Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuippeR
ugye nem a magyar nyelvût nézted, mert meglepõen jól sikerült nekik egy szuper sorozatból középszerû valamit csinálni. (nem akarok a szinkronról flémelni, de mikor megnéztem egy részt magyarul, valahogy olyan érzésem támadt, hogy na bárki nézi is ezt meg, biztos geeknek néz, mert szeretem.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, hogy mi tett rád ilyen rossz benyomást a sorozatban, de annyit hagy mondjak el a sorozat védelmében - bár nem szorul rá: több milliós a rajongótábora - :
- A sorozat a Mini-Series után kezd kibontakozni;
- Ha megnézed a(z effektive) harmadik részét, már rabja leszel;
- Ez nem holmi ûr-technológiai bemutató, itt a történeten van a hangsúly;
- Garantálom, ha végignézed a teljes 2 évadot, te is - hozzánk hasonlóan - betont kaparva várod az októbert!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PiszkosFred
És hogy válaszoljak. Részemrõl egy scifi sorozatban két dolog számít. Egy: a világûr, a maga kiszámíthatatlanságával és végtelenségével. Kettõ: történet. Nem érdekel hogy hány hajó robban fel, mekkorát durran, milyen szexi a fõhõsnõ, és nem érdekelnek neoncsõvel hadonászó fél méteres köpenyes manók sem. Ez a sorozat egy "család" kálváriája az ûrben, és ezúttal az emberekrõl szól a dolog, nem a látványról. Hozzáteszem, igencsak korrekt a technika is. Két szezonon keresztül láttad egy csapat és egy "nép" történetét, kapcsolatokat, visznyokat, cselszövést és árulást, hõsöket és balfácánokat, mindezt megspékelve a jó öreg emberiségre jellemzõ gyarlósággal és aljassággal, de ugyanúgy a tisztelettel és ragaszkodással. Engem nagyon megfogott ;]

Ja, és van annyi csattanó és forduló a sorozatban, hogy Agatha Christie nénénk összes regényében nincs ennyi ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
"irritaloan rossz szinesszel"

Uh, ebbõl flém lesz ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pharaoh
Mikor a pilot-ot néztem az engem se fogott meg annyira, de a többi sorba nagyon bejött.

magus
ize, megneztem egy reszt belole, es valahogy nem fogott meg (bar sorozatot 1 resz alapjan nehezkes megitelni). nektek mi tetszik benne ennyire? nekem total atlagos sorozatnak tunt nehany irritaloan rossz szinesszel

<#nevetes1> <#eljen>
Pharaoh
Olvass vissza egyet.

Nagyon durva s2 utsó két része. Ez a sorozat minden résszel egyre jobb, pedig az induló szint is magas volt....

Ki tudja mikortól lesz s3?
BiG G
csak októberben indul? :'(

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Pharaoh
[NST]Cifu
Úgylátom elvonási tünetek jelei kezdenek feltünni egyeseken... 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ezeka rohadt Cylonok egyre ötletesebb modelleket vetnek be!

De kitartás! A Galactica parancsnoka magyar származású!
ez egy teljesen uj generacios cylon 😛

May the force serve you well!

quack
ez az elsõ 10 rész ugye?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

joebacsi
SPOILER!!

number9?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Eddig csak a Battlestar Galactica - Season 2.0, Vol. 1 jelent meg!

Mr Csé
én úgy tudom tudott róla

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Ínséges idõszak, szval egy két érdekesség.

Nem tudom tudjátok, de a sokat szidott Mary McDonnell (Roslin) kétszer volt már Oscar-ra jelölve, eccer a Farkasokkal Táncoló, egyszer a Passion Fish c. filmért.

Oscar jelölést magáról a stábból még Edward J. Olmos mondhat el. Õt a Stand and Deliver c. filmért jelölték anno.

Edward James Olmos bár váltig állítja, nem is tudott róla h vannak magyar felmenõi, valamint azt is h õ maga mexikói származású, azért remélem mindenki emlékszik még a híres "Asszed te vagy itt a Blédráner?" mondatára a Szárnyas Fejvadászban.
Pharaoh
2. évad DVD mikor jön ki?

Mr Csé
köszi

0Fritz0
Igen, az a második évad utolsó epizódja.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Mr Csé
a 2x20 az utolso rész?

