6292
-
Lysandus #3643 Köszönöm a gyors választ!
Sci-fi csati jön a UPC-én? A XIII. kerületben? De félek hogy nem, mivel egyelőre nem találtam meg.
Melyik torrenten lehet, érdemes rákeresni? Torrentspyjal már kerestem, találtam is egy csomót, csak a fene tudja melyik cím mit jelenthet. -
Hoz_Hun #3642 Amit belinkeltél az ez: Human Body in a Vacuum
Amit ír igaz, nem kérdőjelezem meg. De ő a vákum mechanikáról ír nem pedig az emberi test fiselkedési mechanikájáról abszolút 0 fokban. -
neo2003 #3641 Szia! Ezt kérlek szépen a Sci-fi csatornán láthatod vagy megvárod amíg valaki lekapja onnan és felpakolja vmelyik torrent oldalra! 1ként üdvözöllek körünkben! Nem fogsz csalódni ebben a sorozatban! -
Lysandus #3640 Sziasztok!
Most ismertem meg a sorozatot a hétvégén, és nagyon tetszett. Elképedve látom, hogy ti már a sokadik évad sokadik részéről filóztok. Hol a fenébe lehet még ezt nézni? -
mrzool #3639 "Ez az én véleményem és ez a leírás nem győzött meg az ellenkezőjéről. "
Én nem fogok erről vitát nyitni, de azért kicsit vicces, hogy komoly, évtizedek óta ezzel foglalkozó tudósok véleményet megkérdőjelezed. Mivel nem vagyok szakértője a témának, ezért kénytelen vagyok bízni a szakemberekben. De úgy látszik neked ez sem elég... -
zorden #3638 Na, ez viszont egy igazan jo resz volt, semmi felesleges maszatolas, nagy hordereju kerdesek kerultek vegre megvalaszolasra. A vegen Starbuck kemenykedese kulon poen :-) -
Hoz_Hun #3637 Hát az még szép, hogy nem robbanunk szét (1 bar nyomáskülömbség az semmi, vízben 3 méterenként van annyi), ezt le is írja ötször legalább, de a fagyásal kapcsolatban a fél perc az nekem nagyon nehezen hihető és ezt nem is nagyon feszegeti, sőt ezzel kapcsolatban szinte semmit sem ír. Az ember jóval több mint fele arányban hősugárzással adja le a hőjét (kb 60%) (a hőátadás és párolgás itt nem számit, ugyebár légüres tér nincs minek átadni) már pedig a -274 fok nagyon nagy külömbség. Itt úgy sugárzunk mint egy lámpa. A bőrnek hip-hop meg kell hogy fagyjon és onnantól meg elkezdődik a hőátadás is (a bőr rétegek közt aztán izomszövet stb) azaz pilantok alatt keményre fagy. Ez az én véleményem és ez a leírás nem győzött meg az ellenkezőjéről. De azért köszi, jöhet még ilyen leírás, mert kiváncsi vagyok. -
Dns5000 #3636 ja de legalabb van problema nem igaz hogy meg is odljak 1 reszeben altalaban ritkan van 2reszes problema. De itt meg 20 reszbol 2izgalmas a tobbi meg szar :S -
Seten #3635
Először tisztázni kellene a vákuum fogalmát. :)
Az ugyanis a nyomáskülönbség értékét jelenti (nem pedig légüres teret) és nem is konstans.
-
#3634 :) -
#3633 Nemtudom mi a bajotok a 14. és 15. résszel. Igaz a fő story vonalat egyik sem vitte előre, de megtudtunk érdekes dolgokat a karakterekről. Az igazság az, hogy én sem rajongok a kitöltő epizódokért, amivel 15 évadra húzzák a sorozatot :D. De ha az epizódon ez nem érződik, megvan a színészi játék is rendesen, valamint a storynak is van valami értelme (és újat tudunk meg), akkor nincs igazán problémám ezekkel. És nekem mind a 2 rész tudott újat mondani, és tetszett a színészek játéka. Helo végre előtérbe került, sok sok epizód után. Szóval összességében nekem mind2 tetszett. -
neo2003 #3632 Sztem legegyszerűbb ha kipróbáljuk :D -
mrzool #3631 Akkor ezt közöld a NASA mérnökeivel és orvosaival is. Két eset lehetséges: ők tévednek vagy te. Nos? -
Cat #3630 vákuumban kapásbol megvakulsz, így kezdődik. -
mrzool #3629 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig a vákuumtól nem kell fosni, csak az elborult scifikben látni felrobbanó és megfagyó embereket. Valójában egész jól tolerálja az emberi szervezet az űrt: http://imagine.gsfc.nasa.gov/docs/ask_astro/answers/970603.html -
#3628 hát lényegében az a különbség, hogy több anorexiás pitsa van benne, mint a 78as szériában -
#3627 nem, ez a '78-as sori remakeje. az alapstory nagyjából ugyanaz, de rengeteg dologban különböznek. a '78-asban pl. a nájlonokat nem ember alkotta, aztán vannak benne még idegenek meg idióta lézerágyúk is :P -
#3626 Áhhááá, megtaláltam, erre gondoltam.
Szóval ezek az új szériák a '78-as sorozatban látott háborúk UTÁN játszódnak? -
BladeW #3625 Nemelyiknek itt is pirosan vilagit a szeme -
#3624 Sziasztok!
Ne haragudjatok a zavarásért, egy láma kérdést fogok feltenni, mivel abszolute nem követem a sorozatot.
