Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor már semmin, a letelepedés elött Starbuck "beszólt" Apollónak, utána meg le sem sz@rta.
Igazából nem vesztek össze, csak már külön utakon járnak.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem valószínû, hogy csak álmodna.
Szvsz pont ezért lesz jó a harmadik évad. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
- Lófaszt, nehogymá, revagy a Szájlon kém!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem a legszebb, de csinos es errol volt szo, mindketten csinosak. 😊
#2201: O is nagyon csinos. 😊
#2206: Csak rengeteg rajta a smink. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Ha ilyen stílusban lenne a bsgben, asszem megtriplázná a nézettséget... ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az "Arigato" címû számát ajánlom.
Meg ezt a klipet: Ryoko Hirosue...Kaze No Purizumu
De jó még a "Daisuki" c. száma is! <#eljen>#eljen>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szerintem nincs ember, akinek abban a filmben ne tetszene 😊
(imdb fórum: She was pregnant a year ago, 2005, and had a kid)
In other Season 3 news, SCI FI issued a press release earlier this week announcing that it would delay the series premiere until October 2006. (The release is available at thefutoncritic). Immediately, the boards went crazy, with some fans in "gloom and doom" mood. But a SCI FI source told this reviewer that "BSG is going nowhere."
Reasons for the delay in airing the next batch of 20 episodes were provided:
1) SCI FI wants to have original programming throughout the entire year instead of at 10-week intervals; 2) the entire set of Galactica episodes will be shown uninterrupted; 3) SCI FI wants to try out other series that are less arc heavy in BSG's summer timeslot; and 4) it is hoped that a new combo of programs can occur in October, like Season 2 of Dr. Who with Galactica's Season 3. All these reasons make sense to this reviewer. Further, the source indicated that Galactica is their premier show, having reached critical acclaim and bringing recognition to the channel. SCI FI remains hopeful Galactica will last several more seasons, and with this programming move, it very well might.

Ráadásul, a BSG utolsó részében pontosan ugyanazt csinálta, mint a Szárnyas fejvadászban - cigi, szûrõtlenítés + bajusz. Fejhajtás a klasszikus elõtt, a forgatókönyvírók részérõl.
Katee Sackhoff sajnos a férfias nõ kategória - nem véletlenûl választották erre a szerepre. Az arca, a szája... A képek jól mutatják, hogy a sminkek mennyit dobnak rajta, de ettõl még nem a szép kategória.
Tricia Helfer pedig komoly smink nélkül is jól mutat. Õ sem a kifejezett szépség, de szebb, mint Katee. S én elfogult is vagyok vele szemben <#vigyor>#vigyor>
#2192: Szerintem, meg nem kene leszolni. Nekem sem a tipusom, de azert jo nõ na.
Mindenki kedvence tricia helfer. 😊
Az oreg mit csinal a bajszaval? Mar az elnok embereiben is furan nezett ki vele. 😄
Azert itt nagyon komoly kepek vannak. 😄

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Pedig imádom az idõutazásos témát, de nem egy ilyen reális környezetben (B5-ben jól megoldották, hogy egy többmillió éves õsi és hatalmas energiájú gép csinálta az idõtorzulást)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Persze van még egypár a tarsolyomban, de azt meghagyom nyárra :pp
Addig is megnézem a teljes 2 szériányi eredeti BSG-t 😊))
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
4) Anettka végre ûrutazást tehet, rámosolyog a föld körül állomásozó Cylonokra, azok egybõl feladják a harcot, és tömeges csavarhúzós öngyilkosságot követnek el. Késõbb Gaius beleszeret, de Anettka Adama-ért otthagyja...
Vagy a Light Brigade (az itt is egy igencsak csattanós vég lenne) 😊)
Mivel Manny Coto éppen a 24 új szériájával foglalatoskodik, így nem várhatunk hasonlóan ütõs csattanót a 3. szezon végére.
