6292
-
Cat #1782 :D -
#1781 Hát azt csak a jó ég tudja ;] Gondolom lesz pár hónap megint, aztán majd az ismétlések után jön a "season premier" promo, onnantól pár hét. Scifi-n írni fogják majd, én nyár végére saccolom, aug/szept körülre, de ez csak egy tipp. -
#1780 :)
-
#1779 És meddig is kell várni a season 3-ig? -
#1778 Spoiler!
Plusz ugye tegyük hozzá, hogy miért kellett volna Shannon-nak a saját gépükkel visszamenni. -
#1777 Megnéztem a trailert, asszem ismét olyan finálét kapunk, ami miatt várhatjuk a season3at ;] -
#1776 elég messziről látta csak, mert kenyérpirítók őrizték, és nem mentek közelebb -
Seten #1775
És Helo nem ismeri meg a saját gépét?
-
#1774 Dzsó érti, hiszen még a flémünk is azonos. :) -
#1773 nem sg-s adminokra gondolt :) -
#1772 Sztem meg igaza volt :))) -
#1771 Na igen, persze ilyenkor sehol egy admin.
(A Cylonok egyből kapnának egy permanens bant) -
#1770 [szin=white]
Jaja, egyetértünk (le szupermennel :p ), viszont ennek ellenére a mítikus szálat sztem folytathatnák, az eléggé pikánssá tette a sorozatot (és sokkal érdekesebbé) -
#1769 most sztem tökmind1 a nap szempontjából, hogy a szöviket írtod, vagy azt nézed, hogy hogyan tudnak kitörni az emberek egy masszív kempből :D -
#1768 Végre megvan az első évad.
Szombaton nem sok napfény fog érni. :D
-
#1767 Azért mondtam múlt időben ,mert a pilot még sorozat szerinti időben is :).
De Jelen időben helyesebb lett volna :) -
#1766 Nem csak volt, van is - a múltkori rész nem volt beszédes?
-
#1765 Szerintem volt katonai bázis Capricán, tuti össze tudták szedni valahonnan a bolygóról.. -
Seten #1764
SPOILER
Ha már hajó téma:
Mikor Helo a Caprica-n találkozik "Sharon"-nal, együtt nézik a Raptor-t amivel a lány "visszament érte". Namost ha az nem az igazi Sharon volt, akkor hogyan került oda az a hajó?
-
Cat #1763 [szin=white]szerintem a cylonok célja nem az emberiség elpusztítása, hanem hogy "egyesüljenek vele". (Ugye a felvezető szöveg: "they have a plan")
Szerintem egyébként ebbe beleférne hogy vigyáznak egy két, a terv szempontjából fontos emberre, de különben ha megnézed a 2x18at, akkor rájössz hogy teljesen más irányba fogják elvinni a sorozatot. -
#1762 Újra él a BSG Wiki, ajánlom ezt az oldalt mindenkinek, érdekes fejtegetések vannak itt a Galactikáról :)
Vitát felélesztve . Ezzel a szöveggel nyit: Galactica (BS 75) is the most famous warship in the Colonial Fleet. -
#1761 Egyetértek :( -
#1760 [szin=white]Személy szerint attól tartok a legjobban, hogy ne adj isten a forgatókönyvírók nem tudják kihagyni a kliséziccert, és kiderül, hogy valamely (vagy több) főhős valójában természetfeletti tótumfaktum, és valójában a Cylonok vigyáztak eddig rá... blabla...
