Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
24 - az már inkább
- Dr. House - megnéztem az elsõ 6-ot, nem izgat.
- Prison Break - minden idõk egyik legjobb sorozata. Büszkén állíthatom, hogy az elsõ néhány száz emberke között voltam, akik már az elsõ résztõl sztárolták, és reklámozták mindenhol.
- The 4400 - elõször is egy mega-klón. Több klisé variálásából van összedobva
- The Surface - rettentõ gagyi! A tudósnõt ki tudtam volna facsarni, mint egy citromot, annyira idegesített.
- Stargate: Atlantis - elsõ szezon + a második szezon 6. részéig bírtam. Abban is gyûlöltem a fõnöknõ modorát.
- Stargate - felejtõs.
Tehát, marad a 24.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
BSG Season 3 premier pontos datum van mar?
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
24
dr. house
prison break
A The 4400-at felejtsétek el - nekem rohadtul nem tetszik. Elsõ 5 rész nem fogott meg, delete.
Az Invasion is kaka volt.
A Treshold dettó gagyi.
Szóval, valami jót 😊)))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nemsokára kivégzem a Babylon 5-öt is... Úristen, mivel fogom lekötni magam szeptemberig?!
Gaius - szerintem - tuti, hogy nem nájlon...
Bár, tõle és Hatostól vártam a "a humanoid-cylon gyermek" létrehozását
De én akkor is hiszem, hogy Gaius ember, Six pedig nájlon, és lesz közös bébijük...
Szal szerintem csak úgy spontán módon nem lesz cylon senkibõl se. Csak azok lehetnek cylonok akiket eddig 1. Még nem láttunk, vagy mellékszereplõ, 2. Eddig is homályban volt tartva, teljesen nem nyilvánvaló hovatartozása (pl. Baltar)
Ó basszus, lehagytam a SPOILER feliratot!
Elnézést!!!
a forgatókönyvirók azt csinálnak amit akarnak, simán szétcseszhetik az egész történetvonalat - mint nem egy sorozat "utolsó végsõ csavarjánál" már megtörtént.
Ezek a dolgok nem igazán számítanak, hiszen a cylon-ok bárkit lemásolhanak és kicserélhetik az igazival.
Tehát még akár Adama-ból is lehet cylon ha a film-készítõk gondolnak egyet. 😊
"This Is Remorseless And Relentless," Actor Said
(May 09 2006) - If you thought the first two seasons of "Battlestar Galactica" were dark and brooding, well, then you haven't seen nothin' yet, series star James Callis told SciFi Wire.
"In the upcoming episodes, the simplest way to explain what happens is that the wheat is separated from the chaff," Callis said in an interview at this month's Saturn Awards in Universal City, Calif. "I'm not actually sure at this moment which I belong to, which bothers me, whether I'm the wheat or the chaff. All I know is that we are necessarily separated."
Callis plays Gaius Baltar, the new Colonial president and maybe Cylon-conspirator.
Callis said comparisons of the coming third season, in which the humans struggle under Cylon domination, to France under the Nazi occupation of World War II are apt.
"And the first few scripts of this particular season are phenomenal," he said, "and far darker and more gritty and more worrying than anything that you have seen before. I really am not just saying that. I remember just reading it going, 'My God almighty, this is remorseless and relentless.' And as such should be very gripping television. Even though it's very, I think, the word is dystopic."
The third season of "Battlestar Galactica" gets underway with new episodes in October on the SciFi Channel.
(amikor a sztárok nyilatkoznak a filmjükrõl, hangosan szoktam mondani elõre a tévé elõtt hogy mit mondanak majd: "remek hangulat volt a forgatáson", "xy nagyon vicces ember", "kiválóan éreztem magam", "mintha nem is munka lett volna", "valójában nem is kellett játszanom, annyira én vagyok a karakter", "a folytatás sokkal izgalmasabb lesz az elõzõnél", "amikor elolvastam a forgatókönyvet, azonnal el akartam játszani" stb.)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Megnezte valaki a "Baltarral" keszult interju videojat a sci-fi csatorna honlapjan? Nagyon hangsulyozta, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Season 2 már 20 részes lesz, ha nem akarsz várni a folytatásra, keresd meg torrenten a részeket.
vagy tán ez volt az elsõ season vége????????
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Ha valaki nem szereti a(z alter) sci-fi-t, vagy a "politikát", csak a csihipuhit és a vidámságot, annak ott vannak az SG-k vagy a Firefly, pl.😊
Tök értelmetlen ez a "mérnem tetszik, hiszen jó" flém, ahány ember annyi blabla..😊
[merlinw.org]
Persze ha nem akkor nem😊 Mi csak jót akartunk😊 Speciel senkit sem érdekel nézed-e vagy sem amíg nem flémelsz😊
[merlinw.org]
megérdemled 😊
amugy elhiszem, hogy a tortenete fog meg ebben a sorozatban, havernak is ez volt a valasza
(magyarul neztem)
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mondjuk az is tetszett, amikor Six nagy vigyorogva besétált a fogdába, oszt igencsak lesett utána… <#wow1>#wow1>
Az évad utolsó része meg rendesen feladta a nézõknek a labdát. 😊
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.