Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de tudom, mert én így kerestem miniseries, meg minisorozat, mindenesetre köszönöm szépen...Neked is, meg kBagyula-nak is...
létezik a (z elõzményeket taglaló) minisorozathoz magyar felirat??? és hol, ha igen? feliratok.hu-n nem találtam...
thx, és bocs a nem túl aktuális kérdésért...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-muszáj-
én is most töltöm, de megvárom mig a 10es webizodot is lefordítják :o
Valamikor szombat hajnalban lesz a 3. szezon nyítórésze...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Én egyébként elég erõltetettnek éreztem a "megmentését".
Az évadzáró számomra még lesújtóbb volt..Szal én már csak azért várom a 3. évadot, hogy lássam mit hoznak ki belõle, meg mert reménykedem, hogy még valami normálisat ki tudnak belõle hozni, mivel gyakorlatilag mindezek ellenére is ez az egyetlen normális sci-fi....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
de ez a pár rész nem <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>pótolja kedvenc cylon vadászaim......sajnos...
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
-muszáj-
Akkor leírom egy kicsit egyértelmûbben bár nem szeretem a nyilvánvalót magyarázni, az általad idézett részt nem véletlen írtam külön bekezdésbe.
A forgatókönyvre vonatkozik, a Cain-os rész össze lett csapva, erõltetetten gonoszként akarták bemutatni hogy ezzel is jobbnak tûnjön Adama.
Itt még írtam egy elég kemény leoltást de végül mégis kihagytam, inkább csak annyit írok hogy a kor önmagában nem erény hanem csak egy állapot szal ezt tartsd szem elõtt ha a hülyéneknézõs stílust akarod folytani.
"Mellékesen, javítsatok ki ha tévedek, de Cain rémtetteirõl az egyetlen forrás a részeg elsõtisztje akivel késõbb a black marketesek leszámoltak a simlis ügyei miatt szal én kétszer is meggondolnám hogy mennyi volt az igazság a sztorijaiba, az egész kavarás Cainnal csak arról szólt hogy kapjon Adama egy extra fényezést a mellette felmutatott erõltetetten negatív élõ-ördög-Cainnal."
Figyelj, ez csak egy film. Ezek igazából nem történtek meg! 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
-muszáj-
Cain simán feláldozta a civileket, hmm...
Cain NEM TUDOTT az Adama féle 70k+ túlélõrõl viszont tudott a 12 kolónián maradt túlélõkrõl, (na itt lehetne számokkal dobálózni hogy 12 bolygón összesen hányan élhették túl a támadást) akiknek az egyetlen esélye a Pegazus volt ami keményen megsínylette a cylon támadást mind létszámban mind felszerelésben ezért a menet közben talált (kevesebb mint az Adama-flotta és lényegesen kevesebb mint a lehetséges kolóniás túlélõk) civil hajók kannibalizálása szükséges rossz volt, innetõl kár piszkálni Cain döntését mert csak azt tette amit az adott körülmények között az adott információk birtokában MEG KELLETT TENNIE, megtartani a Pegazust hogy legyen esély az ellenállásra.
Adama viszont tudott a kolóniás túlélõkrõl de lemondott róluk a flotta túléléséért, ami akkor és ott szintén helyes döntés volt.
Mellékesen, javítsatok ki ha tévedek, de Cain rémtetteirõl az egyetlen forrás a részeg elsõtisztje akivel késõbb a black marketesek leszámoltak a simlis ügyei miatt szal én kétszer is meggondolnám hogy mennyi volt az igazság a sztorijaiba, az egész kavarás Cainnal csak arról szólt hogy kapjon Adama egy extra fényezést a mellette felmutatott erõltetetten negatív élõ-ördög-Cainnal.
Adama szimpatikus leader de neki is volt egy nagy rakás megkérdõjelezhetõ döntése és a fia se volt kispályás amikor csak úgy kivégezte minden tárgyalás meg "izé" nélkül a black marketes fekát, hát nem volt vmi hûde demokratikus! <#hehe>#hehe>
A parancsnokságot a 17. részben vette át, amikor három Cylon anyahajó kelepcébe csalta a szárnyas pacit.
Mondjuk ennél a csatánál csodálkoztam is azon, hogy mindkét fél kiengedte a vadászokat, miközben atommal lõttek a kenyérpirítók. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A #2576-ban mintha az emberekrõl és cylonokról lett volna szó, na mindegy.
"a faj túlélése/kihalása a tét"
"bármi fontosabbat találni ennél a háborúnál"
Pont ez a volt az ellentmondás: cél az emberi faj megmentése, ugyanakkor Cain simán feláldozta a civileket úgy hogy nem is volt tudomása a többi alig 50.000 túlélõrõl!
-muszáj-
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Amikor az emberiség éppen totális háborúban van aminek az elvesztése az utolsó vereség lenne mivel a faj túlélése/kihalása a tét, na elég érdekes egy ilyen szituációban bármi fontosabbat találni ennél a háborúnál.
Cain az adott körülmények között hozta a döntéseit, az admirálisi rangot viszont békeidõben(!) érte el, nyilván nem véletlenül.
Elég vitám volt már az SG-n az embert a "Legfõbb Rohadéknak" kikiáltó ökonindzsákkal szal helybõl túlreagálok minden kommentet amiben ennek akárcsak a gyanúját sejtem.
Fõleg egy olyan topikban mint ez, ahol (persze csak a sorozatban) tényleg az emberiség lehetséges kihalása a téma <#hehe>#hehe>
Te kanyarodtál el a filmtõl.
Én csak nem értek egyet azzal,hogy a háború mindenek felett, mint ahogyan Cain gondolta!
(Egyébként ne gyere ezzel világfájdalom szöveggel, túl fiatal lehetsz te még, 19-20?) 😊