Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Ja, ezt rég kibeszéltük már anno. Ez csak az össeesküvéselméletgyártók mániája (szerintem egyszerûen csak titokban dugtak 😊).
Viszont ha tényleg így gondoljátok akkor azon is agyalhatnátok, hogy a cylonoknak miért állt érdekében, hogy az emberek megszökjenek New Caprica-ról.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De reménykedem, megnézem szombaton a "pijacon" 😊
azért köszke...( csoroghat a nyálam 😊
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
dí méris?
inkább talán a halott mikrofonfejû ex barátja, de már õ is elég régóta "távol" van ahhoz, hogy potenciális nejlonesélyes legyen...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
meg ezen kívül túlságosan kiegyensúlyozott karakternek tûnik a többiekhez képest (ami nagyon szimpatikus karakterré teszi nálam például, de ebben a sorozatban ez is gyanús 😊)
majdmöglássuk 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én azt sem hiszem, hogy a harmadik évadban nem neki volt a legnagyobb szerepe abban, hogy megtalálják a cylonok Hera-t (a cylon-ember hibrid gyereket)
Amíg ugyebár lent voltak New Caprica-n addig annyira el volt rejtve, hogy nem találhatták volna meg, de amikor eljött értük a Galactica akkor már a gyereket is mozgatni kellett, akár Gaeta lõhette le az õröket és a nõt, hogy a gyerek felügyelet nélkül maradjon.
Egyre gyanusabb nekem pedig az egyik kedvenc karakterem 😊
Bár nem látni konkrétan h ad valamit, de az utalások egyértelmûek....
felettébb érdekes...😊
Kicsit eltökörésztem vele amíg kivágtam és felraktam a youtube-ra, de íme a bizonyíték:
Cifu ha akarod akkor szerkesztheted a hozzászólásomat és berakhatod olyan kis player ablakba is ide.
ez mekkora 😊
Érdekes lista:
2.1 Moderate probability of being a Cylon
2.1.1 Anastasia "Dee" Dualla?
2.1.2 Gaius Baltar?
2.2 Low probability of being a Cylon
2.2.1 Samuel Anders?
2.2.2 Bell?
2.2.3 Felix Gaeta?
2.2.4 Cally Tyrol?
2.2.5 Galen Tyrol?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A 2. évad és 3. évad közt kiadtak egy kis 10 részes netes sorozatot, összesen talán van 45 perc, és kis háttérinfo, plusz rajóngói éhség csillapítás volt a fél év szünet miatt... de jók nagyon...
Nos eddig számomra a 3ik évad elsõ 4 része baaszott oda a legjobban... szval hidd el, lehet...
Mindenesetre a 2.évad után ki ne hagyd a 10 webisode-ot
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy parancsnoknak a feladata, amint megtudja, hogy egy fontos ember az ellenségnek dolgozik, modosítja a terveket, jelen esetben Adama-nak azonnal módosítania kellenne a célpont elérési útvonalát, hogy legalább az út során ne legyenek rajtaütések, s nyugodtan készüljenek a végsõ találkozásra.
De ez nem a valóság, s ha az én gondolatmenetemet követnék, mit néznénk az elkövetkezõ részekben!? 😊
tehát a cylonok a flotta végcélját ismerik, de nem az UTVONALÁT, amin elérik a célt...szal vagy van még cylon a flottában, akik vlhogy leadják a drótot, vagy elszúrták a részt ilyen szempontból 😊
a rész ugye ugy kezdõdik, hogy 3 raider beugrik a területre, s üldözgetik egymást, no már most: bulldog honnan tudta hova kell ugrania, s ha még valahogy meg is oldotta a 2 üldözõje honnan tudta, hogy hova ugrott Bulldog?????
1) vagy rendezési hiba
2) vagy a cylonok pontosan tudják hol tartózkodik a flotta
de akkor miért nem csapnak le rájuk? Talán megvárták, hogy hátha sikerül a Bulldog-project? Adamának gyorsan ugrania kéne egy másik pozicióra a biztonság kedvéért
Más:
Ez a rész azért is jó volt, mert Adama multjáról is sokat megtudtunk. Én pl eddigazt hittem hogy 20-30 évet lehúzott az öreg a Galacticán, most meg kiderül, hogy pár éve csak a parancsnoka.
Várható volt amugy hogy az admiralitás tudott a cylon veszélyrõl, ez már csak így szokott lenni, a fejesek tudnak a dolgokról csak nem tesznek semmit...
Amugy ez a bulldog-story jól jött, jól földobta, az amugy sem lapos történetet.
Gaius ha kipróbálta mindegyik nõi cylont, márcsak a férfiak maradnak 😄
nagyon kiváncsi leszek ezen rész után hogy folytatják...
a rész egyébként tetszett, érdekes dolgok derültek ki.
Gaius nem semmi, már tényleg csak Athenanak kell szerelmet vallania;]
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Egyébként ez a rész elég töltelék gyanús volt és csak nõtt (számomra) a megválaszolatlan kérdések száma.
UFF!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Kezd ez a virus dolog olyanna valni mint nehany startrekes topicban amikor meg akarjak magyarazni tudomanyosan, hogy miert nem lehetseges pl a transzportacio, vagy a kommunikatorok miert nem mukodhetnek ugy ahogy a sorozatban mukodnek stb stb. Ez is csak egy sci-fi ahol neha tortennek megmagyarazhatatlan dolgok - sztem ez mind reszletkerdes.
TROLL OFF
Apropo tortent valahol utalas arra mikor jatszodik a sorozat? (Ahogy tudom az eredeti '78-as BSG kb ugy indul hogy reges-regen egy messzi-messzi galaxisban...)