De ha már alternatív befelyezés kell, akkor a mester után szabadon:
1) megtalálják a földet, fejlettsége azonos az övékkel. Adama leszáll a fõváros fõterén, kezet fog a föld vezetõjével, teljes a boldogság (emberek tömegesen mennek le a flottából a földre "nyaralni"). Adama és a föld vezetõje beszélgetnek a fõtéren, majd feltûnik még valaki, aki úgy néz ki, mint a vezetõ, majd még 4 két mosolygós Boomer és 3 Six két egymással vitatkozó Pap (Dean Stockwell) társaságában ....
2) megtalálják a földet, hasonló fejlettségûek saját flottával. Eltelik fél év készülõdnek a háborúra, amikor is egyik pillanatról a másikra elkezdenek feltûnni a BaseShipek. 1,3,8, ... 350 darab. Hatalmas harc alakul ki az ûrben, de a >10x túlerõvel szemben nem nyerhetnek. Az utolsó elõtti kép Adama, amint megnyomja a föld önmegsemmisítõ gombját. Az utolsó kép egy kietlen, vulkánokkal teli bolygó képe, rajta egy jó elõre elhelyezett túlélõ kozponttal és párszáz emberrel ...
3) A New Caprica-ról elmenekült flotta sikeres ellenállást szervez meg a Cylonok ellen. Baltar sikeresen befolyásolja CapricaSix-et, Roslin pedig BSGBoomert, így meggyengülnek a Cylonok, és beilleszkednek az emberi társadalomba (Cylon-ember párok). Csakhogy a pirítósok ezt nem nézik jó szemmel, és egymás ellen fordul az emberi és robot Cylon faj. Emberi Cylonok jópár BaseShip-et az ellenõrzésük alá vonnak, és a New Capricai emberekkel együtt elmenekülnek. Ekkor a két emberi flotta egyesül a robotok ellen, de még kevesen vannak. Újabb választás alkalmával Roslin nyer, és a prófécia szerint elindulnak a föld felé. Mítosz 1000-el, végül megtalálják a földet. A föld éppoly fejlett, mint õk, jelentõs seregekkel és erõforrással rendelkeznek, de nem ismerik az FLT ugrást. Közösen új hajókat építenek, és az emberi cylonok infói alapján elkezdik felszámolni a robotokat. Utolsó nagy csata a robot fõváros porigbombázása orbitról.
Utolsó kép: egy elhagyott föld alatti bunkerben pár futószalag folyamatosan állítja elõ az új Cylon robotokat, majd egy raktár képe egymás mellé állított robotok százmilliói, ameddig a szem ellát ...
Cylonok megtamadjak a flottat es elpusztitjak az osszes hajot kiveve a Galactica-t. Ekkor Adama kozelit a kamerahoz es beleszol: Na jolvan nekem ebbol elegem van, ez egy szar sorozat. Inkabb megyek tuntetni, hogy induljon ujra a star trek. 😄
(volt egy rész, amiben eljátszották, hogy megtámadják a földet az idegenek, parancsnoki központban riadó, dobják az atomot, önmegsemmisítés, aztán kiderül hogy csak gyakorlat, de elbaszták, és ketyeg az óra, az atom meg valós 😄 mondjuk a végtelen határoknak mindig hasonló (finoman szólva is borús) vége van)
Esetleg a végén kiderül hogy mindenki Cylon az egész flottában és ez csak egy kisérlet része.
//Adama szunyokal a pulpitus mellett, mogotte a BS Galacticat bemutato videofilm utolso reszlete pereg egy kivetiton. Tigh ott all mellette, kihuzva magat, kezet hatul osszekulcsolva. Senki sem latja, de a farzsebeben levo laposuveg kupakjaval jatszadozik. Filmnek vege. Taps. Majd nyomaszto csend. Tigh oldalbaloki az Oreget
- Ebredj Bill, mondd el azt a marhasagot gyorsan, aztan var a taxi.
// Oreg felebred, elmondja a beszedet. Snitt. Taxiba beszallva odaszol Tighnak:
- Francba, sosem tudom meg, ki a maradek 6 szajlon.
// Tigh ranez? Nem erti a dolgot.
- Szajlon? Jol van Bill, utolso eset hogy megkinaltalak...
THE END
Az mekkora poén lenne, ha kiderülne, hogy valójában a választás sem volt még meg, és az egészet csak álmodja/ta valamelyik szerepelõ...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!