Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem sem tetszik a módszer ahogy megoldották a BSP pusztulását, de ideje volt már.... túl sokáig volt kettõ BS.
Az volt a legnagyobb poén mikor kiderült, hogy Casey ember. Én mondjuk alapból nem értettem, hogy vette be Starbuck ilyen gyorsan a dolgot, de mind1...
Tigh-ra nagyon kíváncsi vagyok, hihetetlen áldozatot hozott, bár nem teljesen értem miért..
Annak viszont örülök, hogy végre vége a NC-ás szálnak és megint a Föld és Baltar veszi át a fõszerepet 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Miért? <#nemtudom>#nemtudom>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Én azon gondolkodtam, hogy az Öreg helyében nyitnék egy társkeresõ szolgálatot. Amióta Boomer beleszeretett Heloba, azóta nincs vele gond. Six is megenyhült, amióta Gaiusba belezúgott. D'anna (Xena) is megtalálta a "szerelmet" a hibrid gyerek kapcsán. Leoben is kivetette a hálóját Thracere. Szerezni kellene mindenkinek egy párt, és akkor mindjárt eljönne a béke és a the end ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mintha a skin-joboknak "csak" ezek járnának kíséretnek...
Elég hülye gondolat de már arra is gondoltam hogy mi van ha a skin-jobok "istene" amit annyira keresnek valójában egy õket létrehozó másik cylon? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Megj.: elég hülyén is nézett ki, ahogy a Centurionok fákat ültettnek. Vannak célspecifikusan létrehozott vadászaik, harcos Centurionjaik, beépülõ modeljeik, de egy dolgozómodelljük nincs?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A halál csupán a kezdet...
A sorozatban ábrázolt, atomcsapás utáni Caprica nem igazán felel meg egy valóban ilyen csapást szenvedett városnak.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Itt meg elég masszív toronyházak állnak vasból és betonból, így elképzelhetõ, hogy csak a közvetlen epicentrumban borultak össze. Bár ha magasan a város felett robbantottak a Cylonok akkor az üvegkárt leszámítva az épületek vázai akár egyben is maradhattak. Ez persze nem derül ki egyáltalán, de nem is fontos szerintem.
Katonaként vegyi-sugár felderítõ voltam elég jó kiképzést kaptam ezekbõl a dolgokból, bár a tanultak már megkoptak kicsit 13 év távlatában így elnézést a pontatlanságért, de a lényeg nagyjából ez.
A filmre visszatérve a Gaius és a Six több 10 km-re lehettek a kérdéses robbanás epicentrumától. A kérdés az, hogy Caprica mellett lakott-e a jóember, mert oda egy 50 megatonnás bombát hajítottak a gépek, annak pedig szvsz 50-60 km távolságról is érezni a lökéshullámát.
(A ruszkik anno egy hasonló teljesítményû H-bombát robbantottak valahol a tajgán, annak a lökéshullámától 85km-re is meghasaltak a szemlélõk.)
Szóval ha látod a villanást nagy a valószínûsége, hogy jól be is sugárzódsz azonnal, ha közel vagy, de akkor már tök mindegy. Ha meszebb vagy akkor mákod van, legfeljebb egy fél kamion gyalul le amit a lökéshullám sodor magával. 😊
Majd egyszer egy "BSG rejtélyek" címû könyvbõl kiderül, hogy mi is történt, addig tényleg csak tippelgetni lehet ;]
Nem vagyok egy atomtudós de úgy gondolom, hogy ha a robbanás lökéshulláma szétnyomja az ablaktáblákat akkor a sugárzás sem egy nap múlva fog odaérni. 😊
Gaiust elhozzák a raptorral aztán odaér a sugárfelhõ és Six meghal. Ennyi. <#idiota>#idiota>
(vagyis nekem nemrég, mert még csak most tolom az arcomba a második évadot)
Mi az a "nejlon gránátvetõ" ?
No és most megyek és megnézem még párszor ezt a BSG-s légkörbe való ugrását. Nagyon ütös 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A halál csupán a kezdet...
-muszáj-
A másik meg: a másik Six, aki a felrobbantotta az atomot egy méterre ült tõle, és egy ezredmásodpercnél is kisebb idõ alatt semmivé párolog a teste is, nincs mibõl letölteni tehát. Lehet akármilyen gyors is a letöltés! Ne feledjük a rádió hullámok meg minden max fénysebességgel halad. (el lehet képzelni tehát, hogy milyen közel kellett volna lennie a ressurection shipnek) Meg ha a köd miatt nem tudnak letöltõdni, akkor most, hogy töltõdtek le? Nem volt Resurrection ship a bolygó körül most sem.
-muszáj-
A Pegasus akárhány csillagot is semmisített meg, lényegtelen: az emberi faj még évszázadokig képtelen akárcsak egy darab legyártására is, a cylonok meg pár hónap alatt összedobnak egy tucatot -> bármilyen vesztsség az emberek számára sokkal károsabb, mint a cylonokéra. Erõforrásaik elméletileg kifogyhatatlanok, habár a 3masban volt egy olyasmi mondat, amikor a pap már 6-szor támadt fel miután a teheratónál otthagyták haldokolni, hogy "kibaszottul fájt", és hogy mért nem hagyják a fenébe az egészet, fogytában az erõforrásaik. Ez eléggé érthetetlen, valaki meg tudja magyarázni?
A felderítetlen cylonok számomra némileg illogikusak: a megszállás alatt bizton ki kellett volna derülnie, ha valamelyik nevesebb szereplõ az. Egyszerûen az ott lévõ soktucatnyi bõrös közül az egyik szolt volna neki, no meg a centuriok is másként kezelnék. A megszállás alatt biztosan sokszor katalógizálták, rendszerbe szedték õket, ki hova menjen, ki milyen ételt kapjon, stb., ilyenek alkalmával egy cylont nem hagytak volna a többi ember között.
Biztos, hogy lesz meg csavar a tortenetben, engem az is nagyon erdekelne, mi okozta a fordulatot, hogy letettek az emberek kiirtasarol - amit azert meg sok cylon most is szivesen megtenne, tehat a skin-job-ok nem egysegesek.
Meddig kell meg spoiler taget hasznalni? :-)
Mivel nem tudta, hogy Gaius életben van-e, ezért ha a kedves elnökünk valójában Cylon, akkor bizony magasabb szálakat mozgat, mint a 12 modell.
Viszont ilyen harcias idõkben a helyében egy mobil respawn-pontot cipelnék magammal még a budira is. ;D
De mind tudjuk: A forgatókönyvírók útjai kiszámíthatatlanok. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
-muszáj-
Kíváncsi lennék, hogy melyik kenyérpirító húzott magára elõször bõrt.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
5 perc még sok is lenne... 😄
Mert õ csak a bolygót körülvevõ felhõ és a nagy távolság miatt nem tudott letöltõdni.
A sorozat legelsõ részében a mi kis Six-ünk is egy atomrobbanás lökéshullámában halt meg, oszt mégis mind a mai napig boldogit minket. 😊
A mostani utolsó részben Xéna is belehalt volna, ha alaposabban megnézi az atomvillanást, de egyáltalán nem meghalni ment oda, mivel akkor már a gyerek megtalálása éltette.
Uff