Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nézd vissza az elsõ évadból a vele és karával foglalkozó részt (már ha megvan neked) : 1x08 Flesh&Bone
Pont ezen részre visszagondolva értem és nemértem 😄, hogy Kara hogy vette be olyan gyorsan ezt a gyerek dolgot 😊
S1: 15/10
S2 elsõ fele:10/10
S2 második fele:5/10
S3: 10/10
<#vigyor3>#vigyor3>
s2: 10/10
s3: elso negy resz 12/10 ;], otodik 10/10
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
akkor nekikezdek
2 évad: 10/10
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Én most vagyok abban a szituban, h elkezdjem-e nézni, vagy sem.
Ti az elsõ évadra 10-bõl hány pontot adnátok(tizedespontosan😄)
Kösz
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nekem is kifejezetten tetszett a rész, örülök, hogy nem ugrották át az epizódban lévõ dolgokat, és nem került mondjuk gaeta csak úgy simán vissza a korábbi helyére, ami megtörtént volna a bsgn kívül 9/10 scifiben 😊
kiderült, hogy a nejlon flotta sem épp létszámgondokkal küzd...
viszont azt nem nagyon értettem, hogy miért zarek lett az elnök, hamégcsak átmenetileg névlegesen is?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
45 perces a rész, ha tolmácsként dolgozik simán fordítja rögtön magyarra szóban, amit felvesz: +1 óra
utánna begépeli a saját hangját: +1 óra
megcsinálja a még tartalom nélküli feliratblokkokat (1 gomb mikor kezdõdik a beszéd, mégegy mikor véget ér): +1 óra
és még 3 órája marad, hogy a nyers szöveget betegye az idõzített blokkokba (bár ez scriptel is megoldható), finomítgassa a fordítást, idõzítést...
6óra alatt megoldható...azt nem mondom, hogy nem nagy állatság, de közel sem lehetetlen...
viccet félretéve tényleg. 6-kor kijön a release, délre kész a felirat. nem semmi a tag.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
vg #2808:
van egy fickó/nõ az csk fórumán, aki pár óra alatt, hallás után csinál(t) meglehetõsen jó magyar subokat az aktuális sg részekhez.
jó hír az angolul nem vagy csak alig tudóknak, hogy úgy látszik beszállt a bsg-be is.
A Gaius/cylon vonal meg gondolom nem fog azzal befejezodni, hogy a hatosok ellene szavaznak es kirakjak a legkozelebbi lakatlan bolygon :-) Viszont egyre tobb jel utan Baltar emberi mivoltara, vagy csak nagyon csurik csavarjak es o a cylon isten reinkarnacioja :-)
Mennyisegileg meg ugye nem eppen kevesen vannak a piritok, nagyon fog hianyozni a BSP.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Nekem az egyik kedvencem a Kara-Leoben szál. És nem vagyok biztos benne, hogy Leoben hazudott. Miért ne lehetne Kara az anyja a gyereknek? Ha átgondoljátok ti is, rájöttök, hogy simán lehetséges.
Nem azt mondom, hogy így van, de lehetséges. Egyszerûen a jelenet volt úgy beállítva, hogy még csak eszünkbe se juthasson az ellenkezõje. Mert mit is mondott Leoben?....
Ha kicsit megerõltetitek az agyatokat, rá fogtok jönni, hogy lehetséges, hogy senki sem hazudott, csak Kara téved, mikor automatikusan arra gondolt, hogy Leoben hazudott abban a pillanatban, mikor odajött hozzá Kacey "anyja".
Mert mit mondott Leoben a gyerekrõl?...
BATTLESTAR.GALACTICA.SEASONS.1.AND.2 torrent
ws.dvdrip.xvid.medieval ezekhez jó a felirat?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Cylon beépülõ ügynökök kíméljenek. Kivétel Six és Boomer. 😊
ui: kosz aki kijavitotta a postomat. Igyekszem nem elrontani a kozeljovoben... ;]
2. ha visszajönne, egybõl mindenki tudná hogy az - nem nagy csattanó.
3. a végén a szerelõ számomra egyértelmû volt hogy régi arc, én csomoszor gaetaval kevertem 😄 De továbbra is tartom azt az állításomat, hogy felesleges cylonokat keresni, mert a megszállás alatt kiderült volna. Pl. a néger cylon behozása számomra ujdonság, és tökéletesen értelmetlen: ki az, minek? semmi szerepe nem volt eddig a sorozatban mint beépülõ emberke, csak ugy berakták, tölteléknek.
A sztori miatt meg jó, mert így elõtérbe kerülhet Ellen cylon mivolta. A season 1ben, amikor az Öreg megtalálta Ellent, és elhozta a BSGre, akkor még mûködütt a detektor - Boomert ki is mutatta. Csak aztán Gaius megunta, és átengedett mindenkit a szûrõn, nem volt kedve párszáz évig tesztelgetnie ;] Vagyis úgy ment át Ellen a szûrõn, hogy az már csak hasraütés szerûen végezte Gaius. (asszem ekkor volt az, hogy mind Adama mind Roslinn azt hitte a másikról, hogy cylon ;])
Ha most felbukkan Ellen újra, jön egy újabb fordulat. Vagy legalábbis bonyodalom...
Másik dolog. Vmelyik nap belenéztem az elsõ szezonba, és ekkor tûnt fel, hogy van egy szerelõ (Apollo szerelõje volt a s1ben, asszem, elég sok részben játszott, epizódszerepeket), aki ugyanaz a fickó, aki a cylon rendõrség tagja lett (resistance 1-10ben), és aki a s3 elején elengedi Cally-t, a kivégzõosztag elõl... Eddig azt hittem, hogy új a szereplõ a srác, sz'al nekem újdonságként hatott, hogy ez a srác már harmadik szezon óta itt van velünk. Azóta potenciális cylon nálam 😄 (Gaeta mellett)