6292
-
Cat #3283 nézz át az anime topicba is, ott mit irtam róla. -
#3282 Miami Vice-ban is szerepelt, ő volt a rendőrfőnök. -
#3281 Örülök neki, hogy beírtad ezt, kíváncsi lettem rá, már húzom lefelé :) -
#3280 stimmel :D
-
Cat #3279 egy nagybajszú csávó a faluból :) -
Prof William #3278 És Mr Olmos ki volt? -
Cat #3277 OFF: Megnéztem a nauszika és a szél harcosai c. miyazaki animet.
Az angol szinkronhangok: Patrick Stewart, Edward James Olmos és Mark Hamill :D -
#3276 ez valami állati jó :D és kiderült az admirális és az elnők asszony multja is :DDD -
#3275 Nagyon jó videó, végigröhögtem :) -
Cat #3274 [b]Videó, amiből kiderül hogy Starbuck egy cylon!
http://video.google.com/videoplay?docid=-6307683077762423268&hl=en -
Prof William #3273 Sima belültetet módosított emlékek. Ezek a nájlonok nagyon huncutak. :)
-
#3272 nem lehet, mert a Farkasokkal táncolóban visszaemlékezik a gyerekkorára -
Prof William #3271 Ő a indiánő aki nem is indián?
Akkor tuti ő a Cylon. Mert hogy máshog élne ilyen sokáig? Vadnyugat-Napjaink-Jövő? Szal tuti ciklon... -
mermalior #3270 És a Farkasokkal is táncol, ha megnézitek... -
Prof William #3269 Akkor még csak az elnök felesége, de úgy tűnik a BSG idejére már előrébb kűzdötte magát... :) -
zorden #3268 OFF: Kedvenc elnoknonk ugy tunik szereti ezt az szferat. A fuggetlenseg napjaban epp first ladykent haldokolt. (Majd nem sokkal ra a Komputerkemek (vagy mi) cimu filmben zsonglorkodik.) -
#3267 szerintem van az 20, vagy még annál is több. meg hát tegyük fel azt is, hogy a cylonok a "mostaniaknál" zúzósabb nukeokat készítettek.
a másik az, hogy sztem volt annyi eszük, hogy nem tanyákat, hanem nagyvárosokat támadtak meg. 200 atombomba után a sötét ég és a jégkorszak meg alap.
volt egy kis "baki", de mind1. ettől még nem dől össze a világ;] -
#3266 Január 21 -
Tyler Dom #3265 üdv!
mikora várható a következő rész? Nagyon ütős sorozat -
Cat #3264 ledobtak mondjuk 200 atombombát a legnagyobb városokra. Bombánként számolj 10 km sugárral, ahol a cucc kemény része hat -> a bolygó felszínének 0.1%át sem éri el ez a terület.
De egyébként valóban, szerintem is pár hétig sötét porfelhőknek kellene elsötétíteniük az eget, lásd kuwaiti olajrobbantások, vagy a portugál erdőtűz esetét. -
Prof William #3263 Ez idegesített nagyon. Egy szétatomozot bolygó ne úgy nézzen már ki, mintha mi sem történt volna.
Amennyi atomot dobtak rá a legkevesebb hogy meg kelet volna kezdődnie a nukleáris télnek... -
#3262 Mindenki nem halt meg mert Anders-ék mókás kis csapatát is megtalálták és a városok sincsenek szétlőve mert a Downloaded részben néhány pillanat erejéig látszott ahogyan a centuriok utcát sepernek és fákat ültetnek...
Nameg Helo és Athena sem egy romhalmazban kommandózgatott az első évadban. -
#3261 tudtommal mindenki meghalt a kolóniákon. miért kockáztatnának egy rakás, nukeokkal kilyuggatott bolygóért?
habár lehet, hogy ha megtalálják a Földet, a 13. törzs(ha még ott vannak, of korsz) majd szépen kitessékelik őket, és kénytelenek lesznek visszafordulni;] -
#3260 Miért? Nem biztos, hogy a Föld megtalálásával vége lesz a sorozatnak. Lehet visszaindulnak visszafoglalni a kolóniákat :). ÉS akkor még lehet 2 évadot háborúzni :D -
#3259 jah. az a baj, hogy a scifi minadaddig meg fogja rendelni az újabb évadokat, amíg nagy a nézettség. aztán, amikor már nem olyan lesz, mint amire számítottak, benyomják a cancelt, és a készítőknek adnak pár epit a befejezésre..
a harmadik évadban már annyi mindenre fény derült(a Föld hollétével kapcsolatban), hogy szerintem egy 4. évad már marhaság lenne.. -
#3258 ohh mindenki kedvenc Data-ja még csak 58 éves. Ejj de várom a következő részt :D -
#3257 hát neki minimum kötelező a cylon főisten szerepét játszania :DDD Majd utánanézek hány éves az ürge, anno utoljára a Joey sorozat egyik részében láttam csak, ott nem tünt vészesen öregnek (bár fiatalnak sem nagyon).
