Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Te lemaradtál az elsõ évadról? Leoben nagy fasz. Keveri az igazságot a hazugsággal, méghozzá kurvára hihetõen 😊.

Szerintem nézd vissza az elsõ évadból a vele és karával foglalkozó részt (már ha megvan neked) : 1x08 Flesh&Bone

Pont ezen részre visszagondolva értem és nemértem 😄, hogy Kara hogy vette be olyan gyorsan ezt a gyerek dolgot 😊

Zsolo007
Nah csak hogy ne csak "jót" láss:
S1: 15/10
S2 elsõ fele:10/10
S2 második fele:5/10
S3: 10/10
<#vigyor3>

Ez így jólhangzik😄

PiszkosFred
s1: 10/10
s2: 10/10
s3: elso negy resz 12/10 ;], otodik 10/10

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kösz
akkor nekikezdek

kBagyula
1 évad: 10/10
2 évad: 10/10

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Elso évad 10/10. Az elso 5-6 resz felejthetetlen szamomra. Aztan itt is felutotte a fejet egy kis szappanopera - mint minden sorozatban.
Mert a kis Adama ugrokotelezik egesz nap <#hehe>
Üdv
Én most vagyok abban a szituban, h elkezdjem-e nézni, vagy sem.
Ti az elsõ évadra 10-bõl hány pontot adnátok(tizedespontosan😄)
Kösz

0Fritz0
Elég gagyi a muzsika, inkább a Loituma! <#hehe><#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem tetszett ez a rész is, bár szerintem a rangok még mindig nincsenek tisztázva mert Tigh világosan kijelentette, hogy õ az XO pedig ott állt mellette Helo és még a kis Adama-nak sincs semmi munkája.

A halál csupán a kezdet...

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
<#eljen>

nekem is kifejezetten tetszett a rész, örülök, hogy nem ugrották át az epizódban lévõ dolgokat, és nem került mondjuk gaeta csak úgy simán vissza a korábbi helyére, ami megtörtént volna a bsgn kívül 9/10 scifiben 😊
kiderült, hogy a nejlon flotta sem épp létszámgondokkal küzd...
viszont azt nem nagyon értettem, hogy miért zarek lett az elnök, hamégcsak átmenetileg névlegesen is?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nothes
miért, akkor szerinted hogyan készült azt a felirat? mert akárhogy nézem a fordítással nincs különösebb baj, szal webforditas.hu kihúzva. arról nem is szólva, hogy az angol sub is csak most került ki.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

joebacsi
miért?
45 perces a rész, ha tolmácsként dolgozik simán fordítja rögtön magyarra szóban, amit felvesz: +1 óra
utánna begépeli a saját hangját: +1 óra
megcsinálja a még tartalom nélküli feliratblokkokat (1 gomb mikor kezdõdik a beszéd, mégegy mikor véget ér): +1 óra

és még 3 órája marad, hogy a nyers szöveget betegye az idõzített blokkokba (bár ez scriptel is megoldható), finomítgassa a fordítást, idõzítést...

6óra alatt megoldható...azt nem mondom, hogy nem nagy állatság, de közel sem lehetetlen...

Úgyan már... <#lama>
nothes
superman hozzá képes csak egy asztmás, kövér kisgyerek. ha nem hiszed, járj utána.
viccet félretéve tényleg. 6-kor kijön a release, délre kész a felirat. nem semmi a tag.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Mi az, hogy hallás után csinál feliratot? Be is idõziti? Pár óra alatt? Kötve hiszem! Ha viszont a filmet együtt real time fordít, gépel, idõzít, akkor õ az új superman!
nothes
nekem tetszett a rész, habár semmi egetzengetõ nem történt benne. szerintem is csak egy "levezetõ" rész volt, a korábbi részek történéseinek a lezárása.

vg #2808:
van egy fickó/nõ az csk fórumán, aki pár óra alatt, hallás után csinál(t) meglehetõsen jó magyar subokat az aktuális sg részekhez.
jó hír az angolul nem vagy csak alig tudóknak, hogy úgy látszik beszállt a bsg-be is.

Baltar karaktere egyre szánalmasabb. Viszont Anders egyre szimpatikusabb most, hogy kirúgta Starbuck-ot. 😊Egyébként végül hogyan gyógyult meg a srác, ki szerzett neki antibiotikumot? Lee?

Szerintem nagyon nem toltelek es nekem tetszett is. Igaz, nincs akcio, CGI, stb., de cserebe van egy kis drama, hogy min mulnak emberi eletek, hogy mire kepes a keseruseg, hogy milyen modon bukkan fel a ketseg, vagy eppen a kiabrandultsag. Roslin dontese szerintem megmentheti a flottat attol, hogy emberek, hogy bosszura szomjaznak, hogy valakinek bunhodnie kellene.

