Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyit tudunk, hogy ott voltak a CIC-ben - bármilyen poszton lehetnek.

[NST]Cifu

Még mindig tartom álláspontom, hogy Gaeta Cylon ügynök, abból is az alvó. Túl nagy, és fontos helyzetekben ott van. A mostani választási csalások lebuktatása tõle indul, õ a 3.ember a Galacticán, õ "pötyögte be" a koordinátákat minden egyes ugrásnál, és most jelen pillanatban Gaius mellett ügyködik elég rangos helyen...Mindig ott van a tûz közelében! Kellett lennie a hadsereg színeiben is egy ügynöknek beépülve lennie, és sztem õ volt az. Nem hinném, hogy a Cylon-ék annyira "buták" lennének, hogy csak újságíró, tv-s miegymás lenne a beépített emberük. Ennek ellenére Gaeta sztem nem tud róla, hogy mi is õ valójában

Én azon csodálkozom, hogy lelépett a Galacticáról. Elvileg ha Tigh lelép, õ lesz az XO. Apropó, akkor most Halo lett vajon az XO a Galacticán? És Dualla a Pegasus-on? Egy kissé morbid.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

minden tudatot felélesztenek, függetlenül a számuktól. Ez a Scar epizódból is egyértelmû - van amelyik már ezerszer is meghalt.

[NST]Cifu
Engedek az erõszaknak, akkor én értelmeztem egy kicsit félre a Downloaded epizódot. Viszont akkor meg nem értem, mi a francot kerestek Capripán? Nem volt ott elég Six és Eight model? 😊

elég sûrûn járok, csak eddig nem írtam, így egy kicsit átértékelõdik a helyzet 😊...de most kiadtam magamból egy kicsit
IMYke2.0.0.0
Eddig nem sûrûn járhattál ide, ha ez feltûnik neked... <#vigyor>
Korábban is a "láthatatlan topik" jelzõt viselte 😊))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

vicces kinézete lesz az oldanak, ha mindenki spoilerezik 😊
Spoiler

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem az eslõ évad legelején jutoot elõszöreszembe hogy Cylon. amikor valamit elcssztek olyan nyálas módon kezdte magára vállalni. (Az én hibám stb. Nincs mentségem.)Kicsit túl tökéletenek tûnt. Õersze nem hiszuem hogy Cylon de nagyon jó kis karakter...
ok, engem meggyõztél, lehet hogy Gaeta cylon 😊

Egy kicsit zavaros lesz, de:

Még mindig tartom álláspontom, hogy Gaeta Cylon ügynök, abból is az alvó. Túl nagy, és fontos helyzetekben ott van. A mostani választási csalások lebuktatása tõle indul, õ a 3.ember a Galacticán, õ "pötyögte be" a koordinátákat minden egyes ugrásnál, és most jelen pillanatban Gaius mellett ügyködik elég rangos helyen...Mindig ott van a tûz közelében! Kellett lennie a hadsereg színeiben is egy ügynöknek beépülve lennie, és sztem õ volt az. Nem hinném, hogy a Cylon-ék annyira "buták" lennének, hogy csak újságíró, tv-s miegymás lenne a beépített emberük. Ennek ellenére Gaeta sztem nem tud róla, hogy mi is õ valójában

Letelepedés:ez egy érdekes dolog. Az eddigi BSG-k kontrasztja az egész. Két tábor (szinte fele-fele) a nézõ közül: akinek tetszik és akinek nem tetszik a megvalósítás. Akárcsak New-Capricán! Ennél tökéletesebben nem lehetett volna megoldani a párhuzamot, és megosztani a nézõket. Brilliáns! Méghogy idõhúzás? Dehogy, sõt ellenkezõleg: az ember a saját hibáiból tanul. Rossz nézni a lakók sorsát, és ez a "hanyag" vezetésnek köszönhetõ. Mi lett volna, ha most a Földet találják meg, és ugyan így "eljátszák" a lehetõséget?

