Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én attól félek, hogy ez a sorozat is (a többihez hasonlóan) egyáltalán nincs végig megírva hanem a nézettség szerint alakítgatják a sztorit, találják ki utólag az "elõzményeket".
Ezzel lehet majd igazán tönkrevágni a végét.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
az hogy téged irritál valami, nem azt jelenti, hogy már nem is lehet jó.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Sok kérdés van de szerintem a "mi az élet értelme" nincs köztük. 😊
Nincs szükség önjelölt prédikátorokra, hiszen mindegyikük meg akarja találni a választ.
(Ami nem más, mint a: 42)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Szerintem ebben ne legyél annyira biztos...
Én speciel kifejezetten élvezem a vallási szálat (az egyik ok ami miatt megszerettem). Mindezt annak ellenére, hogy nem vagyok semmilyen vallás hívõje.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
Kara Thrace cylon? elég nagy baromság, nemértem miért hozzák ezt most be. Évtizede ismeri az öreg Adama, totál kaotikus jellem, ráadásul amikor kihallgatta Leobent, egyértelmûsítették hogy õ biztosan nem az. Felesleges kavarás.
Helot kidobni a légzsilipen, egyetértek. Dualla egy kis hörcsög, totál nem illik Apollo mellé, ő is mehet a levesbe. Jelenleg annyi szerepe van, hogy ő a feleség, ami valljuk be, nem tul jelentős.
Viszont most megint elhelyezhetik a cselekményt a cylon hajorol, vissza a Galacticára, hisz itt van Baltar és Six (aki duruzsolhat élõben is a fülébe, mivel egymás mellett lesznek - vagy a fogdában dugnak, haha). Ez elég municio, hogy történeileg, tartalmilag a forgatókönyvírók kibirják azt a 13 ezer fényévnyi utat, amig feltehetõen ismét nem fognak cylont látni. Jó sok csavart lehet berakni - Thrace vonal illeszkedik ebbe.
Egy cylon modell teljes vonalának jegeléséhez és tárolásához bazi nagy helyre lehet szükség, a hamvasztás helytakarékosabb megoldás lenne.
Más:
Ez csak "kissé" spoiler, hiszen a sfportálról van. A 3. évad második felében az egyik fõszereplõt kinyírják. Nem cylon, végleg kampec neki.
Igen, valószínû, hogy a következõ részben a cylonok a "backup copyt" fogják használni.
"Könyörgött hogy öljem meg!"
Húú mekkora trauma, Athena nem tud meghalni mert letöltõdik ennyit errõl (különben is csak gép ami nem "él" szal nem is tud meghalni)
Viszont letöltõdés közben MINDEN emléke átmegy valami cylon cuccon ami a letöltést csinálja, késõbb elég elõkapni a backup copyt és a cylonok mindent tudnak amit Athéna valaha is megtudott, mivel flottatiszt (ami már önmagában is egy vicc) nem gyenge tudásanyag szal lehet hogy lesz itt még meglepi hehe
egyszerûen fontosabb neki a kölök, mint a flotta, ennyi, nem negatív dolog ez, de épp ezért qvául nem értem, hogy adama részérõl mi ez a fene nagy bizalom a athina iránt...
bár adama mentségére legyen mondva, valójában olyan sokat nem tudott volna ártani, mert a felszíniek helyzete már így is ismert volt a nejlonok elõtt, egyéb dolgoknak meg perpillanat nem sok hasznát vennék...
szóval csak óriási mák, hogy helo tette így alakult, ilyen hozzáállással orosz rulettezhetnének is simán
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tisztelet 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Akkor úgy mondom: neki köszönhetik az életüket.
A "biztonságosabb neki itt" szerintem is csak falduma volt.
Különben is, a flotta Athena nélkül már többször bebukta volna.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
én csak úgy jellemezném, hogy...odab.sz 😄
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"Hello Hatos. K..ajo dolgom van a BSGn. A ferjem dolgozik, mos-foz-takarit es mindent megtesz amit csak kerek, engem eloleptettek, ismet, elmondhatom hogy szinte mindenki szeret. Estenkent moziba vagy kartyazni jarunk a haverokkal, vagy eppen ratok vadaszunk. Hja, es Adama olyan, mintha az apam lenne. Csudajo. Hja, es ha mar ittvagyok, ideadnad a bebit? Koszike, puszi, csao"
Ez igy nem igazan jott volna be... 😄
(mondjuk jó helyen kérdezem 😄D)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mr és Mrs Helo-nak köszönhetik, hogy Hera ismét velük van!
Én inkább az elnöknõt vágnám ki. 😊
Valószínûleg azért nem ismerõsek, mert õk nem is azok 😄. Mivel a részben nem látni az arcukat így gyakorlatilag tökmind1 ki áll ott...
de azért a CGI megmenti 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Átküldtem neked mail-ben egy képet az 5-ökrõl de én hiába zoom-oltam rá az arcukra, egyik sem ismerõs.
(Ide nem tudtam felrakni, túl nagy méret)
Nem elemezgetem most a részt, viszont kicsit összesöpörtem amit eddig gondoltam és imhol a jelen állás szerinti verzióm az egészre:
12 cylon van és Baltar. Baltar a 13., de õ nem cylon. Õ az aki csinálta a 12 cylont, méghozzá azért, hogy bosszút álljon. Baltar Kobol egyik ura. Valószínûleg a háború is ezért tört ki a Kobolon: "Baltar" miatt. A jellemét ismerve.. Õt számûzték a többiek. Miután elmenekült, megpróbált a magáéival egy ugyanolyan kolóniát létrehozni, de az õ törzse (népe) kihalt. (Kisérletek a közös fajra)
Az emberek-gépek háborújában õ volt az aki megtalálta a gépeket, miután azok abbahagyták a harcot - és fejlesztette õket, az új, általa létrehozott cylon modelleknek a másik 12 Isten arcát adta. Az emberiség kiirtása nem a gépek bosszúja, hanem a megmaradt Koboli úr bosszúja a másik 12-õn.
Azt nem tudom mi történt vele, hogy most nem emlékszik arra, hogy õ is Kobol Ura. De a Deus Ex Machina tökéletesen passzol a képbe. Õ idézi elõ, õ viszi az eseményeket.
Bye,
Meri
Hat nem ez volt a cylon tarsadalom legjobb napja ;] Egy model kiiktatva, a bebi "megszokott" Athenaval, Baltar szinten nincs mar veluk. De olyan egyszeruen es konnyeden ment mindez, hogy tuti van valami trukk a dologban, vagy a nejlonok terveztek ezt igy meg. Valami, amitol kesobb hanyatdobjuk magunkat. Xenat sajnaltam, remelem csak ideiglenesen lett deaktivalva.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/