Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
köszönöm szépen, ezt nem tudom miért nem találtam meg,
de tudom, mert én így kerestem miniseries, meg minisorozat, mindenesetre köszönöm szépen...Neked is, meg kBagyula-nak is...

Pharaoh
tnm
bocsi a lámakérdésért, biztos már volt is, de nem találtam ebben a fórumban, szal:
létezik a (z elõzményeket taglaló) minisorozathoz magyar felirat??? és hol, ha igen? feliratok.hu-n nem találtam...
thx, és bocs a nem túl aktuális kérdésért...

Nekem van egy kedves baratom, aki sajnos nem (jol) hall, igy nagyon jol jon neki a felirat. Alig birom ki, hogy meg ne nezzem, de megigertem... pedig a masodik evad utolso resze utan azt hittem nem fogom ennyire varni :-)

Mr Spock
Nem bonyolult a szöveg. Simán érthetõ. Egyébként szerintem nagyon jó két rész lett. És az egész évad nagyon jó lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maradunk New capricán az biztos ebben az évadban, vagy legalábbis nagy részében

-muszáj-

nekem eleg lenne egy angol felirat is... de eppen nem lelek.

hogy lenne... kell azért pár nap hozzá.

én is most töltöm, de megvárom mig a 10es webizodot is lefordítják :o

Fenrir
Már letöltöttem mindkettõt, esetleg magyar felirat is van már? 😊

A halál csupán a kezdet...

Ket resszel nyitott, vagy csak atveres? Bar a honlapjuk is ket resz tartalmat ismerteti...

Mar lehet tolteni... :-)

Mr Spock
csifi.com-on láttátok már az új bsg-s videót? Nagyon LOL! 😄 (A new crew in town)

-muszáj-

Miért szombat éjféltõl számol vissza a banner?

Valamikor szombat hajnalban lesz a 3. szezon nyítórésze...
Csak probaltam kifejteni a velemenyem az esemenyek alakulasarol. Meg az is lehet jolesz, de ez a Gaius mint gonosz helytarto elegge szivenutott. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Zsolo007
Nemtudom és pont ez a probléma, ugyanis az évad végéig 0 infó (emlékeim szerint) van arról, hogy merre is mennek...

Mr Spock
No és mennek arrafelé?

-muszáj-

Zsolo007
Hát, pedig kaptak egy jó adag infót Home Part 2-ben. "At least we have a map and a direction." (Apollo)

Én egyébként elég erõltetettnek éreztem a "megmentését".

Fenrir
Úgy, hogy nem nagyon tudják, hogy merre menjenek a Föld felé.

Zsolo007
Irányba sem állította? Hogy érted?

Mr Spock
De minek haljon meg mikor még irányba sem állította a flottát? ÁÁÁÁ

-muszáj-

dzsoki juing nem volt gonosz, csak szimplán kapitalista volt.

Zsolo007
Tévedsz én nem az akciót hiányolom. Én sosem a robbanásokért, meg nagy csatákért, meg lövöldözésekért nézek sci-fit. Én pont a hangulatot hiányolom belõle. Bár valószínûleg annak is a hatása, hogy nálam ez a sokáig nagyszerû sorozat leírta magát azzal, hogy nem halt meg az elnöknõ amikor meg kellett volna... Onnantól kezdve egy-két kivételtõl eltekintve, az egyes részek szinvonala zuhanórepülésbe kezdett.

Az évadzáró számomra még lesújtóbb volt..Szal én már csak azért várom a 3. évadot, hogy lássam mit hoznak ki belõle, meg mert reménykedem, hogy még valami normálisat ki tudnak belõle hozni, mivel gyakorlatilag mindezek ellenére is ez az egyetlen normális sci-fi....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
O.k. ez a te véleményed, tiszteletben tartom. Az enyém meg az, hogy ha egy karaktert negatívnak ábrázolnak egy filmben azt valószínûleg azért teszik mert akkor az az! (Vagy Dzsoki Júing nem is volt gonosz csak annak ábrázolták? 😊

Fenrir
Ezek az alaphangulatot adják meg a harmadik évadhoz, nem az akcióról szólnak...

otrosinka
Részemrõl sztem egyben nézek meg több részt belõle,
de ez a pár rész nem <#rinya><#rinya>pótolja kedvenc cylon vadászaim......sajnos...

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Zsolo007
Hát akkor ebben nem értünk egyet...

