Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
- A sorozat a Mini-Series után kezd kibontakozni;
- Ha megnézed a(z effektive) harmadik részét, már rabja leszel;
- Ez nem holmi ûr-technológiai bemutató, itt a történeten van a hangsúly;
- Garantálom, ha végignézed a teljes 2 évadot, te is - hozzánk hasonlóan - betont kaparva várod az októbert!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ja, és van annyi csattanó és forduló a sorozatban, hogy Agatha Christie nénénk összes regényében nincs ennyi ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Uh, ebbõl flém lesz ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ki tudja mikortól lesz s3?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De kitartás! A Galactica parancsnoka magyar származású!
May the force serve you well!
number9?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Nem tudom tudjátok, de a sokat szidott Mary McDonnell (Roslin) kétszer volt már Oscar-ra jelölve, eccer a Farkasokkal Táncoló, egyszer a Passion Fish c. filmért.
Oscar jelölést magáról a stábból még Edward J. Olmos mondhat el. Õt a Stand and Deliver c. filmért jelölték anno.
Edward James Olmos bár váltig állítja, nem is tudott róla h vannak magyar felmenõi, valamint azt is h õ maga mexikói származású, azért remélem mindenki emlékszik még a híres "Asszed te vagy itt a Blédráner?" mondatára a Szárnyas Fejvadászban.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Ezek pont nem. Ha kinõt a csemet haja, akkor talán az mutat valamit, bár az is változhat. A bõrszin úgy tudom valamikor 2 hetes korban kezd realizálódni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lehet, hogy a dokinak azt koszontek, hogy ledrogozta a kicsit, es aztan visszahuzta, valami szerrel, es akkor a ket szulonek halottnak tunt, es a sjat gyerekuk volt, es nem kellett talani masikat.
a többi fontos dologba már belekötöttek mások😉
részemrõl téma lezárva
és nagyon nem javaslom, hogy kioktass errõl a kérdésrõl, mert három gyerekem van
és mindenki, akinek van, és valaha látta az újszülöttjét akár csak öt percre is, annak tuti biztos nem cserélik ki a gyerekét
csak az mondhat ilyet, hogy a gyerek az gyerek, mind tökegyforma, akinek nincs még
ja, és a férjem is egyetértett velem abban, hogy egyik gyerekünket sem tévesztette volna többet össze azokután, hogy látta...
Az emberi szaporodás szépsége, hogy néhány komoly jegyen kívül, a megszületéskor minden gyermek "egyforma".
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
elnézést ha volt már róla szó, nem olvastam túl sokat vissza
szóval: csak szerintem volt iszonyatosan béna megoldás a cylon-bébi kicserélése? Se az anyja, se az apja nem ismeri fel, hogy az ott nem az õ gyereke, miután napokig nézegették az inkubátorban, fogták a kezét, volt alkalmuk jó alaposan megnézni..
ez az egyik
a másik meg, egy ilyen nem túl népes számú populációban sikerült találniuk egy nagyjából azonos korú, méretû, külsejû koraszülöttet, aki pont a napokban hunyt el ráadásul...ehh
de tegyük fel, találtak, a véletlen pont a kezükre játszott
akkor is, teljesen elképzelhetetlen, hogy ne ismerték volna fel a saját gyereküket
szerintem ez nagyon gyenge pontja a filmnek, pedig egyébként nagyon szeretem
Ezt igazából nem lehet tudni mert céloztak rá, hogy valami történt csak nem tudjuk mi. (Gondolom ez is egy agyaljunkmárrajtaakövetkezõszezonig fogás 😊
Megköszönném, ha valaki elküldené nekem a 19-20. részhez a a magyar feliratot, vagy ha megmondanátok, honnan tölthetném le.
A feliratok.hu-n csak 18-ig van magyarul.
köszi
"Megvagyok, köszönöm."
"Csak nem még mindig Dualla-t kúrod?"
...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.