Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Indestructible
hali,

lost és pb leállt, kerestem valami ujat, beutottem dc-n a battlestart, és dobott valami '78-ban készült cumot is, 7 rész, érdemes letöltenem? full a vincsim még két napig ezért kérdés csak, thx

PiszkosFred
AXN SCIFI-n, nem a sima AXN-n, szerintem elõbbire gondolt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

RaveAir
Az AXN Scifi-n volt, és nem a simán. Amúgy az elsõ 2 percrõl maradtam le, EPG nem volt, és így nem igazán tudom, hogy melyik rész lehetett. Kb. a végre jöttem rá, hogy nagyjából mirõl lehet szó... Ezért lehet, hogy az elõzõ része szombaton volt, amit nem láttam.

Cifu: Köszi!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

[NST]Cifu
Az a Pilot film egyik része lehetett, a teljes pilot kb. 3 órás.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

RaveAir
Tegnap láttam valami másfél óra BSG részt az AXN scifi-t. A sorozatot nem követem, de kiváncsi lennék, hogy ez a másfél óra lett volna a mini series egy részben?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

[NST]Cifu
Olvass vissza és ne a fejlécben keresgélj. 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sliders
kösz az nfo-kat, az interjúkat hol találom meg, bocs ha láma kérdés, de a forum fejlécben nem találtam rá linket, ha van magyarul fordítás megköszönném, sajnos fiatal vok még, és az angol még csak döcög 😞

PiszkosFred
Olvasd el a season 3 interjúkat, bizony bennevan mi lesz a season 3 elején. De asszem itt volt szó róla, a fórumon, lehet érdemes visszaolvasni.

Sliders
Nem tudja valaki, arra van esély, hogy a Cylonokkal békét kötnek?
Illetve lehet valamit tudni Helo És Sharon viszonyáróla továbbiakban. Remélem nem mennek szét. Legalábbis jó lenne. Ugye nem készül valamire õ is. Nagyon a kis kedvencem lett. Illetve a második évad 18. részében a Fõnök Sharonja mintha vissza akarna jutni a Fönökéhezakit szeretett. Ezekbõl lesz valami?

Ha tudtok errõl spoilert akkor légszi... októberig nem bírom. Meg Heloval mi lesz, szerintem Adama fogja elmondani neki, hogy a gyereke él, mert ugye most a hajón van... és szerintema kelleni fo ga segítsége.

De a lényeg, ugye õ nem fog bemutatni Helo-nak mint a 6-oska Baltarnak??

IMYke2.0.0.0
<#schmoll2><#rolleyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

akkor miattad halt le most a freeblog 😄

IMYke2.0.0.0
Kommenteltem is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kösz, ezt valahogy nem vettem észre.

Szevasztok!
Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni azokat a részeket, amikhez a feliratok is jók amik a feliratok.hu-n vannak?

Én ilyen típusú részeket töltöttem a mininova.org-ról:
Battlestar.Galactica.1x03.ws.dvdrip.xvid-sfm_TMindTV
A feliratok.hu 'Battlestar Galactica - 1x03 - Bastille Day (PDTV-SFM)' felirata meg nem jó, ha beidõzítem subtitle workshoppal, akkor sem lesz jó.

Mit tudtok ajánlani?

jah ertem 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

nem ajánlottam, õ kérdezte mi az.
én egy részt se láttam.

Pont a supernaturalt kell ajanlani? 😊

Mondom:

greys anatomy
las vegas
veronica mars
medium
Probald meg ezeket.

IMYke2.0.0.0
Szívek Szállodája? Arról jókat hallottam én is... Na, így már egészen más a leányzó fekvése! <#nyes>
Pápai Erika, Papp Györgyi - két iszonyat alap szinkronhang. Mindkettõt imádom!

0Fritz0
Megerõsítem, jól nyomja. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Pharaoh
Pedig a magyar szinkron is baromi jó, Lorelai-t szinkronizáló Pápai Erika nagyon király tán még emeli a sorozat szinvonalát is.

Amúgy feliratot honnan szedel hozzá? A felratok.hu elég hiányos GG-ben

pedig alapsorozat, a magyar tévé kb. az 5ik szezonnál tart, a JAG után nyomják vasárnap délután M1en, szívek szállodája címen. Eredeti hanggal és felirattal nagyon erõsen ajánlott, magyarul nem olyan jó. BHn fenn van több szezon is.

quack
pedig nagyon jó hozzá a szinkron (mondjuk én is feliratosan néztem😊

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Én csdak pár részt láttam belõle de tetszik a szereplõk stílusa. (A Szivek-ben)
PiszkosFred
Nem e? Nálam közvetlen a House után jön, a harmadik helyen ;] Magyar m1-en évek óta meyg "Szívek Szállodája" néven, és habár elsõ blikkre bugyutának tûnhet, istenjó kis sorozat. Csak nem szabad komolyan venni, és garantált a szórakozás. Próbáld ki, max nem fog tetszeni. Veszítenivalód nincs...

Zsolo007
Hát az rajtam sokat nem segít:
1. Utálom szinkronosan nézni a sorozatokat 😊
2. Nuku TV 😊

De köszi az infót 😊

IMYke2.0.0.0
Gilmore Girls... nem is hallottam még róla... <#schmoll2>

nemsokára elkezdni nyomni a Cool TV, szóval biztosan fenn lesz mindenhol.

azzal az lesz a nagy bajod, hogy az elsõ szezon viszonylag gyenge, és a fele után kicsit eröltetett (ugyanugy az elsõ 13 után van egy törés, mint a prison breakben és nehéz volt felvenni ujra a fonalat). Viszont a második harmadik szezon garantáltan be fog jönni.

