6292
-
#3243 Ez a másik fele. Mondjuk elképzelem milyen kasztok lehetnének az emberi oldalon:
-Vadászpilóta
-Űrgyalogos
-Politikus
-Vezénylőtiszt
-Orvos
-Áruló géniusz, aki minden nőnemű Cylon ügynököt ágyba visz...
^^ -
#3242 lehet, hogy divat, de bsgből nemhiszem, hogy mmorpg-t csinálnak...csillagkapuból készól most egy mmorpg, az a világ teljesen alkalmas rá, sokfajta nép, nagy szabadságfok, 2 nagy, közel azonos erejű oldal...bsgnél mi lenne? egyik oldal menekül, másik oldalnál meg agyalnak a térkép felett, hogy hol lehetnek? :D
jóval lineárisabb játéknak van csak értelme a bsg világában sztem (plusz egy-két csata, mozzanat, amit fel lehet dolgozni multiban, mikor nagyrészt kiegyenlítettek az erőviszonyok)
akkor ütne nagyot egy bsg játék, ha a hajók legalább olyasmi szintű fizikát kapnának, ami a cgiken szerepel (az eddigi próbálkozások eléggé lehangolóak) -
#3241 Ellenben az MMO és az Xbox nem zárják ki egymást. Egy tucat játékot lehet konzolokon keresztül neten játszani, sőt továbbmegyek: ha lesz BSG játék, én MMORPG-re tippelek, 1-2 éve még nagyon nagy divat volt ilyet fejleszteni.
@nyikolaj: sajnos semmi ilyen infó nincsen, de én az második évad közepére, harmadik évad elejére tippelnék. -
#3240 Az Online nem csak az MMO játékokra utalhat, hanem arra is, hogy interneten keresztül lehet játszani (a platform alapján XBox Live!-on). -
nyikolaj #3239 hmmm...érdekes, kiváncsi leszek milyen lesz. Nem írták, hogy mióta készíti a játékot? -
#3238 játékosabb kedvűeknek
Battlestar Galactica Online MMO?
[2006. december 30. @ 10:58]
A Battlestar Galactica nemrég az egyik kereskedelmi televíziónak hála hozzánk is eljutott Csillagközi Romboló néven, ám hamarosan egy játék formájában is találkozhatunk majd vele.
Több webáruház és egy francia lap is megerősítette, hogy már készül a Vivendi műhelyében a Battlestar Galactica Online. Sajnos egyelőre csak az Xbox 360 verziót erősítették meg, ám ez még bőven változhat a megjelenésig, amit az említett webáruházak 2007 októberére jósolnak. A játék az Online jelző miatt valószínűleg egy MMO lesz, de ennél többet sajnos nem lehetett kideríteni róla. -
#3237 Nem tudom, hogy mennyire vagy ismerős a Babylon5 világában, de ha láttad az első évadot akkor ott pl a földi hajókon még mesterséges gravitáció sem volt (legalábbis nem olyan erős mint egy bolygón), ott úszkáltak a levegőben jobbra-balra míg a minbari hajókon már normális gravitáció volt.
A földi hajókon amúgy egy szekció volt ami forgott a gép törzse körül, ez "generálta" a gravitációt. -
Cat #3236 jelenleg az urkutatásban 486-osok és egyes pentiumok vannak, és ugye tökéletesen megfelelnek. Szóval ha teleraknák az űrsiklót négymagos laptopokkal, akkor számtech terén se lennénk elmaradva :) -
#3235 ize, nektek nem tűnt fel egy "új" hajó? a passageben, amikor a galactica meg pár más hajó elugrik, és a másik oldalon a bolygó felett feltűnnek, mintha ott lenne mellettük a pilotban látható botanical cruiser, ami állítólag nem tudott ugrani, és amit szétlőttek a cylonok.
Az űrhajókon kívül nem sok hi-tech dolgot mutattak eddig.
azok sem annyira "high-techek". ha a nasa felrakna pár gépágyút a siklókra, akkor máris kapnánk pár túlméretezett viperát fejlettebb számítógépekkel, of korz.
az egyedüli high-tech dolog a soriban az az ugrás. -
BladeW #3234 Brent Spinner es a BSG
In 2007, Spiner will begin as a guest role in the reimagined [[Battlestar Galactica]] for 2 or 3 episodes. {{fact}}
Na erre kivancsi leszek! Ki mit tippel, cylont fog jatszani vagy embert? -
#3233 Olyan lesz mint Columbo: egyik szemem sír másik meg üveg. -
BladeW #3232 Tigh kap majd egy cylon szemet. Csak nehogy az egyik Six-et -
#3231 Az űrhajókon kívül nem sok hi-tech dolgot mutattak eddig. A tűzfegyverek hagyományosak, a földi járművek szintén. A ruhák amiben öltöznek is nélkülöznek mindenféle sci-fi vonást.
