6292
  • BladeW
    Csak engem zavar az hogy az uj reszben mar megint nem tudtunk meg SEMMI konkretat, csupan nyakonontottek egy ujabb adag homalyos utalassal? Nekem kezd nagyon retesteszta erzesem lenni.
  • zorden
    Ha nem is lokik ki a zsilipen, minimum a leszallopalyat kellene surolnia es nem egyenruhaban fesziteni. Bar most meg jol felfedezi Starbuck valodi enjet es a vegen ember/nejlon egymas nykab borulva fogja Baltart uldozni :-)
  • Seten

Igen, valószínű, hogy a következő részben a cylonok a "backup copyt" fogják használni.

• haxoror
    Jah, a srác amikor lelőtte Athénát nem tudott szart se hogy mi fog történni, megint nem gondolkozott hanem halál felelőtlenül veszélybe sodort mindenkit mert akkor amikor meghozta a döntéseit még nem lehetett előre látni a következményeket, az egész szánalmas volt...

"Könyörgött hogy öljem meg!"
    Húú mekkora trauma, Athena nem tud meghalni mert letöltődik ennyit erről (különben is csak gép ami nem "él" szal nem is tud meghalni)
    Viszont letöltődés közben MINDEN emléke átmegy valami cylon cuccon ami a letöltést csinálja, később elég előkapni a backup copyt és a cylonok mindent tudnak amit Athéna valaha is megtudott, mivel flottatiszt (ami már önmagában is egy vicc) nem gyenge tudásanyag szal lehet hogy lesz itt még meglepi hehe
  • joebacsi
    ha sixnek nincs ez a küldetéstudata a kölök körül, és boomer kicsit jobban megszorongatja a baba nyakát, akkor a drága athina olyan szépen el kezd duruzsolni mindenről, amit kérdeznek, hogy öröm lett volna hallgatni :)
    egyszerűen fontosabb neki a kölök, mint a flotta, ennyi, nem negatív dolog ez, de épp ezért qvául nem értem, hogy adama részéről mi ez a fene nagy bizalom a athina iránt...
    bár adama mentségére legyen mondva, valójában olyan sokat nem tudott volna ártani, mert a felszíniek helyzete már így is ismert volt a nejlonok előtt, egyéb dolgoknak meg perpillanat nem sok hasznát vennék...
    szóval csak óriási mák, hogy helo tette így alakult, ilyen hozzáállással orosz rulettezhetnének is simán
  • PiszkosFred
    A "volna" es a "megtette" kozott azert van kulonbseg ;] De teny, hogy kemeny az Oreg.
  • 0Fritz0
    Az öreg Adama egy igazi hidegvérű állat, nem volt elég neki bevinni a hajót a légkörbe, most még az atomot is simán rádobta volna az embereire.
    Tisztelet :)
  • Seten

Akkor úgy mondom: neki köszönhetik az életüket.

• Zsolo007
    Az a flotta problémája, nem Athenaé :D
  • Seten

A "biztonságosabb neki itt" szerintem is csak falduma volt.
    Különben is, a flotta Athena nélkül már többször bebukta volna.

• Hoz_Hun
    Akkor lehet megpróbálkozok vele. :)
  • kBagyula #3352
    Nagyon jó. Ajánlom figyelmedbe.
  • Maak
    ha szereted a drámát, sci-fi-vel (ezt így kell írni?:D) körítve,akkor ez a te sorozatod.

én csak úgy jellemezném, hogy...odab.sz :D
  • PiszkosFred
    Az csak szinjatek volt, szerintem.

"Hello Hatos. K..ajo dolgom van a BSGn. A ferjem dolgozik, mos-foz-takarit es mindent megtesz amit csak kerek, engem eloleptettek, ismet, elmondhatom hogy szinte mindenki szeret. Estenkent moziba vagy kartyazni jarunk a haverokkal, vagy eppen ratok vadaszunk. Hja, es Adama olyan, mintha az apam lenne. Csudajo. Hja, es ha mar ittvagyok, ideadnad a bebit? Koszike, puszi, csao"

Ez igy nem igazan jott volna be... :D
  • Hoz_Hun
    Ez milyen sorozat? Jó?
    (mondjuk jó helyen kérdezem :DD)
  • Zsolo007
    Hát ez azért így nem igaz. Athena csak azért ment vissza Galactiácára, mert a gyerek beteg. Mielőtt látta volna mondta, hogy biztonságosabb neki itt. Szóval az Elnkönő és Adama félelmei teljesen jogosak.
  • Seten

Mr és Mrs Helo-nak köszönhetik, hogy Hera ismét velük van!
    Én inkább az elnöknőt vágnám ki. :)

