6292
  • Cat #3964
    nagyot fogsz csalodni a második szezon végén :(
    készülj fel rá.
  • Bucser
    Ez nem egy önálló program ez egy mod lesz a programhoz. egyenlőre csak hajócsere. De ez a legnehezebb része ugyanis küldetéseket bárki kreálhat hozzá (elvileg van egy beépített mission editor) és elvileg lesz hozzá későbbiekben a beépített hadjárat motor segítségével egy dinamikus hadjárat.

MAjd meglátjuk mi jön ki belőle:) de egy Viper-t szívesen tesztelnék, de a galactica irányítása sem lenne gond:)
  • Hoz_Hun
    Ez érdekes volt.
  • Hoz_Hun
    Itt még jó állapotban van Galactica. Na majd a program végére leamortizáljuk. :)
  • Bucser
    Az olyan csajoktól mint az XO felesége egyszerűen kinyílik a bicska a zsebemben:) elnézést a kifejezésért, de tipikus nagyravágyó bérkurva:D
  • 0Fritz0
    Láttam bolygófelszíni és hangár képeket is. (Igaz nem a BSG-hez, de tudja a motor).
    Nyami. :)
  • Bucser
    Ja bocsi a liknkek:

Starshatter hivatalos oldal

Starshatterhez készült modok kicsi tárháza

A régi (1978-as) Battlestar Galacticahoz mod

Az új BSG sorozatról készülő modról topic (még nincs kiadva)

Az oldalon regisztrálni kell utána működik.

Ja és elfelejtettem:) Egy ké a készülő modból.

• Bucser
    vagy pedig Starshatter Gathering storm. Április végén elvileg kijön egy teljes BSG mod hozzá. A starshatter előnye, hogy a Newtoni fizikán túl támogatja a fleetmanagementet és a Capital ship harcokat is. Valamint alapvetően Carrier szimulátor:) Ergó a BSG-re lett kitalálva azt mondanám:) BTW: nagyon ígéretesnek tűnik a mod a leírtak alapján. kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle. Nem beszélve TrackIR supportról:)

Magáról a sorozatról: nagy Babylon 5 fan vagyok végignéztem most az első szezont és nagyon tetszik:) most tartok a második szezon 2. részénél:) És rohadtul tetszik:) Úgyhogy topic is megy kedvencekbe.
  • Trucker39
    Egyetértek. Ettől még lehet nagyon jó kis játék. És azért azt se feledjük el, hogy rajongók fejlesztik és ingyenesen. A fizikával vannak kis gondok, de ha végigjátszod a demót (már többször is megtettem) más csak a hangulata miatt is jó lesz. A rádiózást jól eltalálták. Fülke még nincs, de majd lesz. A Freespace-t is többször végigjátszottam, pedig a Vasudani negyed annyira sem fogta meg a fantáziámat, mint a BSG világa.
  • [NST]Cifu
    Figyelembe véve, hogy egy Freespace 2 MOD-ról van szó, nem hiszem, hogy csodálkozni kellene ezen. A Freespace 2 motorja ilyen.

Ha reális fizikájú űrszim kell, akkor ott a B5: I've Found Her. Vagy az Orbiter. ;)
  • Malakai
    Nope, 0 gáznál sztem sodródik, de van a megálj gomb, ahol a manőverező fúvókákkal állítja meg magát.
  • joebacsi
    elindult de rövidúton ment is a süllyesztőbe, mikor elvettem a gázt, és megállt a hajó...oké, hogy ne legyen überszimulátor, de erre mindig is allergiás voltam az "űrszimulátor"-okkal kapcsolatban...
  • Kmarha
    OFF: sikerült. Annyi a titok, hogy a legnagyobb felbontású OpenGL, 32bites, large textúra, legnagyobb részletesség, szóval mindent de mindent maxra, és akkor már megy is. :D Nálam legalábbis
  • Kmarha
    :) Nem nyilatkoztak arról hogy már találkoztunk-e vele. Lehet hogy egy új 4. évados szereplő lesz az :P
  • 5w0rdf15h
    annyira sok jelölt nem maradt már a "megtisztelő feladatra" :D
  • Kmarha
    No, akkor most verhetem a mellem hogy én megmondtam?! :D Na jó, ilyent nem teszünk, főleg hogy a rendezők néha mindha csak kockafeldobással döntenének egy-egy fontos döntés felett :DD

Egyedül Roslinnel kapcsolatban tévedtem, de úgy érzem csak azért mert a rendezők gyávák voltak :D
    Akkor végül is még van esélye Gaetanak az 5. helyre :P Kiváncsi vagyok ki lesz az.

