6292
  • Zsolo007
    [spoiler]
    Kész. Látom mind elfelejtettétek, hogy a ressurection ship elpusztult. Aki meghal odakint az meghal. Gina is meghalt, és ha a papokat kidobták (amit kétlek) akkor azok is...
  • Cat #2144
    az összenézés alapján csak mese - persze a cylonok nem emberek, szóval ezt a pillanást bármire lehet fogni.
  • Pharaoh
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igaz a papok is elmondhatták, hogy hol vannak, nem volt jó ötlet megölni őket.
  • [NST]Cifu
    [spoiler]Élek a gyanuval, hogy ez a "sugárzás" dolog csak mese, ha nem akkor eléggé gyenge próbálkozás viszont. :\
  • _Vegeta_
    18. részig

[spoiler]A 18. resz egyertelmuen kimondja h isten keze van az egeszben, egyertelmu a szitu: a cylonok egyistenben hisznek pontosabban szinte tudjak hogy van; az emberek meg tobbistenhitben elnek ami nem igaz. Mind Gaius Sixe, mind Six Gaiusa isteni latomasok. ;)
  • Pharaoh
    [spoiler]Nem volt sokkal gyorsabb, hisz 1 év kellett nekik, hogy észleljék az egy fényévnyire történő robbanást.[/sploiler]
  • PiszkosFred
    Szerintem simán csak haza akart "telefonálni", ami így lényegesen gyorsabb volt. ;]
  • BladeW
    Szvsz Six bosszubol robbantotta fel a Cloud 9-t azert cserebe amit a Pegasuson tettek vele. Az mar egy masik kerdes hogy miert epp most; valszeg inkabb a dramatikai hatas kedveert
  • geri15
    Javítjuk, köszi!
  • Pharaoh
    Már nem kell, ezek a megállípatások a tegnapi feliratra voltak igazak, most szedtem le megint és ebben már jól vannak. Egy kis hiba: Az utolsó mondat kis betűvel kezdődik.
  • geri15
    Akkor újra átnézem, köszi.
  • Zsolo007
    Ha megtalálod szolj pls :)
  • _Vegeta_
    Okezsoke akkor valahol csak megvan. Utannakeresek. :)
  • Pharaoh
    Volt benne egy-két elgépelt rész, és benne maradt egy egész angol mondat.
  • geri15
    Hy emberek!

Aki felirattal nézte meg a 2x20-as részt, talált valamilyen nyelvi, értelmezési, helyesírási, vagy akármilyen hibát? Át lett nézve (so-so), de maradhattak benne még.

Ha valaki talál jelezze hogy mi volt az pontosan! Thx előre is
  • Zsolo007
    The next High Definition (HD) broadcast, Resurrection Ship, Part II, will air Sunday, March 19th at 8/7 Central on the Universal HD Channel.
  • Zsolo007
    Adják folyamatosan, ha jól emlékszem 11. résznél járnak, de azt nem rakják fel valmaiért....
  • _Vegeta_
    Egy koltoi kerdes: a season2t adtak mar hdtvben?
  • zorden
    Kozben eszembe jutott valami a kapura tarto labdas hasonlatrol. Talan en inkabb ugy erzem, mintha 19-re lapot huztak volna husznegyezes kozben. A 2-esnek nincs nagy eselye, de ha bejon, tarol. Csak en felek, tul nagy a kockazata, hogy 3-as vagy netan egy asz jon... :-) Kulfoldon is elegge ketteosztotta a rajongokat, megy az agyalas rendesen...
  • IMYke2.0.0.0
    Upsz #2123 végére...
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt írtam lejjebb én is... másképp fogalmazva :)
  • Cat #2124
    [spoiler]megnéztem mégegyszer a 20ast, magyar felirattal. Azon gondolkozom, hogy a végén amikor bemegy sharon, six és a ficko, ugyebár azok biztosan a "Hősök". Mivel six és gaius szerelmes egymásba, erre a vonalra építve egy egész elfogadható forgatókönyvet lehet kihozni.
  • Pharaoh
    Ez a sátorváros térdigérő sárban eléggé lehangoló. Még ha így is akarták Baltar szinvonalát tükrözni, akkor is túlzás, arra elég lett volna a sok nő a szobájában. A betonhoz nem kell valami nagy búbaz technika, és még arra se voltak képesek.
    Amúgy ha valóban most Sharon és Six a vezérféle nem hiszem, hogy rabszolgának akarnák az embereket. A nagy erő felvonultatása csak azért kellett ,hogy elijjesszék, a Battlestar-okat, hogy tudjanak tárgyalmi velük.
  • Cat #2122
    nézd meg az elejét, feltétlen. A háromorás, kétrészes pilot mindent ver!
  • zorden
    Jo, hogy vannak, akik szannak ra idot es faradtsagot. Minden elismeres! :-)
  • geri15
    most nagyképű lennék ha azt mondanám hogy nincsmit? :-DD
    Nem leszek az, mivel az egész team nevében mondom: köszönjük és szívesen ;-)
  • zorden
    Koszi, belenezegettem par dialogba. Par kisebb elforditgatas, de az boven belefer. Regebben mar mondtak, de kovetkezetesnek kellene lenni a magazodassal es a tegezodessel. Nagyon erzodik, mikor melyiket kell(ene) hasznalni. Egy angol felirat nincs veletlenul? Nagyon tudnam ertekelni.
  • nimfas
    http://www.battlestargalactica.extra.hu/subpage.html

