6292
-
#3803 Én azt nem értem, hogyha neked csalódás a harmadik évad,nem nézed és azt várod, hogy már vége legyen akkor miért vagy itt?
Kb minden második hozzászólásodban a sorozat végét szajkózod. Kicsit unalmas már...
Ha nem is a legjobb évad a harmadik, de én ettől függetlenül minden részét megnézem és egyáltalán nem szeretném, hogy vége legyen a sorozatnak. -
#3802 Persze ha ezen a vonalon menne a film... akkor már vége lenne a sorozatnak ;) -
Prof William #3801 Jahh lehetne egy special amikor összefutnak a Voyagerrel.:) Janeway meg megsajnálja őket + Galactica segít legyőzni egy borg kockát ezért kapnak pár replikátort.
A részt vége meg az hogy Tight odáll a relpikátor elé majd üdvözült mosollyal, mint akinek legnagyobb álma vált valóra...
- Kompjúter! 52-es Bourbonnt! 20 litert!
Belegondolva anno nagyon fílinges volt amikor tight osztogatja be a üveget. Beleveri az e,mberbe hogy téynleg nincs tovább, mert minden epusztult. Persze ha ezen a vonalon menne a film már rég az emberek 90% -a meghalt volna a maradék meg kanibálként éllne... -
#3800 -
#3799 Chief megtalalta a modjat, hogyan lehet fozni "palinkat", volt is baja belole. De mivel cigi/szivar is mindig van, es gyertyak is 2 eve egnek az "eltuntek/halottak" kepeinel, vszinu hogy lenyultak egy replikator prototipust valamelyik ST ladikrol, es majd latni fogjuk a s4 egyik flesbekkjeben ez a nem mindannapi crossovert ;] -
#3798 Akkor a tabletta honnan van? :D -
#3797 szerintem valami tablettás szutykot iszik. egy alkoholistának tökmind1, hogy mi gurul le.
'no szőlő' ;) -
#3796 Ez micsoda rész lenne!
A sorozat gyöngyszeme! -
Prof William #3795 Akkorm ár lehet is egy filler amiben a K.S.S Tokaj nevű hajójukon játszódna. Be,utatná szőllőtermelők és szeszpárolók nehéz mindennapjait.
A végén meg tight belfulladna egy 150 literes Sherrys tartályba... -
#3794 Egyébként kifejezetten poén a dolog, mivel még az első évadban volt egy olyan rész ahol az utolsó üvegét beosztotta adagokra. Van biztos külön szőlőshajójuk :D -
#3793 Ha arra fordítják hogy tisztességesen befejezzék a sorozatot akkor nem baj.
Neked egy évadra való(2. évad 2. fele, 3. évad innen-onnan) töltelék-szemét után még ilyen gondolataid vannak? Ezt nevezem optimizmusnak! -
Prof William #3792 Ha arra fordítják hogy tisztességesen befejezzék a sorozatot akkor nem baj.
De ha jönnek a jaj Tighht sokat ivott és végiflasbackel egy részt arról hoyg találkozott a feleségével ami semmi plusszt nem ad a sorozathoz akkor nagyon gáz lessz...
Tight eggyáltalán mit iszik? A világvége előtt bepakolt pár szőllőhegyet a bőröndjébe és most elvan azzal? :) -
#3791 NEEEEEEEETönkrevágják a sorozatot -
#3790 jól hallottam a 320-as promo végén, amit hallottam? :) -
Cat #3789 http://www.sorozatjunkie.hu/2007/03/22/bsg-tavirat/ -
#3788 THX -
#3787 Pár nap türelmet kérek még. A héten mindenképpen meglesz mindekttő. Nagyon el vagyok havazva. -
#3786 Hat latva (es hallva) a 320as promot, azt hiszem jo ideig megint a fejunket fogjuk a falba verni, a befejezest illetoen ;] -
#3785 Van 3x19? :O -
#3784 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Ez a nagy demokratikus alszenteskedes egyre inkabb irrital."
ez az egész ott lett elb.szva, amikor felvitték a hajóra.
"hogy lehet megkerdojelezni valamit a tanu hiteltelennek torteno beallitasaval, ami teny, papir van rola, es meg ha el is veszett, lattak egy paran"
nézd a híradót és rájössz. :)
3×19: nekem a "trágyalásos" jeleneteket leszámítva bejött ez a rész. most, hogy az elnöknő újra rákos, szinte már minden adott a Föld megtalálásához. habár lehet, hogy csak kamu az egész, és valójában rászokott arra a cuccra.
az a zene is érdekes, amit Saul hall, noha azt nem igazán vágom, hogy csak flesseli az egészet vagy egy régi földi rádióadás, mert amikor az elején keresi a danubiust, Anders is meghallja..
a végén Helo agymenése egy kicsit felvillantotta a reményt(nálam). ha minden igaz, akkor köv. rész végre akciódús lesz. ;)
-
#3783 Napot, lehet tudni vmit a 3x18 magyar feliratáról? -
zorden #3782 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Felelmetes, hogy mennyire hulyek az emberek. Ez a nagy demokratikus alszenteskedes egyre inkabb irrital. Raadasul hogy lehet megkerdojelezni valamit a tanu hiteltelennek torteno beallitasaval, ami teny, papir van rola, es meg ha el is veszett, lattak egy paran (pl. Gaeta).
