Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fruhwirth
Spoiler:

remélem igy

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

[NST]Cifu
A hozzászólás mezõ alatt van egy gomb, ráböksz, erre felugrik egy ablak, amelyben megtalálod az ismertetõt, hogy tudod a beírt szöveget formázni.

Egyébként úgy, hogy a szöveg elég (szin=white), a szöveg mögé pedig (/szin) tag kerül, de a sima zárójelek helyett szöglegetes zárójelekkel kell írni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

fruhwirth
hogy tudok igy irni, mint Ti? hozzászólnék a témához, csak mivel ezek spoilernek minõsülnének, nem akarom senkinek az örömét elrontani ezzel...

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
Spoiler(??):

Remélem azért a Pegasus megmarad, jól kinézõ kis bádogteknõ, az tény...legalábbis nekem teccik:)

mrzed001
Igen érdekes rész volt
Spoiler

Elõször is Cain: Rideg, számító, mint egy robot (ennél még a Cylonokba is több emberség ragadt). Az, hogy átment kalózba egyáltalán nem lepett meg, de sztem az öreg Adamat sem.
Elnöknõ: még mindig nem értem, hogy miért nem nevezi ki Adama-t a flotta vezetõjének, Cain-t meg csukatja le. Persze nem lenne egyszerû, sok a Cainhez lojális ember a Pegasuson, de meg lehetne oldani. Persze piszok jó ötlet, hogy ölessük meg, de ezzel inkább mártírt csinálnak (csinálnának) belõle (merthogy egy ilyen bugyuta terv ki van zárva, hogy mûködjön)
Adama: túl higadt volt. Roslinnal vén (és okos) rókák, tudják hogy idiótával ha vitatkozol magadat teszed idiótává.
És persze Cain elsõtisztje: ha nem félne attól, hogy Cain fõbelövi sztem nem hajtotta volna végre azokat az immorális parancsokat. Nem hülye, különben nem mesélte volna el a másik hajó elsõ tisztjének.
Az eredeti BSG-vel szemben ez a Cain nem egy háborús hõs és veterán, sõt eszement bakikat lõ. Ilyen pölö hogy csak mert nem az õ terve és hajója, ezért nem engedte el Sturbuck-ot a BlackBird-el, ami pedig lényegében az egyetlen logikus lépés. Ha felfedezik hogy kémkednek a tudathajó körül, a Cylonok min. megkétszerezik a védelmét (akkor pedig már közel elpusztíthatatlan)
Egyébként Cain szerintem nem gonosz, hanem tipikus eszement MANAGER :ppp

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Spoiler!!

Igen nagyon úgy néz ki hogy, valaki meghal és az tuti nem adama lesz :), nem hinném, hogy kiírnák a sorozatból :), majd kiderül 1 hét múlva :).

Zsolo007
Spoiler!!

Szerintem egyértelmû a dolog ha figyeltétek Cain elsõ tisztjének arckifejezéseit a rész során mikor Cainrõl beszélt, vagy amikor a parancsot kapta. "Egyértelmû" hogy nem fogja teljesíteni a parancsot :D. nem szereti õ Caint. Kara arcán a meglepõdés látszott inkább nem az hogy nem fogja végrehajtani. Mindenesetre kíváncsi leszek hogy mi fog történni a Pegasusal miután Cain meghalt. :)

Huh ez a rész nagyon durva volt nagyon kiváncsi vagyok mi fpg kisülni belõle.

Spoiler:

Nagyon kiváncsi leszek hogy a két tisztnek sikerül e az akció :). Starbuck-nek eléggé érdekes volt az arca mikor megkapta a parancsot remélem telejsiteni fogja :).

[NST]Cifu
Apropó, szerintem azért a készítõk egy kissé elvetették a sulykot. Eddig kerülték a túl szélsõséges karakterábrázolásokat, de Cain olyan, mint a megtestesült gonosz, más csak azt tegyék mellé, hogy reggelire újszülöttek vérét issza, és kész az ördögöt is lepipáló fõgonosz.

[NST]Cifu
Következik megint a láthatattlan topic! :D

Szép kis háromszög ez az Adama-Roslin-Cain trió, ahol Cain Adama ellen, Adama és Roslin meg Cain ellen készül. Kiváncsi leszek mit hoznak ki ebbõl, de tény, hogy jól szövik tovább a csavaros kis történetett. Sajnos félek, hogy ez a Cain-incidens egy kissé szappanoperaszerûen lesz megcsinálva, de majd meglátjuk.

[NST]Cifu
Yepp, valóban 2x11, és valóban a Loki féle 278Mbyte-os változat. Na most kezdem. :)

IMYke2.0.0.0
Figyelem, élményrontó hozzászólás következik!:

Most az Elnöknõ javított nálam a helyzetén! Amikor kimondta, hogy meg kell ölnie az Öregnek Cain-t, mert veszélyes, és amikor lehetõsége lesz a nõ úgyis megtenné viszont, majdnem elájultam a székemben!
És még nem néztem végig a filmet... Még 25 perc visszavan, de jó! :)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zsolo007
Ûberbrutálnagyonfasza <#vigyor3>

Kurva jó lett az új rész :)

Várom a szemfülesebbektõl a különféle elemzéseket :)

IMYke2.0.0.0
Egészen pontosan ez: Battlestar.Galactica.S02E11.WS.DSR.XviD-LOKi? <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FtranX
nem a 2x11? mert én azt töltöm. :)