PiszkosFred
fel eves szunet*

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
De a kozel fel eves vegen nem rossz idokitoltesnek, es amolyan felvezetonek ;] Meg midnig jobb, mintha nem lenne semmi, csak a comingsoon feliratok...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Zsolo007
Egyébként én egyáltalán nem vagyok elájulva ezektõl a webisode-októl......Kifejezetten gyengusok

Zsolo007
Hogyne lett volna...2 is 😊

Pharaoh
Webisode a héten nem volt?

Mr Spock
Nem hasonlít a stargate-hez. Szedd le a miniseries-t és nézd meg, aztán eldöntöd.

-muszáj-

joebacsi
tölts le flash playert...és üdv a huszonegyedik században...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Victor1103
Hi!Ez a sorozat olyan stargate sci-fis sorozat?Nekem tetszik trailerek alapján gondolkozom rajta hogy elkezdjem e letölteni az epizódokat.A bannert én se látom egyébként.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Zsolo007
Én látom....

Col Andrew
Miért nem látom a bannert? Van ugye?

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Mr Spock
Meg a civil szerelõ is alátámasztja a Pegasuson. Na meg egy kicsit az is, hogy Sixet kínozták, megerõszakolták. Nem Cain volt tudom, de erre illik az, hogy amilyen a mosdó olyan a törölközõ. Még mielõtt az jönne, hogy nade Starbuckék is ellátták a cylon baját, ahhoz hozzátartozik, hogy õ azt mondta, hogy atombomba van a flottában!

-muszáj-

Nem mondod?

Akkor leírom egy kicsit egyértelmûbben bár nem szeretem a nyilvánvalót magyarázni, az általad idézett részt nem véletlen írtam külön bekezdésbe.
A forgatókönyvre vonatkozik, a Cain-os rész össze lett csapva, erõltetetten gonoszként akarták bemutatni hogy ezzel is jobbnak tûnjön Adama.

Itt még írtam egy elég kemény leoltást de végül mégis kihagytam, inkább csak annyit írok hogy a kor önmagában nem erény hanem csak egy állapot szal ezt tartsd szem elõtt ha a hülyéneknézõs stílust akarod folytani.

"Mellékesen, javítsatok ki ha tévedek, de Cain rémtetteirõl az egyetlen forrás a részeg elsõtisztje akivel késõbb a black marketesek leszámoltak a simlis ügyei miatt szal én kétszer is meggondolnám hogy mennyi volt az igazság a sztorijaiba, az egész kavarás Cainnal csak arról szólt hogy kapjon Adama egy extra fényezést a mellette felmutatott erõltetetten negatív élõ-ördög-Cainnal."

Figyelj, ez csak egy film. Ezek igazából nem történtek meg! 😊

Zsolo007
MIért kéne ezt akár 10 évadik húzni, mint a Stargate-et. Miért nem lehet egyszerûen lezárni? Igaz akkor csak két évados lett volna a sorozat, de szerintem az 2 nagyon jó évad lett, így meg....

[NST]Cifu
Errõl már értekeztünk korábban. Mégis merre menjen el a sztori? Évadokon át ugyanaz, menekül a flotta a Cyclonok elõl, olykor egy kis kitekintés a Capricán maradtakra és a Cyclon megszállásra? Valami kellett, nem mondom, hogy olyasmi fele megy, ami nekem tetszik, de túl keveset tudok a 3. évadról ahhoz, hogy ez alapján véleményt alkothassak. 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Szerintem nagyon rosszul alakitjak a sztorit. Az egesz atment egy Cylon elnyomas alatt elo emeriseg hetkoznapjaiba. :\

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Mr Spock
Félreértesz! Nem azt mondtam, hogy ott apollo vezette ott a Pegasust! Hanem, hogy ott két báziscsillag volt, ezért rémlett úgy, mintha a 17esben is kettõvel viaskodott volna a Pegasus! Ennyi!

-muszáj-

#2576 úgy viszont nemigazán látom az értelmét

Cain simán feláldozta a civileket, hmm...