Ha olyan fejlett volna az orvosi részlegük akkor talán már Tigh is kiberszemet kapott volna :) -
Cat #3230 a sugárbetegséget nem meglepő, hogy nem lehet gyógyítani, mivel nem kémiai, hanem fizikai úton végez roncsolást. Bár nanorobotokat vagy őssejteket erre is be lehetne vetni... (a nanotechnika és a biotechnológia csódái ugy ahogy van kimaradtak a sorozatból) -
Bubbax #3229 Ez döbbenetes:
Ennek a hajónak a gyengélkedőjén emberek halnak meg?! Ki halott már ilyet?! -
nyikolaj #3228 ja jut eszembe Athene még jó kis konfliktus forrás lesz, ha Adama szétlöveti BSeket,a kkor tényleg meghal a gyerek (Adama utána bemegy Athenehoz, hazudtunk neked, mikor azt mondtuk meghalt a gyereked, s közbe élt, de most korrigáltam a hibát :D, fix, hogy halott).
Nagyott tévedtünk mikor leírtuk Tigh-t...visszatért (helyettesnek), mint a terminator :) -
nyikolaj #3227 "cél a földalatti komplexum" - kétségtelen ezt mondja Adama, de ne feldjük gyorsan lehet ám cálpontot változtatni, s a rakéta száll is már más célpont felé, mondjuk a csúnya cylonok felé :D
Kizártnak tartom, hogy szétlőjék a hegyet, egyrészt ennyi karakter tényleg nem szokás kiírni (persze lehet hogy a formabontás az alapelvök :D ), másrészt elvesztenék az "útjelző táblájukat". Harmadrészt Adama sosem öletné meg a számára két nagyon fontos személyt (Starbuck, fia), meg a többi emberét sem.
Kiváncsi leszek, hogy a Főnöknek sikerül-e rájönnie a megoldásra...
Eddig is gyűlöltem Baltart, de most még rátettek 1-2 lapáttal :) (azért jól játsza a szerepét). -
haxoror #3226 Igen, pont ezért tökéletesen alkalmas tanárnőnek és ugyancsak ezért (és még sokminden másért) teljesen alkalmatlan vezetőnek. -
Cat #3225 Szerintem eddig minden tette emberi volt. Mondjatok egyet ami nem illett a karakteréhez. -
#3224 Szerintem sem Mary Mcdonnell-et utálják a topiclakók, hanem a karakterét. Azt pedig lássuk be, hogy egy ritka utálatos nőszemély. Olykor már úgy vélekedek, hogy a másik főnegatív női szereplő, Cain is elfogadhatóbb, de legalábbis racionálisabb, következetesebb volt nála. -
#3223 Ooo... En szemely szerint nem a szineszt szidom, hanem a karakteret (es persze az irokat, akik ilyenre gyurmaztak az elnoknot) ;] Es ez egyben a szineszno szamara dicseret, hiszen sikerult ugy eljatszani a szerepet, hogy hasson az emberekre, vagy igy, vagy ugy. -
#3222 Nekem sincs semmi bajom a prezidenttel :) -
Bubbax #3221 Eddig ez a legjobb cliffhanger a sorozatban. Innen sokféle irányba lehet folytatni, pl: Chief benyom valamit erre fejbebassza egy sugár, amitől supererős lesz és a szemével lézert lő, meg iszonyú büdöset tud majd fingani.:)
Amúgy nem értem miért szidja itt mindenki Mary Mcdonnell-t, ő az egyik legjobb színész, aki egyetlen arckifejezéssel (lenéző mosoly) játssza a karakterét már harmadik éve, akkor is ha mérges, ha szomorú, és elhisszük neki. Nem kéne szidni, inkább dicsérni kell. -
#3220 ...ahol Csíf és a legénység többi tagja is van. nem hiszem, hogy kilövi őket, ezért mondtam, hogy valszeg a basestarokat kűdi majd meg;] -
Cat #3219 biztos hogy nem a basestarokra lövik ki az atomot, mert egyértelműen mondja adama, hogy "cél a földalatti komplexum". -
#3218 Nem mostanában lesz 12.-ik rész :(
Season 3, Episode 12: Rapture
Original Air Date: 21 January 2007 -
#3217 ha én lennék a vezető, csak azért meg megbántottak, nem írtom ki a legénység felét, főleg nem a pilótákat és a szerelőket:] -
Cat #3216 végre egy jó rész. Anno ezért kezdtem el nézni a sorozatot. -
#3215 [spoiler]
Végre kezd egy kicsit reálisabbá válni a sorozat, na ezt már szeretem (egy kis hidegháború a tüzes nyilak árnyékában :)) )
Egyébként én simán kilőnék 1-2 atomot a hegyre .... aztán amikor a Raider-ek mellé ér a töltet, akkor robbantanám
persze gondolom Baltar van az egyikben, őt pedig nem lehet csak úgy kiírni, szóval valószínűbb hogy az atommal tényleg a cylon hajókat sorozza meg (vagy a szupernovát ?)
