Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
vágom, csak ez a rossz helyre ugrottunk, hogy ugorjunk vissza dolog olyan fantáziátlan, kb. mint az SG Atlantis virusos az ürhajó nem tudjuk irányítani szitu...:) Mondjuk úgy nem ehhez szoktattak hozzá:)

[merlinw.org]

mrzed001
Szerintem elég jó lett a szezonnyitó
Az elsõ két rész koppintása régi Galactica részeknek (végre valami emlékeztet benne a régire is :) )

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Én inkább lebeszélnék minden jóizlésû embert a Firefly-ról
A mûfaja Western-Scifi (kb mint a fokhagymás-csokifagyi)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

MerlinW
még nem készült el. feliratok.hu-n lesz (majd ha müködik)

[merlinw.org]

Sanko
tudtok feliratot a BSG 2x2-hez?

a mohának mindig a déli oldala fás

MerlinW
ez a szezonnyitó szvsz elég gyengus lett...

[merlinw.org]

Akinek elvonási tünetei vannak, és már nem bírja ki sci-fi nélkül, az BSG folytatásáig nézze meg a Firefly címû sorozatot. Én eddig csak jót hallottam róla, most néztem meg a pilot filmét és szerintem is nagyon jó!!!

,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"

Netrat
Egyesével, ja. Az húzós lesz. Nem beszélve a feliratozásról.

PiszkosFred
Na igen, de akkor is csak egyesével adagolva jönnek majd a részek... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

még 2 hónap - csak kibírjuk:)
Netrat
Azóta már mexereztem, és végig is néztem a 13 részt.
Lassan akkor jöhetne ki az új sorozat... <#nyes>

pedig fent van az összes dvdrip-es részhez a magyar felirat
Netrat
Az indítófilmet megnéztem, tetszett. Elkezdtem lehúzni a sorozatot, de a dvdrippeset, ahhoz meg nem találok magyar feliratot, a Feliratoknál is a tvrippes van csak. Ha van valakinek dvdrippeshez felirata, akkor elkérném õket. Ha nem lesz, akkor átszabom, de jobb lenne ha nem kéne.

Netrat
Üdv nektek! Most töltöm lefelé. Remélem, mindenben jobb, mint az eredeti 1978-as verzió, mert az elég furára sikerült. Voltak benne hihetetlenül unalmas és sematikus epizódok, és a befejezése is fura lett: megérkeztek a jelenkori -- 1978-as(!) -- Földre, és ott valami buliban idétlenkedtek a fõszereplõk, aztán mintha csak elfogyott volna a pénz a sorozatra, ezzel vége is lett...

PiszkosFred
A próféta szóljon belõled, mert meg vagyok lõve teljesen ;] Évek óta nem nézek tévét, sem sorozatokat (Bundy apánk, Vészhelyzet és Jóbarátok kivétel, de ezek is csak ismétlésként), de most pár hónapja végignéztem a BSGt, és a SG:Atlantis-t. Kár volt, most várhatom a folytatásokat...

Én most néztem meg a 13. részt. Egy hét alatt begyürtem. Minden nap éjjféltõl 2-ig néztem,lasabban kellett volna, hogy tovább tartson. A befejezés frenetikus lett, engem annnyira nem is bosszant ez a fajta befejezés hisz júliusban jönnák már a új részek!,<#nevetes1><#nevetes1>

,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"

dikki*yysw
Én most néztem meg a Pilotot, a sztori, a szituáció, a jelmezek... szóval az egész "univerzuma" a sorozatnak tetszik, de a kivitelezés kicsit lehetne precízebb. Néha kihagynak egy kis részt a történésekbõl, amit sztem érdemes lett volna jobban mutatni, de hát így is majdnem 3 óra.