Off: valakinek el akar indulni a Beyond The Red Lines demója? Kiirja hogy Warning, meg valami nem megfelelő felbontás kiprobálásáról (akármit is állitok be a video beállításoknál), aztán bejön valamelyest a játék, mert hallom a hangokat, pár menü szövege is megjelenik, de lényegében az egész ablak egy nagy feketeség és szürkeség. :S
  • Mr Spock
    Nah, hogy senki ne beszéljen több hülyeséget az évadzáróval kapcsolatban: BSG évadzáró
  • Cat #3947
  • Fenrir
    Szerintem egyik sem az és Kara sem.
  • Malakai
    Perszem, ez pont a mellett szól.. Csak fórumon nem jön át az, hogy ezt a mondatot milyen hangsúllyal értettem. :D

De persze még azt se tudjuk, hogy ezek a közös látomások honnan jönnek, így még ha az, akkor is lehet rá magyarázat.
  • haxoror
    Lehet hogy a chief nem is cylon.
  • Malakai
    Tényleg, a Tyrol gyerekről miért nincsenek látomásai senkinek, ha az is félvér? (Chief és Cally gyereke.) :)
  • Maak
    na igen...apollo szépen felsorolta az utolsó részben...van ott sara szinte mindenkinek
  • Fenrir
    És ki nem?
  • Kmarha
    igen.. Helo már vagy féltucat indokot szolgáltatott arra hogy mindenféle tárgyalás nélkül főbe lőjék.
  • PiszkosFred
    Bizony, bizony, o az szemelyesen. Eloszor nekem is a fullem "hallotta" az egyezest, a szemem csak a ra kovetkezo 5. masodpercben tudatta az agyammal, hogy he, ez a jo oreg szelhamos Badger baratunk ;]
  • Teppik Amon
    Tudtam hogy ismerem valahonnan Baltár ügyvédjét! A Firefly-ból Badger. Annyira jellegzetes hangja van!
  • Fenrir
    Amúgy szokta valaki teljesen véginézni a részeket a kiírás után is? Apámmal néztem éppen azt a részt ahol Helo meg a gyilkos doki konfrontálódik, nah annak a végén a kiírásnál van egy jelenet amikor Helo bevallja az öreg Adama-nak, hogy ő ölte meg a cylon foglyokat régen amikor így akarták a flottájukat elintézni. Mondjuk az öreg nem örült neki :)
  • 0Fritz0
    Azért ez megnyugtat:

"Az interjú szerint Ron Moore tisztában van azzal, hogy jövőre talán már az utolsó évadját fogja taposni a sorozata, és fel is van rá készülve. Jelenleg az első epizódokon dolgoznak, de a csatorna még időben értesíteni fogja őket, hogy igénylik-e az ötödik etapot. Amennyiben nem, akkor természetesen lezárják a történetet, Ron Moore-nak esze ágában sincs cliffhangerrel vagy egyéb köcsög módon befejezni a BSG-t."
  • Trucker39
    Jó kis játék lesz ez. Kár, hogy ilyen rövid volt a demo. Ha jól olvastam, nem kell hozzá a Freespace2 és teljesen ingyenes lesz. Kíváncsian várom.
  • Trucker39
    Most láttam a videon, hogy van(lesz) fülke és dradis is. Remélem tényleg. Amugy a videó tetszik. Ha ügyesek, kihasználják, hogy majd' egy évig nincs film és a fanatikusok nekiesnek a BSG Beyond the Red line-nak!
  • Trucker39
    No én is kipróbáltam a demo-t. Az első oktatási misszió megegyezik anno a Freespace oktatórészével, csak a hajók vannak kicserélve. Ettől még tetszik a dolog, csak:
    1. Nincs dradis
    2. Ez a holografikus kezelőfelület nagyon-nagyon messze áll egy olajos, koszos Vipera Mark II-től.
    Remélem, ennél azért a végeredmény jobban fog hasonlítani.
    A repülési modell megegyezik a Freespace-el.
    A bolygó viszont szépen van megcsinálva.
  • Malakai
    Nemtom', nekem minden digitális HUDon dolog marhára nem illik a BSGhez...
  • zorden
    Amugy a spekulaciok kicsit valoban ertelmetlenek, egyre jobban ugy tunik, hogy menet kozben alakul a tortenet, csak a foszal biztos (talan). Raadasul az az erzesem, hogy a keszitok kezdik elefelejteni a regebbi reszeket igy sok logikatlansag kerul a sorozatba, amit nehez magyarazni. Majd meglatjuk a vegen. Mint irtam, engem annyira nem hozott lazba a szezonzaro.
  • zorden
    Jajj, az annyira gagyi volt, hogy en szegyelem magam miatta :-)
  • Hoz_Hun
    Cockpit látás nekem is kell bele.

So say we all!
  • haxoror
    Be kell szereznem egy Freespace2-őt

x3 Reunionhoz is vannak már BSG gépek
  • Malakai
    Wow, a demóval játszottam, de ott nagy fightok nincsenek és ami nekem fontos volt, cockpit sincs, azthiszem a full verziót is be kell majd próbálni!
  • QuippeR
    igazad lenne, ha a tárgyalás csak úgy jött volna hirtelen, de fel volt vezetve elég sok részen keresztül, hogy miért nem lehet csak úgy megoldani házon belül az ügyet.
    ott volt például Baltar könyve, amelynek segítségével ha a régi tetteihez nem is, de a további tevékenységéhez fanatikus híveket szerzett, akik lázongani kezdtek volna egy per nélküli kivégzés után.
    szóval ez nem egy derült égből villámcsapás szintű dolog volt. bár az tény, hogy amikor a kezükbe került, akkor még egy egyszerű fejlövéssel el lehetett volna intézni a dolgot, de akkor csalódtam volna a leginkább a sorozatban.
  • joebacsi
    :D