6292
  • Zsolo007
    Meg ők teljesen ki akarják irtani az embereket....és hát van még 1 törzs, szal őket meg kell találni valahogy...
  • Fenrir
    A gyerek miatt, hiszen azt már az első évad utolsó része óta akarják.
  • Seten

Ja, ezt rég kibeszéltük már anno. Ez csak az össeesküvéselméletgyártók mániája (szerintem egyszerűen csak titokban dugtak :)).

Viszont ha tényleg így gondoljátok akkor azon is agyalhatnátok, hogy a cylonoknak miért állt érdekében, hogy az emberek megszökjenek New Caprica-ról.

• Kmarha
    Ezt anno kitárgyaltuk mikor volt ez a rész.. nem egy embernek tünt fel ez akkor :D Majd szépen kiderül valamikor a vége felé hogy ő tényleg nejlon, aztán jön pár flashback, hogy miket is követett el. Az a jelenet is szerepelni fog :P :)
  • Zsolo007
    Érdekes, valóban nagyon gyanús...
  • Fenrir
    Nekem mindenesetre nagyon furcsának tűnik az a mozdulat és utána az ahogyan Boomer ránéz.
  • otrosinka
    A külföldről való rendelés nem az én világom.....
    De reménykedem, megnézem szombaton a "pijacon" :)
    azért köszke...( csoroghat a nyálam :)
  • nyikolaj
    további polók: itt
  • nyikolaj
    hehe ez jó: [URL=http://www.amazon.com/Battlestar-Galactica-T-Shirt-Entertainment-Apparel/dp/B000BT9TYS]poló #1[/URL]

húú ez király: [URL=http://www.allposters.com/-sp/Battlestar-Galactica-The-Chosen-One-Posters_i1657772_.htm]polo #2[/URL] - egy ilyet kéne szerezni...

itt egy harmadik - [URL=http://www.80stees.com/products/Battlestar-Gallactica-Honor-T-shirt.asp]#3[/URL]

• otrosinka
    Hol lehet ilyen pólót szerválhi? :)
  • Cat #3073
    sztm csak simán kezet fog vele.
  • Cat #3072
    ha valaki nem nézi heroest, friss részből egy kép. A csávó polója az érdekes :)

• joebacsi
    nemtom, leszámítva a vírusos szerencsétlenkedést, meg helo nemkivágását a zsilipen, ezis van olyan ütős mint az eddigiek (új capricai menekülés ütik mindent eddig sztem)
  • joebacsi
    baltarral úgyis valami trükközés lesz, az túl snassz lenne, ha lenne egy rész amikor hopp baltarról kiderül hogy szájlon :)
    dí méris?
    inkább talán a halott mikrofonfejű ex barátja, de már ő is elég régóta "távol" van ahhoz, hogy potenciális nejlonesélyes legyen...
  • joebacsi
    plusz ugye ő leplezte le az elnöknő csalását a választáson, ami ugye közvetett azt eredményezte, hogy letelepednek Új Caprican, és ezzel már akkor is tisztában volt...bár ez tényleg már kissé erőltetett, de azért annyira nem elhanyagolható :)
    meg ezen kívül túlságosan kiegyensúlyozott karakternek tűnik a többiekhez képest (ami nagyon szimpatikus karakterré teszi nálam például, de ebben a sorozatban ez is gyanús :))

majdmöglássuk :)
  • PiszkosFred
    Nagyon régóta mondom én is, hogy ő egy nejlon ;] Most hogy felsoroltál pár jelenetet/lehetséges történetet, csak megerősítettél a hitemben. Úgy látszik nem csak én vagyok olyan elvetemült, aki a pókerarcú szürke emberkét kiszúrta magának, mint a beépült csúnya gonosz gép akiről még nem tudunk...
  • Fenrir
    Ugyebár a második évadban 1x bekapcsolja a Galacticát a hálózatra is mert rossz helyre ugrottak miatta, emiatt egy cylon vírus került a rendszerbe. Lehet, hogy nem volt véletlen.

Én azt sem hiszem, hogy a harmadik évadban nem neki volt a legnagyobb szerepe abban, hogy megtalálják a cylonok Hera-t (a cylon-ember hibrid gyereket)

Amíg ugyebár lent voltak New Caprica-n addig annyira el volt rejtve, hogy nem találhatták volna meg, de amikor eljött értük a Galactica akkor már a gyereket is mozgatni kellett, akár Gaeta lőhette le az őröket és a nőt, hogy a gyerek felügyelet nélkül maradjon.

Egyre gyanusabb nekem pedig az egyik kedvenc karakterem :)
  • otrosinka
    Erdekes teória sherlock.......nem mondom h men így van.
    Bár nem látni konkrétan h ad valamit, de az utalások egyértelműek....
    felettébb érdekes...:)
  • Fenrir
    Azt hiszem, hogy bizonyítékom van rá, hogy Gaeta egy cylon. Ma megnéztem apámmal az első évad utolsó részét és Adama lelövése előtt valamit kiszúrtam. Eddig nem tünt fel, hogy hogyan került Boomer kezébe a pisztoly, gondoltam hogy kivette a sajátját a combtokból, de amikor Gaeta odament hozzá akkor a kamera leugrott egy pillanatra és úgy nézett ki mintha adott volna Boomernek valamit a bal kezében. Szerintem ő adta a pisztolyt hiszen az feltünő lett volna ha Boomer kicsatolja majd kihúzza a tokból.

