6292
-
Seten #3723
Á, egyértelműen blöffölt az öreg. Nem lövette volna le őket (bár parancsmegtagadásért jogos) csak Tyrol agyát húzta mert tisztában volt vele, hogy csak így tud rá hatni.
-
#3722 A 2x04-ben már volt róla szó, hogy a Galactica ellátása nem opció hanem kötelező, ezért is tört ki a lövöldözés a Gideon hajón. Adama sok mindent nem tehetett. -
#3721 jah, ezt az arcát még sosem mutatták Adamának. legalábbis én nem emléxem rá. kicsit brutális volt ugyan, főleg amikor azzal fenyegetőzött, hogy lázadásért agyonlöveti Callyt meg a többieket, de végülis meg lehetett érteni.. -
#3720 Jo volt, de nem sok nyitott kerdes maradt belole, szep kerek tortenet volt (picit tul sok "heppienddel" ;], de annyi baj legyen) -
#3719 Már hogyne tetszett volna. :)
Úgy tűnik, nem érdemes összeakasztani a bajuszt Adama admirálissal.
Kicsit sikamlós volt az egyik ágyának felkínálása az Elnöknek, de jó volt. -
Seten #3718
Na most BSG-szépségkirálynő választást tartunk?
(ennyire nem tetszett senkinek a S03E16?)
-
#3717 nekem egy kicsit ellenszenves volt a karaktere, de mint nő bejött.
GP-re és TH-ra meg kéne pár kiló +, mert mindketten gebék.
Starbuck meg, ha szabályoztatná a fogait és leszedetné a szemölcseit, akkor talán beférne az "elmenne" kategóriába.. -
#3716 Igen, o volt. Mind a szemelyisege (a sorozatban ofc), mind a megjelenese alapjan o volt a kedvenc karakterem. Ha szerepelt, akkor ott mindig volt valami gubanc ;] -
dragon3 #3715 Igen, bocs van még mit gyakorloni, talán majd most sikerül, sorry
grace -
dragon3 #3714 Ja látom már, ezek trényleg jó nagyok, én a googlébol vadásztam össze ezeket azok elég felemásak voltak, de a a kedvenc képem nincs közte
és az tényleg kicsiben van mindehol fent
Ez az a bizonyos kép:
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.grace-park-pictures.com/grace-park-insert-pic.jpg&imgrefurl=http://www.grace-park-pictures.com/&h=285&w=200&sz=14&hl=hu&start=6&tbnid=rK54cFL4kTYUEM:&tbnh=115&tbnw=81&prev=/images%3Fq%3DGRACE%2BPARK%26svnum%3D10%26hl%3Dhu%26client%3Dopera%26rls%3Dhu%26sa%3DN -
dragon3 #3713 Hoz_Hun:
1782x2400?????
Na álljunk meg... Az összes kép akkora? Akkor te azt honnan szedted le? -
#3712 Kat? Nekem is ő volt az egyik kedvencem :) -
Hoz_Hun #3711 Csak nem "Macsesz" volt az? Sajnálattal hallom. :(
Kénytelen vagy te is áttérni Sharonra :)). -
Hoz_Hun #3710 Kicsik? 1782x2400. Azért ez nem olyan kicsi, de csak ekkorában van meg. -
#3709 Sajnos az en "favoritom" eltavozott jopar resszel (310ben) ezelott... -
BladeW #3708 Nem lehetsz eleg reszeg ha meg tudsz gepelni -
lokko #3707 gebasz részeg vagyok, szal még egyszer értelmesen:
Keszonbetegség nyomáscsökkenés esetén áll elő, a vérben oldott gázok relatív parciális nyomása ekkor nagyobb mint az aktális környezeté. A vízben ez úgy megy, hogy lent nagyobb nyomáson lélegzed be a szipkán a levegőt, és mikor feljössz ez buborékosodik fel a véredben. Nem is a szív lufttal van a gond, hanem hogy írtózatosan fáj, izzik tőle az egész test, ettől sokkot kapsz, plusz kellemetlenség, hogy a tüdő hajszálereiben a sok kis buborék a légcsere folyamatát akadályozza, de ez a vákumban nem okoz külön gondot mert amúgy sincs mit belélegezni -
lokko #3706 Keszonbetegség nyomáscsökkenés esetén áll elő, a vérben oldott gázok relatív parciális ez ekkor nyomása nagyobb mint a környezeté. A vízben ez úgy megy hogy lent nagyobb nyomáson lélegzed be a szipkán a levegőt, és az buborékosodik fel a véredben. Nem is a szív lufttal van a gond, hanem hogy írtózatosan fáj, és a tüdő hajszálereiben a sok kis buborék nagy gondot okoz a légcsere folyamatában, de ez a vákumban nem okoz külön gondot mert amúgy sincs mit belélegezni -
dragon3 #3705 Tom, az összes kép megvan
Csak elég kicsik -
Hoz_Hun #3704 #3412-ben még él az a link a Maxim HQ képeivel róla ha esetleg kell. -
dragon3 #3703 Igen, igen. Sharon a csúcs!!
