6292
  • Seten

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor Starbuck miért rakta ki a fotóját?

• Zsolo007
    [spoiler]Miért? Nem halt meg.
  • Seten

Szerintem csak posztumusz kapta meg a beosztást.

• Zsolo007
    Spoilerek: Aki nem bír magával annak itt van 2 részlet a következő részből :)

Preview Scene 1
    Preview Scene 2
  • Zsolo007
    [spoiler]Hát érdekes érsz volt ez a mai. Kicsit fura nekem ez a CAG cserélgetés...
  • Cat #3158
    van firefly topic is.
  • PiszkosFred
    Kissé off, de talán mégsem... Hogy mennyi igaz belőle, passzolom.

"Ugyan nálunk tudtommal még nem vetítették le a Firefly televíziós sorozat részeit, de ahol már látták a nézők, ott hatalmas rajongó tábort szerzett magának.

Ezért is volt érthetetlen lépés, amikor a sorozatot leállították, ám most úgy tűnik életre keltik a nevet egy MMORPG játékon belül. A Star Wars Galaxies és az Eve Online stílusában készülő játék a fő karakterek szerepeltetése mellett a játékosok egyedi történetvezetésére koncentrál majd ebben a különleges sci-fi alkotásban. A 2008-as megjelenés még messze van, de talán addigra a játékosok is jobban megismerik majd ezt a western stílusú, futurisztikus világot."

Forrás: GS
  • nothes
    na az utóbbi volt az a bizonyos "egy";]
  • [NST]Cifu
    Igen, véletlenül sikerült elcsípnem. Majd meghallottam a "Csillagközi" szót, és pánikszerű csatornaváltási hadműveletbe kezdtem...
  • Seten

A "season 1 elso nehany resze" töltelék??????
    Hát pont azok pörögtek a legjobban. Sőt a S01-et szinte egyhuzamban néztem végig mert nem bírtam abbahagyni!

Amúgy tegnap kezdték adni az elejétől az AXN-en!

• BladeW
    Engem is a drámai hatas fogott meg leginkabb ebben a sorozatban. Azzal egyutt persze hogy imadom a sci-fit igy ez egy majdnem tokeletes parositas :) Ezert is tetszett nekem legjobban a season 1 elso nehany resze. (Amiket persze egyesek toltelek reszkent ertelmeznek.)
  • zorden
    Szerintem ez abszolut drama. Ha jol emlekszem ebben a kategoriaban kapott dijat is. Majdnem mindegy hogy urhajon, vagy a Foldon, vagy hol jatszodik. Nekem ezert tetszik.
  • Maak
    újra itt...lassan utolérlek benneteket, még a 308 és a 309 van hátra, és hát azt kell mondjam, sajnos, mert kevés sorozat rúg labdába a BSG mellett...legalábbis nálam...visszaolvasva látom, hogy milyen kategóriákba tettétek a sorozatot...szerintem azért még a drámába is beleillik.

másrészt, nem tetszik ahogy kara viselkedik...oké hogy szabadszájú meg akaratos meg kihaénnem, de ez nem illik hozzá...legszívesebben pofáncsavarnám...mintha bárki is tehetne róla hogy az a pöcs cylon kinézte magának...szerencsétlen Gaeta-t sajnáltam...egyetlen aki tényleg jót akart kihozni az egészből és még meghuzkodják...na szal ma 8-9 részekkel behozom a lemaradásom...sajna:(
  • PiszkosFred
    Csak remélem túl is éli ;]

Egyébként jó volt ez a rész. BSGre már régen nem úgy nézek mint egy scifire, hanem mint egy családregényre ;] Csak Southfork helyett most az űrben vagyunk, egy hajón. Néha akció, néha érzelem, néha mindkettő, néha egyik sem. Ellentétben talán sokakkal - de ezt írtam is már anno - engem a BSGben pont ez fogott meg, ez a "hogy alakul egy család sorsa" kérdés. A belső ellentétek, a jellemek, azok alakulása, árulások, intrikák, féltékenység, düh, kimerültség szülte szituációk, vagyis az, amitől ember az ember. Mindez egy űrhajón a semmi közepén, megspékelve akcióval és csavarokkal, ennyi. Nálam ez a tökéletes recept. Ezért az ilyen részek nálam ugyanolyan jók, mint a többi. Persze a s3e1-e4et nem tudja überelni semmi... ;]
  • Mr Spock
    A 6-7en nem harapgáltad az ajkadat? Vagy amikor Gaius Xena-t is becsábította az ágyába? :D
  • Fenrir
    Talán Kat-nek a saját része ami majd ezen a héten lesz megadja a kívánt adrenalin adagot :)
  • nothes
    ezek a mostani részek, kb ugyanolyan töltelékek(na jó, talán nem annyira) mint a 2. évadbeli epiphanies-black market-scar-sacrifice négyes, ami a resurrection ship 1-2. féle "nagy durranás" után jött. most itt, a 3.-ban az exodus 1-2. volt csúcs, azóta egy rész kivételével nem nagyon harapdáltam az ajkamat..
    tényleg kéne már egy kis akció is;]
  • mrzed001
    Na meg ezzel sulykolta a buta fejükbe, hogy kötelezettségeik vannak, amik egy kissé fontosabbak mint a személyes hülyeségeik
  • Corv_[HUN]
    Én úgy vettem ki az egészből, ja vitsatok ki ha rosszul láttam, hogy az öreg vezeklésképp verette szét magát a ringben, amiatt hogy hagyta a Galactica embereit szétszéledni New Capricán.
  • Zsolo007
    Ugyanez volt. Egy teljesen lényegtelen szálnak adtak egy részt, korábban ilyesmik alszálak voltak egy részben...

