6292
  • joebacsi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valszeg én már a sorozat elején megkattantam volna az ő helyében, mikor kiderült, hogy az eddig általam ismert világ úgy lazán megsemmisült.
    Lába elvesztését is engedetlenségének köszönheti.
    Cselekedetei érthetőek az ő szemszögéből, ennek ellenére nem szimpatikus már.
    Ő sem gondolhatja komolyan, hogy ilyen válságos időszakban a jelenlegi vezetés lefejezése pozitívan lendítené előre az emberiség sorsát.
    Attól, hogy ő már extra sokat szenvedett, még nem jogos a hatalomvágya. Bár ugye így "kintről" könnyű ítélkezni.
  • Molnibalage
    39 ezer emberből aminek a nagy része civil? Ccsak X számú ember ért hozzá olyan szinten, mint ő vagy senki. Az meg mégsem ülhet ott a nap 24 órájában...
  • Seten

Nna, mintha a galaxisban senki nem tudná elvégezni azt amit ő.

De pl ott van a menyasszonya: Hoshi! :)

• Molnibalage
    És kit tesznek a helyére?
  • Seten

És pont ezért nem lehet egy súlyosan (mentálisan is) sérült, rehabos, pláne fájdalomcsillapítókon élő egyént visszahelyezni szolgálatba!
    Ez saját magának is tudnia kellene!

• Molnibalage
    Pont ezt akartam írni.
  • Bucser
    Nem tudom te mennyire kattannál meg attól, ha elveszted a lábadat azért hogy megkeress egy bolygót ami végülis szarrá lett nukeolva... HOgyha össze kell borulnod azokkal akiknek a gyűlöletére egész életedben tanítottak és írtására treníroztak.... nem mindenki bírja az ilyen ellentmiondásokat feldolgozni ép ésszel.
  • Seten

Szerintem meg a sok morfium már elvette az eszét, tele van gyűlölettel. (bár ez is emberi tulajdonság). :)

• Kmarha
    na hallod, én őt utáltam a legjobban, és Helo mellett vagy félszázszor kidobtam volna a légzsilipen. Most kezd el emberivé válni a szememben. Teccik.
  • joebacsi
    Gaeta volt az egyik kedvenc karakterem, értett ahhoz, amit csinál, kötelességtudóan tette a dolgát, nagyrészt érzelemmentes, racionális, jó döntéseket hozott, feszült helyzetben is. Na ezt kb. mind kiölték belőle most a negyedik évad második felében.
  • joebacsi
    Szerintem nem olyan egyértelmű, hogy visszaszerzik a hatalmat a Galactica felett, az elnöknő beszéde ellenére, simán el tudok képzelni egy kettéosztott emberiséget, legalábbis rövid ideig (Mekkora a sérült Basestar harcértéke?). Nejlonoknak ez nagyon kedvezne, nem lepődnék meg, ha az ő kezük is benne lenne ebben a rakoncátlankodásban.
    Ha pedig mégis visszakerül minden a régi kerékvágásba, akkor szerintem a Lee által említett "We are a gang now" érvényesül, visszafogott zsilipkidobálási szankciókkal.
    Majd meglátjuk.
  • Molnibalage
    [spolier]Ezek után kíváncsi leszek, hogy mi lesz azzal amit Adama mondott? Mármint az elszámolásra. Kinyjrja a "fél flottát"?[/spolier]
  • Taigetos
    Hali! Sajna csak rövidek és nem magyar
    http://docler.hu/videos/search?query=battlestar
  • Molnibalage
    Na, ez jó volt.
  • Seten

A nagy izgalmak közepette valaki észrevette, hogy Gaeta mikor jár, miért a BAL(!) kezében fogja a mankót? :)

• [NST]Cifu
    A dolog ott kezdődik, hogy fedezékbe se húzódtak... :D
  • Kmarha
    aztarohadt aztarohadt! kicsit felpörgött a sorozat? :D

