6292
-
#1412 Igen, jogos a kérés. Pár hete nem csak "mi" élvezhetjük a sorozatot, hanem a tévénézők is, vagyis sok új ember jöhet ide, akik még csak a s1ep2-3 körül járnak.
ui: nem kellene már egy házigazdát kérni ide, aki kézbentartaná a dolgokat? Szerencsére kevés a flém, vagy egyéb felesleges dolog, de azért jó lenne, ha nem kellene mindig moderátorért csengetni. -
#1411 Még csak az első évadot láttam, de nem egészen értem ,hogy az emberi cylonok, akkor most gépek vagy emberi klónféleségek. Mert csak élő szövetből vannak, és semmi gépi nics bennük. Valamint az ember és a cylon utódot tud létrehozni, ami alapján biológiailag egy faj. Vagyis embereknek kéne lennük, akiket a cylonok hoztak létre. -
#1409 Biztos vagy benne, hogy nem kellett volna esetleg minimum egy "Spoiler" figyelmeztetést beszúrnod? -
#1407 -
#1406 Figyelem, élményrontó hozzászólás következik!:
Ez a rész isten-király volt! Végreeeeeeeee!
Volt itt minden mi szem-szájnak ingere... szerelem, harc, kinevezés, Cylon, ármány és [átmeneti] győzelem...
Ugye, múltkor szóvátettem, hogy kik / mik hiányoztak eddig: Végre láthattuk Baltar-t és Six-et, Chief-et és Tom Zarek-et! Volt egy kis lövöldözés 3 Báziscsillaggal... Közelebb jutottunk az Elnöknő bukásához [bár, - sajnos - ez tuti nem fog bekövetkezni] és végre kinevezték Lee-t oda, ahová már Cain kihullása után kerülnie kellett volna.
Nagy örömömre, Lee és Dualla egymásra találtak, Thrace meg főjön a saját levében, ámen! -
#1405 ami most megy a tv2-őn, nem az volt múlthéten is? -
Cat #1404 belezúgtam grace parkba, csodálatos ferde szemei vannak :)
-
#1403 -
#1402 Thx -
#1401 Igen, az új rész... és van is benne egy örvendetes esemény is :) - a korábbi hozzászólásomra "reagáltak" a forgatókönyvírók :)
-
#1400 [félOFF]
azoknak, akiket érdekel az ilyesmi:
találtam egy nagyon egyszerű tabletop BSG rpg tervet
[/félOFF] -
#1399 17es tolti valaki? Nem fake mint legutobb, hanem a tenyleges legujabb resz? -
#1398 ha jól láttam, az előbb reklámozták az AXN-en a galactica-t hamarosan felirattal ! -
#1395 Ez tényleg borzasztó -
Prof William #1394 Ezek a fránya Cylon népszokások...
Meg hogy a bolygót... A Galacticat mi? És hova hagynák el? Az űrbe? :) -
vg #1393 Amúgy, mostanában azt szokták csinálni a magyar "csapatok", hogy felveszik mondjuk a TV2-ről a szinkron hangot, és ráteszik a DVDRIP-re (divx), az angol hang mellé. Nincs reklám, nincsenek logok, király minőség + van angol, és magyar hang is. Így csinálták meg a két Pilot részt is, szerintem profi munka lett! -
vg #1392 TV2, Szomat : 14:40 (12)
Csillagközi romboló - új sorozat!
A Cylon-oknak az a különös szokásuk van, hogy minden 33. percben támadnak. A Galaktikáról menekülő emberek ezért kis csoportokba verődve hagyják el a bolygót, hogy esélyük legyen a túlélésre. Ám a legénység fárad, az FTL rendszernél pedig meghibásodás jelentkezik...
http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000112524
KI ÍRJA EZEKET?????????? -
#1391 Spoiler:
Egyetértek, ha ez egy vihar előtti csend, vagy felvezetés, akkor minden OK. Viszont ha a következő 2 részben nem történik semmi, ami a főszálat mozdítaná előre (+ minimum a Zarek szálat), akkor tényleg elmondhatjuk, hogy kezdik nyújtani, és romlik a színvonal.