Jó lesz ez, jövõ héten kezdem a s01e01 el :)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Elusive
igen

Sephi
Az ugye 13 resz es egy ketoras muvi?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rafaelo
ez csak az elsõ szeria volt még kiforattlan bár a régis sorozatot nemláttam

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Nos, eddig a minisorozatot és az elsõ két részt láttam... gondoltam megosztok itt pár gondolatot, bár nem néztem vissza, voltak-e már beszélve. (ja, és persze minden erre az elsõ 4 részre vonatkozik, amit majdnem így egyhuzamban gyûrtem le)

Mit ne mondjak, az elsõ minisorozat-rész talán az eddigi legjobb sci-fi, amit valaha láttam (pedig) de ugye törvényszerû, hogy már a második rész, meg az epizódokban is kezdtek felbukkanni hibák... (szvsz)

Nemtom, de én úgy érzem, hogy alapvetõen az, hogy áruló, sõt ha úgy vesszük 2 áruló is folyamatosan van a hajón valahogy állandó zavarás: nem csoda, hogy más sorozatokban max 2-3 epizódig szerepelnek ilyenek. Egy olyan típusú sorozatnál, mint a BSG, fontos lenne hogy az ember kicsit mint család gondoljon a legénységre, azért, hogy otthon érezze magát köztük. Hogy legyenek nyugodt pillanatok, akár percek is, amikor minden, minden rendben van. A BSG-ben ez emiatt hiányzik, és nem tudom, hogy elõnyére válik-e ez az állandó hatalmas feszültség. Rendben, hogy nem lehet állandóan és csak Cylon ellenség, hogy ez egy újfajta cselekményforma, de ezzel pont azt zilálják szét, amiért sokan néznek egy sorozatot. Sokak mellett én sem szeretem ha sokáig zárt lapokkal játszanak, és a konfliktusok arra épülnek, hogy én tudom, te meg nem. És nem igazán tetszik Baltar karaktere is, aki valahol nagyszerû lenne, de mintha váltogatná a személyiségét, néha sunyi és magabiztos, néha meg hunyászkodik és nem tud magával mit kezdeni - ez két olyan élesen eltérõ jellemvonás ami nem fér meg egy karakterben. És ott vannak az egyéb jellemhibák, miszerint miért fedez Tyrol Boomernek a második résztõl (a szerelme, de vaaazz, akkoris) és egy csomó kisebb érthetetlen hiba...

Emellett persze iszonyatjól kitalált helyzetek és alakok és minden, de....de <#vigyor3>
EqUiNoX
Megszokott dolog, hogy minden szeria zaroepizodja utan vannak nyitott kerdesek, amelyeken a szunetben lehet toprengeni, es amelyek miatt varod a kovetkezot. Nincs is ezzel baj, tokeletes fogas, a vilag minden tajan elnek vele. De a BSG befejezese(illetve a s01 vege) tulment szamomra minden eddigi tapasztaltnal, egyszeruen elertek azt az allapotot nalam, hogy marhara bosszant hogy fel evet kell varnom a kerdesek tomkelegere. Felreertesek elkerulese vegett, nagyon jo a befejezes, hatasos es lenyugozo - leszamitva par logikai bukfencet - de egy ilyen zaro epizod olyan sorozatba valo, ahol a jovohet kedden mar jon is a folytatas ;] Fel ev... Idovel majd csokkenni fog a kivancsisag, de most meg bosszant ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

dikki*yysw
Egyébként még egyetlen részt sem láttam, csak írjátok itt, hogy milyen fura befejezése van... nekem az Ûrháború 2063 (tv3-on ment régen ilyen néven, eredetileg Space Above and Beyond, g*cinagy sorozat volt) befejezése után maradt tátva a szám. Meghalt majdnem minden fõszereplõ, nem is lett S02, csalódás volt, pedig hatalmas sorozat...

dikki*yysw
1.4 GB, jahh. De ha van ebbõl jobb, akkor azt fogom leszedni. Valamikor :)

EqUiNoX
Hát meglátjuk, de hasonló kommentek elé írd oda hogy spoiler, mert mint látható lentebb, van aki még nem látta és ne rontsd el az élményét. ;]

De tény, hogy ezt úgy félbehagyták, hogy mármár bosszantó, illetve idegesítõ annak a fényében, hogy közel fél évet kell várni a folytatásra. Márpedig én türelmetlen ember vagyok... :D

rafaello
csak az edward olmos ki ne száljon a sorozatból geciség lenne

miért kék az ég? miért zöld a fû? hogy legyen mit kérdezni!

