Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hamár sci-firõl van szó :) nézzétek meg a Star Wreck-et, jókis finn paródia, összecsapnak benne a Star Trek és a Babylon 5 hajói :). Egy amatõr csapat készítette, ahhoz képest egész jóra sikerült, a csatajelenetek pedig egyenesen fergetegesek. Kis esti lazításnak tökéletes. Természetesen finn nyelvû, de angol felirat van hozzá. A film ingyenesen letölthetõ az oldalukról, összesen 560 mega szal szerintem megéri mindenkinek belekukkantani... :) Nekem tetszett..
/Off
UI.: ezek után merem állítani, hogy a magyar nem a finnugor nyelvcsaládba tartozik ;)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Firefly ????? Ûrcowboy? Akkora nulla storymentes semmit még életemben nem láttam :p
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Így leszólni minden idõk legjobb scifi sorozatát ..... <#ticking>#ticking>
firefly-t még megnézem, pusztán a szórakozás okáért meg jewel staite mosolyáért)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
kisvirag: Nagyon ajanlott megnezni. Akinek nemtetszik az nem is scifi-s. :]
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ha szereted a scifit, akkor bûn nem megnézni :)
Gyõzzetek meg, hogy érdemes azt is megnézni <#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>
Hát, azért nagyon messze van még a Babylon 5-tõl :))
Egy egy részét (talán vmelyik filmjét) esetleg, de az egészet soha (vagy vmelyik kis csatin ?)
De szinte bárkit felsorolhatnék, mert mindenki kedvenc.
Sztem is hihetetlenül egy kiváló és fordulatos sorozat!!!
Amugy errõl az 1 évrõl annyit hogy a feldolgozás tényleg 1 éves, jobban mondva több vlmivel, de elhiteted hogy sok sci-fi sorozat rajongónak sokat mond a BSG név, szal nem mostani sorozat, van hírneve, ezért modtam hogy nem 1 éves.
Az 1978-as sorozatot magyarul is adták, nyilván ezt is fogják majd, ha tudnak neki helyet szorítani a sok gyõzike/való világ, meg egyéb szédületes baromságok mellett...
A mostani BSG az 1978-ban játszott változat 'reimagined' verziója - nopersze kicsit modosítottak a story-n; betettek pár új szereplõt; 1-2 új story modosító dolgot, de alapjában ugyanaz a sorozat! De sokan mondják hogy a felújított sorozat eddig jobb mint a '78-as volt :)
Aki szeretne többet megtudni a sorozatról:
- Battlestargalactica.com
- SCI-FI.com/battlestar galactica
múlt részben volt egy ilyen jelenetfoszlány, kb 2 másodperc, de nagyon felértékelte bennem a sorozatot... a francba, nem tudom elmondani, 10. rész 17:15 körül kezdõdik a jelenet. Gaius Caine-nel beszélget, és ott van Six is. Baltar mihelyt meglátja Sixet mosolyog, és ott van egy nagyon jó pont, mikor játszva Six keze felé nyúl. Hát azt látni kell. Már elsõ alkalommal magával ragadott ez a momentum, _nagyon_ nagy!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
).
Nos õ is elég jól játsza az elnöknõ szerepét, de közel sem olyan jól mint itt Mary McDonnell :))
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!