6292
-
Prof William #3203 "egy gerinctelen, gyáva, nagyképű őrült zseni"
Igaz. És ami a legrosszab és ami ma is a legtöbb bajt tudja okozni...
HATALMA van. -
#3202 egyetértek -
#3201 ember! Nem az mondtam hogy példakép, hős, maga az etika megtestesítője :D Az tény hogy egy gerinctelen, gyáva, nagyképű őrült zseni. De ennél jobb karaktert nem ismerek a filmből. Egyszerüen olyan jelenetei vannak, úgy csavarja a dolgokat.. hatalmas! Én sosem unom meg azon részeket, amikben ő szerepel, mégha nem is igazán szól semmiről sem :)
És maga a színész, ahogy ezt el tudja játszani.. megérdemel szerintem némi dicséretet :) -
#3200 Igen, pont olyan, mint sok mai ember :) (kivéve, hogy ők (a sok mai) nem olyan okosak :) ) -
Seten #3199
Ja igen: gyáva és gerinctelen is.
-
Cat #3198 és a tulélni akarása. -
Seten #3197
Baltar karaktere egy szánalmas, vinnyogó, beszari alak.
Egyetlen pozitívuma az intelligenciája.
-
Prof William #3196 Hát az BSG régi időket (tehát a régi sorozatot) idéző képregény feldolgozásában...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Baltar full nyíltan lepaktált a nájlonokal, egy BaseShipen lakik és egész Cylon hadsereg lesi a szavát és igen masírozik is velük! Szóval ott jobban önmegvalósítja magát a srác. :) -
#3195 "te én már nem is tudom mióta, de jó ideje nejlon párti vagyok. Egyszerüen imádnám nézni Baltart masirozni a bádog sereg első sorában, mint vezért! :D Mellette meg kicsiny háreme :D"
Egyetértek :)
-
BladeW #3194 Hat sztem ez volt a szezon leggyengebb resze eddig. Nekem Kat nem jelentett igazan semmit (se pozitiv se negativ iranyba), egyszeru mellekszereplo volt akit nagy csinnadrattaval likvidaltak az irok. De kerdem en minek?? -
#3193 te én már nem is tudom mióta, de jó ideje nejlon párti vagyok. Egyszerüen imádnám nézni Baltart masirozni a bádog sereg első sorában, mint vezért! :D Mellette meg kicsiny háreme :D
Nem viccből mondom! Mint a színész, mint a karakter, szerintem a legnagyobb a sorozatban (a legócskább pedig az elnőknő) -
Seten #3192
Látszik, hogy kevés nő(tipus)-t ismersz. :)
-
#3191 óóó, starbuck szeret vádaskodni meg itélkezni...már csak ha gaeta esetét veszem is alapul...oké hogy befordult a cylon miatt, de akkor minek vállal szerepet ilyen dologban, húzzon be a ringbe oszt veresse szét a buksiját, én speciel azt a kölyköt is megértettem amelyik megmentette a főnök feleségét...nyomorult még tényleg hitt abban, hogy jót cselekszik...
visszatérve starbuckra...mellesleg nem ítélem el mert ilyen...egyszerűen csak nem értem ezt a gondolkodásmódot...ennyi...
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a végén elmorzsoltam egy könnycseppet azért a szemem sarkában...mármint Kat miatt...bár inkább a seggét kellett volna szétrúgni, amiért kicserélte a sugárzásmérőt... -
#3190 A szerelem mar csak ilyen ;]
Kat-ra visszaterve. Nekem pont ez volt benne a szimpi, hogy egyfolytaban "duzzogott", ellentmondott Thracenek, es a kezdo pancserbol azert csak jo pilota lett. Es nem azert, mert nagy asznak szuletett, aki egymaga lerendezi a cylonokat, hanem azert, mert ezalatt a masfel ev alatt sok problemaja volt, kinlodott, szenvedett, nem volt egyszeru menet. De vegul csak kivivta a tarsak elismereset. Az hogy mi volt a multja, az egy dolog. Ennyi erovel kivancsi lennek, Thrace mit mondana Adamanak, ha az Oreg elmondana a "szoszinek" a felelmet, miszerint miatta.... ;] Akkor is kiakadna ugy mint tette azt Kat ketes multjanak megismeresevel? Szoval hianyozni fog, nekem szimpatikus karakter volt, de vegig ereztem, hogy elobb utobb veget er a mese. Bar biztam benne, hogy a "rookie"-k kozul nem o lesz felaldozva, hanem a tobbiek kozul valaki... Ez van, mar kisse lenyugodtam tegnap ota, de akkor is ********** ******** a keszitoknek ;D -
#3189 állitólag az eredetiben ő faszi volt...ha jól tévedek...
