6292
  • Cat #3523
    pegazus romboló :)

(Elég szégyen egy ilyen felsőkategóriás űrhajót sima rombolónak nevezni.)
  • nothes
    sztem csak a promóját láttad. az axn minden filmnek/sorinak a promóját feliratosan nyomja, majd magát cuccot szinkronosan adja le. a logikáját máig nem sikerült megértenem..
  • BladeW
    Regebben mintha adta volna az AXN feliratosan. Vagy tevedek?
  • Kmarha
    Szárnyaspaci Romboló ? :D
  • Prof William
    A Mátrixban meg jön Kovács ügynök...

DE amikor monják hogy...

- Rendben visszatérünk a Csillagközire...
    - Szóljanak a fel a Csilagközire hogy...

Hát az nagyon fáj...
  • nothes
    ...akkor, ha a "battlestar galactica" = "csillagközi romboló", akkor a "battlestar pegasus" vajon mi lesz? ;) az a sok makk a szinkrongárdában nem gondolkozik előre...
    szerintem is hülyeség volt leferdíteni a címet,.. ez kb. olyan mint amikor a pindúr pandúrokban a várost(townsville) bogárfalvára keresztelték át
    egyébként ennél a címnél már csak az gázosabb, hogy egyszer csillagközit, egyszer meg galactica-t mondanak.
  • Dns5000
    kb mint amikor a enterpriseban az anti anyagot ellen anyagnak forditottak :S ujra is kellett szinkronizalniuk az egeszet :P
  • Dns5000
    igaz de, a galactikat mi a faszert kellet lefoditani :S
    Joe Smith kozlegenyt meg Kovacs Jozsinak fogjal hivni a kocsogok?
  • Vail
    Igazság szerint a galactica a csillagközi és a battlestar-t rombolóra fordították. És ebben még úgyahogy logikát is lehet felfedezni.
  • Kmarha
    mi szóltunk előre :D
  • Dns5000
    starbuck hangja meg egy nyavogo macska pf
    hat ez borzalom
  • Dns5000
    ehh most nezem az elso reszt axnen, hogy a francba lehete a battlestart csillagkozinek forditani??????:S
  • Malakai
    Jap, a múlt vasárnap nem volt...
    De "ma" (nálunk holnap hajnali 4) már lesz. :)
  • Fenrir
    Ezen a héten nem volt?
  • dragon3
    Szerintem nem volt rossz hozzá Faragó András, bár sajna nem igen tud játszani hangjával(sorry) és úgy tényleg rossz élmény volt. De úgy, mint hangszín, sztem tökéletes lett volna, nem is tom kit lehetett volna még felkérni Adama hangjára...
    Inkább Apollo volt szörnyű... a közelében se volt az eredeti hangjának Fekete Zoltán, egyszerűen pocsék volt
  • Cat #3508
    Az öreg Adama orgánumát, tekintélyes hangját semmi nem hozza vissza.
  • Kmarha
    hát nem tudom, nekem tényleg az egyik legrosszabb élményem volt. Mind hangok terén mint a magyarra "forditott" szövegek terén. Még a sebtében elkészült feliratok is magyarosabbak mint néhol a szinkron :D Szerintem. Egyszerüen mikor otthon voltam sem volt gyomrom leülni megnézni a TV-ben.
  • dragon3
    A szinkront már hallottam, sajna, nem sajna. Tényleg lehetne rajta sokat javítani, de azt hiszem nekem csak Apollo magyar hangja nem tetszett, Gaius-é. A többiek se vmi jók, de azok közelebb álltaka az elképzeléseimhez, mint ez a kettő. De csak egy részt láttam, majd megszokom a 2-esen
    És tényleg, a Voyager utolsó részeinél bármi jobb lehet!
  • Hoz_Hun
    Nekem annyira nem tűnt szarnak, de lehet én igénytelen vagyok. Estleg még nem tértem magamhoz a Voyager 7. évad féle román sokkból. Azóta értékelem a magyar vackokat is. Amúgy én is szeretem az eredeti szinkront, csak jó felirat kell hozzá. Nem csak fordításilag, hanem időzitésileg is, mert a BSG 2. évad nekem kifejezetten gyorsolvasási gyakorlati foglalkozás.
  • Kmarha
    tényleg higyjetek nekünk. Ha hallottatok életetekben rossz szinkront, akkor rájöhettek, ez még inkább az. Egyszerüen félelmetes!
  • joebacsi
    hát őszintén, hogy ha mindenképpen ragaszkodsz a szinkronhoz, akkor inkább hagyd a francba az egész sorozatot, mert nagyon illúzióromboló...
  • Maak
    szinkronnal el ne cseszd!!! angolul felirattal..szigorúan...
  • Hoz_Hun
    Nekem a pilot kéne szinkronossan.
  • dragon3
    Hát egyelőre csak ismétlik, de van esély a második szezonra is.