[NST]Cifu
No mizújs? Nekem már csorog lefele valami 2x12, de csak délután tudom megnézni. :\

Zsolo007
Igen az egy jó oldal volt :(

mrzed001
Hát, én a mininován jóval a bithu elõtt fent szoktam találni, sõt a bithun legtöbb csak délutánra kerül fel, van ami meg másnap/harmadnap/soha ...
A jó öreg (mi is volt a neve, BTefnet? ) de hiányzik. Csak sorozatok rendezetten korán és villámsebesen :))

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Zsolo007
Bithura 6-7 körül szokott felkerülni

de a rendes "megjelenés" mi idõnk szerint hajnali 3-4

mrzed001
Holnap reggel 7-8 körül fent lesz talán valmelyik a 3 közül (BSG, SG1, Atl.), 1 óra mire lejön, aztán mire megnézed már ott is a következõ, vagy már le is jött :))

Zsolo007
Még van idõ....valamikor hajnalban fog kikerülni a netre

[NST]Cifu
<üdítõ a hûtõben, ropi az asztalon, Shareaza beizzítva... türelmetlen várakozás>

én is én is :)

Várom...
MerlinW
de, most pénteken

[merlinw.org]

2006. január 6.-án lesz az újabb rész nem?:)

Zsolo007
Nem. Tisztában vagyok vele, de te sem érted azt amit mondok, nembaj, már így is nagyon offok vagyunk. :)

Nem értelek! Szerinted azért készítik a filmeket, hogy te letölsd az internettõl, és otthon ingyen megnézd? <#szomoru1>
Ha leszallnanak a vulkaniak akk az tortenne ami az enti tukoruniverzumos reszben tortent. :)
Ge*iszar egy tarsadalom kocsog mberekkel. :D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

FtranX
el lehet költözni mondjuk Észak Koreába is :) (énis túloztam)

Zsolo007
Ez természetes, hiszen érthetõ módon szeretnék visszanyerni a sorozatba fektetett zsét...

Valóban. Milyen kedves tõlük. Megyek és megtámogatom õket legyen jóó gazdagok :).

Mind1. Nem kívánok belemenni abba mennyire utálom a kapitalizmust. Csak szállnának már le a Vulkániak :D

UI.: Még mielõtt bárki szólna: Direkt túloztam.

"sajtoljunk ki belõle annyit amennyit csak lehet"

Ez természetes, hiszen érthetõ módon szeretnék visszanyerni a sorozatba fektetett zsét...
Zsolo007
Nincs mit furcsállni...a sorozat népszerû, sajtoljunk ki belõle annyit amennyit csak lehet. Ezek nem változnak..pfujj

Igen megjelent a season2 elso fele, enis furcsaltam. :D

Amúgy megjelent a Season 2, ami furcsa mód 10 részt tartalmaz. Tök érdekes, ime.

PiszkosFred
Igazad van, nem ennek a topiknak a témája lenne ez valójában - ezért nem is válaszolok a kérdésedre (nomeg talán megsértenék vele pár embert). Másként látjuk a dolgokat, semmigond nincs ezzel, térjünk vissza a BSGhez, sorry.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

QuippeR
szerintem ne menjünk bele, mert nem ez a topik témája, de egyébként rosszul látod a dolgokat. II. János Pál irracionális volt, és nem volt bölcs? a dalai láma irracionális? nem bölcs?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

PiszkosFred
Vallási vezetõk általában racionálisok? Ha a racionalitáson az ésszerû, mindent tényekkel megmagyarázható tudományos dolgokat vesszük, akkor a vallás minden, csak nem ez. Egy csodák, jelenések, misztikus események által "vezérelt" vezetõ minden, csak nem racionális - már elnézést. De lehet én látom rosszul a dolgokat..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

QuippeR
egyébként meg egy vallási vezetõ általában pont hogy racionális és bölcs, ami szerintem az elnöknõbõl hiányzik. õ csak sodródik az eseményekkel, és közben hirtelen vallási vezetõvé válik. magyarul nem méltó rá...

FtranX
Nekem valahogy akkor is zavarja a világnézetemet. :) Még szerencse, hogy van egy Adama parancsnokunk. :)

Zsolo007
és ez baj? ez teszi érdekessé a sorozatot...nekem tetszik így :)

FtranX
én nem ezt mondtam. :) Úgy értettem, hogy a világi hatalom ne egy vallási vezetõ kezében legyen. Ma sem nagyon nézik jó szemmel az ilyen országokat :)

FtranX
Boldog Újévet mindenkinek! :)

buék :D

Egy vallasi vezetonek qrvara nem kell racionalisnak lennie. :)
Amugy buek 2006. :D

FtranX
Na igen. Egy vezetõnek inkább racionális, bölcs elmének kellene lennie (mint pl. C. Janeway). Ha már mindenképpen kellett a vallási szál, akkor jobb lett volna, ha egy másik szereplõt tesznek a középpontjába.

FtranX
Az elsõ évad szerintem is kiváló volt, csak hát akkor még nem szoktam bele a stílusba :)

QuippeR
a régi BSG-ben is volt vallási szál, és van egy olyan érzésem, hogy még nagyokat fognak ezzel keverni, szóval nem kell elõre leírni. (mondjuk az tény, hogy az elnöknõ prófétai szerepben történõ fellépése óta egy fikarcnyi szimpátiát nem érzek iránta. csak az a különbség, hogy én vallásos vagyok...)

:DD

En nekem csak a vallasi szal miatt teccik. <#bee1>