Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A halál csupán a kezdet...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Mess with the best Die like the rest\"
a trailer jo, várjuk a BSG-t októberben
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Nah, már csak néhányat kell aludni és kiderül. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ezt a trailerbõl vetted ki?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
S egy sorozat lelkivilágába - legyen az szappanopera vagy sci-fi - beletartozik egy hosszan elnyújtott romantika szál, egy lassan beteljesülõ szerelem... Amcsi sorozatoknál tuti.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Hát egy hadihajón (háborúban) végülis van rá esély.
Kérdés: Hogyan teszik félre az útból Dualla-t?
Közhelyekre épít - egyetlen érdemleges momentum az volt benne, amit vélhetõleg egy részen belül elég sokáig fognak húzni, amikor Baltar kéri, hogy lõje le
A kis Adamától (Lee) meg hánynom kellett, amikor Dualla azt kérdezi tõle, hogy "Mit csinálsz?", s Lee nagy hõsiesen kivágja: "Amit mindig is kellett volna!" - na kész, itt okádtam egyet.
Nyilvánvaló, hogy két szálon fog futni a sztori:
- New Caprica
- Elmenekült flotta
S viszonylag hamar a sorsuk - újra - összefonódik. A második legellenszenvesebb karakter
Engem leginkább két szál érdekel, a többi már nagyon nem is...
1. Gaius + Number Six sorsának - együvé - bonyolódása
2. Chief és Cally összeboronálódásának története.
várjuk <#eljen>#eljen>
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
BSG Season 3 Preview
Egyébként kifejezetten hallgathatóbb mint az S1 OST-je. Tecc nagyon😊
[merlinw.org]
BTW nekem a Dark Unions szám tetszik kegyetlenül, olyan Hitman feelingje van. 😊
Csak azért töltöm le, mert a Pegazus megjelenésekor játszott zene valami iszonyat durván jó 😊

Nomeg megkéne rendelni, de hol lehet? A külföld nekem nem gond...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A legjobb szám a 2-es évad soundtrack-jérõl, egyszerûen hátborzongató.
Starring: Edward James Olmos
Released: 19th September 2006
SRP: $49.98
Further Details:
Universal has sent over early details on Battlestar Galactica: Season 2.5 which stars Edward James Olmos, Mary McDonnell, James Callis, Tricia Helfer and Michael Rymer. The three-disc package will be available to own from the 19th of September, and priced at around $49.98. The second ten season two episodes will be presented in 1.78:1 anamorphic widescreen, along with English Dolby Digital 5.1 tracks and English and Spanish subtitles. According to the sales sheet below, extras will include an extended version of the first episode, "Pegasus", along with deleted scenes, all of the podcast commentaries, and a producer's video log. We'll bring you further details and the full package artwork as they become available.

Az igazi Six pillantását lesd meg 1:03:47-nél... és érteni fogod, hogy mirõl beszéltem korábban.
Ezért mondtam, hogy nem figyelsz, csak nézel.
+ 1:03:55 - ilyen szerelmes pillantást észre nem venni.... ejnye!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
leszedtem a 78-as részeket, a 2 pilot-ot, meg az 1. szériát? 1X12 -nél láttam feliratok között valami uncut opciót az mit akar mondani?
elõre is thx
Mikor Bevonulnak és az elnüki székbõl figyel a 6-os. Amúgy nem kéne egybõl lenézõn beszólni... Ha tetszik ha nem az elég önelégült mozdulat volt 😊
ilyenkor lelkesen támogatnám a klónozást 😊
De a helyzetet valahogy olyan megalázottnak éreztem Baltar szemszögébõl.
Ezekután pedig, a viccet félretéve teljesen megtudom érteni Dr. Baltar-t is! <#vigyor2>#vigyor2>
Szegényt a szerelem szopatta meg. Hát igen jó taktika a gépektõl 😊