6292
-
Prof William #1823 Mert uygebár biztos félreolvassága Petty-t Pretty-nek... Mindnen lehetséges... -
Prof William #1822 Máe előre félek hogy esetleg "Csini Tiszt"-nek fordítják... -
zorden #1821 Petty Officer 2nd Class a beosztasa... Lehet, hogy a szinkronban atkereszteltek? :-)
Az egeszben az a szornyu, hogy meg egy resz es vege a szezonnak. Jo, duplaresz, de akkor is. -
#1820 Billy azt mondta h Dualla Petty másodtiszt ha jól emlékszem ami elég durva mert a "petty valami" a rangja a csajnak -
#1819 semmi különbség, leszedtem mindkettőt :| -
nyikolaj #1818 megnéztem 2 évad 19. részét, nagyon jó volt, sikeresen elérték hogy megint több fonalon fusson a story s mindegyik fonal jó izgi legyen :)
A zenéje nagyon király, sztem eddig legjobb soundtrack.
Kiváncsi leszek hogyan kerülnek ki a Capricai balhéból... -
#1817 Szerintem nem -
#1816 Battlestar Galactica 2x19 (DSRip-ORENJi)[VTV]
Battlestar Galactica S02E19 WS DSR XviD-ORENJi [eztv]
Ezek szerint van különbség a kettő között? -
zorden #1815 :-))) Pedig eddig ugy gondoltam, hogy jo a hallasom. Nem lehet, hogy valami codec gondotok van? Igen, van rajta alapzaj, ha tokig felveszem a hangot, de normal hangeron en nem vettem eszre semmi zavarot, vegig minden ertheto volt. :-) -
#1814 öcsém neked frankón gáz lehet a hallásoddal :| Mi is az ORENJi féle release-t néztük (mivel egyenlőre csak az van...), és van alapzaj is, és torz hang is. Persze, csak alig érezhetően, de zavaró volt (nekem legalábbis).
A zene tényleg nagyonjó egyébként, várom a második évad OST-jét :) -
Dns5000 #1813 es melyik reszrol ? mert szerintem csak a 2x19eshez nincs meg magyar felirat az ossze tobbihez van -
Dns5000 #1812 AAAAAAA a 2x18 istenkiraly lett :)
Amikor a szerelmes Sixnek is elojott a fejeben Baltar mar keszvoltam, aztan egyre jobb es jobb lett.A Cylon gyereket meg eldugtak de nemsoka tuti valami jo kis problema lesz ebbol is. Kar van egy csomo tolterek resz ami tok uncsi. De ez nagyon buntet :DD
-
zorden #1811 Ti melyik release-rol beszeltek? Bar mondjuk en nem vagyok egy vajtfulu, de nalam (WS DSR XviD-ORENJi) minden rendben volt a hanggal, se alapzaj, se torzitas.
A zene pedig meg mindig kivalo, valami eszmeletlenul hangulatosak voltak a zenei alafestesek. -
Dns5000 #1810 melyik Six?:P -
Cat #1809 megnéztem a ma délutáni 1x03mast, a börtönhajósat a tv2n.
Egyszer azt mondják hogy 1500 ember van a börtönhajón, egy másik mondatban pedig 15000et mondanak. Ettől eltekintve durva hibát nem fedeztem fel. -
#1808 Akkor csak én értettem félre? :D afene :D -
#1807 A (megmaradt) Kolóniák Miniszterelnöknője... -
#1806 Ne politizáljunk pls :) -
#1805 -
Prof William #1804 Legyen Six a miniszterlenök! -
Prof William #1803 Legalább ők tartják a szavukat... :) -
#1802 Ebben is van valami. Volt egy állandó alapzaj, és tényleg torz volt a hang... Lehet, hogy lesz SFM-es release is, ha igen akkor az alapján kellene majd dolgozni. -
#1801 Szerintem nagyon szar minőségű volt ez a release. Főleg a hang, jónéhány helyen semmit sem értettem, pedig fel volt tekerve rendesen a hangfal. Nemhiszem, hogy a szokásosnál nehezebb nyelvezete lenne, csak szar a hangminőség... -
zorden #1800 Remeljuk angol is lesz, abbol lehet igazan tanulni. Jo munkat! -
#1799 Én is úgy néztem, lehet érteni, bár ennek a résznek kicsit mintha komolyabb+nehezebb szövege lenne...