Szóval én anno kb. 15 évvel ezelőtt, a német RTL (vagy PRO7, mittom én már) csatornán láttam egy GALACTICA nevű sorozatot. Akkor még nem sokat értettem belőle, de arra emléxem, hogy az űrhajó neve volt a Galactica, és szintén vmilyen robotok voltak a gonoszok, akiknek pirosan világított a szemük (asszem).
Az kérdezném, hogy mennyi köze van ennek a sorozatnak ahhoz a régen vetítetthez??? -
#3623 ha nem is iszonyúan jó, de az tény, hogy minden részt várok...persze van ami nem tetszik benne, de akkor is nézem, mert jó a történet, jó a látvány, a hangulat, szóval valamit tudnak a készítők... -
BladeW #3622 Koszonet az ismetelten szinvonalas forditasert! -
neo2003 #3621 Na végre vki aki ugyanúgy van mint én! Pontosan így érzek én is! Sztem minden rész iszonyú jó, mindegyik különleges! Ez az első (és sztem utolsó) olyan sorozat amit soha az életben nem fogok megunni! Csak ne lenne vége :(((( -
#3620 Hát nemtom, én eleinte ódzkodtam a bsg-től, sőt az első két "felvezető" részt untam is elsőre, vagy csak fáradt voltam nemtom,de nem is lényeg...viszont nekem minden rész tetszik, maga a hangulat, a szereplők is...nekem pl Helo az egyik kedvencem, lehet megkövezni...de én pl a helyében legyúrtam volna tigh fejét...holott ő is nagyon jó...bár fura hogy csak neki van ilyen szerepköre, ez a kötegedős főgeci, de jó...mindenki egy egyéniség a filmben, mint a való világban, van aki népszerűbb mert olyan a szerepe és van aki nem...ettől még bsg, és bár szeretem az sg-t, de azért a bsg magasan veri azt is...egyszerűen minden tetszik benne és kész...és minden héten azt érzem hogy kevés volt...még akarom méééég...van egy lapos rész...és akkor mi van? semmi, nézzük mert jó...szvsz... -
#3619 Jah aztán másfél perc alatt minden probléma meg is oldódik minden részben... -
Dns5000 #3618 Igazad van toltelek volt, es nincs igazad dog unalmas volt :S -
Dns5000 #3617 hat nem ertek egyett vannak bsgben nagyon sok totelek resz van ami nem szol semmirol=szar. Kb szezononkent van 2 jo resz. Voyagerben meg mindegyikben trotenik valami. -
Dns5000 #3616 bazz hogy a 15 milyen szar resz volt :(
nem tortent semmi :S -
Hoz_Hun #3615 Köszi. -
Da Flava #3614 Sziasztok, mivel ti biztos sok filmet láttatok, lenne egy kérdésem, mert már régóta keresek egy filmet, csak nem tudom a cimét .... gondoltam ti tudnátok segiteni.
Tehát a film egy invázióról szól, valami kövek potyognak az égből, amik megrázzák vagy megcsipik az embereket, és ettől ők átváltoznak. Az egyik ember teljesen átalakul, és 2 nagy hangárt keres a világon , melyek valami speciális szögben állnak egymáshoz. Ide akarnak valami utazást szólgáló gépet épitani a földönkivülieknek. A film azthiszem 2 részes.
Ha valaki felismerte a filmet, légyszives jelezze ezt nekem, vagy ha valaki tud valami jó tanácsot adni, hogy hogyan tudnám megtaláni a filmet, kérem irjon emailt erre a cimre: [email protected]
Jobb lenne az email, mert ide nem biztos hogy visszatalálok :). Előre is köszönök mindent! -
neo2003 #3613 Még ezek lesznek!
3x16 - Dirty Hands
3x17 - Maelstrom
3x18 - The Son Also Rises
3x19-20 - Crossroads -
zorden #3612 Szerintem 22 -
Hoz_Hun #3611 Ez a szezon hány részből fog állni? -
Prof William #3610 Vagy nem úgy hogy 12 szezonig húzták aztán az érdelődés hiánya miatt gyorsan lezárták egy részben. :) -
neo2003 #3609 Egyet is értek veled! Csak tudom milyen rossz volt kivárni azt a fél évet is és most meg 8 hónap! :( -
zorden #3608 En szeretem ezt a sorozatot, de jo lenne ugy emlekezni ra, hogy na, igen, ez remek volt es nem ugy, hogy az utso szezon nem kellett volna. -
neo2003 #3607 Akárki akármit mond azért 8 hónap BSG nélkül elég gáz lesz! :((((
Bár ez nem kötődik az eddigi témához de akkor is :( És akkor is csak 13 rész :( -
zorden #3606 Ugyan, a majdnem vakuum es a majdnem teljesen nulla az nem szamit. Amugyis, a Galaxis utikalauz szerint 30 masodpercig tul lehet elni az urben, ennyi ido van, hogy megmentsenek. En majdnem leestem a szekrol, amikor ilyen tulelesi idokrol kezdett beszelni Adama :-) Ennyi erovel ki is sugarozhattak volna oket, Star Trekkesen :-)))) Vicc! :-(
Amugy leszamitv a fonok jellemenek arnyalasat toltelek volt a dolog. Lehet, hogy izgalmas, de toltelek. :-( -
lokko #3605 kössz CicMax ... további hódolatom -
#3604 /fav