Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most nem azért, hogy direkt ellenmondjak neked 😊 de én sosem csíptem a csaj fejét. Mindig nagy arca volt a nagy semmire.

PiszkosFred
No cska most jutott ido erre a reszre.

Hat kapjak be a keszitok. Ennyi. A BSGvel reszemrol egy jo idore vegeztem, majd talan par het mulva ujra megnezem a reszeket, de most ezzel ugy felbosszantottak, hogy... Abszolute nem erdekel, ki el vagy ki hal, de pont a kedvenc szereplommel kellett ezt eljatszaniuk?! Bar mar valahol sejtettem, es feltem is, hogy ez lesz, vagy ehhez hasonlo, de akkor is, elmehetnek a picsaba mar. Az oke, hogy legalabb nem egy cylon lotte le kutyafuttabol, vagy kenodott fel egy aszteroidara belassulva, de azert ez a fajta huzas is tulzas volt. De inkabb igy, mint 10 seces jelenetben kelljen bucsuzni tole. Szimpi volt a karaktere, a szinesz, a labilis es onfeju termeszete, kar erte. Nekem hianyozni fog.

Innentol reszemrol a Cylon parti lettem, remelem bedaraljak a legtobb nagypofaju hulyet, par sarokkal a Hold elott, csak hogy meg bosszantobb legyen a vege 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a hivatalos weboldalon láttam rakat ilyet. Fél, egyperces kis közjátékok, amik nem kerültek bele a részekbe. Pl. az elsõ szezon utolsó része, amikor lelövi shannon adamát - ebben a részben volt egy olyan 10 másodperces kis rész, ahol shannon áll a kabinjában a tükör elõtt, és gyakorolja a fegyver elõhuzását. Elõhuzza gyorsan, visszarakja. Elõhuzza, visszarakja.

Nyilván azért törölték, mert igy nagyobbat üt a széria végén a lövés, sokkal megdöbbentõbb.

Csomó ilyen kis apróság van, többsége persze totálisan lényegtelen.

Fenrir
Ez egy privát torrentoldalon van, nem hinném hogy átverés 😊

A halál csupán a kezdet...

0Fritz0
Hohó, már töltöm is lefelé! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Valószínû valami csali-torrent. Mondjuk spam. Inkább ne nyúlj hozzá!

joebacsi
valszeg ánusztágítós gruppenpartyk a Basestar fedélzetérõl 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
Talán a Deleted Scenes? 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fenrir
BSG 2.0 Deleted Scenes.avi.torrent

Ebben vajon mi lehet?

Fenrir
Jobb oldalon az adatlap.

Fenrir
#3166-os hozzászólás elkövetõje 😊

Nem esett le! Ki halt meg? Bocs de kába vagyok a letöltõdéstõl...
S03E10 <#levele>

Zsolo007
Meghalt????<#rinya><#rinya> Bakker, hogy nem esett le? <#falbav>

joebacsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az, hogy a halála után is ide írogat, sztem egyértelmûvé teszi hogy nájlon 😄
sõt azokból is a trükkösebb fajta, mert elterelésbõl másik betûvel kezdi a nevét 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ez nem menti meg, lehet letöltödött 😄

A cylonok is belehalnak a sugárzásba, és õ ugye duplán fekete dózist kapott. Athena is kóválygott a feketénél.

Meghalt. Sugárbetegséget nem lehet gyógyítani.

szerintem szép gesztus volt. Persze ilyenkor nem cserélgetni szoktak valójában, hanem kinevezést adni, egy két ranggal elõléptetni.

Fenrir
Ha meghalt akkor nagy valószínüséggel õt is kihúzhatjuk a feltételezhetõ cylon ügynökök listájáról 😊

0Fritz0
Nem mutatták, de szvsz meghalt.

Akkor Starbuck miért rakta ki a fotóját?

Zsolo007
Miért? Nem halt meg.

Szerintem csak posztumusz kapta meg a beosztást.