Addig is serényen dolgozunk, remélem nemsoká kaptak feliratot :) -
zorden #1798 :-))) Most milyen jol jonne a cseh kollega, de mar sajnos kilepett :-))) Na mindegy, nezzuk felirat nelkul. -
#1797 Keressük, de még az sincs :(
De van lengyel és cseh azt hiszem, bár azzal nem sokra megyünk..... -
#1796 Ha a cylonoknál lenne választás, akkor ez jó lenne oda.
-
zorden #1795 Egy angol felireatot belinkelnel? -
Nemtudom ti hogy vagytok vele, de nekem totális meglepetés volt az, hogy visszamentek a Caprica-ra... Azt pedig kicsit erőltetettnek éreztem hogy az első ugrásnál célt téveszt az egyik Raptor, és pont egy perfekt lakható bolygó mellett kötnek ki |:
Tyrol főnökön mondjuk egyáltalán nem lepődtem meg, amiken átment nemcsoda hogy szuicid hajlamai vannak szerencsétlennek... a doki (a pap) meg a szövegével, hogy szartse ér az imádkozás... na azon behaltam :D
Viszont az a bigyó mi volt Sharon mellett a Raptorban? Valami hús, egy ketrecben, amit belekötöttek Sharonba, de azonkívül hogy az segítette őket 10 ugrással visszamenni a Caprica-ra, nemjöttem rá hogy pontosan mi lehet az...
Már most tűkön ülve várom a befejező duplarészt :-))
Ja meg persze utána a második évad hivatalos soundtrack-jét :D
más: Mint kiderült eben a részben elég bonyolult dialógok és monológok vannak, ezért előbb jobbnak láttuk keresni egy angol srt-ét, és annak a segítségével fordítani... így (reméljük nemsokat) késik a project. -
#1793 ezt már egyszer kitárgyaltuk :)
egyébként készül a felirat, remélem hogy egy pár napon belül meg tudjuk osztani veletek :) a rész pedig fenomenális :D -
BladeW #1792 picit bekavarodott a hozzaszolas, de lenyeg a lenyeg -
BladeW #1791 Nem tul jo otlet direkt linkelgetni oda, de te tudod... Akinek van regje az ugyis tudja hogy van, akinek nincs az mmit irogatszeg ugyse tud vele mit kezdeni. Legkozelebb gondold at hova linkelgetsz -
#1789 Hát gondolom sokan emlékeznek a tavalyi szezonzárásra. Ha azt túléltük, akkor mindent túlélünk ;] (szerencsére persze nem csak mi) -
#1788 Ezt ebben a topicban kérd :) onnan lett idehozva az a kép :) -
Prof William #1787 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Bazzzz! Hát igen tényleg rosszabbul élnek mont 4 éve...
Mostmár csak egy...
Megigértük hogy Sz**rá bombázzunk Capricat... Igen megcsináltuk! kéne...
Vagy megszüntejük a munkanélküliséget... stílusú cylon propaganda... Megcsinálja valaki? -
#1786 Dehogynem :). Én már (meg sokan mások) már megcsinálták ezt, anélkül, hogy belehaltak volna :) -
#1785 Úristen, ennyit nem fogok bírni várni. -
#1784 Július közepén/végén, csak hogy pontosak legyünk :)
Legalábbis a Stargateek akkor szoktak, az most nem rémlik, hogy mikor adták a GAt..
Július 15.én volt a premierje a 2. évadnak egészen pontosan :)
Valószínű hasonló lesz a 3.al is a helyzet. -
Cat #1783 szeptemberben szoktak indulni az új szezonok.