6292
-
#5168 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valszeg én már a sorozat elején megkattantam volna az ő helyében, mikor kiderült, hogy az eddig általam ismert világ úgy lazán megsemmisült.
Lába elvesztését is engedetlenségének köszönheti.
Cselekedetei érthetőek az ő szemszögéből, ennek ellenére nem szimpatikus már.
Ő sem gondolhatja komolyan, hogy ilyen válságos időszakban a jelenlegi vezetés lefejezése pozitívan lendítené előre az emberiség sorsát.
Attól, hogy ő már extra sokat szenvedett, még nem jogos a hatalomvágya. Bár ugye így "kintről" könnyű ítélkezni. -
#5167 39 ezer emberből aminek a nagy része civil? Ccsak X számú ember ért hozzá olyan szinten, mint ő vagy senki. Az meg mégsem ülhet ott a nap 24 órájában... -
Seten #5166
Nna, mintha a galaxisban senki nem tudná elvégezni azt amit ő.
De pl ott van a menyasszonya: Hoshi! :)
-
#5165 És kit tesznek a helyére? -
Seten #5164
És pont ezért nem lehet egy súlyosan (mentálisan is) sérült, rehabos, pláne fájdalomcsillapítókon élő egyént visszahelyezni szolgálatba!
Ez saját magának is tudnia kellene!
-
#5163 Pont ezt akartam írni. -
#5162 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom te mennyire kattannál meg attól, ha elveszted a lábadat azért hogy megkeress egy bolygót ami végülis szarrá lett nukeolva... HOgyha össze kell borulnod azokkal akiknek a gyűlöletére egész életedben tanítottak és írtására treníroztak.... nem mindenki bírja az ilyen ellentmiondásokat feldolgozni ép ésszel. -
Seten #5161
Szerintem meg a sok morfium már elvette az eszét, tele van gyűlölettel. (bár ez is emberi tulajdonság). :)
-
#5160 na hallod, én őt utáltam a legjobban, és Helo mellett vagy félszázszor kidobtam volna a légzsilipen. Most kezd el emberivé válni a szememben. Teccik. -
#5159 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gaeta volt az egyik kedvenc karakterem, értett ahhoz, amit csinál, kötelességtudóan tette a dolgát, nagyrészt érzelemmentes, racionális, jó döntéseket hozott, feszült helyzetben is. Na ezt kb. mind kiölték belőle most a negyedik évad második felében. -
#5158 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nem olyan egyértelmű, hogy visszaszerzik a hatalmat a Galactica felett, az elnöknő beszéde ellenére, simán el tudok képzelni egy kettéosztott emberiséget, legalábbis rövid ideig (Mekkora a sérült Basestar harcértéke?). Nejlonoknak ez nagyon kedvezne, nem lepődnék meg, ha az ő kezük is benne lenne ebben a rakoncátlankodásban.
Ha pedig mégis visszakerül minden a régi kerékvágásba, akkor szerintem a Lee által említett "We are a gang now" érvényesül, visszafogott zsilipkidobálási szankciókkal.
Majd meglátjuk. -
#5157 [spolier]Ezek után kíváncsi leszek, hogy mi lesz azzal amit Adama mondott? Mármint az elszámolásra. Kinyjrja a "fél flottát"?[/spolier] -
Taigetos #5156 Hali! Sajna csak rövidek és nem magyar
http://docler.hu/videos/search?query=battlestar -
#5155 Na, ez jó volt. -
Seten #5154
A nagy izgalmak közepette valaki észrevette, hogy Gaeta mikor jár, miért a BAL(!) kezében fogja a mankót? :)
-
#5153 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A dolog ott kezdődik, hogy fedezékbe se húzódtak... :D -
#5152 aztarohadt aztarohadt! kicsit felpörgött a sorozat? :D
(magyar felirat hosszupuskán már elérhető) -
BladeW #5151 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vegen Adamáék csunyán beleneztek a villanógránátba :) -
#5150 13 nagyon ott volt! Huhh, kíváncsi leszek hogy ennek mi lesz a vége!? -
#5149 A probléma megoldódott. -
#5148 Sziasztok!