PiszkosFred
Tegnap végre láttam az utolsó 2-3 részt is... Hát kevés sorozat tetszett eddig nekem ennyire, mint ez. És most látva a 13. epizódot, egyszerûen nem értem, hogy a picsába tudtak ilyen befejezést csinálni. ;] Én biztos hülyét kapok õszig, mert marhára érdekel a történet következõ 1-2 napja/következõ epizód. Jó lehet hogy idõvel majd múlik a "hatás", de most még friss az emlék, és nagyon idegesít....

Aramir
Gondolom, ha 1,4 Gb, akkor az lesz az, bár a tv-ripes verzió nem olyan fényes minõségü, de bõven jó.

dikki*yysw
Battlestar Galactica - Pilot (2003) - .torrent

van vmi köze? :)

dikki*yysw
Edonkey rulez, köszi.

Aramir
http://startrekfan.uw.hu/forum/
Edonkey és BitTorrent letöltések
és ott a
Battlestar Galactica
A kezdetektõl napjainkig...

edonkey link van, szal nem lesz gyors, gondolom én, de jobb mint a semmi.

dikki*yysw
És akkor azt honnét szedjek? :)

Aramir
Elöbb a miniseriest nézd, ezek tulajdonképpen a pilot epizódok, majd a 13 részes sorozatot nézd, közvetlen folytatása a miniseriesnek.

dikki*yysw
Szóval abból hogy

S01 meg extrák

nem látok teljes fedést a
tévétómmal.

dikki*yysw
Most akkor hogy is van ez?

Van a sorozat 13 résszel, ebbõl már ki is jött a teljes S01 DVD-n. És mi az a két "miniseries" thingie? Pilotnak számítanak? Mert látni ilyet is hogy pilot.. akkor melyik melyik?

És ezeket a miniseries cuccokat hol lehetne beszerezni? Van 2 cd-s film vagy mi, meg deleted scenes a sorozatból, meg egy "The Lowdown.avi" és ennyi.

Na tõttök :)

PiszkosFred
Nagyon szépen köszönöm, leköteleztél! ;]

EqUiNoX
Valaki nemtudná elküldeni nekem a 01x08.-tõl a szezon végéig a magyar feliratokat? (felirat.hu sajnos behalt mostanság, és végre megvan a s08-13, és már marhára kíváncsi vagyok rá) Elõre is köszönöm. (email: info.kukac.gumininjahq.hu)

Esetleg magyar premierrõl valaki info?

Rafaelo
jaja

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

The Cylons were created by man
They rebelled
They evolved
They look and feel human
Some are programmed to think they are human
There are many copies
And they have a plan

Ebben szinte minden benne van.
Isten-Ember-MI-Exodus-Politika-Military-Paranoia-Vallás-Lélek-Paranoia-Paranoia-Paranoia
Bazijo sorozat lett. Utalom a feldolgozasokat, de ez jo.
Mivel a sorozat rekordnezettseget ert el, kotelezo a folytatas, valamikor osszel kezdik .. a vetitest. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Rafaelo

QuippeR
off

hepi börzdéj

on

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Rafaelo
de lessz folytatás most írják :) gondolom még egy év

QuippeR
elég érdekes vége lett a szezonnak. nem tudom, ha innen nem folytatják, akkor az már a nézõk szivatásának számít.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sir Quno Jedi
Na jóbaziuncsi lett és át is dolgozták a karaktereket, nem kár érte, de a BG-ért kár, mert bazijó sorozatot is lehetett volna csinálni belõle...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SS-on szoktuk kibeszelni az aktualis reszeket, de mivel mar nemlesz nincs mit beszelni. :)
Varjuk a folytatast! :D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Rafaelo
mer ilyen topic még nincs lehet a témában írni ide