Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3P
Nem tudjátok, hogy elkezdik-e itthon a közeljövõben vetíteni a 2. sorozatot?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

otrosinka
Nemtudja esetleg h le lehet e vhol BSG képregényeket?

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

joebacsi
mintha fogyasztottak volna a fijúkák 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fenrir
Szerintem õ az egyik legjobb karakter a sorozatban 😊

A halál csupán a kezdet...

Gyerekek a Resistance c webes BSG sorozat igaz h szept 5.ikén kezdõdik?
otrosinka
Ez igaz<#buck>de én egy baromnak titulálnám....pláne az asszony Tightné.....

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

MerlinW
Azért Tigh elég nagy állat😊

[merlinw.org]

otrosinka
Azt azért zokon veszem h egy állat sincs a soriban.
Sehol nem láttam, mikor lezuhantak senem volt semmi az erdõben...érdekes.
Ettõl függetlenül nagy rajongó vok, és én is várom a kövi részeket.....

Fenrir
Szép négyes 😊

Fenrir
Október 6.-án kezdõdik az új évad?

Pharaoh
Simán visszahelyezhetik a posztjára, mást meg leválthatnak. Egy szavába kerûl az admirálisnak.

Fenrir
Kiváncsi leszek rá, hogy hogyan fogják visszailleszteni a hajókra az S3-ban azokat akik Új Caprica-n maradtak. Példáúl Tigh ezredes már nem lehet XO a Galactica-n mert elvileg Helo az. Ki lehet most a 2 hajón a 2 CAG vajon?

Fenrir
Promoban ugye azt visította, hogy "öljetek meg"...Így nem lesz valaki megmentõ 😊

[NST]Cifu
Én ezen csodálkoznék. Ugye Chief Tyrol volt a Gaius elleni munkásmozgalom elnöke, szvsz õ az, aki még e téren nagy szerepet kaphat - még úgy is, ha Cally-nak kell a halgatóságot rendre inteni, és Karától kérdi, hogy most mi legyen, mikor elöttük masiroznak el a Cyclon-ok... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Fenrir
Nekem pl Kat is bejönne 😊

Egyértelmûen Boomer, baromira bejön 😊 Jobban tetszik mint Six, õ hozzám picit magas lenne 😊

háboruban marhagyorsan lehet mozogni a ranglétrán - lásd pl. II. VH.

PiszkosFred
Kedvenc szereplõ? Mind, kivéve Helo-t. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

IMYke2.0.0.0
Gaius remélem a harmadik évadban megmutatja, hogy van még emberi vénája is, és kiáll a Túlélõk mellett! Six és Gaius csókolja már meg egymást megint, mert ütök! 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fenrir
Tény, hogy az a páros messze veri a többieket, nekem nagyon tetszett az a rész is amikor Six képzelte mindig Gaius-t maga mellé 😊

Fenrir
Jah Tigh is jó, amilyen csúnyán tud nézni az elképesztõ 😊

[NST]Cifu
Kedvenc szereplõ? Chief, Boomer, Tigh...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

IMYke2.0.0.0
Gaius + Six.
A többiek csak gályáznak a nyomukban...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fenrir
Amúgy kinek ki a kedvenc szereplõje?

Én Gaiust birom nagyon, szerintem a szinész nagyon jól játsza a szerepét. A másik kedvencem az öreg orvos, nagyon komoly beszólásai vannak 😊

IMYke2.0.0.0
Friends, Joey, Desperate Housewifes, Prison Break, Lost...

Mutass egy sorozatot ahol nem ez tortenik a foszereplovel de szorol szora kb <#smile>
Fenrir
Ilyen is van? Komoly lol 😊

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért érdekesen gyorsan történnek a második évadban a ranglétra bejárása 😊 Apollo ugyebár századosként kezdte, kb a 13.-ik rész környékén lefokozták hadnaggyá, aztán újra elõléptették századossá, pár részre rá õrnaggyá aztán a következõ részben megkapta a Pegasus parancsnoki székét 😊 Ahhoz képest, hogy lázadást szitott, fegyvert fogott a felettesére, rabot szöktetett és katonai jármûvet lopott nem sok bûntetést kapott.

