6292
-
Cat #3523 pegazus romboló :)
(Elég szégyen egy ilyen felsőkategóriás űrhajót sima rombolónak nevezni.) -
#3522 sztem csak a promóját láttad. az axn minden filmnek/sorinak a promóját feliratosan nyomja, majd magát cuccot szinkronosan adja le. a logikáját máig nem sikerült megértenem.. -
BladeW #3521 Regebben mintha adta volna az AXN feliratosan. Vagy tevedek? -
#3520 Szárnyaspaci Romboló ? :D -
Prof William #3519 A Mátrixban meg jön Kovács ügynök...
DE amikor monják hogy...
- Rendben visszatérünk a Csillagközire...
- Szóljanak a fel a Csilagközire hogy...
Hát az nagyon fáj... -
#3518 ...akkor, ha a "battlestar galactica" = "csillagközi romboló", akkor a "battlestar pegasus" vajon mi lesz? ;) az a sok makk a szinkrongárdában nem gondolkozik előre...
szerintem is hülyeség volt leferdíteni a címet,.. ez kb. olyan mint amikor a pindúr pandúrokban a várost(townsville) bogárfalvára keresztelték át
egyébként ennél a címnél már csak az gázosabb, hogy egyszer csillagközit, egyszer meg galactica-t mondanak.
-
Dns5000 #3517 kb mint amikor a enterpriseban az anti anyagot ellen anyagnak forditottak :S ujra is kellett szinkronizalniuk az egeszet :P -
Dns5000 #3516 igaz de, a galactikat mi a faszert kellet lefoditani :S
Joe Smith kozlegenyt meg Kovacs Jozsinak fogjal hivni a kocsogok?
-
Vail #3515 Igazság szerint a galactica a csillagközi és a battlestar-t rombolóra fordították. És ebben még úgyahogy logikát is lehet felfedezni. -
#3514 mi szóltunk előre :D -
Dns5000 #3513 starbuck hangja meg egy nyavogo macska pf
hat ez borzalom -
Dns5000 #3512 ehh most nezem az elso reszt axnen, hogy a francba lehete a battlestart csillagkozinek forditani??????:S -
#3511 Jap, a múlt vasárnap nem volt...
De "ma" (nálunk holnap hajnali 4) már lesz. :) -
#3510 Ezen a héten nem volt? -
dragon3 #3509 Szerintem nem volt rossz hozzá Faragó András, bár sajna nem igen tud játszani hangjával(sorry) és úgy tényleg rossz élmény volt. De úgy, mint hangszín, sztem tökéletes lett volna, nem is tom kit lehetett volna még felkérni Adama hangjára...
Inkább Apollo volt szörnyű... a közelében se volt az eredeti hangjának Fekete Zoltán, egyszerűen pocsék volt -
Cat #3508 Az öreg Adama orgánumát, tekintélyes hangját semmi nem hozza vissza. -
#3507 hát nem tudom, nekem tényleg az egyik legrosszabb élményem volt. Mind hangok terén mint a magyarra "forditott" szövegek terén. Még a sebtében elkészült feliratok is magyarosabbak mint néhol a szinkron :D Szerintem. Egyszerüen mikor otthon voltam sem volt gyomrom leülni megnézni a TV-ben. -
dragon3 #3506 A szinkront már hallottam, sajna, nem sajna. Tényleg lehetne rajta sokat javítani, de azt hiszem nekem csak Apollo magyar hangja nem tetszett, Gaius-é. A többiek se vmi jók, de azok közelebb álltaka az elképzeléseimhez, mint ez a kettő. De csak egy részt láttam, majd megszokom a 2-esen
És tényleg, a Voyager utolsó részeinél bármi jobb lehet! -
Hoz_Hun #3505 Nekem annyira nem tűnt szarnak, de lehet én igénytelen vagyok. Estleg még nem tértem magamhoz a Voyager 7. évad féle román sokkból. Azóta értékelem a magyar vackokat is. Amúgy én is szeretem az eredeti szinkront, csak jó felirat kell hozzá. Nem csak fordításilag, hanem időzitésileg is, mert a BSG 2. évad nekem kifejezetten gyorsolvasási gyakorlati foglalkozás. -
#3504 tényleg higyjetek nekünk. Ha hallottatok életetekben rossz szinkront, akkor rájöhettek, ez még inkább az. Egyszerüen félelmetes! -
#3503 hát őszintén, hogy ha mindenképpen ragaszkodsz a szinkronhoz, akkor inkább hagyd a francba az egész sorozatot, mert nagyon illúzióromboló... -
#3502 szinkronnal el ne cseszd!!! angolul felirattal..szigorúan... -
Hoz_Hun #3501 Nekem a pilot kéne szinkronossan. -
dragon3 #3500 Hát egyelőre csak ismétlik, de van esély a második szezonra is.