és persze a többi remekmű is :-)
    Köszi a gyors és minőségi munkáért a srácoknak és lány(ok) nak :-D
  • nimfas
    20. rész magyar felirata !
    Kinnt van :-D
  • zorden
    Ujraneztem higgadtan :-) Annyira hinni szeretnem, hogy ez jo lesz igy. Ebben egy picit segit, hogy sok interjut es blogot is olvastam. Amugy jo a hasonlat :-)
  • Zsolo007
    kibaszott jó hasonlat!! Egyetértünk!
  • nimfas
    kész a felirat a 20. részhez.... csak még nincs kitéve... remélem pár perc.. és kinnt lesz :-D
  • PiszkosFred
    "Ez tipikus sorozatnéző betegség szerintem ,az emberek többsége szereti ha a kedvenc sorozatában minden úgy történik ahogy ő előre eltervezte illetve megálmodta, ha ennél gyökeresebb változás következik be a storyban egyszerüen nem tudnak napirendre térni rajta."

Lehet nálam a hiba, de BSGben kevés pont volt, amikor valami úgy történt ahogy én akartam vagy amire számítottam. Volt annyi csavar benne, hogy sosem tudtam mit hoz a következő rész. A mostani befejezés olyan, mint egy félpályáról kapura emelt labda a fociban, amely fél évig repül a levegőben. Ha októberben behullik a hálóba és gól, akkor az évtized gólja, és még unokáink is emlékeznek erre a gólra. Ha viszont mellé/fölé száll, akkor ugyanúgy megy minden tovább, de a játékos visszasüllyed a többi közé...
  • mrzed001
    Hát, részemről ez a veszély nem fenyeget. Én pölö imádtam a B5-öt, mert JMS zseniálisan kiszámíthatatlanná tette (és mégis teljesen logikussá), szóval minden rész egy újabb meglepetés volt, és teljesen más stílusok váltották egymást.
    Ez éppenhogy érdekessé tesz egy sztorit (már ha logikus és elmagyarázható a váltás, itt így egy rész utolsó 10 percében tényleg nagyon furi volt)
  • Rusid
    Sziasztok! Egy ideje már nézem a sorozatot igaz csak a második évadtól rendszeresen. Nem lehet ,hogy azért fújtok a második évad befejező részére mert más mint amit megszoktatok. Ez tipikus sorozatnéző betegség szerintem ,az emberek többsége szereti ha a kedvenc sorozatában minden úgy történik ahogy ő előre eltervezte illetve megálmodta, ha ennél gyökeresebb változás következik be a storyban egyszerüen nem tudnak napirendre térni rajta. Szerintem az sg népszerüsége pont ebben keresendő tulajdonképpen az egész sztori kiszámítható volt a második évad óta. Nekem tetszik ahogy az írók megpróbálták a bsg sztoriát kissé feldobni ,ami valóban kissé ellaposodott a második évad végére. Ennyi lett volna ,bocs ha kissé zavaros voltam ,de nem most keltem.
  • Glpetyus
    köszi
  • Cat #2109
    20
  • Glpetyus
    Hány részes a második évad ?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát te hülye vagy! És ne törődj azzal, hogy "mi a faszért nézem"! Nekem ez volt maradandó belőle - arról nem tehetek, hogy neked csak úgy jutott eszedbe róla valami, hogy újra meg kellett nézned az adott részt!
  • Dns5000
    ehh 90% ban arrol szol? meg a cylon gyerekrol, meg hogy lessz cylon forradlom. Ha bazzeg ha ez nem izgalmas akkor nem tudom mi a faszert nezed. Talan meg a masik battlestar megjelese meg a geci parancsnokno volt ilyen izgi, a tobb eleg lapos.