Cain NEM TUDOTT az Adama féle 70k+ túlélõrõl viszont tudott a 12 kolónián maradt túlélõkrõl, (na itt lehetne számokkal dobálózni hogy 12 bolygón összesen hányan élhették túl a támadást) akiknek az egyetlen esélye a Pegazus volt ami keményen megsínylette a cylon támadást mind létszámban mind felszerelésben ezért a menet közben talált (kevesebb mint az Adama-flotta és lényegesen kevesebb mint a lehetséges kolóniás túlélõk) civil hajók kannibalizálása szükséges rossz volt, innetõl kár piszkálni Cain döntését mert csak azt tette amit az adott körülmények között az adott információk birtokában MEG KELLETT TENNIE, megtartani a Pegazust hogy legyen esély az ellenállásra.

Adama viszont tudott a kolóniás túlélõkrõl de lemondott róluk a flotta túléléséért, ami akkor és ott szintén helyes döntés volt.

Mellékesen, javítsatok ki ha tévedek, de Cain rémtetteirõl az egyetlen forrás a részeg elsõtisztje akivel késõbb a black marketesek leszámoltak a simlis ügyei miatt szal én kétszer is meggondolnám hogy mennyi volt az igazság a sztorijaiba, az egész kavarás Cainnal csak arról szólt hogy kapjon Adama egy extra fényezést a mellette felmutatott erõltetetten negatív élõ-ördög-Cainnal.

Adama szimpatikus leader de neki is volt egy nagy rakás megkérdõjelezhetõ döntése és a fia se volt kispályás amikor csak úgy kivégezte minden tárgyalás meg "izé" nélkül a black marketes fekát, hát nem volt vmi hûde demokratikus! <#hehe>

0Fritz0
Apollo ott még nem vezette a Pegazust, mivel abban a hirigben az õ szerepe a Feltámadás hajójának elszökését megelõzendõ csapás volt a lopakodóval.

A parancsnokságot a 17. részben vette át, amikor három Cylon anyahajó kelepcébe csalta a szárnyas pacit.
Mondjuk ennél a csatánál csodálkoztam is azon, hogy mindkét fél kiengedte a vadászokat, miközben atommal lõttek a kenyérpirítók. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A #2576-ban mintha az emberekrõl és cylonokról lett volna szó, na mindegy.

"a faj túlélése/kihalása a tét"
"bármi fontosabbat találni ennél a háborúnál"
Pont ez a volt az ellentmondás: cél az emberi faj megmentése, ugyanakkor Cain simán feláldozta a civileket úgy hogy nem is volt tudomása a többi alig 50.000 túlélõrõl!

Mr Spock
Lehet. Csak, mert a Resurrection ship-es epizódban 2 báziscsillag volt. Asszem :S 😄

-muszáj-

Mr Spock
De most tulajdonképpen minek beszélünk itt Cainról? Mintha Adama rossz vezetõ lett volna! Adamanak volt nehezebb dolga és õ csinálta jobban! Adamanak volt/van egy nyugdíjazásra váró hajója, egy nem egészen teljes személyzettel, plusz az elsõ hullámban el is veszítette a vipereit és a pilótáit. Aztán még a nyakába kapott egy flottányi menekültet! Azokkal is törõdnie kellett! Cainnak meg van egy csúcs battlestarja, minden modern, megvannak a pilótái, gépei, plusz nem kapott "koloncként" civileket a nyakába. Nah jó jöttek apránként, de tudjuk mi lett velük és a hajójukkal!

-muszáj-

0Fritz0
Szvsz volt az három is. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hamár szóbakerült az elkanyarodás mintha a #2576 a te kommented lenne <#nezze>

Amikor az emberiség éppen totális háborúban van aminek az elvesztése az utolsó vereség lenne mivel a faj túlélése/kihalása a tét, na elég érdekes egy ilyen szituációban bármi fontosabbat találni ennél a háborúnál.
Cain az adott körülmények között hozta a döntéseit, az admirálisi rangot viszont békeidõben(!) érte el, nyilván nem véletlenül.

Elég vitám volt már az SG-n az embert a "Legfõbb Rohadéknak" kikiáltó ökonindzsákkal szal helybõl túlreagálok minden kommentet amiben ennek akárcsak a gyanúját sejtem.

Fõleg egy olyan topikban mint ez, ahol (persze csak a sorozatban) tényleg az emberiség lehetséges kihalása a téma <#hehe>

Te kanyarodtál el a filmtõl.
Én csak nem értek egyet azzal,hogy a háború mindenek felett, mint ahogyan Cain gondolta!

(Egyébként ne gyere ezzel világfájdalom szöveggel, túl fiatal lehetsz te még, 19-20?) 😊