A Gaius/cylon vonal meg gondolom nem fog azzal befejezodni, hogy a hatosok ellene szavaznak es kirakjak a legkozelebbi lakatlan bolygon :-) Viszont egyre tobb jel utan Baltar emberi mivoltara, vagy csak nagyon csurik csavarjak es o a cylon isten reinkarnacioja :-)

Mennyisegileg meg ugye nem eppen kevesen vannak a piritok, nagyon fog hianyozni a BSP.

PiszkosFred
Inkabb ugy mondanam, hogy az elozo 4 altal kavart dolgok elsimitasa, a moralis oldalt illetoen. Nomeg a mar korabban emlegetett rangok, kinevezesek, posztok..., nem beszelve arrol, hogy msot lattuk nagyjabol, ki mennyire valtozott es milyen iranyba az elmult 1-1,5 evet illetoen. Kellett egy ilyen resz, lezarni mindent ami NCn tortent. Ketsegtelen, hogy ez most lassu menet volt a korabbihoz kepest, de jo ez igy. Nekem legalabbis nem volt vele gond.

Esetleg egy angol valahol? :-)

gyenge rész az ötös, töltelék.

Jó gyorsan lett magyar felirat az 5-öshöz 😄 webforditas.hu rula
QuippeR
ne csigázz! <#idiota>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

DE MIT IS VETTETEK BE?

Nekem az egyik kedvencem a Kara-Leoben szál. És nem vagyok biztos benne, hogy Leoben hazudott. Miért ne lehetne Kara az anyja a gyereknek? Ha átgondoljátok ti is, rájöttök, hogy simán lehetséges.

Nem azt mondom, hogy így van, de lehetséges. Egyszerûen a jelenet volt úgy beállítva, hogy még csak eszünkbe se juthasson az ellenkezõje. Mert mit is mondott Leoben?....

Ha kicsit megerõltetitek az agyatokat, rá fogtok jönni, hogy lehetséges, hogy senki sem hazudott, csak Kara téved, mikor automatikusan arra gondolt, hogy Leoben hazudott abban a pillanatban, mikor odajött hozzá Kacey "anyja".

Mert mit mondott Leoben a gyerekrõl?...

PiszkosFred
Igen. A nyitó sorozat, utána a season 1-2 majd a három. A kettes szezon után van 10 webisode, 4-5 perces részekre vágva egy történet, amely összeköti a kettes és hármas szezont. Érdemes azt is beszerezni, és amikor odaérsz, megnézni.

Ilyet találtam...

BATTLESTAR.GALACTICA.SEASONS.1.AND.2 torrent

ws.dvdrip.xvid.medieval ezekhez jó a felirat?
Maak
én még csak most jutottam hozzá a bsg-hez, tévében nem néztem amikor adták, bár állítólag nem is baj mert elcseszték a hangokat...szal akkor kezdjek miniseriessel...és így tovább...azért kiváncsi leszek mennyire fog meg majd a sorozat

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Nalam is Casey volt, amig utana nem olvastam :-)

Zsolo007
Ez poén 😊 pont most nézem az Alien 1-et...aztán majd a 2-õt 😄

PiszkosFred
Casey-nek hivtak Newt babajat (amibol csak a fej maradt meg) az Alien II.-ben.. Nem tudom miert, de ez ugrott be mar a bsg resz kozben is. Gondoltam elmondom, meg ha semmi koze sincs a bsghez ;]

Zsolo007
Upppsz, akkor bocsi <#vigyor5>

En inkabb agyaltam azon, hogy teljesen cylon, nem is lenne hulyeseg egy gyerekmodell, tekintve az emberek gyerekekhez fuzodo viszonyat. Az viszont eszembe se jutott, hogy embergyerek :-)))) Szoval jol atvertek.

Kacey! - en is ugy gondoltam, de azota muvelodtem egy kicsit. "Anders carries her to safety, but she awakens and insists on returning to her prison for baby Kacey." (http://www.scifi.com/battlestar/episodes/season03/0304/)

Cylon gyorsnovesztesu tartaly vagy vmi ilyesmi... en siman bevettem <#crazya>
Zsolo007
Casey 😊

Azert nem ertem, Kara hogy hihette el, hogy max 1-2 ev alatt akkorara nott volna a gyerkoce, mint Kacey. Mar csak 1.5 nap es BSG :-)

ja, tényleg, kösz! rég volt, elfelejtettem.

Fenrir
DC, torrent.

Meg Pm-ezné nekem valaki honnan szedhetõk le nem csak az új, hanem a 2 szezon kezdetétõl a részek a harmadikig?