Bucser
Egyelõre sikeresnek tûnik. De láttunk már ok nélkül levágott sorozatot (lásd Total Recall 2070 vagy Vengeance Unlimited, vagy éppen más egyéb kategóriából csak azért mert nem lökte le a jóbarátokat vagy egyéb mást a trónról.) Sajnos😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
Remélem még elhúzzák ezt a sorozatot vagy a 8.-ik évadig 😊

Bucser
Ezek szerintem az eddig bejelentett epizódok. Lehet nem a szezon összes részét írják ki IMDB-re.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
Ugye nem csak annyi rész lesz mint amennyi itt van?

IMYke2.0.0.0
Én meg majd kuncsoroghatok az egyetemi kollégiumban trónoló haverhoz, hogy ugyan már, legyen kedves felnyomni nekem egy rack-es vinyóra az aktuális részt... .

PiszkosFred
De már csak bõ egy hónap, és lesz mit nézni ;]

MerlinW
Képzelheted mit érzünk mi, akik már nyár elején befejezték😊

[merlinw.org]

Fenrir
Hát nem mert most fejeztem be a második évadot pár órája...

IMYke2.0.0.0
Még nem vetted be a gyógyszeredet?... <#mf2>

Fenrir
Áááááááá harmadik évadot akarom most azonnal!!!!!!

otrosinka
six is 😊

Fenrir
Gaius barátunk minden bannerben jól mutat 😊

otrosinka
Iggen jóóóóóó !!!!

Fenrir
Bannerbe vele <#eljen>

MerlinW
Csináltam ilyet

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Én a Buffy-val voltam úgy. Förtelem volt. Az a 3 (?) boszorkás is okádék, a vaárzskönyvükkel meg az õrangyalaikkal.
Babylon 5 istenkirály!
Összesen 100 GB-nyi háttérkapacitásom van <20+80>, de a Babylon 5 állandóan fenn van a gépemen - 47 GB. A szabad helyem így állandóan 1-7 GB között ingadozik, de szarok rája 😊))

A másik jónak tûnõ sorozat a Monk, meg az Édes élet olasz módra.
A 'Döglött akták' - pfejjj.
A 'Numb3rs' - uncsi.

mrzed001
Buffy-t nem szidni, volt végre egy sorozat ami felvállalta a SÖTÉT hangulatot, és nem csak az a nyáliwúdi csipcsöpp szarságot 😉
Angel meg még überelte is egy kicsit.

Scifi õrült vagyok, viszont a firefly-tól egyszerûen rosszul voltam. 6 részt szenvedtem végig, a 7.et már egyszerûen nem bírtam megnézni.

Ja, és Babylon 5 az überkirály 😄

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

PiszkosFred
Nem tudok ertelmes magyarazatot adni ra, egyszeruen szerettem azt a sorozatot, akarmennyire is gagyi es parodia volt mar-mar. Volt benne valami, ami miatt vegigneztem mind a het szezont ;] (boszorkakat vagymit nem lattam, csak par perceket belole, koszontem szepen, nem kertem belole tovabb..)

Fenrir
Még ugyan nem láttam a második évadot, de az elsõ évad utolsó része nagyon ütõs lett, a zene is nagyon ment hozzá 😊

IMYke2.0.0.0
Waczak okés, de Buffy... te jószagúatyaúristenmekkoraszaraz! Akár a Boszorkák vagy mijafasz...

PiszkosFred
Nalam a sorozatok sorozata. (a Waczak szalloval, es Buffyval egyutt - de hat en mar csak ilyen elcseszett izlesu emberke vagyok) ;] Akinek tudom, ajanlom midnig, hogy nezze meg. Legtobb embernek tetszett, de vannak joparan, akiket nem fogott meg. Sajnos a cancel is - feltehetoen - ennek volt koszonheto. Igy en, a "rajongo" kisebbseg, mai napig varom a csodat, hogy bejelentse Joss, vagy a studio, hogy folytatjak akar a sorozatot, akar a filmet. Utobbirol mintha lett volna terv, de mostansag mar nem hallani ilyen pletykakat, sajnos ;]

Fenrir
Én pont a Serenity-t láttam csak, de annyira nem fogott meg a film hangulata 😊