Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Off

Hamár sci-firõl van szó :) nézzétek meg a Star Wreck-et, jókis finn paródia, összecsapnak benne a Star Trek és a Babylon 5 hajói :). Egy amatõr csapat készítette, ahhoz képest egész jóra sikerült, a csatajelenetek pedig egyenesen fergetegesek. Kis esti lazításnak tökéletes. Természetesen finn nyelvû, de angol felirat van hozzá. A film ingyenesen letölthetõ az oldalukról, összesen 560 mega szal szerintem megéri mindenkinek belekukkantani... :) Nekem tetszett..

/Off

UI.: ezek után merem állítani, hogy a magyar nem a finnugor nyelvcsaládba tartozik ;)

Aramir
Beszéljünk másról.
Pirx kapitány kalandjai VS. Orion ûrhajó :D

mrzed001
Star Trek VS Babylon 5 VS BSG :D

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

kisvirág
<#nyes>

EqUiNoX
Kedvencem amikor sorozatokat (és játékokat) versenyeztetünk egymással. Persze olyanokat, amelyeknek annyi köze van egymáshoz, hogy vannak benne emberek, ûrlények, esetleg repülõk vagy ûrrepülõk, és 45percesek az epizódok. Ja, és mindezt olyan emberek teszik meg, akik vakon ragaszkodnak saját kedvenceikhez, és mármár személyes sértésnek tekintik ha a másik véleménye nem egyezik a sajátukkal. Biztos jó móka, és csak én tartom ezt baromságnak, de ez már legyen az én hülye felfogásom ;] (ennél jobban a StarWars vs StarTrek vagy a Morrowind vs Gothic-t szeretem...)

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

[NST]Cifu
Izlések és pofonok... Kinek ez jön be, kinek az...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

mrzed001
te se vagy normális :p
Firefly ????? Ûrcowboy? Akkora nulla storymentes semmit még életemben nem láttam :p

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

IMYke2.0.0.0
A te véleményed is szubjektív...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mrzed001
Na ez dúúúúrva volt
Így leszólni minden idõk legjobb scifi sorozatát ..... <#ticking>

Montanosz
babylon nekem sem jött be, pedig amigával készült a grafika ha jól emlékszem.
firefly-t még megnézem, pusztán a szórakozás okáért meg jewel staite mosolyáért)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

IMYke2.0.0.0
Ne nézd a B5-öt... BSG-t annál inkább. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kisvirág
Bevallom, én azért nem vagyok egy nagyon nagy sci-fi rajongó... Nem minden tetszik, csak a sci-fi néhány "vállfaja". És elsõsorban olvasni szeretem! Úgy képzelem el, ahogy akarom <#smile>

kisvirág
Na most mi legyen? Nézzem vagy sem?<#vigyor2><#smile>

IMYke2.0.0.0
Erõs túlzás... a Babylon 5 nem annyira jó sorozat.

háááát, gyanus. ;)

kisvirag: Nagyon ajanlott megnezni. Akinek nemtetszik az nem is scifi-s. :]

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

QuippeR
Babylon 5 nekem nem tetszett, de ez igen (puff!)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

kisvirág
Köszi! Bekukkantok!

mrzed001
Nézz át ide: Babylon 5 Topic
Ha szereted a scifit, akkor bûn nem megnézni :)

kisvirág
Na én a Babylon 5-öt se láttam. Pedig nagyon szeretem a sci-fit, de eddig a sorozatoktól valahogy kicsit tartottam...
Gyõzzetek meg, hogy érdemes azt is megnézni <#smile><#smile><#smile>

mrzed001
Ha ez igy folytatodik, letrejon a vilag eddigi legfa**abb scifije
Hát, azért nagyon messze van még a Babylon 5-tõl :))

mrzed001
Eredeti 78-as magyarul???
Egy egy részét (talán vmelyik filmjét) esetleg, de az egészet soha (vagy vmelyik kis csatin ?)

kisvirág
Az eredeti sorozatot én sem láttam, mármint a 78-as változatot.De a mostanit nagyon szeretem:)

Szentem a rötöölkláb nem veszi meg soha. Mondjuk a via3 talan vagy axn, de tok felesleges ilyesmirol dumcsizni ugyis eredeti dumaval jo csak. ;)

Valerii az öreg és természetesen az XO!

