznek a táborok, amiben Starbuck is volt. Egy 30.000-es mintából azért már jobban lehet válogatni, mint egy-kettõbõl.
Illetve ha békével jöttek, miért ennyien jöttek? Hogy jöjjenek? Egy 4 fõs kisgéppel? Így legalább az emberek flottája az erõdemonstráció láttára hanyatt-homlok menekült.
Méghogy gyenge lett a 2. évad? Ennyire erõs, és a jövõnek ennyire szilárd, és kidolgozott alapot adni szinte lehetetlen. Egyszerûen tökéletes. Olyan kemény 3.évadnak nézünk elébe, ami mindent überel. Méghogy kirúgni az írókat? Kérem. Inkább egy ötöst nekik... A scienc fiction mûfaj alapja.
persze az egész szvsz
peace::
Ez a rez. dolog szvsz kissé zûrös, csodálkoznék, ha még mindig nem tudnának újraéledni...
Boomer-G is azelõtt halt meg hogy lelõtték volna a ressurection shipet <#wilting>#wilting>
Kész. Látom mind elfelejtettétek, hogy a ressurection ship elpusztult. Aki meghal odakint az meghal. Gina is meghalt, és ha a papokat kidobták (amit kétlek) akkor azok is...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Aki felirattal nézte meg a 2x20-as részt, talált valamilyen nyelvi, értelmezési, helyesírási, vagy akármilyen hibát? Át lett nézve (so-so), de maradhattak benne még.
Ha valaki talál jelezze hogy mi volt az pontosan! Thx elõre is
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy ha valóban most Sharon és Six a vezérféle nem hiszem, hogy rabszolgának akarnák az embereket. A nagy erõ felvonultatása csak azért kellett ,hogy elijjesszék, a Battlestar-okat, hogy tudjanak tárgyalmi velük.
Nem leszek az, mivel az egész team nevében mondom: köszönjük és szívesen ;-)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
és persze a többi remekmû is :-)
Köszi a gyors és minõségi munkáért a srácoknak és lány(ok) nak :-D
Kinnt van :-D