Ismét csak JMS-re és B5-re utalnék, még a leguncsibb töltelék részben is volt min egy 20-30mp-es jelenet (árnyak lecsaptak, "megvilágosodás" pölö két szál összekapcsolásával, egy rövidke konspirációs párbeszéd, látomás ...), ami a kapcsolatot jelezte más szállal, vagy csak egy bepillantás volt abba a másik szálba (amitől az továbblépett). Itt ez nagyon hiányzik, lenne hova fejlődniük a forgatókönyvíróknak
-
#1390 Nagyon remélem, hogy igazad van! -
#1389 Spoiler és szóf*sás veszély következik ;]
Egyetértek, részben. Én cseppet sem bánom hogy ilyen az elmúlt 4-5 rész. De csak akkor, ha az következik amire gondolok. Mert ha igen, akkor ez a pár rész felvezetés, és magyarázat a későbbi dolgokra, reakciókra. Vagyis az én meglátásomban a közelgő nagy "bumm"-t nem 45percbe sűrítve akarták felvezetni, hanem inkább kockáztattak, és pár "unalmasabb/látszóleg semmitmondó és értelmetlen" résszel hazárdíroztak.
Zarek? Muszáj volt elmagyarázni a Bmarket részben, hogy jelenleg ő hogy áll a "sötét oldal" :D szamárlétráján. Mert eddig mint küldött volt, és kész. A jobbkeze ugyebár meghalt anno a Kobolon, és azóta csak mint politikust láthattuk. De most képben van a néző, hogy bizony a vér nem válik vízzé - habár ezt szerintem senki sem gondolta komolyan anno ;]
"Sebhely" vadászat szerintem végig Thraceről szólt, pontosabban arról, hogy kezdi egyre inkább elveszteni a talajt a lába alól. Értem ezalatt azt, hogy még mindig vakon hű Adamahoz, de lassan kezd idegileg kiborulni, amire a pia megint rárak egy lapáttal. Nem mondom, Kat bébi is rátett egy lapáttal, de a lényeg hogy Thrace egyre inkább kaotikusabb, és csak hajszál választja el a "robbanástól". Ez a vonalat vitte tovább részben a túszejtés, és gázolt még jobban bele a sors, egy rossz lövés (nomeg Dee) a lelkivilágába. Biztos vagyok benne, hogy a következő részekben valami olyasmit fog tenni Thrace, ami döntően befolyásolja a dolgokat, és nem biztos hogy jó irányban... Aztán majd megoldja valaki persze ;]
Billy? Na most Billy gyerek szerintem cylon, de ez az én hülyeségem, ebbe ne menjünk bele. Ha az, ha nem, a lényege az egésznek, hogy feszültség legyen Roslin és Adama között. Roslint mindig is kirázta a hideg Sharontól, most pedig hogy miatta veszítette el a hozzá legközelebb álló személyt, biztos hogy nem fogja hidegen hagyni. És mindez Adama döntése miatt. Direkt hangsúlyozta Roslin hogy mit érez Billy iránt, és mit jelent neki a kölyök, szerintem nem véletlenül. Lesz még ennek a szegény gyerek halálának olyan következménye kettőjük között, ami folytán szöges ellentétbe fognak kerülni.
Sharont nemtudom hova tenni. Szerintem szintén direkt mutatják Adama tipródását, hogy higgyen e neki avagy sem. És szerintem ezen keresztül a nézőket is próbálják egy picit befolyásolni: gondolok arra, hogy szinte mindenki szimpatizált Sharonnal (C vagy G, lényegében mindegy, mindkettő szimpatikus volt/lett), de most valami olyasmi következik, amelyre senki sem számít. De a nézőtől nem lehet elvenni csak úgy hipp-hopp az egyik kedvencet (lásd Bobby és a Dallas ;]) ezért az elmúlt részekben olyan szöveget adtak Sharon szájába, és olyan szituációkat írtak köré, amely kapcsán a néző kezd picit kételkedni a dolgokban. És habár Billy nem az ő számlájára írható - csak közvetetten, de még ez is túlzás -, mégis valahogy szerintem kezd veszíteni a szimpatikus oldalából a leányzó. Ez pedig előszele lehet valami olyannak, amely gyökeres fordulat lehet a "jó Sharon" Csillagközi életében :D (bocs, muszáj volt leírnom egyszer, de a hideg kiráz ettől a sz*rtól, Csillagközi.....)