Egyébkétn ezt akkoriban ki is beszéltük...
  • nyikolaj
    sztem sem kellett volna egy teljes részt áldozni e story-szálnak...
    Az meg sztem nagyon necces, hogy a flotta "atyaúristenét" (W. Adama) szarrá veri az egyik beosztottja,
    tudom a ringben nincsenek rangok stb, ezt mondja is adama, de az admirális akkor is admirális, ha elveszíti tekintélyét az veszélyes játék.
    Az admirálist ne sajnálják az emberei hanem tiszteljék és kövessék az utasításait (a harc után az emberek inkább sajnálgatták mint vlmi öregapót,).

• Seten

Én abban a részben egyet nem értetem: mitől volt olyan nagy arca Kat-nek mikor egyedül sose tudta volna lelőni a raider-t?!
    Azóta nem szimpatikus az a karakter. :)

• Fenrir
    Szerintem a Scar résszel semmi gond nem volt.
  • Zsolo007
    Ez egy Scar szintű töltelékrész volt
  • [NST]Cifu
    @Seten: Az elsőre a válaszom az, hogy tévedésben vagy, de őszintén szólva ha romantikus filmre vágyom, valahogy nem a BSG rémlik fel bennem. A másodikra a válaszom az, hogy nem, és nem is különösebben fog meg a Box, mint küzdősport. :)

Viszont szvsz kicsit hülyén nézett ki ez az egész boxmeccs dolog, pláne úgy, hogy közben ilyen romantikázós visszatekintések mentek...

@Zorden: Oké, tudjuk meg mi történt a magánéletükbe, de ez a módszer egy kissé eröltetettnek hatott... :\

@Narandil: Nincs. Pont.
  • Narandil
    szal, akkor nints torrenten és dc-n kívűl más letöltési lehetőség?
  • zorden
    Az enyelges egy dolog, vagy tetszik vagy nem, sziruposan egyaltalan nem jo. Ez a resz azert tetszett, mert megtudhattuk mi tortent. De most mar johet egy kis akcio :-)
  • Seten

Szerintem csak nem voltál még szerelmes. Egyébként boxolni tudsz? :)

• Seten

Így van. Egyértelmű, hogy ezek ketten egymáshoz valók, ideje volt erre nekik is rájönniük. :). Az meg kifejezetten tetszett, hogy eközben szarrá verték egymást.
    És jó, hogy kiderültek az esküvő "körülményei" is.

• [NST]Cifu
    Izlések és pofonok. De ez a romantikus enyelgés, pláne ilyen köntösben, mint a 3x09-ben... hát nekem sem jött be éppenséggel...
  • zorden
    Egy ujabb nagyon jo resz :-)
  • haxoror
    Újabb szar rész...
  • nothes

nah, valahogy gondoltam, hogy ez lesz, nem volt nagy meglepetés.. túl ingatag lábakon állt ez a kara-anders/lee-dualla szál(nekem legalábbis túl erőltetettnek tűnt).
    egyébként csak nekem tűnt fel az az erdő a tábor körül, aminek az előző részekben nyoma sem volt?

• Narandil
    akkor lehet nekem nincs szerencsém, de amikor torrentet használtam mindig lassú volt (sorozatoknál is pl.: sg, sga)...
  • Cat #3129
    megnéztem a 9est.

[spoiler]átmegy a sorozat amcsi szappanoperába -> ahelyett hogy a cylonokkal foglalkoznának, a fő téma hogy ki kit szeret, meg ki kit utál. Röhej. Én scifit akarok nézni, azaz science fictiont, űrhajókkal, robotokkal, csatákkal, nem pedig _ilyen sok_ "szeret, nem szeret" enyelgést.
  • Mr Spock
    A torrent? Lassú? Hát sorozatoknál épp nem. Meg nem is kell net bsg-hez hétköznap, mert pénteken adják, tehát szombaton reggel letölteni.
  • Narandil
    mert túl lassú és én tsak hétvégén vok net közelben...
  • Pharaoh

Torrent miée nem jó?
  • Narandil
    üdv!

nem tud vki egy oldalt ajánlani, ahonnan le lehet tölteni a harmadik évadot? (dc-t és torrentet kívéve...) előre is kössz!
  • PiszkosFred
    De finálé és finálé között is van különbség. Mert megint más az, amikor a csatorna állítja le a sorozatot, és kap a készítő brigád 2-3 részt, hogy elvarrja a szálakat. És megint más, amikor engedik, hogy úgy legyen vége, ahogy azt a stáb gondolta, nyugodtan, kiforrott befejezéssel... Meglátjuk mi lesz, de bármennyire is szeretem a BSGt, remélem nem húzzák időtlen időkig, hanem kapunk egy korrekt befejezést, ami miatt majd dühöngünk (nem a story miatt, hanem mert nem lesz tovább...;]), de idővel rájövünk, hogy ez így teljes, így a jó. Meglátjuk.