-
#3214 "the use of nuclear weapons is now authorized" Imádom ezt a mondatot! Akárhány filmbe van,, mindig rettentő nagy hatással bír! Várom a következő részt! :) -
#3213 Egy ilyen sikeres sorozatból kilépni? Ráadásul ilyen sokan? Valószínütlen :)
De az is lehet, hogy szektások lettek mind, és tömeges "öngyilkosságot" akarnak elkövetni :) -
Prof William #3212 De lehet hogy egy csómoan már ki akarnak lépni a sorozatból és ezzel az egyszerű lépéssel fogják kiírni őket. :) -
zorden #3211 Ugy, hogy az elozo reszekben mutattak, mennyire kozel kerultek egymashoz. Most pedig kvazi hazugsagon kapta a nenit, amire nem megertessel reagalt, hanem elfordulassal, mondhatni daccal. Ebbol lehet levonni kovetkezteteseket, peldaul azt, hogy dacbol fog cselekedni - de tul sok jo embere van lent. Ennyi a matek :-) -
haxoror #3210 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most komolyan, ha kilövi a töltekeket akkor egyrész örökre elveszíti az utat a Földhöz és helyből egy csomó fontos karakter is kihal a sorozatból (Kara, Apollo, Chief, Baltar) plusz pár kisebb is szal nem fogja nuke-olni a bolygót amíg az emberei ott vannak -
#3209 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
öhh, ezt meg, hogy matekoltad ki? Adama, azért hagyta faképnél az elnököt, mert rájött, hogy átverték a cylon gyerek halálával kapcsolatban. a boomer Sharon elmondta athenának, hogy él a gyereke, és az egyik basestaron van, Ő meg elmondta Adamának..
szerintem ez nem változtat(ott) azon, hogy kilövi-e az atomot Leeékre vagy sem.
nem a bolygóra lövi majd ki (gondolom én), hanem a basestarokra. mivel nem lőttek ki raidereket, nem lesz majd idejük leszedni a tölteteket és kampec(de ez szubjektív.. csak vacillálgatok, nem olvasok spoilereket;])
-
Kenarf #3208 Nekem is nagyon tetszik a sorozat foleg azert hogy megmutatja, hogy amikor az emberiseget kihalas fenyegeti akkor is inkabb egymast gyilkoljak azzal vannak elfoglalva ki legyen az elnok, tontetnek haboru ellen, dul a fekete piac egyszeruen eszmeletlen sajnos mar mindjart megnezem a 3se8reszet mert nincs tobb nekem. Baltar tenyleg erdekes szereploje a sorozatnak. Azert ott van a Sharon (Athena) o is eleg bonyolult karakter. -
zorden #3207 [spoiler]Miutan Adama fakepnel hagyta az elnoknot, bennem felemrult, hogy akar kesz bevetni az atomot, ha kell. Szoval ezt jol csinaltak a keszitok, e nelkul biztos lennek benne, hogy Lee es Kara miatt sem vetne be. Most egy picit bizonytalan vagyok, de ez azert amerikai sorozat... -
zorden #3206 Hmmm... varjuk a folytatast. -
#3205 apám, így abbahagyni.. szerintem király volt a mostani rész.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
*kíváncsi vagyok apuci megnukeozza-e a hegyet.. azonban van egy gyanúm, hogy nem fogja. szerintem inkább majd a basestarokba lövi
*Anders valszeg kinyíródik a következő részben(vagy Lee által vagy a cylonok lövik szitává), mert ha Kara otthagyja(mert ugye ott fogja, hiába dumált a házasság szentségéről stb), már tulajdonképpen nem lesz értelme a karakterének.
*azt meg nem is tudtam, hogy Adama nem tudja, hogy él a cylon gyerek. jobban oda kellettvolna figyelnem anno
*gaeta vallási filójához meg annyit tennék hozzá, hogy a köv. részben tuti, hogy fel fog robbanni az a szupernova, sőt az is tuti, hogy az uccsó pillanatban, a lökéshullámot meglovagolva fognak elugrani
habár ez inkább csak a stargatera jellemző, majd meglátjuk
-
haxoror #3204