Cloud-9: Egyértelmûen jelkép volt: luxus hajó volt, luxus megszûnt - irány New-Caprica. Mennyivel több ember visszament volna a hajóra, ha lett volna lehetõség rá... Ugyebár ott mesterséges napsütésen át víz, kék égig minden volt. Luxus...A mostani "földön"? Luxus? Ugyan.
És itt jön be egy fontos vonulat: a béke, amit a cylonok felajánlottak. Ugyebár egyértelmûen egyoldalú béke,bármelyik pillanatban leigázhatnák az embereket. De nem teszik. Hogy miért? Mert van egy tervük. Aminek sztem a része, hogy akaratuk ellenére (?) kezdenek humanizálódni, és így elég szar lehet minden sarkon 25 ugyan olyan modellt látni, amelyik te vagy 😊... Erre kell a béke. Ebbõl lesznek a táborok, amiben Starbuck is volt. Egy 30.000-es mintából azért már jobban lehet válogatni, mint egy-kettõbõl.

Illetve ha békével jöttek, miért ennyien jöttek? Hogy jöjjenek? Egy 4 fõs kisgéppel? Így legalább az emberek flottája az erõdemonstráció láttára hanyatt-homlok menekült.

Méghogy gyenge lett a 2. évad? Ennyire erõs, és a jövõnek ennyire szilárd, és kidolgozott alapot adni szinte lehetetlen. Egyszerûen tökéletes. Olyan kemény 3.évadnak nézünk elébe, ami mindent überel. Méghogy kirúgni az írókat? Kérem. Inkább egy ötöst nekik... A scienc fiction mûfaj alapja.

persze az egész szvsz

peace::
egyetértek, a downloaded epizód a multban történt. Six és Boomer feltámadása között cirka fél év van, ez el is hangzik a részben. Tehát az elsõ szezon majd fél évet tart (a második elején nyirják ki sharont), a második 3-4 hónapot.

Pharaoh
Ja, az eleje egy kis visszatekintés volt hogy hogyan is támadnak fel. Amúgy meg fél év telik el a letelepedés utánit leszámítva, mert mondták az elején, hogy fél év múlva lesznek a választások.

Én végig úgy értelmeztem a Downloaded c. epizódot, hogy vmikor a múltban feléledtek, aztán pedig a jelenbe ugrottunk. Na nem mintha sok idõrõl lenne szó, az elsõ két évad hány napot ölelhet fel (leszámítva a végén a nagyobb ugrálásáokat)? 50-60 napot?

Ja de latom nem ez volt a kerdes😊
Mintha vhol emlitettek volna h a res ship azert van, mert bizonyos tavolsagon tul nem jut el a "jeluk" (lelkuk) az ujjaszuletesi helyre. Ezert ment egy az embereket uldozo flottaval.
[NST]Cifu
Nem kötekszem, véleményt fejtek ki. 😊

Ez a rez. dolog szvsz kissé zûrös, csodálkoznék, ha még mindig nem tudnának újraéledni...

Zsolo007
Akkor meg még elég közel voltak Capricához, hogy ott éledjenek újra. Nem értem miért kötekedsz. Azok egyértelmûen a res ship felrobbantása elõtt történtek. Utána Gina Pegasuson megmondta, hogy na mostmár meghalhat. Ennyi. Nem értem min vitázunk 😄

[NST]Cifu
Szvsz õk nem a rez. shipen éledtek újra.

Zsolo007
Mirõl beszélsz? Six még az a six aki a pilotban halt meg "baltar sixe".

Boomer-G is azelõtt halt meg hogy lelõtték volna a ressurection shipet <#wilting>

[NST]Cifu
Akkor te viszont azt felejtetted el, hogy a Six konkrétan újraéledt, ahogy Boomer-G is. A Capricán, az S2E18 "Downloaded" részben...

Zsolo007

Kész. Látom mind elfelejtettétek, hogy a ressurection ship elpusztult. Aki meghal odakint az meghal. Gina is meghalt, és ha a papokat kidobták (amit kétlek) akkor azok is...

az összenézés alapján csak mese - persze a cylonok nem emberek, szóval ezt a pillanást bármire lehet fogni.

Pharaoh
Igaz a papok is elmondhatták, hogy hol vannak, nem volt jó ötlet megölni õket.

