Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Annyira azért enm jó sorozat. Fõképp a "társalkodónõ" idegesítõ benne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PiszkosFred
És a zárófilmjével, a Serenity-vel ;] (napokban kezdtem el én is újra megnézni, tizensokadjára már az egész sorozatot (FF-t))

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[NST]Cifu
Ha teheted nézd meg még a Firefly-t, az is ütõs kis sorozat... volt mind az egy évadjával...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Fenrir
Végignéztem az elsõ évadot, azt kell hogy mondjam hogy nagyon jó sorozat, meglepõ fordulatokkal, történettel és egész jó számítógépes effektekkel. Mondjuk nekem régen úgyanígy tetszett a Babylon 5 és az Ûrháború-2063 is.

A halál csupán a kezdet...

0Fritz0
Köszi 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Corv_[HUN]
A trailer alatti zene elõadója Nickelback, a szám címe Savin' Me, és a 2005-os All the Right Reasons albumon van rajta, ha érdekel vkit innen letöltheti a számot. trailer zenéje<#papakacsint>

\"Mess with the best Die like the rest\"

BiG G
szerintem senki se írta, hogy nem ismerte volna fel

a trailer jo, várjuk a BSG-t októberben

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

0Fritz0
Ez a pacák, aki bemutatja õket egymásnak, nem egy cylon?

Nah, már csak néhányat kell aludni és kiderül. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ezt a trailerbõl vetted ki?

0Fritz0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt azért remélem észrevettétek, hogy Kara-n sikeresen végigvitték a Cylon tenyésztési programot. (vagy csak egy álom...?)

[NST]Cifu
Eddig akárhogy is nézzük pár apróbb vonulattól eltekintve nem volt a sorozatra jellemzõ az amerikai szappanorás "fordulatok" felvonultatása. Bízzunk benne, hogy e téren nem lesz változás.

IMYke2.0.0.0
Teljesen egyértelmû. Korábban is ugye volt köztük "viszony" - most is lesz.
S egy sorozat lelkivilágába - legyen az szappanopera vagy sci-fi - beletartozik egy hosszan elnyújtott romantika szál, egy lassan beteljesülõ szerelem... Amcsi sorozatoknál tuti.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

QuippeR
szerintem nem olyan egyértelmû, hogy meg akarja szerezni Lee-t...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Szerintem nem ilyen egyszerû Kara lelki világa...

Hát egy hadihajón (háborúban) végülis van rá esély.

IMYke2.0.0.0
De igen... vissza (meg) akarja majd szerezni Lee-t magának.
Kérdés: Hogyan teszik félre az útból Dualla-t?

Nekem pont az tetszik a sorozatban, h sosem egy 40 perces kalandot faragnak ki a készítõk, hanem ha például találnak egy lakható bolygót akkor bizony oda le is mennek lakni egy évre... És szerintem teljesen logikus h Kara lesz a fõmozgató rugó... Teljesen összetört a hajón már az utolsóûkat rúgta érzelmileg, aztán lekerült New Capricara, feleség lett, férje haldoklik, ujabb csapás. Ha meghal az lesz az utolsó lépcsõ h a felkelés élére álljon. Neki onnan már semmi nem számít...
[NST]Cifu
Nekem tetszik. 😊))

IMYke2.0.0.0
A trailer nekem semmi újat nem mondott, és igazából fel sem izgatott.
Közhelyekre épít - egyetlen érdemleges momentum az volt benne, amit vélhetõleg egy részen belül elég sokáig fognak húzni, amikor Baltar kéri, hogy lõje le ...
A kis Adamától (Lee) meg hánynom kellett, amikor Dualla azt kérdezi tõle, hogy "Mit csinálsz?", s Lee nagy hõsiesen kivágja: "Amit mindig is kellett volna!" - na kész, itt okádtam egyet.

Nyilvánvaló, hogy két szálon fog futni a sztori:
- New Caprica
- Elmenekült flotta
S viszonylag hamar a sorsuk - újra - összefonódik. A második legellenszenvesebb karakter lesz majd a new capricai szervezõdés motorja: Thrace.

Engem leginkább két szál érdekel, a többi már nagyon nem is...
1. Gaius + Number Six sorsának - együvé - bonyolódása
2. Chief és Cally összeboronálódásának története.

ez egy több éves szám, egy hosszúhaju csávó játsza, anno sláger volt. Nehogymár ne ismerjétek fel.

quack
marhajol összerakták a trailert, zene fantasztikus alá
várjuk <#eljen>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

0Fritz0
Feltettem IDE a "HI-res" verziót.

Az elõzetesrõl csak annyit: Nyálcsorgatás ON! <#vigyor>

Ájjájáj... ez most nem kellett volna megnéznem mert nagyon beizgultam BSG-re, október meg még messze

BSG Season 3 Preview
MerlinW
Nekem van Losless is, ha kell közzéteszem😊

Egyébként kifejezetten hallgathatóbb mint az S1 OST-je. Tecc nagyon😊

[merlinw.org]

[NST]Cifu
Sajnos folytatódik az a tendencia, hogy az OST-k valójában nem is igazán OST-k. :\
BTW nekem a Dark Unions szám tetszik kegyetlenül, olyan Hitman feelingje van. 😊

Zsolo007
<#rinya>

hogy a végén, amikor ott állnak, átszállt a BSGre a Pegasus legénysége és az admirális, akkor ének is van, itt meg csak folytatódik a "bamm bamm". Nemrég be is másolta ide valaki a fórumba azt a videóbol kivágott részt.