Ideje lenne, ha visszatérnének az első évad receptjéhez, mert egyelőre a második évad nekem kevésbé jön be... :\ -
#1759 Már ma is vannak módszerek számítógépek hack-elésére, amihez NEM kell sem háló, sem wifi, hanem közvetlenül a hardware-t hack-elik. Amúgymeg a Cylonok úgyis telenyomathatták a hajót alvó jeladókkal, vírusokkal, miegymással, a legkisebb rés és vége. -
#1758 Hát jó lehet, de vészhelyzet esetére, mikor mégis hálóztba kell kötni a rendszereket, akkor igazán kikapcsolhatnák a WiFi-t mg minden külső kummunikációs rendzsert és akkor nem kapatnak ell semmit. -
Cat #1757 miután a cylonok fellázadtak, az emberek teljesen felhagytak a mesterséges intelligencia kutatásával, a cylonok pedig ugye onnan kezdtek. Volt rá negyven évük hogy fejlődjenek, ergo biztos, hogy sokkal jobban értenek hozzá, mint az emberek. -
#1756 A Cylon-oknak fényévekkel magasabb már a technológiai szintjük és töviről hegyire ismerik az emberek technikáját. Nem harcolhatsz eredményesen azon a fronton az ellenséggel, ahol az a legerősebb. Adama jól csinálja/ta. -
#1755 A gép = program. Nem hiszem hogy az emberek ne tudnának jobb tűzfalatt ,stb csinálni, annál, hogy a cylon 1 perc alatt ne törné fel. -
Cat #1754 pedig ebben kivételesen igazuk van, a gépek mindig jobb programozók mint az emberek. -
#1753 Egyedül azt az érvet nem értem, hogy azért nincs hálózat a galacticán, mert a cylopnok feltörik, meg minden. De a cylonok is csak gépek, ha a hajón is szuperfejlett gépek lennének néhány jó programozóval, azért már oda se történek be olyan könnyen a cylonok. Sőt ahogy láttuk a cylonokat is meg lehet hackelni. -
#1752 Én má nem is nézem... -
Cat #1751 http://sorozatjunkie.freeblog.hu/archives/2006_Feb_sorozatjunkie.htm#1313954 -
#1750 Namost, hogy az írók miatt mit bénáznak az amúgy ugróképes raiderek, az a saját faszságuk, lehet célja volt a Cylon-oknak vele (bár már szerintem az írók se értik az egészet).
Nekem az a bajom, hogy annyira misztikussá akarták tenni a sztorit, hogy sikerült zavarossá tenni a második évadra, többször is belkeveredtek, az egész ellentmondásossá vált és ezt már tutira nem tudják frappánsan befejezni, hogy a magamfajta tapasztalt scifiaddikt ne fakadjon ki, hogy "EZ EGY FA@@@ÁG!!!". Egy ekkora sztorit egyben lehet csak megírni, a térbeli és időbeli konzisztencia miatt (lásd. B5).
Úgy járnak vele mint sok Star Trek rész, amit "valahogy" be kellett fejezni a 45 perc végén, hát befejezték, mi pedig a fogunkat csikorgatjuk... -
#1749 Ja, ugyanarról pofázunk, oké! :D -
nimfas #1748 Bassz.... BOCSI, nem raktam ki a FEHÉR jelzőt.....!!!!! -
#1747 Vazeg, ez nem egy raider! Azt valóban meglovasította Shannon. -
Cat #1746 [szin=white]Kara thrace elbucsuzik endrutol, odaadja neki a dögcéduláját, majd beszállnak egy ilyen izébe, és távoznak a capricáról:
-
nimfas #1745 jól rémlik :-D -
nimfas #1744 Starbuck vitte el a Galacticáról... azzal ment vissza a Capricára.... majd Shanon lelépett vele, míg ő verekedett a szőke nőcivel.... aztán hogy mi történt a géppel az nem derült ki, ugyanis egy nagyobbal léptek le amit Shanon szerzett "cserébe"... és azzal mentek el a bolygóról....
Üdv.
Nimfas -
#1743 [szin=white]Arról a Raider-ről van szó, amelyel Thrace Caprica-ra ment vissza? Mert ott Shanon-C egy másik "teherhordó" Cylon hajóval vitte volna vissza őket a flottához. Már ha jól rémlik...