Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nem azért, hogy direkt ellenmondjak neked 😊 de én sosem csíptem a csaj fejét. Mindig nagy arca volt a nagy semmire.
Hat kapjak be a keszitok. Ennyi. A BSGvel reszemrol egy jo idore vegeztem, majd talan par het mulva ujra megnezem a reszeket, de most ezzel ugy felbosszantottak, hogy... Abszolute nem erdekel, ki el vagy ki hal, de pont a kedvenc szereplommel kellett ezt eljatszaniuk?! Bar mar valahol sejtettem, es feltem is, hogy ez lesz, vagy ehhez hasonlo, de akkor is, elmehetnek a picsaba mar. Az oke, hogy legalabb nem egy cylon lotte le kutyafuttabol, vagy kenodott fel egy aszteroidara belassulva, de azert ez a fajta huzas is tulzas volt. De inkabb igy, mint 10 seces jelenetben kelljen bucsuzni tole. Szimpi volt a karaktere, a szinesz, a labilis es onfeju termeszete, kar erte. Nekem hianyozni fog.
Innentol reszemrol a Cylon parti lettem, remelem bedaraljak a legtobb nagypofaju hulyet, par sarokkal a Hold elott, csak hogy meg bosszantobb legyen a vege 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nyilván azért törölték, mert igy nagyobbat üt a széria végén a lövés, sokkal megdöbbentõbb.
Csomó ilyen kis apróság van, többsége persze totálisan lényegtelen.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Valószínû valami csali-torrent. Mondjuk spam. Inkább ne nyúlj hozzá!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A halál csupán a kezdet...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sõt azokból is a trükkösebb fajta, mert elterelésbõl másik betûvel kezdi a nevét 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A cylonok is belehalnak a sugárzásba, és õ ugye duplán fekete dózist kapott. Athena is kóválygott a feketénél.
Preview Scene 1
Preview Scene 2
"Ugyan nálunk tudtommal még nem vetítették le a Firefly televíziós sorozat részeit, de ahol már látták a nézõk, ott hatalmas rajongó tábort szerzett magának.
Ezért is volt érthetetlen lépés, amikor a sorozatot leállították, ám most úgy tûnik életre keltik a nevet egy MMORPG játékon belül. A Star Wars Galaxies és az Eve Online stílusában készülõ játék a fõ karakterek szerepeltetése mellett a játékosok egyedi történetvezetésére koncentrál majd ebben a különleges sci-fi alkotásban. A 2008-as megjelenés még messze van, de talán addigra a játékosok is jobban megismerik majd ezt a western stílusú, futurisztikus világot."
Forrás: GS
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A "season 1 elso nehany resze" töltelék??????
Hát pont azok pörögtek a legjobban. Sõt a S01-et szinte egyhuzamban néztem végig mert nem bírtam abbahagyni!
Amúgy tegnap kezdték adni az elejétõl az AXN-en!
másrészt, nem tetszik ahogy kara viselkedik...oké hogy szabadszájú meg akaratos meg kihaénnem, de ez nem illik hozzá...legszívesebben pofáncsavarnám...mintha bárki is tehetne róla hogy az a pöcs cylon kinézte magának...szerencsétlen Gaeta-t sajnáltam...egyetlen aki tényleg jót akart kihozni az egészbõl és még meghuzkodják...na szal ma 8-9 részekkel behozom a lemaradásom...sajna😞
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Egyébként jó volt ez a rész. BSGre már régen nem úgy nézek mint egy scifire, hanem mint egy családregényre ;] Csak Southfork helyett most az ûrben vagyunk, egy hajón. Néha akció, néha érzelem, néha mindkettõ, néha egyik sem. Ellentétben talán sokakkal - de ezt írtam is már anno - engem a BSGben pont ez fogott meg, ez a "hogy alakul egy család sorsa" kérdés. A belsõ ellentétek, a jellemek, azok alakulása, árulások, intrikák, féltékenység, düh, kimerültség szülte szituációk, vagyis az, amitõl ember az ember. Mindez egy ûrhajón a semmi közepén, megspékelve akcióval és csavarokkal, ennyi. Nálam ez a tökéletes recept. Ezért az ilyen részek nálam ugyanolyan jók, mint a többi. Persze a s3e1-e4et nem tudja überelni semmi... ;]
-muszáj-
tényleg kéne már egy kis akció is;]
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"Mess with the best Die like the rest\"
Egyébkétn ezt akkoriban ki is beszéltük...
Az meg sztem nagyon necces, hogy a flotta "atyaúristenét" (W. Adama) szarrá veri az egyik beosztottja,
tudom a ringben nincsenek rangok stb, ezt mondja is adama, de az admirális akkor is admirális, ha elveszíti tekintélyét az veszélyes játék.
Az admirálist ne sajnálják az emberei hanem tiszteljék és kövessék az utasításait (a harc után az emberek inkább sajnálgatták mint vlmi öregapót,).
Én abban a részben egyet nem értetem: mitõl volt olyan nagy arca Kat-nek mikor egyedül sose tudta volna lelõni a raider-t?!
Azóta nem szimpatikus az a karakter. 😊
Viszont szvsz kicsit hülyén nézett ki ez az egész boxmeccs dolog, pláne úgy, hogy közben ilyen romantikázós visszatekintések mentek...
@Zorden: Oké, tudjuk meg mi történt a magánéletükbe, de ez a módszer egy kissé eröltetettnek hatott... :\
@Narandil: Nincs. Pont.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szerintem csak nem voltál még szerelmes. Egyébként boxolni tudsz? 😊
És jó, hogy kiderültek az esküvõ "körülményei" is.