Ja, az A-Team (Szupercsapat címen futott magyaron) szépfiúja (Face): Dirk Benedict
Persze az egy kicsit másképp néz ki ahogy szépfiú "játszadozik" a nőkkel, meg az ahogy Kara fűvel-fával ... dehát manapság ugyebár ez a divat
-
#3188 állitólag az eredetiben ő faszi volt...ha jól tévedek...mindenesetre nekem akkor sem szimpatikus...és pont a baltaros eksön óta kezdett ellenszenvessé válni a karaktere...--->lefekszik baltarral--->apollo nevét sikitja a fülébe--->visszamegy capricára és kurvaszerelmes lesz--->otthagyja a pasast de majd beledöglik--->jóideig szó se esik róluk és egy ilyen nagypofájú picha sem emlegeti fel--->aszem összegabajodik apolloval majdnem (itt már lehet sejteni azért hogy oda van érte...erre kijelnti h csak dugni akart)---majd visszamegy capricára és mintha mi sem történt volna újra szerelmes--->új capricán mint később kiderült félrekefélt apolloval, majd másnap reggel férjül veszi a másik fickót--->és még apollo a fasz...na mennek ezek a csába :) -
Prof William #3187 Nekem anno Starbuck az eslő részekben tetszett. Persze ha a BSG-n szolgáltam el sem bírtam volna képzelni bnőnek hanem aféle vagány, havernak. Az illet hozzá. De hogy még baltarral is legekszik az már az elején túlzás volt. :) -
#3186 Ezzel azért vitatkoznék, nem volt mindig nagy arca, ha jól emlékszem...szerintem inkább úgy volt vele, mint én is speciel, hogy nem értette miért sztárolják starbuckot...na az a csaj egy tenyérbemászó egy ribi...nagyon rühellem...talán mert a valóságban sem bírom az ilyen dugok mindenkivel stílusú csajokat...akik ráadásul inkább lerágnák a saját kezüket minthogy kimondják, hogy hibáztak...sokkal szimpatikusabb nála Sharon...vagy Kat is az volt...mondjuk attól még a falnak mennék ha Sharon mégis alvó ügynök lenne...
Viszont most mi van az Apollo-Starbuck szállal? Mert ebben a részben seszó nem esett róluk, viszont ugye Apollo kedves neje és a ribi férje sem volt túl lelkes a meccs alatt... -
#3185 nekem vizuálisan sem túlzottan. ízlések és pofonok. (meg közhelyek, de ez most mellékes.) -
Seten #3184
Hozzátenném (mielőtt furcsa dolgokat gondolnátok rólam) mint nő vizuálban bejött!
-
Seten #3183
Most nem azért, hogy direkt ellenmondjak neked :) de én sosem csíptem a csaj fejét. Mindig nagy arca volt a nagy semmire.
-
#3182 No cska most jutott ido erre a reszre.
Hat kapjak be a keszitok. Ennyi. A BSGvel reszemrol egy jo idore vegeztem, majd talan par het mulva ujra megnezem a reszeket, de most ezzel ugy felbosszantottak, hogy... Abszolute nem erdekel, ki el vagy ki hal, de pont a kedvenc szereplommel kellett ezt eljatszaniuk?! Bar mar valahol sejtettem, es feltem is, hogy ez lesz, vagy ehhez hasonlo, de akkor is, elmehetnek a picsaba mar. Az oke, hogy legalabb nem egy cylon lotte le kutyafuttabol, vagy kenodott fel egy aszteroidara belassulva, de azert ez a fajta huzas is tulzas volt. De inkabb igy, mint 10 seces jelenetben kelljen bucsuzni tole. Szimpi volt a karaktere, a szinesz, a labilis es onfeju termeszete, kar erte. Nekem hianyozni fog.
Innentol reszemrol a Cylon parti lettem, remelem bedaraljak a legtobb nagypofaju hulyet, par sarokkal a Hold elott, csak hogy meg bosszantobb legyen a vege :D -
Cat #3181 a hivatalos weboldalon láttam rakat ilyet. Fél, egyperces kis közjátékok, amik nem kerültek bele a részekbe. Pl. az első szezon utolsó része, amikor lelövi shannon adamát - ebben a részben volt egy olyan 10 másodperces kis rész, ahol shannon áll a kabinjában a tükör előtt, és gyakorolja a fegyver előhuzását. Előhuzza gyorsan, visszarakja. Előhuzza, visszarakja.
Nyilván azért törölték, mert igy nagyobbat üt a széria végén a lövés, sokkal megdöbbentőbb.
Csomó ilyen kis apróság van, többsége persze totálisan lényegtelen. -
#3180 Ez egy privát torrentoldalon van, nem hinném hogy átverés :) -
#3179 Hohó, már töltöm is lefelé! :) -
Seten #3178
Valószínű valami csali-torrent. Mondjuk spam. Inkább ne nyúlj hozzá!
-
#3177 valszeg ánusztágítós gruppenpartyk a Basestar fedélzetéről :) -
#3176 Talán a Deleted Scenes? :D -
#3175 BSG 2.0 Deleted Scenes.avi.torrent
Ebben vajon mi lehet?
-
#3174 Jobb oldalon az adatlap. -
#3173 #3166-os hozzászólás elkövetője :) -
Prof William #3172 Nem esett le! Ki halt meg? Bocs de kába vagyok a letöltődéstől... -
haxoror #3171 S03E10 -
#3170 [spoiler]Meghalt???? Bakker, hogy nem esett le? -
#3169 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az, hogy a halála után is ide írogat, sztem egyértelművé teszi hogy nájlon :D
sőt azokból is a trükkösebb fajta, mert elterelésből másik betűvel kezdi a nevét :) -
Cat #3168 Ez nem menti meg, lehet letöltödött :D
A cylonok is belehalnak a sugárzásba, és ő ugye duplán fekete dózist kapott. Athena is kóválygott a feketénél. -
Cat #3167 Meghalt. Sugárbetegséget nem lehet gyógyítani. -
Cat #3166 szerintem szép gesztus volt. Persze ilyenkor nem cserélgetni szoktak valójában, hanem kinevezést adni, egy két ranggal előléptetni. -
#3165 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha meghalt akkor nagy valószínüséggel őt is kihúzhatjuk a feltételezhető cylon ügynökök listájáról :) -
#3164 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem mutatták, de szvsz meghalt.