Mindez persze erősen magánvélemény, én így érzem. Megnéztem az elmúlt részeket s2e16ig egyszerre, és az egész nekem olybá' tűnik, hogy a vihar előtti csend. Mint szökőár idején . nem jön egyből a víz, előbb szépen "visszahúzódik", aztán hirtelen nyakonönt és visz mindent... Vagyis ellentétben a topiklakók nagy részével, én látok értelmet az elmúlt részekben. Hogy aztán ez az értelem valódi e, vagy teljesen melléfogok vele, majd kiderül a következő hetekben. Remélem hogy nem, és van értelme ezeknek, és tényleg nem lesz egy elnyújtott szappan belőle.
Ennyi. Bocs a hosszú kommentért, és az esetleges hibákért, késő van már átolvasni... ;] -
#1388 köszi, így tényleg gyorsabb! -
nyikolaj #1387 ajánlom még az isohunt-t innen töltheted. -
#1386 Te honnan szedted? Torrentreactor? Nekem most spec 4kbyte/sel jön. Fene...:( -
#1385 bsg 2x16
tölteléééék :( -
nimfas #1384 nekem egy rész kb 30 perc volt!!!!
tehát az 6,5 óra.... gondold meg, hogy neked melyik éri meg jobban -
nimfas #1383 én egyesével szedtem le.... és tényleg gyorsan jött le!!!
Én az Endlessről csak olyat szedek le amit muszály, az arány miatt :-( -
#1382 köszi, de nekem az egész első évad kellene :(
De most egyre gyorsabban jön az endless-ről, mert néhányaknak már 100-ra lejött... már 28%-on van, és csak 2 nap kell neki hogy leérjen :) -
Bandy #1381 köszi de nem nekem kell hanem gerinek :). -
nimfas #1380
1x05 rész pl:
http://www.torrentreactor.net/view.php?id=5076064
Google keresőbe írd be:
battlestar galactica 1x04(stb) torrent
és keresd a " Battlestar.Galactica.1x05.ws.dvdrip.xvid-sfm_TMindTV" ebből a TMindTV a lényeg, ezek nekem nagyon gyorsan jöttek le, asszem a TORRENTREACTOR.NET -en vannak!!!!
Jó töltést és szórakozást.
Nimfas -
nimfas #1379 én torrentről szedtem le.... és olyan 200-240 K-val jött... linkelek be részeket... melyikek érdekelnek? Mert én az 1. sorozatot szedtem le. -
Bandy #1378 ki mondta hogy a fizetős ftp = sms ftp ? Mert én nem az biztos, én csak egy példát mondtam rá honnan tölthetné le a dolgokat. -
vg #1377 Hát, ez jó nagy hülyeség volt... Fizetős ftp nem = sms ftp... -
Bandy #1376 OFF
Az fizetős ftp-nél az a gáz hogy nem olyan aktuális mint a torrent. Nekem van ftp hozzáférésem és mégis torrentről töltöm :) -
#1375 Áh agyamra megy ez a átlag 10kb/s :( Így soha nem fog leérni...
Tudom, hogy tilos a warezolás, de valaki nemtud olyan helyet ahonnan gyorsabban lehetne leszedni? Akár sms-es is lehet, hajlandó vagyok fizetni érte, csak annyira jó és nézném a folytatást :| -
#1374 Mindkettőtöknek nagyon szívesen! -
#1373 THX! Pedig ott volt a szemem előtt... -
#1372 wááááá
én meg most töltöm külön a pilot-ot is, mert azt hittem az valami külön rész! :(
Kösz a (nem szántszándékú) felvilagosítást! -
#1371 #1336-ost olvasd el!
-
Prof William #1370 NYiahahahö.....
Ez még a Sztárflítnél meg az elleninteligenciánál is jobb. :)
-
#1369 Sziasztok!
Valaki homályosítson már fel, hogy mi is az a minisorozat? A pilot lenne az? Vagy más? ...tudom vagyok.