"Ne, ne köss bele: a bõrszín, meg egyéb komoly külsõ jegyek persze dominálnak"
Ezek pont nem. Ha kinõt a csemet haja, akkor talán az mutat valamit, bár az is változhat. A bõrszin úgy tudom valamikor 2 hetes korban kezd realizálódni.

Elöbb néztem meg a Severed címû zombis-horror-túlélõ filmecskét, és a föszereplõ végig tökre ismerõs volt, csak nem tudtam honnan. Pont a végére jöttem rá, hogy Billy gyerek volt az. <#eljen>
Pharaoh
Szegény topic eléggé el lesz hanyagolva a következõ hónapokban.

valaki mintha keresett volna artworkot korabban

szio,

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lehet, hogy a dokinak azt koszontek, hogy ledrogozta a kicsit, es aztan visszahuzta, valami szerrel, es akkor a ket szulonek halottnak tunt, es a sjat gyerekuk volt, es nem kellett talani masikat.

a karszalag nem azért van, hogy az anyuka megismerje a babáját😄DD

a többi fontos dologba már belekötöttek mások😉

részemrõl téma lezárva

de épp ez az, hogy látták... napokig nézegették azt inkubátorban, fogták a kezét
és nagyon nem javaslom, hogy kioktass errõl a kérdésrõl, mert három gyerekem van
és mindenki, akinek van, és valaha látta az újszülöttjét akár csak öt percre is, annak tuti biztos nem cserélik ki a gyerekét
csak az mondhat ilyet, hogy a gyerek az gyerek, mind tökegyforma, akinek nincs még
ja, és a férjem is egyetértett velem abban, hogy egyik gyerekünket sem tévesztette volna többet össze azokután, hogy látta...

IMYke2.0.0.0
Egy olyan kisemberkét, akit még nem láttál nem is tudsz felismerni.
Az emberi szaporodás szépsége, hogy néhány komoly jegyen kívül, a megszületéskor minden gyermek "egyforma".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a napokban néztem végig a második szériát
elnézést ha volt már róla szó, nem olvastam túl sokat vissza
szóval: csak szerintem volt iszonyatosan béna megoldás a cylon-bébi kicserélése? Se az anyja, se az apja nem ismeri fel, hogy az ott nem az õ gyereke, miután napokig nézegették az inkubátorban, fogták a kezét, volt alkalmuk jó alaposan megnézni..
ez az egyik
a másik meg, egy ilyen nem túl népes számú populációban sikerült találniuk egy nagyjából azonos korú, méretû, külsejû koraszülöttet, aki pont a napokban hunyt el ráadásul...ehh
de tegyük fel, találtak, a véletlen pont a kezükre játszott
akkor is, teljesen elképzelhetetlen, hogy ne ismerték volna fel a saját gyereküket
szerintem ez nagyon gyenge pontja a filmnek, pedig egyébként nagyon szeretem

IMYke2.0.0.0
Jó kérdés...

Mikor lesz kiadva a 2. évad második fele dvd-n?

feliratok.hu

mostmár csak egy feliratot kéne keresnem a miniseriesre. ha megvan valakinek vegyen már fel MSN-re léccike! [email protected]
kosice
Mondjuk emule...
honnan lehet leszedni ezeket??
Pharaoh
Elsõ a 33. második a víz, de mivel van elõtte a két részes minisorozat (pilot) gyakran 3. és 4. nek mondják.

CSákó megvan 2 rész azt írták ez az 1. 2 epizód (33, Víz) de aszt mongyák benne ez a 3. és a 4. rész. Akkor mék az 1. 2 mongyátok már meg a címét mer így nem értem az egészet.

Ezt igazából nem lehet tudni mert céloztak rá, hogy valami történt csak nem tudjuk mi. (Gondolom ez is egy agyaljunkmárrajtaakövetkezõszezonig fogás 😊

nagyon szépen köszönöm.

ja, a pjg lassabban halad, de szerintem jobban is csinálja. De a másikkal is bõven nézhetõ, csak pár kifejezést hagytak ki.

Sziasztok!
Megköszönném, ha valaki elküldené nekem a 19-20. részhez a a magyar feliratot, vagy ha megmondanátok, honnan tölthetném le.
A feliratok.hu-n csak 18-ig van magyarul.
köszi

"Lee, mikor szerzel magadnak egy csajt? "
"Megvagyok, köszönöm."
"Csak nem még mindig Dualla-t kúrod?"
...

0Fritz0
Igen

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jah, amikor Starbuck éppen be volt baszva a barátjával?