-
zorden #3781 Persze, van igazsag abban, amit irsz, de a dramai reszek tekinteteben szerintem csak a kreativitas szab hatart, hogy meddig tudjak fesziteni a hurt. Mindenesetre megnezem a maradek reszeket, csak nincs az a nagyon eros vagyakozas, mint regebben. -
#3780 muszáj valamivel kitölteni a "felesleges" űrt. ha csupa asztalkaparós részt csinálnának, akkor a fináléra nem maradna semmi. az 3. évad uccsó duplaepije majd akciódús lesz, ezt követően újabb + 10 rész töketlenkedés, és a (leg)utolsó 3-ban meg majd meglesz a Föld.
"a NC-rol valo menekulesen kivul emlitesre melto akcio nem volt."
sztem csak az évad 2. fele punnyadás, az első felében azért ott volt a cylon megfázás, meg az alga bolygó incidens is. -
zorden #3779 Szeritnem a visszafogottsag nem is jo szo, jobb az otlettelenseg. Es igen, nagyon sok lehetoseg lenne/lett volna akciora, dramara egyarant, de a NC-rol valo menekulesen kivul emlitesre melto akcio nem volt. Sajnos erzodik rajta a penzcsinalas, csak az sokaig nem tarthato. Tenyleg remelem, hogy a negyedik rovidebb evaddal ugyesen lezarjak. -
#3778 Hát kedvenc sci-fi sorozat, meg minden, de valahogy nem vagyok már lenyűgözve. Egy kissé ötlettelenek a srácok, vagy nem tudom. Rengeteg jó lehetőség lenne adott, de nem, megint gyermekded moralizálás, konfliktus Baltar körül, és a többi. Ugyan nagyon szeretem a jól megcsinált drámai és elgondolkodtató részeket, de hol vannak régi jó pörgős akciórészek? Hol vannak a valóban drámai összecsapások (pl. Adama vs. Cain)? Hát nem tudom, kissé visszafogottnak tartom eddig a 3. évadot... -
BladeW #3777 Ma lesz a TV2-n a szerintem legjobb resz a sorozatbol (33), lehet raveszem magam a szornyuseges szinkron ellenere is, es megnezem -
Cmdr #3776 Akit érdekel, Tricia Helfer látható a legujabb Supernatural részben. :) -
lokko #3775 én már kiakadtam a 3. évadon ... -
#3774 Így van, maximálisan egyetértek veled! :) -
zorden #3773 Gondolom most amolyan moralis kerdesek, valsagok sorozata kezdodik. Baltar majd megosztja a flottat, es a vegen lehet, hogy igaza lesz Kellynek, miszerint nem kellenenek a cylonok az emberek pusztitasahoz. Ebbol lehetne egy nagyon jo dramai finist csinalni, csak sajna egre jobban erzodik a retesteszta hangulat. -
zorden #3772 Maximalis egyetertes. -
BladeW #3771 Szvsz egyatalan nem volt rossz resz sot! Dramaisag 5-ös.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Es szerintem megvan az uj cylonunk is... -
#3770 Szerintem semmi baja a sorozatnak. Nekem nagyon bejön, tehát nézem. Neked nem tetszik, tehát... -
#3769 Állandó akciót akarsz akkor nézz stragate-et... -
#3768 Nem lett volna olyan nagyon rossz rész ez, ha nem lehetett volna rajta érezni, hogy ez ilyen rétestészta... -
Dns5000 #3767 bazze mi a fasz ez?
sci-fi sorozat vagy egy szar szappanopera ami nagyszeru emberi kapcsolatokat mutat be es blalbalblbalba
ha az akarnek nezni akkor buzi hallmarkot neznek
mar vagy 3-4 resze csak ilyen szar megy semmi akcio csak buzi toltelek az emberekrol elbasztak az egesz sorozatot :S -
Hoz_Hun #3766 Hahahaha az Out of Control-t nézzétek meg!!! Szét röhögtem rajta magam... a csávónak hogy folyik a nyála... a padlón vagyok hahahaha. -
Lyan Kyj #3765 nagyon állat! csinálok is:D
amint megláttam a letölthető dolgokat, egyből rákezdtem a Prelude To War-ra:D -
#3764 lol
Valaki megpróbálja? :)