(magyar felirat hosszupuskán már elérhető)
  • BladeW
    A vegen Adamáék csunyán beleneztek a villanógránátba :)
  • Teppik Amon
    13 nagyon ott volt! Huhh, kíváncsi leszek hogy ennek mi lesz a vége!?
  • Jézus szíve
    A probléma megoldódott.
  • Jézus szíve
    Sziasztok!
    Tudom kicsit elkéstem vele, de most kezdtem(kezdeném) el nézni a BSG-t az elejétől kezdve, de csak nagyon rosszul időzített feliratokat találtam, ha valakinek esetleg van normálisról információja, annak szívesen fogadnám a segítségét. :)
  • Victor1103
    Hát azért ha nem is a legjobb, de nagyon top kategóriás volt az egyszer fix.Ígyis 10/10.
  • mindero
    Eddigi legjobb rész.
  • Col Andrew
    Huhh. Várom a 14-et!!
  • amdrula
    Nagyon süti rész volt :D
  • kBagyula #5143
    10/10
  • [NST]Cifu
    413
    Na erre a részre senki nem mondhatja, hogy töltelék. ^^
    Szegény Gaetából egy kriplit csináltak, de valahol érthető, hogy befordult a történtek után. Újra előkerült Baltar, van rá egy tippem, hogy a következő részben nagyobb szerepe lesz...
  • BiG G
  • Monoton
    Még nem jött ki
  • Arnold Layne
    bocsi, megint előbb kérdeztem, minthogy körülnétem volna rendesen, bocsi
    Találtam torrentet, inkább azzal tölötm le, viszont a 13-as részhez nem volt, nem tudjátok, azt honnan tudom megszereni?
  • Arnold Layne
    bocsi a kérésért, de nem tudok adni a már megjelent részekhez rapidsharos vagy datás linkeket, mert amiket találtam, azok kb 12. részbe vannak, ugye létezeik ennél kevesebb is?
  • mindero
    Nem tudom mi ez a nagy spórolás amúgy a végére. Elfogyott a pénz a sorozatra, vagy mi?
    Eddig nagyon el voltunk kényeztetve.
  • BladeW
    Ez a 12-es igen koltseghatekony resz volt. Remelem a szezonzáro duplareszes űrcsatára sporolnak
  • Fenrir
    Gaeta olyan idiótán néz ki azzal, hogy fel van húzva a nadrágja szára és látszik a műláb. Nem igaz, hogy nem lehet leengedni a szárat :)
  • [NST]Cifu
    Nekem tetszett ez a rész, volt feszültség, összeesküvés, megalkuvás és persze dráma. :)

A kedvenc szöveg az öregtől az, mikor kijelenti, hogy néha nagyon rühelli ezt a munkát. Ez egy igazi velős, régi epizódokra emlékeztető "öreg" volt, már kicsit hiányzott...
  • Victor1103
    A hátralévő részekben még két hajó fog feltünni: A Battlestar Hades és a Titan. Nem vagyok benne biztos hogy ezek a hajók valóban szerepelnek e majd vagy pedig csak flashback formájában tesznek említést róluk( mint anno a Valkyrie-ről) de egy videó található a neten ami már azelőtt felfedte ezeket a hajókat amielőtt még a 4. évad elindult volna.
  • Hixer
    hát nagyon remélem nem vetették el teljesen, nekem tetszett a vallási szál, hogy néha az embernek nincs beleszólása dolgokba, és megmagyarázhatatlanul megtörténik vmi kevéssé hihető, tetszett a dolog, adott a sci-fi "-fi" részéhez egy picit :)
  • Zsolo007
    [spoiler]A micsoda tűnik fel?

Szerintem is egy kellemes rész volt (szükséges, egy ekkora traumát valahogy be kell mutatni), viszont kár, hogy így feláldozták az első 2 évadot (vagy leginkább az elsőt) a vallási szál kidobásával majd nyílt arculcsapásával (az elnöknő és adama beszélgetése a folyosón).
  • MerlinW
    2009-Jan-23 Battlestar Galactica 04x12 A Disquiet Follows My Soul
    2009-Jan-30 Battlestar Galactica 04x13 The Oath
    2009-Feb-06 Battlestar Galactica 04x14 Blood on the Scales
    2009-Feb-13 Battlestar Galactica 04x15 No Exit
    2009-Feb-20 Battlestar Galactica 04x16 Deadlock
    2009-Feb-27 Battlestar Galactica 04x17 Someone to Watch Over Me
    2009-Mar-06 Battlestar Galactica 04x18 Islanded in a Stream of Stars
    2009-Mar-13 Battlestar Galactica 04x19 Daybreak (1)
    2009-Mar-20 Battlestar Galactica 04x20 Daybreak (2)
  • Victor1103
    Szerintem most egy pár rész erejéig ez a "lázadjon a flotta" lesz a téma, utána pedig majd amikor feltünik a Battlestar Hades gondolom az fogja megint meghozni számukra a reményt. A rész egyébként nem volt olyan rossz csak nem pörgött annyira mint a többi..