Kicsit eltökörésztem vele amíg kivágtam és felraktam a youtube-ra, de íme a bizonyíték:

Cifu ha akarod akkor szerkesztheted a hozzászólásomat és berakhatod olyan kis player ablakba is ide.
  • Cat #3064
    Suspected Cylon of the Week :DDDDDDD

ez mekkora :)

Érdekes lista:

2.1 Moderate probability of being a Cylon
    2.1.1 Anastasia "Dee" Dualla?
    2.1.2 Gaius Baltar?
    2.2 Low probability of being a Cylon
    2.2.1 Samuel Anders?
    2.2.2 Bell?
    2.2.3 Felix Gaeta?
    2.2.4 Cally Tyrol?
    2.2.5 Galen Tyrol?
  • Fenrir
    Visszavonom, mégis megy.

Katt
  • [NST]Cifu
    Nincs semmi probléma a 3. évaddal, szvsz elég korrekt eddig.
  • haxoror
    Nyugi majd a 3. évad lepunnyasztja a lelkesedésedet...
  • Fenrir
    Sok még a kiadó hely :)
  • Fenrir
    Sajnos az az oldal már nem elérhető ahol fent vol az összes, de szerintem torrentfájlként vagy valamelyik dc hubon megtalálhatod. Szvsz tényleg érdemes megnézni, már csak a hangulat miatt is.
  • mooo
    köszi
  • angelus
    Szval kedves mooo ez valahol spoiler, szval ugy olvasd el.

A 2. évad és 3. évad közt kiadtak egy kis 10 részes netes sorozatot, összesen talán van 45 perc, és kis háttérinfo, plusz rajóngói éhség csillapítás volt a fél év szünet miatt... de jók nagyon...
  • mooo
    "Mindenesetre a 2.évad után ki ne hagyd a 10 webisode-ot"
    Az mi?
  • Zsolo007
    Jah, én pont azokat nem szoktam elolvasni :D
  • PiszkosFred
    Tekintsd hatterinfonak a reszeket, mintha egy jatekban egy foldon hevero konyv, ami semmire sem jo, de elmesel egy tortenetet, amivel jobban megerthetsz dolgokat ;]
  • Zsolo007
    Jah, azok fontosak, bár elég gyenguszok szerintem.
  • angelus
    Én is mindig ezt a kérdést tettem fel magamnak h lehet ezt még fokozni?
    Nos eddig számomra a 3ik évad első 4 része baaszott oda a legjobban... szval hidd el, lehet...
    Mindenesetre a 2.évad után ki ne hagyd a 10 webisode-ot
  • Maak
    nemrég kezdtem el a bsg-t nézni, de azt hiszem már a függőség jelei megvannak...napi 4-5 résszel ezt kijelenthetem talán...2. évad közepét érem el lassan...egyszerűen nem tudom...lehet ezt még fokozni? akció, dráma...minden ami kell...hihetetlen jó...
  • Zsolo007
    Ha követnek téged módosíthatsz jobbra-balra akkor is követni fognak :)
  • nyikolaj
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csak hogy tovább kötekedjek :)

egy parancsnoknak a feladata, amint megtudja, hogy egy fontos ember az ellenségnek dolgozik, modosítja a terveket, jelen esetben Adama-nak azonnal módosítania kellenne a célpont elérési útvonalát, hogy legalább az út során ne legyenek rajtaütések, s nyugodtan készüljenek a végső találkozásra.

De ez nem a valóság, s ha az én gondolatmenetemet követnék, mit néznénk az elkövetkező részekben!? :)
  • PiszkosFred
    Vagy csak félnek, hogy esetleg az emberek a flottában felhasználják ezt a vírus dolgot, és "vegyi fegyvert" készítenek, amivel egy-egy rajtaütés megintcsak hatalmas cylon áldozatokkal járna.. Ez is egy lehetőség.
  • mermalior
    Az rendben, hogy most már ott van Gaius, de a cylonoknak biztosra kell mennie. Mindent nem tehetnek fel Gaiusra, hiszen 1. nem önszántából segít nekik, hanem kényszerítik - és Gaius jellemét ismerve bármikor megtagadhatja azt. 2. Bármi történhet Gaiussal. Akkor pedig nincs ott Gaius ;-)
  • Zsolo007
    [spoiler] Eddig azért követték a flottát, mert ők maguk nem tudták hol van. Mostmár ottvan Gaius, szóval...
  • Fenrir
    Az előző részben ugyebár az állatfej kinézetű csillagép volt a kiindulópont. Adama-ék Gaius útvonala alapján mennek, cylonokat meg maga Gaius vezeti, nem értem hogy mi a probléma :)
  • nyikolaj
    az nekem is világos, hogy mind2 faj a földre megy, s az fix helyen van, de az univerzumban egy tárgyat elég sok uton meg lehet közelíteni, a cylonok miért gondolják, hogy a flotta a legrövidebb uton, s nem mondjuk kerülővel megy pld.?
    tehát a cylonok a flotta végcélját ismerik, de nem az UTVONALÁT, amin elérik a célt...szal vagy van még cylon a flottában, akik vlhogy leadják a drótot, vagy elszúrták a részt ilyen szempontból :)