De szinte bárkit felsorolhatnék, mert mindenki kedvenc.
hopsz! a 2. mondat a 'hihetelenül' nélkül olvasandó - véletlen benn maradt

Öszintén, én nem láttam a '78-ast (tudom súlyos hiba :) ) szal nemtom mennyivel komplexebb a történet, de hiszek azoknak akik állítják hogy jobb a mostani.
Sztem is hihetetlenül egy kiváló és fordulatos sorozat!!!

Amugy errõl az 1 évrõl annyit hogy a feldolgozás tényleg 1 éves, jobban mondva több vlmivel, de elhiteted hogy sok sci-fi sorozat rajongónak sokat mond a BSG név, szal nem mostani sorozat, van hírneve, ezért modtam hogy nem 1 éves.

Az 1978-as sorozatot magyarul is adták, nyilván ezt is fogják majd, ha tudnak neki helyet szorítani a sok gyõzike/való világ, meg egyéb szédületes baromságok mellett...

ez a sorozat egy éves. ez egy remake sorozat, de attól még egy éves.
Sokkal tobb mint egy feldolgozas/atdolgozas, a story sokkal bonyolultabb. Ez az amire aztmondom: Hubazmeg, hogy tudnak valamit ennyire eltalani. Ha ez igy folytatodik, letrejon a vilag eddigi legfa**abb scifije. :]

Ez azért így nem igaz, ez NEM egy 1 éves sorozat!

A mostani BSG az 1978-ban játszott változat 'reimagined' verziója - nopersze kicsit modosítottak a story-n; betettek pár új szereplõt; 1-2 új story modosító dolgot, de alapjában ugyanaz a sorozat! De sokan mondják hogy a felújított sorozat eddig jobb mint a '78-as volt :)

Aki szeretne többet megtudni a sorozatról:
- Battlestargalactica.com
- SCI-FI.com/battlestar galactica

QuippeR
szintén, állati nagy karakter.

múlt részben volt egy ilyen jelenetfoszlány, kb 2 másodperc, de nagyon felértékelte bennem a sorozatot... a francba, nem tudom elmondani, 10. rész 17:15 körül kezdõdik a jelenet. Gaius Caine-nel beszélget, és ott van Six is. Baltar mihelyt meglátja Sixet mosolyog, és ott van egy nagyon jó pont, mikor játszva Six keze felé nyúl. Hát azt látni kell. Már elsõ alkalommal magával ragadott ez a momentum, _nagyon_ nagy!

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

MerlinW
Baltar, Adama, Six, Starbuck, Chief, Boomer...:D Izé..:D

[merlinw.org]

Gaius Baltar ki****ott nagy karakter, kedvenc. :)

Zsolo007
Az "öreg" nálam az abszolút kedvenc.

EqUiNoX
kb 3 hónap múlva

kisvirág
Mikor lesz folytatás? Tudja valaki?

mrzed001
Errõl jut eszembe, indult egy új sorozat, Commander In Chief ami kb egy elnök emberei azzal a különbséggel, hogy az elsõ amcsi elnöknõrõl szól (Geena Davis
).
Nos õ is elég jól játsza az elnöknõ szerepét, de közel sem olyan jól mint itt Mary McDonnell :))

mrzed001
Az öreg (Adama), és az elnöknõ.

[NST]Cifu
Chief Tyrol és Sharon Valerii (Boomer)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

EqUiNoX
Az "öreg" a best of nálam, kiváló casting/kiváló színész és kiváló szerep. De Kara "Starbuck" Thrace hadnagy is nagy kedvenc, fõleg a mentalitása ;]

kisvirág
vajon miért?? <#beka2><#vigyor><#nevetes1>

EqUiNoX
A "szõke démon" Baltar barátunk fejébõl ;]

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship><#nyes>

kisvirág
a páromnak is az a kedvence <#crazya><#nevetes1>

kisvirág
ja <#smile> már mindent értek

IMYke2.0.0.0
Six = aki Baltarral állandóan kommunikál, de voltaképpen ott sincs... a szöszi cylon.

kisvirág
Melyik az a six? <#wow1>

IMYke2.0.0.0
Gaius Baltar, Bill Adama és Six [<#bee1>]

kisvirág
És még egy körkérdésem is van: ki a kedvenc szereplõtök, karakteretek a sorozatban?

kisvirág
Én is felirat nélkül nézem:) Néha mondjuk nem árt azért egy pici segítség, de van amelyik részhez például eléggé elnagyolt és hibáktól hemzsegõ feliratot töltöttem le. Nálunk muszáj a felirat a kedves párom miatt, aki nem jeleskedik az angol nyelvben...

mrzed001
Az a párezer sztem már jóval túl van a pártízezren egyes sorozatoknál :)