Cylon beépülõ ügynökök kíméljenek. Kivétel Six és Boomer. 😊
PiszkosFred
A "neger" bennevolt. O volt a doki Thrace Capricai korhazos jeleneteben. Egesz szep kis monologot beszelt ott, erdekes dolgokat, a cylon "felfogasrol".

ui: kosz aki kijavitotta a postomat. Igyekszem nem elrontani a kozeljovoben... ;]

Dehogy szerzem, ha van benne spoiler akkor inkább kihagyom! <#vigyor3>

A cylonok közt kell lennie afro-amerikainak is vagy beperelek mindenkit!!! <#idiota>

1. ellen nem elhet cylon, mert egyértelmûen szerelembõl tette amit tett, ráadásul évtizedek óta ismeri tighot, aki miatta lett alkoholista -> információszerzésre, beépülésre alkalmatlan egy kirugott flottatiszt.

2. ha visszajönne, egybõl mindenki tudná hogy az - nem nagy csattanó.

3. a végén a szerelõ számomra egyértelmû volt hogy régi arc, én csomoszor gaetaval kevertem 😄 De továbbra is tartom azt az állításomat, hogy felesleges cylonokat keresni, mert a megszállás alatt kiderült volna. Pl. a néger cylon behozása számomra ujdonság, és tökéletesen értelmetlen: ki az, minek? semmi szerepe nem volt eddig a sorozatban mint beépülõ emberke, csak ugy berakták, tölteléknek.

Fenrir
Akkor szerintem õk alvó cylon ügynökök lehetnek mert én eddig sok gyanúsat nem láttam tölük. Nem úgy mint pl Ellennél. Bár pl a második évadban a papról sem gondoltam volna, hogy cylon amikor a fõnök gyónt neki mert szétverte Cally fejét 😊

PiszkosFred
Hm, nem megy nekem ez a spoiler tag, valamiért néha bebugzik. Valaki javítsa ki pls, ha tudja 😄

PiszkosFred
Sokan meghaltak Ellen árulása miatt. Biztos hogy vannak páran, akik ezt nem bocsájtották volna meg, és vérbosszút esküdtek volna ellene. Ezért aztán igaza volt a srácnak (mindig elfelejtem a sportoló nevét ;]), hogy jobb ha Tigh végzi el a piszkos munkát, kíméletesen, mint valaki más, kegyetlenül. Hozzáteszem, látva azokat az (radikális) elveket, amelyeket Tigh követett lenn az ellenállás ideje alatt, õ sem mehetett el szó nélkül e mellett. Kegyetlen és meglepõ húzás, de máshol ilyenkor azonnal fõbelövik az illetõt. Tigh megoldása mégiscsak humánosabb volt, e tekintetben. (a Kobolon, Crashdown majdnem fejbelõtte Callyt, csak mert nem kezdett el értelmetlenül támadni - Gaius mentette meg, azzal, hogy lelõtte Crasht. Pedig ez csak egy apró hezitálás volt, enyhe parancsmegtagadás... Hát akkor mi jár egy olyan embernek, aki elárulta a sajátjait, még akkor is, ha esetleg a szerettéért tette. Ez egy embernek, Tighnak, talán elég mentség, de azoknak, akik emiatt vesztettek el barátot vagy családtagot, nem nagyon lenne elég...)

A sztori miatt meg jó, mert így elõtérbe kerülhet Ellen cylon mivolta. A season 1ben, amikor az Öreg megtalálta Ellent, és elhozta a BSGre, akkor még mûködütt a detektor - Boomert ki is mutatta. Csak aztán Gaius megunta, és átengedett mindenkit a szûrõn, nem volt kedve párszáz évig tesztelgetnie ;] Vagyis úgy ment át Ellen a szûrõn, hogy az már csak hasraütés szerûen végezte Gaius. (asszem ekkor volt az, hogy mind Adama mind Roslinn azt hitte a másikról, hogy cylon ;])

Ha most felbukkan Ellen újra, jön egy újabb fordulat. Vagy legalábbis bonyodalom...

Másik dolog. Vmelyik nap belenéztem az elsõ szezonba, és ekkor tûnt fel, hogy van egy szerelõ (Apollo szerelõje volt a s1ben, asszem, elég sok részben játszott, epizódszerepeket), aki ugyanaz a fickó, aki a cylon rendõrség tagja lett (resistance 1-10ben), és aki a s3 elején elengedi Cally-t, a kivégzõosztag elõl... Eddig azt hittem, hogy új a szereplõ a srác, sz'al nekem újdonságként hatott, hogy ez a srác már harmadik szezon óta itt van velünk. Azóta potenciális cylon nálam 😄 (Gaeta mellett)

Fenrir
Azért vette be mert a Farmos résznél (ahol a cylon-ember hibrideket hozták létre Capricán) Starbuck is kapott egy heget miután egy ideig elaltatták ezért joggal gondolhatta a harmadik évadban hogy akár még az õ gyereke is lehet. Mondjuk arra én sem számítottam, hogy egy "sima" embergyerek 😊