[NST]Cifu
Élek a gyanuval, hogy ez a "sugárzás" dolog csak mese, ha nem akkor eléggé gyenge próbálkozás viszont. :\

18. részig

A 18. resz egyertelmuen kimondja h isten keze van az egeszben, egyertelmu a szitu: a cylonok egyistenben hisznek pontosabban szinte tudjak hogy van; az emberek meg tobbistenhitben elnek ami nem igaz. Mind Gaius Sixe, mind Six Gaiusa isteni latomasok. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Pharaoh
Nem volt sokkal gyorsabb, hisz 1 év kellett nekik, hogy észleljék az egy fényévnyire történõ robbanást.[/sploiler]

PiszkosFred
Szerintem simán csak haza akart "telefonálni", ami így lényegesen gyorsabb volt. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szvsz Six bosszubol robbantotta fel a Cloud 9-t azert cserebe amit a Pegasuson tettek vele. Az mar egy masik kerdes hogy miert epp most; valszeg inkabb a dramatikai hatas kedveert
geri15
Javítjuk, köszi! <#wink>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Pharaoh
Már nem kell, ezek a megállípatások a tegnapi feliratra voltak igazak, most szedtem le megint és ebben már jól vannak. Egy kis hiba: Az utolsó mondat kis betûvel kezdõdik.

geri15
Akkor újra átnézem, köszi.

Zsolo007
Ha megtalálod szolj pls 😊

Okezsoke akkor valahol csak megvan. Utannakeresek. 😊

Pharaoh
Volt benne egy-két elgépelt rész, és benne maradt egy egész angol mondat.

geri15
Hy emberek!

Aki felirattal nézte meg a 2x20-as részt, talált valamilyen nyelvi, értelmezési, helyesírási, vagy akármilyen hibát? Át lett nézve (so-so), de maradhattak benne még.

Ha valaki talál jelezze hogy mi volt az pontosan! Thx elõre is

Zsolo007
The next High Definition (HD) broadcast, Resurrection Ship, Part II, will air Sunday, March 19th at 8/7 Central on the Universal HD Channel.

Zsolo007
Adják folyamatosan, ha jól emlékszem 11. résznél járnak, de azt nem rakják fel valmaiért....

Egy koltoi kerdes: a season2t adtak mar hdtvben?

Kozben eszembe jutott valami a kapura tarto labdas hasonlatrol. Talan en inkabb ugy erzem, mintha 19-re lapot huztak volna husznegyezes kozben. A 2-esnek nincs nagy eselye, de ha bejon, tarol. Csak en felek, tul nagy a kockazata, hogy 3-as vagy netan egy asz jon... :-) Kulfoldon is elegge ketteosztotta a rajongokat, megy az agyalas rendesen...

IMYke2.0.0.0
Upsz #2123 végére...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ezt írtam lejjebb én is... másképp fogalmazva 😊

megnéztem mégegyszer a 20ast, magyar felirattal. Azon gondolkozom, hogy a végén amikor bemegy sharon, six és a ficko, ugyebár azok biztosan a "Hõsök". Mivel six és gaius szerelmes egymásba, erre a vonalra építve egy egész elfogadható forgatókönyvet lehet kihozni.

Pharaoh
Ez a sátorváros térdigérõ sárban eléggé lehangoló. Még ha így is akarták Baltar szinvonalát tükrözni, akkor is túlzás, arra elég lett volna a sok nõ a szobájában. A betonhoz nem kell valami nagy búbaz technika, és még arra se voltak képesek.
Amúgy ha valóban most Sharon és Six a vezérféle nem hiszem, hogy rabszolgának akarnák az embereket. A nagy erõ felvonultatása csak azért kellett ,hogy elijjesszék, a Battlestar-okat, hogy tudjanak tárgyalmi velük.

nézd meg az elejét, feltétlen. A háromorás, kétrészes pilot mindent ver!

Jo, hogy vannak, akik szannak ra idot es faradtsagot. Minden elismeres! :-)

geri15
most nagyképû lennék ha azt mondanám hogy nincsmit? :-DD
Nem leszek az, mivel az egész team nevében mondom: köszönjük és szívesen ;-)

Koszi, belenezegettem par dialogba. Par kisebb elforditgatas, de az boven belefer. Regebben mar mondtak, de kovetkezetesnek kellene lenni a magazodassal es a tegezodessel. Nagyon erzodik, mikor melyiket kell(ene) hasznalni. Egy angol felirat nincs veletlenul? Nagyon tudnam ertekelni.

http://www.battlestargalactica.extra.hu/subpage.html

és persze a többi remekmû is :-)
Köszi a gyors és minõségi munkáért a srácoknak és lány(ok) nak :-D
Ujraneztem higgadtan :-) Annyira hinni szeretnem, hogy ez jo lesz igy. Ebben egy picit segit, hogy sok interjut es blogot is olvastam. Amugy jo a hasonlat :-)