6292
  • geri15
    Nekem kemény 40-el száguld lefelé :) Csak pont akkor kell elmennem mikorra leér, így asszem esti program lesz belőle...
  • zorden
    Mininovan is el. Es nagyon szepen folyik lefele. :-)
  • geri15
    Mondjuk nem dupla rész, hanem csak másfél, mivel a reklámok nélküli tiszta játékidő az 1 óra 6 perc volt a SciFi tévén tegnap - állítólag :) [szőrszálhasogat]
  • geri15
    A season finálé kinnvan bithun, aki tag töltse gyorsan :o) Máshol még nem láttam, de lassan mindenhova felkerül szerintem.
  • Zsolo007
    Biztos nincs benne.
  • zorden
    Bezzeg engem "lehurrogtatok", hogy nem is duplaresz ;-) Vagy a 90-ben a reklamok is benne vannak? Holnap okosabbak leszunk.
  • PiszkosFred
    Hál'istennek. Ettől féltem - írtam is korábban - hogy annyi szál nyitott a (szezon)vége előtt, hogy 45 percbe ezt belezsúfolni csak úgy lehet ha össze van csapva, vagy még tovább bonyolítjuk, lezárások nélkül. 90 perc elégnek tűnik, de még így is necces lesz..de bízok bennük ;]
  • geri15
    /bow?
    wowos-e vagy? :P
  • geri15
    jihhá mostantól van spolier parancsunk :P

• PiszkosFred
    Ideje volt, köszönet aki kidolgozta itt is. /bow
  • Zsolo007
    Érdekes, találtam egy ilyet:

The next episode, Lay Down Your Burdens, Part II, a 90 minute episode that ends the season, will air Friday, March 10rd at 10/9 Central on the SciFi Channel.

És a scifi oldalán is 90 percesnek írják, szal ezért olyan "érthetetlen" az első rész, mert csak elkezdi a dolgokat, de nagyon messze van a befejezéstől...
  • rexa
    Sziasztok
    Leszedtem az orenjis verziót már 2 helyről is de nincs egyáltalán hangja...
    Valami ötlet?
    minden más filmnek van...
  • Roll
    Na ugye, hogy van vörös világítós gerinc ott. :-D
    Egyébként nekem is dvdrip van.
  • [NST]Cifu
    Bizony, köszönjük szépen! :)
  • Zsolo007
    Ideje volt
  • Punker
    SPOILER
    Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használt ezt a taget. A szöveg így láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Spoiler szöveg
  • Zsolo007
    Szerintem meg van jelentősége, tény hogy nem egetrengető. De én a deleted scenesben is nem egy olyat találtam amit szerintem kár volt kivágni...
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyen jelenetek - melyek ráadásul nem befolyásolják a történetet - miatt eszemben sincs megszerezni újra az egészet, nemhogy még megvenni DVD-n...
  • zorden
    Vagy letorrentezni :-)
  • Zsolo007
    Megkukkantottam a Deleted Scenesben sincs benne, szal érdekes. Így oldják meg, hogy érdemes legyen megvenni a DVDt? :D
  • Zsolo007
    366,961,852 az enyém....hmm
  • zorden
    A hivatalos blogon olvastam, hogy a masodik szezon dvd-jen is lesznek olyan jelenetek, amelyeket nem adtak le. Gondolom az elsoben is volt. Amugy az en verziom 367,030,272 byte. Torrenttel elvileg gyorsan lejon, legalabbis nekem volt benne egy forras, aki lokte 2-3MB/sec-cel.
  • Zsolo007
    Küldd el pls, címem a profilomban. Thx
  • zorden
    Csinaltam egy avi-t a jelenetbol (3.5MB), ha valakit erdekelne meg reszletesebben is, szoljon, levelben tudom kuldeni. :-)
  • Zsolo007
    Jó. Adjál sávszélt, hogy leszedjem újra az egészet

Egyébként az enyém 366 megás :D
  • Cat #1960
    nézd ujra az egészet dvdripben, nem jársz rosszul :)
    egy rész 367 mega, nem vészes
  • Zsolo007
    Hát nekem nincs ilyen rész. Az együttlét kb. 20 sec. Ennyit mutatnak és abban egyáltalán nem mutatják a hátát Boomernek. Érdekes.

Akkor a DVDre más került mint amit leadtak TVben? Érdekes.
    Mert nekem ilyen SKYOneos gondolom HDTV ripem van, mert DVD minőségű.
  • zorden
    Nekem az ezen a gepen valamiert nem mukodik... Media playerbol nekem csak fekete teglalap van...
  • Cat #1957
    simán megnyomtam a print screent
  • zorden
    Nah, igy nekem nem is kell rajta melozni :-)
  • zorden
    Nyugi, meglesz. Epp most akartam virtualdubbal kiszedni azt a par masodpercet. :-) Nalam semmi logo felul (dvd-n nem is szokas logo, de ebben tevedhetek is).
  • Cat #1954
    igaza van, tényleg világit boomer s1x07ben

• Zsolo007
    Nekem is a DVDrip van meg. Bal felül a Sky One Exclusive felirattal.
  • Zsolo007
    Hypersnap, én ezt használom
  • Zsolo007
    Könyörgöm rakj be képet :D. Nagyon kíváncsi vagyok rá.
  • zorden
    Nem kever, csak tudja hogy mit nez, hidd el. Ez DVD rip, ha mondasz egy progit, amivel media playert ablakban tudok lefotozni, akkor kiteszem a kepet.
  • zorden
    Szerinted ;-)
  • Zsolo007
    A pilotban igen. De abban a részben nincs ilyen.

Akárhogy nézem nincs. Valaki valamit nagyon kever az tuti.
  • Roll
    Erre pedig én is emlékszem, valóban világít vörösen a gerince.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, kavarja a részeket.