"Véget ér ugyanis A láthatatlan ember 2. évada (dettó scifi kategória), így visszatérhet a Csillagközi romboló - az 1. évad és az azt felvezető minisorozat ismétlésével és rá 4 hónappal (úgy néz ki, hogy az eddig tervezett 2007. okóberi dátummal ellentétben) jöhet a Battlestar Galactica második évada (anno jól kezdett nézettségileg a sorozat, majd bebukott…). A tudományos fantasztikus rajongóinak jó. Február 24-én, tehát:

14.30 Csillagközi romboló - 1×00
    15.30 Eureka - 1×04
    16.30 Csillagkapu: Atlantisz - 2×07"

Ezért is vagyok egy picit gondba, mert nem tom eldönteni, hogy most felvegyem az első szezont kazira, vagy tötlsem le és rakjam rá a szinkront(márha fent van még vhol a Galactica honlapon kivül)...
    Help!
  • Prof William
    Ismétlik vagy a 2. szezon?
  • dragon3
    Hello!
    Nem tudja vki, hogy mi lett a Galactica magyar honlapjával?
    És még abban kérnék segítséget, hogy az ott lévő szinkronokat honnan lehetne még leszedni?

Ja amúgy 24.-én újra lesz a TV2-őn a Galactica!!!
  • Seten
    1
  • Hoz_Hun
    Oké, csak Sharon maradjon meg, meg a Adama (kapitányra gondolok).
  • Fenrir
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Zarek mennyi eltünt, az NC-ról menekülés után volt 1x abban a részben amikor szórták ki az árulókat a légzsilipen és azóta semmi.
  • Cat #3494
    A felsoroltak közül már van aki nincs jelen, elég ennyi?
  • joebacsi
    elnöknő nyú kaprika óta határozottan egyre szimpibb :)
  • Kmarha
    na végre egy rész, melyben az elnőknő is végre játszott, úgy igazán játszott :D Kapott egy hatalmas piros pontot!
  • haxoror
    Top priority: Cain

Az összes többi mehet a légzsilipbe :P
  • Fenrir
    Mondjuk elég komoly hangja volt Roslinnak a 3x13-ban amikor Baltarra hozta a frászt. A hátamon felállt a szőr, olyan hangon üvöltött a nő :P
  • Seten

"Akit megkefélnék"?
    Kb az összes női karakter! :)

• Hoz_Hun
    Hamar behozom :).

Amúgy ezek csak nevek, talán nem spoiler. Írjatok nyugodtan. :)
  • Cat #3487
    Inkább nem irok semmit a listádról, mert nehéz spoiler nélkül értékelni. Túl sokan változtak túl nagyot. Amig nem hozod be a lemaradásod, ne forszírozd a dolgot, és szerintem ne is látogasd a topicot. Jobban járnál.
  • Hoz_Hun
    Ja lehagytam az r-t aztán meg szétcopyztam ...lol
    És kihagytam a Kedvelek közül a Cottle doki-t.
    Ez amúgy a season 2 közepi állásom, de szerintem a top meg a keveltek ugyse fog változni.
  • Fenrir
    Igaz

Bár a Katraine sem a valódi neve hanem lopta, mint kiderült az utolsó részében.
  • PiszkosFred
    De nem is Cat, hanem Kat ;] (Katraine, mint valodi nevebol kapta a hivojelet, roppant kreativ modon)