Zsolo007
Spoilerek: Aki nem bír magával annak itt van 2 részlet a következõ részbõl 😊

Preview Scene 1
Preview Scene 2

Zsolo007
Hát érdekes érsz volt ez a mai. Kicsit fura nekem ez a CAG cserélgetés...

van firefly topic is.

PiszkosFred
Kissé off, de talán mégsem... Hogy mennyi igaz belõle, passzolom.

"Ugyan nálunk tudtommal még nem vetítették le a Firefly televíziós sorozat részeit, de ahol már látták a nézõk, ott hatalmas rajongó tábort szerzett magának.

Ezért is volt érthetetlen lépés, amikor a sorozatot leállították, ám most úgy tûnik életre keltik a nevet egy MMORPG játékon belül. A Star Wars Galaxies és az Eve Online stílusában készülõ játék a fõ karakterek szerepeltetése mellett a játékosok egyedi történetvezetésére koncentrál majd ebben a különleges sci-fi alkotásban. A 2008-as megjelenés még messze van, de talán addigra a játékosok is jobban megismerik majd ezt a western stílusú, futurisztikus világot."

Forrás: GS

nothes
na az utóbbi volt az a bizonyos "egy";]

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

[NST]Cifu
Igen, véletlenül sikerült elcsípnem. Majd meghallottam a "Csillagközi" szót, és pánikszerû csatornaváltási hadmûveletbe kezdtem...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

A "season 1 elso nehany resze" töltelék??????
Hát pont azok pörögtek a legjobban. Sõt a S01-et szinte egyhuzamban néztem végig mert nem bírtam abbahagyni!

Amúgy tegnap kezdték adni az elejétõl az AXN-en!

Engem is a drámai hatas fogott meg leginkabb ebben a sorozatban. Azzal egyutt persze hogy imadom a sci-fit igy ez egy majdnem tokeletes parositas 😊 Ezert is tetszett nekem legjobban a season 1 elso nehany resze. (Amiket persze egyesek toltelek reszkent ertelmeznek.)
Szerintem ez abszolut drama. Ha jol emlekszem ebben a kategoriaban kapott dijat is. Majdnem mindegy hogy urhajon, vagy a Foldon, vagy hol jatszodik. Nekem ezert tetszik.

Maak
újra itt...lassan utolérlek benneteket, még a 308 és a 309 van hátra, és hát azt kell mondjam, sajnos, mert kevés sorozat rúg labdába a BSG mellett...legalábbis nálam...visszaolvasva látom, hogy milyen kategóriákba tettétek a sorozatot...szerintem azért még a drámába is beleillik.

másrészt, nem tetszik ahogy kara viselkedik...oké hogy szabadszájú meg akaratos meg kihaénnem, de ez nem illik hozzá...legszívesebben pofáncsavarnám...mintha bárki is tehetne róla hogy az a pöcs cylon kinézte magának...szerencsétlen Gaeta-t sajnáltam...egyetlen aki tényleg jót akart kihozni az egészbõl és még meghuzkodják...na szal ma 8-9 részekkel behozom a lemaradásom...sajna😞

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

PiszkosFred
Csak remélem túl is éli ;]

Egyébként jó volt ez a rész. BSGre már régen nem úgy nézek mint egy scifire, hanem mint egy családregényre ;] Csak Southfork helyett most az ûrben vagyunk, egy hajón. Néha akció, néha érzelem, néha mindkettõ, néha egyik sem. Ellentétben talán sokakkal - de ezt írtam is már anno - engem a BSGben pont ez fogott meg, ez a "hogy alakul egy család sorsa" kérdés. A belsõ ellentétek, a jellemek, azok alakulása, árulások, intrikák, féltékenység, düh, kimerültség szülte szituációk, vagyis az, amitõl ember az ember. Mindez egy ûrhajón a semmi közepén, megspékelve akcióval és csavarokkal, ennyi. Nálam ez a tökéletes recept. Ezért az ilyen részek nálam ugyanolyan jók, mint a többi. Persze a s3e1-e4et nem tudja überelni semmi... ;]

