6292
-
#5008 namá megint előbb kérdeztem mint kerestem RENDESEN.
megvan azé mindegyik
bocsiii -
#5007 Hol lehet megnézni a webizódokat? jutubon csak az első 4et találtam, az eredeti oldalon meg aszongyák hogy európaiknak nemjár :\ -
#5006 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A webisod-okban most akkor Athena halt meg? Már keverem a 2 cylont :) -
mindero #5005 Lenne kérdésem a miniseries-sel kapocslatban (pár dolog nem volt világos).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első az időrend, ha jól sejtem valamikor a Cylon egyezség és a Föld megtalálása között játszódik. Nem értettem a listát se, milyen neveket adott át Gaeta a csajnak? Az világos h aztán meghaltak. Azt se értettem miért szakadtak el a flottától. A 8-as ügyködése volt az is? Miért? Ha valaki képbe van megköszönném a válaszokat.
Bár lehet h a hiányzó 9edik részből mindez kiderül. -
emile zola #5004 köszi szépen:) -
#5003 itt vannak a filmek itt meg a feliratok -
#5002 torrent
google -
emile zola #5001 hellosztok
a segítségetek kellene,
azt szeretném megkérdezni, h ti nem tudtok vmi olyan oldalt, ahonnan le tudnám tölteni a negyedik évadot magyar felirattal??? -
r4pt0r #5000 Én majd a végén mondom meg hogy érdemes volt, mert ha úgy nézzük az összes fog kitenni kb 1 részt. -
#4999 Az lehet, de szerintem elég bénák...ehelyett leforgathatták volna az első részt az évadból, szerintem annak többen örülnének -
r4pt0r #4998 Hát majd valamikor meg kell nézned mert hozzá tartozik. -
#4997 hát a kommenteket kinézve a webepisodokat kihagyom.. és inkább várom tovább türelmesen a befejező részeket. -
#4996 Úgy látom, hogy Cicmax szorgalmasan fordítja a webisode-okat is, örülök neki, hogy még foglalkozik a BSG-vel :)
Eddig még mindig ő az egyik legjobb fordító -
Kraptor #4995 Na most fejeztem be az összes epizódot, nagyon állat volt főleg HDban:).
Mondjuk nekem 1-2 éved és a minseries jött be nagyon főleg Baltar és Six közötti jelenetek voltak állatok:) -
Prof William #4994 :) Ez lett volna Baltar büntetése... Addig küldik rá a kihézett női modelleket míg egy életre megundorodik a nőktől. :) -
mindero #4993 Az a Baltaros rész sokkal jobb lett volna. A nézettség is nőtt volna.
Hetero-ból még több van mint buziból. -
#4992 Na igen, esik a webisode-ok színvonala is.
Az NC-sek jók voltak és hangulatosak, a visszaemlékezésesek a Razor előtt érdekesek voltak, a jelenlegit viszont nem tudom hova tenni... -
Prof William #4991 Nekem is ez jutott eszembe...
- Képzeld Jack van egy olyan jelenetem hogy le fog szakadni pofája annak aki látja mert erre nem számított... Úgy 15 mp az egész valahogy be kellene majd rakni a maradék részekbe mert annyira kafa...
- Hát nem is tudom Bill berakhatnánk de akkor ki kell vágnunk azt a jelenetet amikor Baltar orálisan kielégíti az összes modelt... :(
- És ahhoz mit szólnál ha beraknánk olyan miniepizódokba. Mindenki nézné azt is...
- Nem is rossz ötlet. Mi lenne a sztori?
- Még nem tudom de délutánra majd összedobunk valamit.
- Ok. -
haxoror #4990 -
mindero #4989 Hát én nem pisiltem a nadrágomba az örömtől, sőt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezért kár volt szerintem. Mintha az egészet a buzis jelenetért csinálták volna.
-
#4988 szedle a filmeket meg a 20 évvel ezelőtti változatot is, nekem az is bejött -
Kraptor #4987 Én csak most ismerkedek a sorozattal de nagyon állat. Lehúztam az összes részt HD-ban, nagyon állat:) -
Prof William #4986 Hogy miért?
PÉNZ. :) -
#4985 Tök poén, hogy mindenki azon van fennakadva, hogy Gaeta meleg, ahelyett, hogy valakinek feltűnne, hogy már megint olyan kényelmes módon pottyannak be a cylonok. Tudom, hogy webisode meg minden, de szart minek csinálnak? -
Prof William #4984 Javaslom Mr. Gate átnevezését SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mr. Gaytara. Most komolyan miért? A nemzetközi melegszövetség tiltakozott hogy miért nincs buzi a sorozatban?
-
#4983 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jöttek a nejlonok -
Lyan Kyj #4982 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Büdös buzit csináltak egyik legjobb karakterből..gratulálok, pontosan ez kell egy kihaló félben álló fajnak, na meg a sorozat rajongóinak....
Hihetetlen mennyi mindent tudnak 5 percbe pakolni, végén kiáltottam a többi BSG adagomért, hiába:(
-
#4981 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ohh bazzzzzzmeg :( Egyik kedvenc karakterem VOLT... -
#4980 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fúúj... a kis ratyi, ezt akár ki is hagyhatták volna...amúgy lehet, hogy ez a hiányos angoltudásomnak tudható be, de miért ugrottak el? -
philcollins #4979 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Webisode többi része viszont nagyon állat volt, félreértés ne essék. -
philcollins #4978 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már csak az kellene, hogy Gaeta az egyik Cylontól kapjon egy jól használható robot-lábat és rögtön behányok!
Miért kellett ez a "meleg" jelenetet Gaeta-val megcsinálni? Nagyon jó karakter volt eddig...
-
#4977 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyből beugrott a Hitchkok klasszikus "Lifeboat" (mentőcsónak)...
Kicsit tényleg elcsépelt... -
#4976 Biztos vagyok benne hogy nem ez lesz a maradék 10 rész fő történeti szála szal nyugi:) -
#4975 ez köcsögség :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gaeta kissé lejjebb csúszott a kedvenc karakter státuszról -
#4974 Tök gáz...újat nem tudnak kitalálni? :/ -
#4973 Itt az első Webisode!!Bárcsak több lenne!Még akarok!!!
Battlestar Galactica Webisode 1 -
#4972 -
#4971 jobb lenne, hogy 12étől már a rendes részek jönnének:) -
és 12étől jönnek a webizódok is. Végre valami kezdődik. -
#4969 Nah ez jó hír.