Tudom kicsit elkéstem vele, de most kezdtem(kezdeném) el nézni a BSG-t az elejétől kezdve, de csak nagyon rosszul időzített feliratokat találtam, ha valakinek esetleg van normálisról információja, annak szívesen fogadnám a segítségét. :) -
#5147 Hát azért ha nem is a legjobb, de nagyon top kategóriás volt az egyszer fix.Ígyis 10/10. -
mindero #5146 Eddigi legjobb rész. -
#5145 Huhh. Várom a 14-et!! -
amdrula #5144 Nagyon süti rész volt :D -
#5143 10/10 -
#5142 413
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na erre a részre senki nem mondhatja, hogy töltelék. ^^
Szegény Gaetából egy kriplit csináltak, de valahol érthető, hogy befordult a történtek után. Újra előkerült Baltar, van rá egy tippem, hogy a következő részben nagyobb szerepe lesz... -
#5141 -
Monoton #5140 Még nem jött ki -
#5139 bocsi, megint előbb kérdeztem, minthogy körülnétem volna rendesen, bocsi
Találtam torrentet, inkább azzal tölötm le, viszont a 13-as részhez nem volt, nem tudjátok, azt honnan tudom megszereni? -
#5138 bocsi a kérésért, de nem tudok adni a már megjelent részekhez rapidsharos vagy datás linkeket, mert amiket találtam, azok kb 12. részbe vannak, ugye létezeik ennél kevesebb is? -
mindero #5137 Nem tudom mi ez a nagy spórolás amúgy a végére. Elfogyott a pénz a sorozatra, vagy mi?
Eddig nagyon el voltunk kényeztetve. -
BladeW #5136 Ez a 12-es igen koltseghatekony resz volt. Remelem a szezonzáro duplareszes űrcsatára sporolnak -
#5135 Gaeta olyan idiótán néz ki azzal, hogy fel van húzva a nadrágja szára és látszik a műláb. Nem igaz, hogy nem lehet leengedni a szárat :) -
#5134 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem tetszett ez a rész, volt feszültség, összeesküvés, megalkuvás és persze dráma. :)
A kedvenc szöveg az öregtől az, mikor kijelenti, hogy néha nagyon rühelli ezt a munkát. Ez egy igazi velős, régi epizódokra emlékeztető "öreg" volt, már kicsit hiányzott... -
#5133 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hátralévő részekben még két hajó fog feltünni: A Battlestar Hades és a Titan. Nem vagyok benne biztos hogy ezek a hajók valóban szerepelnek e majd vagy pedig csak flashback formájában tesznek említést róluk( mint anno a Valkyrie-ről) de egy videó található a neten ami már azelőtt felfedte ezeket a hajókat amielőtt még a 4. évad elindult volna. -
#5132 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát nagyon remélem nem vetették el teljesen, nekem tetszett a vallási szál, hogy néha az embernek nincs beleszólása dolgokba, és megmagyarázhatatlanul megtörténik vmi kevéssé hihető, tetszett a dolog, adott a sci-fi "-fi" részéhez egy picit :) -
#5131 [spoiler]A micsoda tűnik fel?
Szerintem is egy kellemes rész volt (szükséges, egy ekkora traumát valahogy be kell mutatni), viszont kár, hogy így feláldozták az első 2 évadot (vagy leginkább az elsőt) a vallási szál kidobásával majd nyílt arculcsapásával (az elnöknő és adama beszélgetése a folyosón). -
#5130 2009-Jan-23 Battlestar Galactica 04x12 A Disquiet Follows My Soul
2009-Jan-30 Battlestar Galactica 04x13 The Oath
2009-Feb-06 Battlestar Galactica 04x14 Blood on the Scales
2009-Feb-13 Battlestar Galactica 04x15 No Exit
2009-Feb-20 Battlestar Galactica 04x16 Deadlock
2009-Feb-27 Battlestar Galactica 04x17 Someone to Watch Over Me
2009-Mar-06 Battlestar Galactica 04x18 Islanded in a Stream of Stars
2009-Mar-13 Battlestar Galactica 04x19 Daybreak (1)
2009-Mar-20 Battlestar Galactica 04x20 Daybreak (2) -
#5129 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem most egy pár rész erejéig ez a "lázadjon a flotta" lesz a téma, utána pedig majd amikor feltünik a Battlestar Hades gondolom az fogja megint meghozni számukra a reményt. A rész egyébként nem volt olyan rossz csak nem pörgött annyira mint a többi..