Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nah, valahogy gondoltam, hogy ez lesz, nem volt nagy meglepetés.. túl ingatag lábakon állt ez a kara-anders/lee-dualla szál(nekem legalábbis túl erõltetettnek tûnt).
egyébként csak nekem tûnt fel az az erdõ a tábor körül, aminek az elõzõ részekben nyoma sem volt?
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
-muszáj-
nem tud vki egy oldalt ajánlani, ahonnan le lehet tölteni a harmadik évadot? (dc-t és torrentet kívéve...) elõre is kössz!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Igaz így nem lesze tökéletes kerek egész a teljes sorozat, hisz nincs abszolút befjezése, de egy sci-fi sorozat célja valahol, hogy elgondolkodtassa a nézõt. S a sorozat végén maradt elvarratlan szálak befejezését a nézõ fantáziájára bizza, nincs ezzel semmi gond.
Jobb ha így fejezik be a sorozatokat, melyek jobbára olyan témákat dolgoznak föl, melyek a közeli, távoli jövõben játszódnak, mindsem egy rendezõcske megmondja nekem, hogy egy 100 év múlva játszódó story hogy fejezõdne be...
ráadásul rosszabb esetben kitalálna vlmi romantikus, az emberek a királyok, legyõzhetetlenek és totális happy end véget, ami hülyeség.
Sci-fi célja az elgondolkodtatás, s ha ennek az az ára, hogy nyitott kérdések maradnak a mû végén, maradjanak 😊
Visszatérve a régi BSG-re, az egy kicsit fura volt. A sorozatnak olyan nagy happyend-es, vagy negatív lezárása nem volt, meg olyan igazi vége sem. Sõt, fel sem tûnt hogy ez valami utolsó rész volt vagy mi, vártam a következõt, aztán csak nem jött. Viszont jöttek a 2 órás filmek belõle, gondoltam, na majd ebbõl valamelyik tényleg lezárja a sztorit. Hát nem.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ami a méltó befelyezést illeti, nos .... talán a West Wing ami majd elérte ezt a szintet (nem röhögni, de még a Buffy-Angel ami szintén), azon kívül egy sorozatnak sem volt értelmes lezárása, csak olyan vagy folytatjuk, vagy nem, vagy valami ....
Egyébként a régi BSG-nek sem volt jó a lezárása
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nade nagyon off vagyok...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
B 5 mind az 5 évadja meg király. Az utolsó kettõ is. Tettek bele olyan csavarokat, hogy csak na 😛 Számomra legalábbis.
A barátok közt nem fog ilyen hamar befejezödni 😛 .. .az jutt a Dallas sorsára. Vagy a Végtelen Utazáséra 😛
Attól félek hogyha a BSG is túl sok évadot kap akkor hamarosan elkezdenek idõanoimáliákba ütközni és minen részben lemennek egy bolygóra konflikutsmegoldani a la Star Trek. 😊
A B5 utolsó két évadja sajnos nagyon is magán viseli a forgalmazóval való hepciajkodást, messze elszált a színvonala az elsõ három évadtól, noha még így is egész jó. De csodák nincsenek... :\
BTW ez minden komolyabb sorozat halála. Nem lehet elõre tudni hány évadot terveznek, bármikor a levegõben van az, hogy felfüggesztik... Így meg nagyon nehéz lehet egy tisztességes történetetfonalat végigvinni...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Pozitív példa erre még mindig a Babylon 5. Királyos sztori remek karakterek és BE VAN FEJEZVE! Nem félbeszakad mert nincs ré pénz hanem szépen vége van...
scifi
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
- Kösz jól!
- Az asszony?
- Csini mint mindig. És te?
- Á mindne okés, bár ha a multkor nem csinálod meg azt a kis poént már rég vége lenne a Cylon veszélynek, és nem lenne több áldozat.
- Jóvanna hülye voltam megesik mindenkivel...
- Nem baj spongyát rá, nem vagyunk mi olyan g**ik hogy minden kis ballépésedért fujjunk rád. Multkor is részegen jöttél szolgálatba, oszt semmi baj nem lett nem?
- Ja pesze! Jó poén volt...
- Szoli után beugrassz a kantinba? Lessz egy kis meglepetés Tigh 60. szülinapja alkalmából...
És beszélgetve elsétálnak...
nem értem.. mintha a 07-es ep le se ment volna.
De, az tutyi h helye van a soriban....
Az uccsó részben nyujtott teljesítménye sztem is király....
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Szerintem pedig Tigh egyre jobb! A legutóbbi részben egyenesen brillírozott.
Gaius: A 6-os azt jósolta lessz 1 gyerekük, hát lett....
( szigorúan magánvélemény )
Oh, Tight még mindíg 1 barom......
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Mostantól saját vélemény:
Szerintem a cylonok robbantották ki ezt a lázadást mert szándékosan olyan dolgokat csináltak amik adták a lovat Tigh kis csapata alá. Hiszen mi értelme volt megkínozni egyesével az embereket ha lényegében semmit sem akartak tõlük? Mi értelme volt megírni a halállistát ha lényegében csak ember rendõrjelentkezõk haltak meg a robbantás során?
Én hiszem azt, hogy mindezt abból a célból csinálták, hogy kimozdítsák a gyereket a búvóhelyérõl hiszen ha menekülnek az emberek a bolygóról akkor csak viszik magukkal a kölyköt is és ilyenkor van a legnagyobb esélyük arra, hogy megszerezzék. Ugyebár volt egy kép a 3 halottról a gyerek mellett, ha robbanás vagy egy centurion ölte meg õket akkor hogyan lehet az, hogy a gyereken egy karcolás sem esett és minden más ember elfutott mellettük hogy aztán Gaius "véletlenül" megtalálja...
A halál csupán a kezdet...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Ez viszont már ravaszabb.
(Amúgy nektek mûködnek a makrók? Nekem nem engedélyezi a spoiler-t)
Mi az, hogy "A gyerek miatt"?
Ha mindenki megszökik, a gyereket is elvitték volna. Csak véletlen volt, hogy ott maradt.