Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Egyébként úgy, hogy a szöveg elég (szin=white), a szöveg mögé pedig (/szin) tag kerül, de a sima zárójelek helyett szöglegetes zárójelekkel kell írni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Remélem azért a Pegasus megmarad, jól kinézõ kis bádogteknõ, az tény...legalábbis nekem teccik:)
Spoiler
Elõször is Cain: Rideg, számító, mint egy robot (ennél még a Cylonokba is több emberség ragadt). Az, hogy átment kalózba egyáltalán nem lepett meg, de sztem az öreg Adamat sem.
Elnöknõ: még mindig nem értem, hogy miért nem nevezi ki Adama-t a flotta vezetõjének, Cain-t meg csukatja le. Persze nem lenne egyszerû, sok a Cainhez lojális ember a Pegasuson, de meg lehetne oldani. Persze piszok jó ötlet, hogy ölessük meg, de ezzel inkább mártírt csinálnak (csinálnának) belõle (merthogy egy ilyen bugyuta terv ki van zárva, hogy mûködjön)
Adama: túl higadt volt. Roslinnal vén (és okos) rókák, tudják hogy idiótával ha vitatkozol magadat teszed idiótává.
És persze Cain elsõtisztje: ha nem félne attól, hogy Cain fõbelövi sztem nem hajtotta volna végre azokat az immorális parancsokat. Nem hülye, különben nem mesélte volna el a másik hajó elsõ tisztjének.
Az eredeti BSG-vel szemben ez a Cain nem egy háborús hõs és veterán, sõt eszement bakikat lõ. Ilyen pölö hogy csak mert nem az õ terve és hajója, ezért nem engedte el Sturbuck-ot a BlackBird-el, ami pedig lényegében az egyetlen logikus lépés. Ha felfedezik hogy kémkednek a tudathajó körül, a Cylonok min. megkétszerezik a védelmét (akkor pedig már közel elpusztíthatatlan)
Egyébként Cain szerintem nem gonosz, hanem tipikus eszement MANAGER :ppp
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Igen nagyon úgy néz ki hogy, valaki meghal és az tuti nem adama lesz :), nem hinném, hogy kiírnák a sorozatból :), majd kiderül 1 hét múlva :).
Spoiler:
Nagyon kiváncsi leszek hogy a két tisztnek sikerül e az akció :). Starbuck-nek eléggé érdekes volt az arca mikor megkapta a parancsot remélem telejsiteni fogja :).
És még nem néztem végig a filmet... Még 25 perc visszavan, de jó! :)))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kurva jó lett az új rész :)
Várom a szemfülesebbektõl a különféle elemzéseket :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A jó öreg (mi is volt a neve, BTefnet? ) de hiányzik. Csak sorozatok rendezetten korán és villámsebesen :))
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
de a rendes "megjelenés" mi idõnk szerint hajnali 3-4
Ge*iszar egy tarsadalom kocsog mberekkel. :D
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Valóban. Milyen kedves tõlük. Megyek és megtámogatom õket legyen jóó gazdagok :).
Mind1. Nem kívánok belemenni abba mennyire utálom a kapitalizmust. Csak szállnának már le a Vulkániak :D
UI.: Még mielõtt bárki szólna: Direkt túloztam.
Ez természetes, hiszen érthetõ módon szeretnék visszanyerni a sorozatba fektetett zsét...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amugy buek 2006. :D