Szinte majd hogy nem miatta folytattam a BSG nézését
Na jó a sztori is nagyon tetszett -
#3702 Ha mazo vagy akkor megtehetem :) -
#3701 Az a Lost-ban volt. -
neo2003 #3700 Ohhh...bocs! Megkövezni azért nem fogsz ugye? :D -
#3699 Sharon! Nem Shanon... -
neo2003 #3698 Egyetértek! Abszolút Shanon Valerii!!! Mi sem bizonyítja jobban ezt mint ez a kép =>SG
Na de a másik meg nemtudom ki szokta figyelemmel kisírni a 'sztárjaink' felbukkanását más alkotásokban de pl a most kiadott C&C Tiberium Wars c. játék demójában lévő átvezető videókban feltünt Six és Boomer is! :) Ott is jól nyomják! :) -
Hoz_Hun #3697 Az egy kicsit durva volt, mert ideges lettem. Megkövetem (vagy megkövezem? :)) érte Sz. úrat. -
winnie #3696 "Rohadt kis RTL klubb bérenc."
höhö, azért pont a bsg-topikban?
02.03. Már márciusban indul a TV2-n a Heroes
01.24. 4400 - Újabb scifi a TV2-n, teret veszt az RTL
01.03. Scifi-sorozattal pusztítja el a TV2 a Barátok köztet?
02.04. Csillagközi romboló - Battlestar Galactica a TV2-n -
Hoz_Hun #3695 Ha már választani kell Shanon (ő kéne!! nemcsak hogy választanám), de tolnám szikszet is és Dualla is bejön . A xéna néni hidegen hagy meg Roszlin és Sturbuck is. -
minyu #3694 Höhöhö, ha már választani kéne, akkor Lee-re szavaznék. Baltar bácsinak van valami szexi a kétszinü mosolyában, de Helo és Anders a abszolut hidegen hagy. :) -
Hoz_Hun #3693 Na tisztelt Szekeres Viktor Úr. Mi az hogy "scifi agyrém" a TV2-n?!?
Rohadt kis RTL klubb bérenc. Jó a Helyszínelők, de azért nem kell ilyen szavakkal illetni mások egyik kedvenc sorozatát.
Az RTL Klubon a világ legnézettebb sorozata -
Hoz_Hun #3692 A feleségemnek is Baltar jön be mint férfi, pedig azt gondoltam volna, hogy Lee. -
Hoz_Hun #3691 Lentebb van egy nagyon jó link, kifejezetten a nyomásviszonnyal foglalkozik. A lényeg kb annyi, hogy az 1 bar nyomás külömbség nem olyan nagy. Keszon meg aztán végképp nem fenyeget. A keszon az a nagy nyomás hatására a vérben kiváló nitrogénnal van kapcsolatban és ha nincs bizonyos nyomáson eltöltve elég idő, akkor nem tud visszalakulni és buborék formályában eléri a szívet. Mélységtől függően lehet egy-két nap, egy-két perc, vagy akár tíz másodperc is. Csak viszonyításképp; vízben kb 15 m mélyen lazán úszkálhatsz majdnem egy órát és feljőve nem fenyeget a keszon, és ott 5 bar nyomáskülömbség van azaz az ötszöröse. A baj inkább a sebességgel van. Az hogy mennyire gyorsan jön le a szervezetedről ezaz egy bár. Vízben egy bár nyomáskülömbséghez 3 métert kell megtenned (függőlegessen természetessen). Ezért emelegetik a tüdőszakadást ha bentartod a levegőt. De az nem azonos a vízben lévővel szerintem az űrben ez inkább egy ütés szerüség érzetét keltheti a mellkasban azaz egy bár. Persze a hajszálerek sem komálják. -
#3690 nem akarok vitába szállni pasi téren, de akkor már inkább Helo nem? vagy az a játékos csávó, starbuck férje...vagy karbantartója inkább...monnyuk ő meg manapság nincs is szinte... -
minyu #3689 Üdv!
Lysandus :)
Azért én tennék kósza kisérletet asszonypajtival együtt nézni BSG-t. Én is igy jártam (Zuram egyik este hozta a kezdö miniket, aztán mostmeg tiszta kenyárpiritó-függö lettem )
"baltar sehol sincs sixhez képest." - hát nöi szemmel nézve azért nem olyan csúnyácska, bár a Geg Reel-ben látott szörös hátsó (amit ugyan próbáltak kitakarni kevés - sikerrel) jelentösen rontott nálam az összképen. De ott van ugye Lee Apollo Adama, aki magasan viszi a primet :)
cső -
lokko #3688 visszatérnék a vákuum témához hogy okoskodhassak egy kicsit. A nyilt ürben ahol csak a kozmikus háttérsugárzás ad némi meleget ott -269 fokos kánikulával kell hogy szembesülj, ez önmagában még nem lenne baj, mert a vákuum nem a legjobb hővezető közeg, anyag hijján nem tudja elvezetni a test hőjét, de nem is állja gátját az eneregia rendezetlen kisugárzásának.
A tré az, hogy a vérünk tele van oldott gázokkal, amik 0 nyomáson és testhőmérségleten forrni kezenek olyan, ez hírtelen nyomáscsökkenésnél akár drasztikus is lehet, szétrepedhetnek tőle a vérerek, a test ekkor komoly lehűlésbe kezd, mikor a gázok szökni kezdenek belőle, mint a patron amikor kiszúrod ... keszonbetegség, vérveszteség, fulladás, megfagyás ... ez vár rád odakint, ha nem vagy erős hősugárzásnak kitéve. De ha a nap közvetlenül rád is süt, az jóval trébb lehet ... -
#3687 ööööhh, én azt hittem ez a BSG topic. :)
na mind1, téma lezárva. -
#3686 Ez már káros... vagy kóros...? -
#3685 Kérjük a helyszinelői fotókat a kivégzésről. :) -
Prof William #3684 Gyorsan hazarohantam és egy baseballütővel szétvertem a kenyérpirítót. Remélem még nem késtem el .:)