6292
  • Cat #3283
    nézz át az anime topicba is, ott mit irtam róla.
  • Fenrir
    Miami Vice-ban is szerepelt, ő volt a rendőrfőnök.
  • Zsolo007
    Örülök neki, hogy beírtad ezt, kíváncsi lettem rá, már húzom lefelé :)
  • joebacsi
    stimmel :D
  • Cat #3279
    egy nagybajszú csávó a faluból :)
  • Prof William
    És Mr Olmos ki volt?
  • Cat #3277
    OFF: Megnéztem a nauszika és a szél harcosai c. miyazaki animet.
    Az angol szinkronhangok: Patrick Stewart, Edward James Olmos és Mark Hamill :D
  • Kmarha
    ez valami állati jó :D és kiderült az admirális és az elnők asszony multja is :DDD
  • Zsolo007
    Nagyon jó videó, végigröhögtem :)
  • Cat #3274
    [b]Videó, amiből kiderül hogy Starbuck egy cylon!

http://video.google.com/videoplay?docid=-6307683077762423268&hl=en
  • Prof William
    Sima belültetet módosított emlékek. Ezek a nájlonok nagyon huncutak. :)

• QuippeR
    nem lehet, mert a Farkasokkal táncolóban visszaemlékezik a gyerekkorára
  • Prof William
    Ő a indiánő aki nem is indián?

Akkor tuti ő a Cylon. Mert hogy máshog élne ilyen sokáig? Vadnyugat-Napjaink-Jövő? Szal tuti ciklon...
  • mermalior
    És a Farkasokkal is táncol, ha megnézitek...
  • Prof William
    Akkor még csak az elnök felesége, de úgy tűnik a BSG idejére már előrébb kűzdötte magát... :)
  • zorden
    OFF: Kedvenc elnoknonk ugy tunik szereti ezt az szferat. A fuggetlenseg napjaban epp first ladykent haldokolt. (Majd nem sokkal ra a Komputerkemek (vagy mi) cimu filmben zsonglorkodik.)
  • nothes
    szerintem van az 20, vagy még annál is több. meg hát tegyük fel azt is, hogy a cylonok a "mostaniaknál" zúzósabb nukeokat készítettek.
    a másik az, hogy sztem volt annyi eszük, hogy nem tanyákat, hanem nagyvárosokat támadtak meg. 200 atombomba után a sötét ég és a jégkorszak meg alap.
    volt egy kis "baki", de mind1. ettől még nem dől össze a világ;]
  • Zsolo007
    Január 21
  • Tyler Dom
    üdv!
    mikora várható a következő rész? Nagyon ütős sorozat
  • Cat #3264
    ledobtak mondjuk 200 atombombát a legnagyobb városokra. Bombánként számolj 10 km sugárral, ahol a cucc kemény része hat -> a bolygó felszínének 0.1%át sem éri el ez a terület.

De egyébként valóban, szerintem is pár hétig sötét porfelhőknek kellene elsötétíteniük az eget, lásd kuwaiti olajrobbantások, vagy a portugál erdőtűz esetét.
  • Prof William
    Ez idegesített nagyon. Egy szétatomozot bolygó ne úgy nézzen már ki, mintha mi sem történt volna.

Amennyi atomot dobtak rá a legkevesebb hogy meg kelet volna kezdődnie a nukleáris télnek...
  • Fenrir
    Mindenki nem halt meg mert Anders-ék mókás kis csapatát is megtalálták és a városok sincsenek szétlőve mert a Downloaded részben néhány pillanat erejéig látszott ahogyan a centuriok utcát sepernek és fákat ültetnek...

Nameg Helo és Athena sem egy romhalmazban kommandózgatott az első évadban.
  • nothes
    tudtommal mindenki meghalt a kolóniákon. miért kockáztatnának egy rakás, nukeokkal kilyuggatott bolygóért?
    habár lehet, hogy ha megtalálják a Földet, a 13. törzs(ha még ott vannak, of korsz) majd szépen kitessékelik őket, és kénytelenek lesznek visszafordulni;]
  • Zsolo007
    Miért? Nem biztos, hogy a Föld megtalálásával vége lesz a sorozatnak. Lehet visszaindulnak visszafoglalni a kolóniákat :). ÉS akkor még lehet 2 évadot háborúzni :D
  • nothes
    jah. az a baj, hogy a scifi minadaddig meg fogja rendelni az újabb évadokat, amíg nagy a nézettség. aztán, amikor már nem olyan lesz, mint amire számítottak, benyomják a cancelt, és a készítőknek adnak pár epit a befejezésre..
    a harmadik évadban már annyi mindenre fény derült(a Föld hollétével kapcsolatban), hogy szerintem egy 4. évad már marhaság lenne..
  • Kmarha
    ohh mindenki kedvenc Data-ja még csak 58 éves. Ejj de várom a következő részt :D
  • Kmarha
    hát neki minimum kötelező a cylon főisten szerepét játszania :DDD Majd utánanézek hány éves az ürge, anno utoljára a Joey sorozat egyik részében láttam csak, ott nem tünt vészesen öregnek (bár fiatalnak sem nagyon).