• Zsolo007
    Wow. Köszi! Ez a kép a forgatáson készült?
    Valószínűleg azért nem ismerősek, mert ők nem is azok :D. Mivel a részben nem látni az arcukat így gyakorlatilag tökmind1 ki áll ott...
  • joebacsi
    hmm nemtom, valahogy nem jött be annyira ez a rész...részletesen most fáradt vagyok leírni miért (igen, helo-t ki kellett volna b@szni a légzsilipen...MEGINT :))
    de azért a CGI megmenti :)
  • Seten

Átküldtem neked mail-ben egy képet az 5-ökről de én hiába zoom-oltam rá az arcukra, egyik sem ismerős.
    (Ide nem tudtam felrakni, túl nagy méret)

• Lyan Kyj
  • Prof William
    És álcázásul egy okádék, jellemtelen egocentrikus kis féreg álcáját öltötte magára. Micsoda zseni ez a Baltar de tényleg :)
  • Zsolo007
    Érdekes elmélet...
  • mermalior
    Végre visszatért az a BG, amit szeretek.
    Nem elemezgetem most a részt, viszont kicsit összesöpörtem amit eddig gondoltam és imhol a jelen állás szerinti verzióm az egészre:

12 cylon van és Baltar. Baltar a 13., de ő nem cylon. Ő az aki csinálta a 12 cylont, méghozzá azért, hogy bosszút álljon. Baltar Kobol egyik ura. Valószínűleg a háború is ezért tört ki a Kobolon: "Baltar" miatt. A jellemét ismerve.. Őt száműzték a többiek. Miután elmenekült, megpróbált a magáéival egy ugyanolyan kolóniát létrehozni, de az ő törzse (népe) kihalt. (Kisérletek a közös fajra)

Az emberek-gépek háborújában ő volt az aki megtalálta a gépeket, miután azok abbahagyták a harcot - és fejlesztette őket, az új, általa létrehozott cylon modelleknek a másik 12 Isten arcát adta. Az emberiség kiirtása nem a gépek bosszúja, hanem a megmaradt Koboli úr bosszúja a másik 12-őn.

Azt nem tudom mi történt vele, hogy most nem emlékszik arra, hogy ő is Kobol Ura. De a Deus Ex Machina tökéletesen passzol a képbe. Ő idézi elő, ő viszi az eseményeket.

Bye,
    Meri
  • Zsolo007
    [spoiler]Számomra az volt a legmeglepőbb, hogy a többi cylont ennyire nem érdekli a maradék 5. Xena egyértelműen mondja, hogy tudja kik azok, de a "papot" nem érdekli. Fura.
  • PiszkosFred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hat nem ez volt a cylon tarsadalom legjobb napja ;] Egy model kiiktatva, a bebi "megszokott" Athenaval, Baltar szinten nincs mar veluk. De olyan egyszeruen es konnyeden ment mindez, hogy tuti van valami trukk a dologban, vagy a nejlonok terveztek ezt igy meg. Valami, amitol kesobb hanyatdobjuk magunkat. Xenat sajnaltam, remelem csak ideiglenesen lett deaktivalva.
  • RaveAir
    Tess!
  • Fenrir
    Link pls, a hosszúpuska nincs meg.
  • RaveAir
    Már van a hosszúpuskán...
  • Fenrir
    Még nincsen felirat a 3x12-höz?
  • Lyan Kyj
    Ez milyen rész volt már???? OMG!!! Akarom a folytatást!!! Lassan Lostba megy át, ennyi kérdés lesz:) Sajnálom, h Lawless kisasszonyt kiírták:(
  • Zsolo007
    Hmm...közben rájöttem, hogy hülyeség :)
  • Zsolo007
    Gondokoztam egy kicsit a cylon dolgon és beugrott valami:

[spoiler] Xena (mi a neve asorozatban? :D) kínozta meg Tigh-t nem? Az elég ok lenne bocsánatkérésre...
  • Seten

Hagyd már abba. Neked Helofóbiád van. :)

• Prof William
    A végén perszze kiderül hogy Baltar egy sima kandi kamera áldozata és az egész Kolóniák pusztulása-menekülés/színjáték csak az ő szivatása miatt van.

Vagy mindenki cylon csak ő nem. :)
  • zorden
    Vagy duplacsavar :-)
  • Zsolo007
    Mi lenne? Cylon! :)
  • zorden
    Jah, ismet! :-) Kicsit kezd nevetseges lenni. Na meg az is, hogy most nagyon osszejott az embereknek... A misztikus vonal meg jo, de kivancsi leszek nem esnek-e at a lo tulso vegere. Es vajon Starbuck-kal mi van?
  • Zsolo007
    Ezen én már fenn sem akadtam. Mióta nincs Cain azóta nagyon elnéző lett Adama (megint) :D
  • RaveAir
    Angol felirat már van hozzá?

Off: Amúgy tök mindegy, hogy milyen zene csak jó legyen. Aki csak egy zenére esküszik az eléggé beszükült látásmóddal rendelkezik.