Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez így évekig elhúzódhat.
Valamint (állítólag) a kiadott dvd-k részesedései miatt is. Mert eddig azokból nem láttak egy centet sem. 😊
Másrészt pedig nem a te pénzedre hajtanak, neked többe nem fognak kerülni. A vita tárgya - ha jól tudom - ugyanaz mint a forgatókönyíróknál: a színészek is nagyobb arányban szeretnének részesülni az összbevételbõl.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Inkább a sminkesek sztrájkoljanak, akkor omlana össze Hollywood!
Kár h csak ennyi rész lesz, már megint teljesen elkapott a BSG láz, most meg várni vagy 8 hónapot, ehhh.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
A halál csupán a kezdet...
De ha már így kiveséztétek azt amit a földrõl mondott én már csak arra lennék kíváncsi hogy mi is lessz a színház titka.
Gondolom ezt a titkiot Roslin fogja kideríteni, és arról a színházról van szó amiben Roslin,Baltar és Caprica Six szokott járni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem tudom... ha a helyükben lennék és meghallanám, hogy az akit követünk a vesztünkbe vezet, egy pillanatra azért megállna bennem az ütõ 😊
Mivel csak átlagos nézõ vagyok, akkor a Föld micsoda? Onnan vándoroltak el az emberek és alapítottak máshol 13 kolóniát vagy mi? Gondolom ahhoz eléggé fejlett technika kellett, de egy korábbi trailerben azt mondogatták, hogy lehet a 70' években járnak a Földön, lehet már mindenki meghalt stb.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Szerintem halloták, hogy mit mond Thrace-el kapcsolatban, de azzal túl sok mindent nem tudnak kezdeni. Itt lenne ugye az érdekes dolog, ha tudnák azt, amit az elsõ Hybrid mondott ugye a Razorban, aki szintén Thrace-re utalt, mint akit nem szabad követni.
Ez nem jelenti azt, hogy meg is találták. Szerrintem szimplán csak a rossz következtetések áldozatai Six és Kara
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Six: If they've come from the home of the 13. tribe, they must know the way back.
Kara: They know how to get to Earth.
Hát nekem ebbõl az jött le, hogy a Föld a 13. kolónia és onnan jött az utolsó öt is...
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Hát nem tudom ezt hogy sikerült kihallani, de:
A hibridnél: The dying leader will know the truth of the opera house. The missing Three will give you the five who have come from the home of the 13. You're the harbinger of death Kara Thrace. You will lead them all to their end.
Késõbb: Six: The hibrid said "the missing three will give you the five who've come from the home of tha 13." The home of 13. tribe of humans.
Kara: And the five is your final five cylon models.
Six: If they've come from the home of the 13. tribe they must know the way back. (...)
Mivel nem nagyon szoktam belemászni, csak elemezgetek: a 13. törzs hazája nem a Föld? Én korábbról úgy hallottam, hogy a 13. kolónia a Föld, de nem biztos.
De mégegyszer kérdem: azt nem hallották a többiek, amikor azt mondta a hibrid, hogy Kara a halál hírnöke és a vesztébe vezeti a flottát?!
A sérült Baseship Hybridje a halála elõtt ezt mondja:
The dying leader will discover the truth about the Opera House, the missing Three will be used to find the Five, who come from the home of the Thirteenth Tribe, and that she, Thrace, is the harbinger of death that will take all to their end.
Magyarul:
"A haldokló vezetõ felfedezi az igazságot az Operaházzal kapcsolatban, az elveszett Hármas fel lesz használva, hogy megtalálják az Ötöt, akik a Tizenharmadik Törzs hazájából jöttek, és õ, Thrace, a halál hírnöke aki mindet (vagy mindent?) bevégzi."
Dekódolás:
Az Operaház ugyebár az a rom, amit Kobolon találtak anno a "Kobol's Last Gleaming" részekben (Elsõ évad), és ahol Baltarnak látomása volt.
Az elveszett Hármas a Number Three-t, vagyis a Lucy Lawless által alakított Cylont takarja. A hármasokat deaktiválták, mikor ugye egyikük felfedte az Öt rejtett Cylon modelt.
Az Öt, aki a 13. törzs hazájából származik nagyon árulkodó, bár nehezen érthetõ. Az Öt hiányzó Cylon modelt takarja, de õk nem a Kobolról származnak, legalábbis elvileg, igaz akkor ébredtek rá Cylon mivoltukra, mikor a 13. törzs nyomait követve a Nebulához értek.