(vagy Dataként tér vissza.. a 13. colonia kivándorlóit anno ugyanis az egyik Enterprise védte, fedélzetén a jó öreg Dataval. Mára már csak ő létezik, és felesküdött, hogy az 5ök szentélyét programozott chipjeinek elporladásáig védeni fogja)

Egyébbként feltünt másnak is hogy az egész rész alatt a Szemmel nézett farkasszemet majd mindenki? :)) Komolyabb téma viszont: 5 ismeretlen cylon van a sorozatból, kik elszakadtak kiváltak a többiekből. Most meg pont egy olyan templomba lépnek be, ami az 5-ök szentélye. Igaz már a cylonok elött az volt, az 5 pap. Még a végén kiderül hogy ebben az 5 cylonban éledt fel a 13. kolóniák ősi szellemei, azért váltak el robotársaiktól :P)
  • [NST]Cifu
    A 3. évad előtt is ettől féltünk (olvass csak vissza :)), ehhez képest szerintem egyáltalán nem laposodott el azért. Bár őszintén szólva én inkább attól félek, hogy a sorozatnak úgy lesz vége, mintha baltával vágták volna el... túl sok sorozat jutott már ilyen végre...
  • [NST]Cifu
    ha megnézel bármilyen CSAK online játszható játékot, azok legnagyobbrészt a fent említett kategóriába tartoznak.

Szvsz sokkal több FPS játék van a csak online játszható játékok között (WWII:Online, Tribes sorozat, HL, HL2 és UT modok és folyományok, de még a BF széria is ide tartozik talán). :)

tudom a gondolatmenetem több helyen támadható, jogosan:)

Ezzel azt akarod mondani, hogy inkább hagyjuk rád, mit gondolsz, és ne is próbáljak ellenérveket felhozni? :D
  • mermalior
    Ki mondta, hogy az online játék nem játszódhat a 40 évvel ezelőtti ember-cylon háború idején? Ott pedig nem menekül senki senki elől...
  • Bubbax
    Addig menjen, amíg az idős színészek végelgyengülésben kimúlnak.:)
  • Zsolo007
    Eredetileg 1 évadosra tervezték :)
  • nyikolaj
    nem úgy volt, hogy a sorozat 3 évados lesz? még további 12 részt el akarnak sütni!!?? mert félő hogy ellaposodik a sorozat...
  • Cat #3250
    "A SciFi Channel várhatóan még a héten bejelenti a negyedik szezonra szóló megrendelést, viszont a spinoff Caprica sorozat körül nagy a hallgatás, az eredetileg 2007-re tervezett bemutató egyre valószínűtlenebbnek látszik."
  • BiG G
    tudom hogy mitől online az online :))) de mivel a nevében is benne van hogy online, ezért valószínűleg, sőt mitöbb, biztosan CSAK online játszható játék lesz, ebből kiindulva pedig MMO(RPG)-nek kell lennie.

ha megnézel bármilyen CSAK online játszható játékot, azok legnagyobbrészt a fent említett kategóriába tartoznak.

tudom a gondolatmenetem több helyen támadható, jogosan:)
  • [NST]Cifu
    Online: interneten elérhető v. játszható (onine gaming)

Egyébként a Gamekult oldalán a sokat sejtető "combat spatial" olvasható, ebből én űrszimulátorra tippelek...
  • PiszkosFred
    BSG MMO? Nem feltetlen kell a sorozat idejeben jatszodnia ;] Lehet eppen azt megelozo tortenet, az egyik - vagy akar az osszes - kolonia elete mmokent. Harcok, cylonok, nem feltetlen wow szintu gyakas. Bar igaz, hogy a 12+1 kolonia kisse behatarolja a teruletet, de egy EVE/Elite/X-Wing/WingCommander/stb szintu dolgot el tudnek kepzelni, online, interaktivan ;]
  • BiG G
    utolsó kasztot vállalom :D
    dzsóbácsi neked meg igazad van ebben... de ha online akkor csak szerepjáték lehet sztem, különben miért lenne onlány?
  • 0Fritz0
    Az utolsó vállalom, persze csak az emberiség érdekei miatt... :)
  • joebacsi
    :D