"Véget ér ugyanis A láthatatlan ember 2. évada (dettó scifi kategória), így visszatérhet a Csillagközi romboló - az 1. évad és az azt felvezető minisorozat ismétlésével és rá 4 hónappal (úgy néz ki, hogy az eddig tervezett 2007. okóberi dátummal ellentétben) jöhet a Battlestar Galactica második évada (anno jól kezdett nézettségileg a sorozat, majd bebukott…). A tudományos fantasztikus rajongóinak jó. Február 24-én, tehát:
14.30 Csillagközi romboló - 1×00
15.30 Eureka - 1×04
16.30 Csillagkapu: Atlantisz - 2×07"
Ezért is vagyok egy picit gondba, mert nem tom eldönteni, hogy most felvegyem az első szezont kazira, vagy tötlsem le és rakjam rá a szinkront(márha fent van még vhol a Galactica honlapon kivül)...
Help! -
Prof William #3499 Ismétlik vagy a 2. szezon? -
dragon3 #3498 Hello!
Nem tudja vki, hogy mi lett a Galactica magyar honlapjával?
És még abban kérnék segítséget, hogy az ott lévő szinkronokat honnan lehetne még leszedni?
Ja amúgy 24.-én újra lesz a TV2-őn a Galactica!!! -
Seten #3497 1 -
Hoz_Hun #3496 Oké, csak Sharon maradjon meg, meg a Adama (kapitányra gondolok). -
#3495 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zarek mennyi eltünt, az NC-ról menekülés után volt 1x abban a részben amikor szórták ki az árulókat a légzsilipen és azóta semmi. -
Cat #3494 A felsoroltak közül már van aki nincs jelen, elég ennyi? -
#3493 elnöknő nyú kaprika óta határozottan egyre szimpibb :) -
#3492 na végre egy rész, melyben az elnőknő is végre játszott, úgy igazán játszott :D Kapott egy hatalmas piros pontot! -
haxoror #3491 Top priority: Cain
Az összes többi mehet a légzsilipbe :P -
#3490 Mondjuk elég komoly hangja volt Roslinnak a 3x13-ban amikor Baltarra hozta a frászt. A hátamon felállt a szőr, olyan hangon üvöltött a nő :P -
Seten #3489
"Akit megkefélnék"?
Kb az összes női karakter! :)
-
Hoz_Hun #3488 Hamar behozom :).
Amúgy ezek csak nevek, talán nem spoiler. Írjatok nyugodtan. :) -
Cat #3487 Inkább nem irok semmit a listádról, mert nehéz spoiler nélkül értékelni. Túl sokan változtak túl nagyot. Amig nem hozod be a lemaradásod, ne forszírozd a dolgot, és szerintem ne is látogasd a topicot. Jobban járnál. -
Hoz_Hun #3486 Ja lehagytam az r-t aztán meg szétcopyztam ...lol
És kihagytam a Kedvelek közül a Cottle doki-t.
Ez amúgy a season 2 közepi állásom, de szerintem a top meg a keveltek ugyse fog változni. -
#3485 Igaz
Bár a Katraine sem a valódi neve hanem lopta, mint kiderült az utolsó részében. -
#3484 De nem is Cat, hanem Kat ;] (Katraine, mint valodi nevebol kapta a hivojelet, roppant kreativ modon)