(vagy Dataként tér vissza.. a 13. colonia kivándorlóit anno ugyanis az egyik Enterprise védte, fedélzetén a jó öreg Dataval. Mára már csak ő létezik, és felesküdött, hogy az 5ök szentélyét programozott chipjeinek elporladásáig védeni fogja)
Egyébbként feltünt másnak is hogy az egész rész alatt a Szemmel nézett farkasszemet majd mindenki? :)) Komolyabb téma viszont: 5 ismeretlen cylon van a sorozatból, kik elszakadtak kiváltak a többiekből. Most meg pont egy olyan templomba lépnek be, ami az 5-ök szentélye. Igaz már a cylonok elött az volt, az 5 pap. Még a végén kiderül hogy ebben az 5 cylonban éledt fel a 13. kolóniák ősi szellemei, azért váltak el robotársaiktól :P) -
#3256 A 3. évad előtt is ettől féltünk (olvass csak vissza :)), ehhez képest szerintem egyáltalán nem laposodott el azért. Bár őszintén szólva én inkább attól félek, hogy a sorozatnak úgy lesz vége, mintha baltával vágták volna el... túl sok sorozat jutott már ilyen végre... -
#3255 ha megnézel bármilyen CSAK online játszható játékot, azok legnagyobbrészt a fent említett kategóriába tartoznak.
Szvsz sokkal több FPS játék van a csak online játszható játékok között (WWII:Online, Tribes sorozat, HL, HL2 és UT modok és folyományok, de még a BF széria is ide tartozik talán). :)
tudom a gondolatmenetem több helyen támadható, jogosan:)
Ezzel azt akarod mondani, hogy inkább hagyjuk rád, mit gondolsz, és ne is próbáljak ellenérveket felhozni? :D -
mermalior #3254 Ki mondta, hogy az online játék nem játszódhat a 40 évvel ezelőtti ember-cylon háború idején? Ott pedig nem menekül senki senki elől... -
Bubbax #3253 Addig menjen, amíg az idős színészek végelgyengülésben kimúlnak.:) -
#3252 Eredetileg 1 évadosra tervezték :) -
nyikolaj #3251 nem úgy volt, hogy a sorozat 3 évados lesz? még további 12 részt el akarnak sütni!!?? mert félő hogy ellaposodik a sorozat... -
Cat #3250 "A SciFi Channel várhatóan még a héten bejelenti a negyedik szezonra szóló megrendelést, viszont a spinoff Caprica sorozat körül nagy a hallgatás, az eredetileg 2007-re tervezett bemutató egyre valószínűtlenebbnek látszik." -
#3249 tudom hogy mitől online az online :))) de mivel a nevében is benne van hogy online, ezért valószínűleg, sőt mitöbb, biztosan CSAK online játszható játék lesz, ebből kiindulva pedig MMO(RPG)-nek kell lennie.
ha megnézel bármilyen CSAK online játszható játékot, azok legnagyobbrészt a fent említett kategóriába tartoznak.
tudom a gondolatmenetem több helyen támadható, jogosan:) -
#3248 Online: interneten elérhető v. játszható (onine gaming)
Egyébként a Gamekult oldalán a sokat sejtető "combat spatial" olvasható, ebből én űrszimulátorra tippelek... -
#3247 BSG MMO? Nem feltetlen kell a sorozat idejeben jatszodnia ;] Lehet eppen azt megelozo tortenet, az egyik - vagy akar az osszes - kolonia elete mmokent. Harcok, cylonok, nem feltetlen wow szintu gyakas. Bar igaz, hogy a 12+1 kolonia kisse behatarolja a teruletet, de egy EVE/Elite/X-Wing/WingCommander/stb szintu dolgot el tudnek kepzelni, online, interaktivan ;] -
#3246 utolsó kasztot vállalom :D
dzsóbácsi neked meg igazad van ebben... de ha online akkor csak szerepjáték lehet sztem, különben miért lenne onlány? -
#3245 Az utolsó vállalom, persze csak az emberiség érdekei miatt... :) -
#3244 :D