Végül pedig a halál hírnökének nevezte ugye Karát.
Javítsatok már ki, mit is mondott a hibrid? "A haldokló vezetõ tudni fogja az operahát titkát(ami a földön van)? A 3. lekapcsolt modell tudja ki az uccsó öt(Diana?)? És az uccsó 5 a 13. emberi kolóniáról jött?" Jól hallottam?
Btw, amikor a végén diskuráltak a hibrid szavairól, azt mért nem tették hozzá, hogy azt is mondta: Starbuck a halál hírnöke és a vesztükbe vezeti az embereket? A többit hallották, de ezt nem?
Mindegy, durva rész volt, jól esett az elõzõ töltelékek után.
A CGI meg ismét ütött!😉
"Eddig õ volt a szabályszegõ"?
Keressünk már olyat a flottában aki eddig még nem szegett szabályt. 😊
Az elnöknõtõl kezdve, az öregen keresztül, stb stb.
Ilyen "dallas"-os magyarázattal remélem nem fogják elcseszni a befejezést. 😊
Szájlon az összes, az egész emberiség! "Mert ez már megtörtént és újra meg fog történni"
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Visszatérve a mostani részre, nekem sokkal jobban tetszett mint az elõzõ. Kevesebb volt benne a történés, de tele volt feszültséggel. (Persze lehet h meg kéne nézzem felirattal, hátha úgy többet megértek)
És még egyébként sem olvastad az elõzõ hsz-emet! :-)
Szerintetek nagyon elvetettem a súlykot ezzel a feltételezéssel?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ami számomra még teljes rejtély, és nem találtam rá még utalást sem, hogy ki lehet az utolsó rejtõzködõ cylon. Starbuck túl kézenfekvõ (bár lehet, hogy minden ígéret ellenére mégis õ lesz az, hiszen egyébként hogyan támadhatott volna fel?).
Hat a fene tudja. Marmint Baltar kapcsan. Csinalt az az "orult" mar annyi dolgot a kezdetektol kezdve, hogy masnak erre egy elet sem lenne eleg. Es nem feltetlen jo dolgokat. Muvelt olyanokat, amelyert mas perceken belul a legzsilip tuloldalarol integetne vissza... Es megis, mindig minden esetben karcolas (ok, egy ket zuzodas😊) nelkul megussza/meguszta. El tudom kepzeni, hogy ilyen esetben az ember elkezdi azt hinni, hogy o serthetetlen, es valami fele kivalasztott, stb.
Persze ilyenkor jon a hatos villamos, es seperc alatt alaesik az ember veletlenul, vegetvetve a karriernek, de ez mar mas teszta... Baltar eddig azt is meguszta, amit szinte lehetetlen volt meguszni. Es most egy harem kozepen, zavartalanul eldegel, es mondja a magaet a "nepnek".
Na most e iszonyat mennyisegu mazli(?) utan ki az, aki ne hinne magarol azt, amit o? (foleg a folyamatos, megmagyarazhatatlan Six latomassal egyutt)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Baltar új énjével nagyon nem vagyok megbékélve, pedig õ volt a kedvencem.. de lassan túlzásba viszi ezt a vallás gyakorlást. No mindegy, csak egy sorozat.. de valahogy nem találom benne a régi érzést.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A Galatica legjobb tisztjei ott vannak (Halo XO is volt, Gaetta régi motoros, a Viper pilótákról most nem beszélek), ezek alapján úgymond a régi csapatból csak Dualla maradt az Öreg és Tigh mellett a Galacticán. Bármi történjen, a legtapasztaltabb, legjobb tisztek hiányában a Galactica harci ereje csökkent le. Lehet, hogy fontos a Föld megtalálása, de nagyon nagy rizikót vállaltak vele.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Engem csak az zavar, hogy reálisan nézve nincs logika a mögött, hogy a Demetriusra került a Galactica tiszti karának a krémje.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Bár így, hogy a Galactica személyzetének krémje lett melléválogatva, még az is erõltetettnek tûnt, hogy Kara idáig húzta. Névtelenebb, alacsonyabb kvalitású emberek kellettek volna mellé, mivel alapból egy öngyilkos küldetés ez az egész, és úgy egy ilyen kockázatos lépést is véghez tudott volna vinni. De azt nem várhatta el, hogy a volt galactica XO-t "jesször"-özzenek neki minden halucinálásra a végtelenségig.