Zsolo007
Ezt hogy érted?

bazze, milyen OST ez... a vokális rész nincs is rajta a számon :/

kijött egy ilyesmi: Battlestar Galactica - Season 2 OST (320kbps)

Csak azért töltöm le, mert a Pegazus megjelenésekor játszott zene valami iszonyat durván jó 😊

Mielött megrendeled nézd meg a képen látható megjelenési dátumot...
[NST]Cifu
Mert a 2.0 már kijött, az a második évad elsõ fele (10 rész) volt DVD-n.

kBagyula
Mi az, hogy 2.5? Oké, hogy extra kiadás, de mértnem 2.0-a?
Nomeg megkéne rendelni, de hol lehet? A külföld nekem nem gond...

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

BiG G
Something Dark is Coming.
A legjobb szám a 2-es évad soundtrack-jérõl, egyszerûen hátborzongató.

BiG G
kijött a második évad soundtrackje, hallgatni! 😄

IMYke2.0.0.0
Kell, ez kell nekem! <#duma><#nezze>

Title: Battlestar Galactica: Season 2.5
Starring: Edward James Olmos
Released: 19th September 2006
SRP: $49.98

Further Details:
Universal has sent over early details on Battlestar Galactica: Season 2.5 which stars Edward James Olmos, Mary McDonnell, James Callis, Tricia Helfer and Michael Rymer. The three-disc package will be available to own from the 19th of September, and priced at around $49.98. The second ten season two episodes will be presented in 1.78:1 anamorphic widescreen, along with English Dolby Digital 5.1 tracks and English and Spanish subtitles. According to the sales sheet below, extras will include an extended version of the first episode, "Pegasus", along with deleted scenes, all of the podcast commentaries, and a producer's video log. We'll bring you further details and the full package artwork as they become available.

IMYke2.0.0.0
A Cylonok bevonulásánál "Six" valóban kimondja a "Judgement Day"-t, az elnöki székbõl - de azt MINDENKI tudja, hogy õ nem más, mint a Gaius Baltar fejében létezõ Six kivetülése. S nem mozdulat, hanem hanglejtés...
Az igazi Six pillantását lesd meg 1:03:47-nél... és érteni fogod, hogy mirõl beszéltem korábban.
Ezért mondtam, hogy nem figyelsz, csak nézel.
+ 1:03:55 - ilyen szerelmes pillantást észre nem venni.... ejnye!

kBagyula
uncut=vágatlan (vagy huncut <#vigyor2>)

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Indestructible
ja megvan, 20 perc extra a dvd kiadáson a lowdown

Indestructible
lowdown az valami külön kiadás vagy az alábbiak között van?

leszedtem a 78-as részeket, a 2 pilot-ot, meg az 1. szériát? 1X12 -nél láttam feliratok között valami uncut opciót az mit akar mondani?

elõre is thx

Sliders
megnéztema kérdéses jelenetet. AMúgy meg elég jól néztem. AZ "ítélet nap" rész hagyott bennem gyökereket.

Mikor Bevonulnak és az elnüki székbõl figyel a 6-os. Amúgy nem kéne egybõl lenézõn beszólni... Ha tetszik ha nem az elég önelégült mozdulat volt 😊

IMYke2.0.0.0
Six éppen ellenkezõleg, szerelemmel nézett Baltarra. Szerintem, te nem nézted jól ezt a sorozatot...

egyetértek <#eljen>
ilyenkor lelkesen támogatnám a klónozást 😊

Sliders
johh igazad van, de valahogy nekem furán jött ki az, hogy lefexik vel, aztán utána bumm. Utána meg 1 év múlva bevonulnak mintha legyõzöttek lennének. AMúgy meg kis önelégültséget vettem észre a 6-os arcán mikor Baltarhoz megy a három cylon. De persze ez csak az én véleményem. Nyilván össze fognk jönni.
De a helyzetet valahogy olyan megalázottnak éreztem Baltar szemszögébõl.

IMYke2.0.0.0
Ugyanazt a sorozatot néztük? Six nem szopatta meg Baltart. Sõt.

Sliders
Hát igen Grace Park nagyon ott van a toppon nálam. Fõleg a S2E18-as részben néz ki sirályul. Ami azt illeti simán elfogadnák egy példányt. <#szeret><#beka2> Felõlem Cylon is lehet.

Ezekután pedig, a viccet félretéve teljesen megtudom érteni Dr. Baltar-t is! <#vigyor2>

Szegényt a szerelem szopatta meg. Hát igen jó taktika a gépektõl 😊

Indestructible
thx, már lent van, csináltam neki helyet, még lehetek rajongó 😊

Sliders
szerintem ne azt töltsd le. Hanem a mostani változatot (2003-2006)

Mivel én rajongó vagyok azt is leszedem, de szerintem csak akkor szedd le, ha tetszik, szóval a lényeg, hogy az új veziót szedd le.