Mr Spock
A 6-7en nem harapgáltad az ajkadat? Vagy amikor Gaius Xena-t is becsábította az ágyába? 😄

-muszáj-

Fenrir
Talán Kat-nek a saját része ami majd ezen a héten lesz megadja a kívánt adrenalin adagot 😊

nothes
ezek a mostani részek, kb ugyanolyan töltelékek(na jó, talán nem annyira) mint a 2. évadbeli epiphanies-black market-scar-sacrifice négyes, ami a resurrection ship 1-2. féle "nagy durranás" után jött. most itt, a 3.-ban az exodus 1-2. volt csúcs, azóta egy rész kivételével nem nagyon harapdáltam az ajkamat..
tényleg kéne már egy kis akció is;]

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

mrzed001
Na meg ezzel sulykolta a buta fejükbe, hogy kötelezettségeik vannak, amik egy kissé fontosabbak mint a személyes hülyeségeik

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Corv_[HUN]
Én úgy vettem ki az egészbõl, ja vitsatok ki ha rosszul láttam, hogy az öreg vezeklésképp verette szét magát a ringben, amiatt hogy hagyta a Galactica embereit szétszéledni New Capricán.

\"Mess with the best Die like the rest\"

Zsolo007
Ugyanez volt. Egy teljesen lényegtelen szálnak adtak egy részt, korábban ilyesmik alszálak voltak egy részben...

Egyébkétn ezt akkoriban ki is beszéltük...

sztem sem kellett volna egy teljes részt áldozni e story-szálnak...
Az meg sztem nagyon necces, hogy a flotta "atyaúristenét" (W. Adama) szarrá veri az egyik beosztottja,
tudom a ringben nincsenek rangok stb, ezt mondja is adama, de az admirális akkor is admirális, ha elveszíti tekintélyét az veszélyes játék.
Az admirálist ne sajnálják az emberei hanem tiszteljék és kövessék az utasításait (a harc után az emberek inkább sajnálgatták mint vlmi öregapót,).

Én abban a részben egyet nem értetem: mitõl volt olyan nagy arca Kat-nek mikor egyedül sose tudta volna lelõni a raider-t?!
Azóta nem szimpatikus az a karakter. 😊

Fenrir
Szerintem a Scar résszel semmi gond nem volt.

Zsolo007
Ez egy Scar szintû töltelékrész volt<#vomit>

[NST]Cifu
@Seten: Az elsõre a válaszom az, hogy tévedésben vagy, de õszintén szólva ha romantikus filmre vágyom, valahogy nem a BSG rémlik fel bennem. A másodikra a válaszom az, hogy nem, és nem is különösebben fog meg a Box, mint küzdõsport. 😊

Viszont szvsz kicsit hülyén nézett ki ez az egész boxmeccs dolog, pláne úgy, hogy közben ilyen romantikázós visszatekintések mentek...

@Zorden: Oké, tudjuk meg mi történt a magánéletükbe, de ez a módszer egy kissé eröltetettnek hatott... :\

@Narandil: Nincs. Pont.

szal, akkor nints torrenten és dc-n kívûl más letöltési lehetõség?
Az enyelges egy dolog, vagy tetszik vagy nem, sziruposan egyaltalan nem jo. Ez a resz azert tetszett, mert megtudhattuk mi tortent. De most mar johet egy kis akcio :-)

Szerintem csak nem voltál még szerelmes. Egyébként boxolni tudsz? 😊

Így van. Egyértelmû, hogy ezek ketten egymáshoz valók, ideje volt erre nekik is rájönniük. 😊. Az meg kifejezetten tetszett, hogy eközben szarrá verték egymást.
És jó, hogy kiderültek az esküvõ "körülményei" is.

[NST]Cifu
Izlések és pofonok. De ez a romantikus enyelgés, pláne ilyen köntösben, mint a 3x09-ben... hát nekem sem jött be éppenséggel...