Ami még eszembejut, vérbeli marhajó csajos sorozat, ha a DH tetszett, akkor ez is fog: gilmore girls.

Zsolo007
Végül is ha nem látom se halok bele 😄. Vicces míg volt olyan netem amin tudtam torrentezni nem izgatott különösebben, most meg....<#whatever>

IMYke2.0.0.0
Én csak torrentet tudtam volna ajánlani... 😞

Zsolo007
Nem tud valaki véletlenül valami FTPt ahonnan 24et lehet szedni? 😊
Annyit beszéltetek róla.....meg olvasgattam is és jónak tûnik, de én torrentezni nem tok 😞

IMYke2.0.0.0
Én is az ilyen "térítõkre" apelláltam korábban... természetesen, a lejjebb részletezett fenntartásokkal.
Úgy tûnik, a "24" lesz a nyerõ - annak idején még az elsõ 2 részt láttam TV-ben , s emlékszem, az tetszett...

RaveAir
Én is csak azt nézem, ami nekem tetszik. És szerencsére vannak olyan "téritõk", akik megmondják, hogy ez és ez a sorozat milyen jó, és adjak neki egy esélyt.

IMYke2.0.0.0
Teljesen egyetértek!

PiszkosFred
Ezzel így van mindenki ;] Én tudom hogy engem mi szórakoztat, ezért aztán csak az számít, ami NEKEM tetszik, és csak azokat nézem. Volt már rá példa, hogy elõzõleg leírt sorozatra 2-3. szezon közben bukkantam rá, és azóta is szeretem. Szerencsére megvárnak, nekem aztán édesmind1, hogy onthefly nézem e, vagy késéssel. Attól még szórakoztat ;] House és Lostot is úgy értem utol anno, hogy a kezdést kihagytam, majd pótolgattam és a végén becsatlakoztam az ABC/FOX féle idõrendbe. Született feleségeket pl folyamatosan nézegetem, direkt nem sietem el, hiszen nyárra a VB mellett nem sok sorozat lesz, kell majd idõkitötésnek, a meccs nélküli napokra ;]

Szóval a lényeg, hogy a juzer tudja, neki mi a jó. Ha pedig hiúsági kérdést csinál valaki a sorozatnézésbõl, az legyen az illetõ baja, magasról teszek rá, ki mit néz, és milyen intenzíven. Ha ezzel valaki többnek érzi magát, ám legyen.

IMYke2.0.0.0
Igen. És az nagyon tetszett is. Kár, hogy befejezték.

QuippeR
The Shield tényleg jó, sajnos csak néhány részt láttam belõle

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

IMYke2.0.0.0
Született feleségeket például imádom. Feliratait is fordítottam. Kedvencem benne Bree - akit ugye... na, nem spoilerezek...

Félreértések végett: nem azért nézek sorozatokat, mert
- el akarom magamról mondani, hogy (mindegyiket) láttam,
- annyira trendi.

Csak olyat nézek a kevéske, munkaidõ utáni pihenõidõmben, ami meg is érdemli.
Kár, hogy a Nip/Tuck magyar szinkronos változatait már nem töltik fel sehová , és a The Shield például isten-király sorozat, 3x16-ig láttam is. Mivel szinkronosan szoktam meg, így az angol feliratosokra nem vadászom, holott, tudom, hogy már 5xXX-nél tart odakinn...

RaveAir
A Firefly-t kifelejtetted...

QuippeR
szar is lenne, ha mindenki ugyanazt szeretné

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Pl ense tennem a 4400at a top 5be. Még a top20ba se. 😊

"- Prison Break - minden idõk egyik legjobb sorozata. Büszkén állíthatom, hogy az elsõ néhány száz emberke között voltam, akik már az elsõ résztõl sztárolták, és reklámozták mindenhol."
Egy ilyen mbernek nehez ajanlani. 😛 Roppant szar sori. 😊)
Amit en ajanlok a lent irtak mellett.

greys anatomy
las vegas
veronica mars
medium
dh
például.. fene se fogja itt felsorolni az osszes jot. 😄

A lostot mar az 2.szezon 1reszenel tudtam h nekem felejtos lesz, ritka nagy baromsag lett. 😊

PiszkosFred
Miért, attól hogy egy igencsak furcsa ízlése van, attól még nem kell kitiltani. Elolvastam amit írt, jót mosolyogtam rajta, majd elfogadtam, lévén hogy ízlések és pofonok. Egy tanulság van, sorozatok kapcsán nem igazán fogok kommunikálni vele, mert hát ég és föld az ízlésünk és az értékítéletünk ez ügyben. Ám ez nem gond, max annyiban, hogy egymás meggyõzése lehetetlen próbának tûnik, ezért aztán feleslegesen nem is strapálom magam. Nincs ezzel gond, õ is hasonlókat gondolhat a magamfajtáról, akinek a 4400 a top5 között van, a House doki pedig a valaha látott legjobb sorozat nekem, közvetlen a Firefly után.

Esetleg tudom ajánlani a született feleségeket, de kissé félek a reakciótól, ezért ezt csak suttogom ;]

IMYke2.0.0.0
Ó, ha te mondod...

IMYke2.0.0.0
- Lost - egyre inkább nem tetszik. Követem, de már nem agyalok róla annyit, mint az elsõ szezonban. A záró rész meg kifejezetten lagymatag volt.
- Smallville - Superman kalandjai sosem érdekeltek.
- Prison Break - lásd lejjebb
- House - lásd lejjebb

Nem ismerem: Supernatural.
Errõl off topicban mesélhetnétek...

Továbbra is "érdekel" bélyeget kapott: 24