6292
  • Pharaoh
    Első a 33. második a víz, de mivel van előtte a két részes minisorozat (pilot) gyakran 3. és 4. nek mondják.
  • Lami
    CSákó megvan 2 rész azt írták ez az 1. 2 epizód (33, Víz) de aszt mongyák benne ez a 3. és a 4. rész. Akkor mék az 1. 2 mongyátok már meg a címét mer így nem értem az egészet.
  • Seten

Ezt igazából nem lehet tudni mert céloztak rá, hogy valami történt csak nem tudjuk mi. (Gondolom ez is egy agyaljunkmárrajtaakövetkezőszezonig fogás :)

• Gina79 #2222
    nagyon szépen köszönöm.
  • Cat #2221
    ja, a pjg lassabban halad, de szerintem jobban is csinálja. De a másikkal is bőven nézhető, csak pár kifejezést hagytak ki.
  • vg
    https://battlestar.pozor.hu/forum/Blah.pl?b-2/m-1141763492/s-new
  • Gina79 #2219
    Sziasztok!
    Megköszönném, ha valaki elküldené nekem a 19-20. részhez a a magyar feliratot, vagy ha megmondanátok, honnan tölthetném le.
    A feliratok.hu-n csak 18-ig van magyarul.
    köszi
  • Cat #2218
    "Lee, mikor szerzel magadnak egy csajt? "
    "Megvagyok, köszönöm."
    "Csak nem még mindig Dualla-t kúrod?"
    ...
  • 0Fritz0
    Igen
  • vg
    [spoiler] Jah, amikor Starbuck éppen be volt baszva a barátjával?
  • 0Fritz0
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Akkor már semmin, a letelepedés elött Starbuck "beszólt" Apollónak, utána meg le sem sz@rta.
    Igazából nem vesztek össze, csak már külön utakon járnak.
  • vg
    [spoiler] Azt nem tudjátok, hogy min veszet össze annyira Apollo és Starbuck az utcsó részben, mikor már eltelt egy év?
  • 0Fritz0

Nem valószínű, hogy csak álmodna.
    Szvsz pont ezért lesz jó a harmadik évad. :)
  • PayaVP
    Ron D Moore is azt mondta h nem álom!!!
  • Pharaoh
    Szerintem ez kizár, ez max a lost-ban menne el.
  • vg
    [spoiler] Így utánagondolva, tényleg lehet, hogy az elnők csavó álmodta az egészet... ez viszont elég gáz lesz így! Olyan mint annó a Dallas. :) Kicsit furi, hogy több mint egy évig almodik? Na mind1, majd meglátjuk oktoberben! [spoiler]
  • Prof William
    Szép jelenet lenne ahogy Baltar épp bizonygatja Adamának hoy ő nem Cylon kém amikor Adama áthatóan ránéz majd a képébe vágja...

- Lófaszt, nehogymá, revagy a Szájlon kém!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem zavarnám ki az életemből egyiket se, az biztos...
  • _Vegeta_
    Sajna tenyleg nem lattam vegig. :(
    Nem a legszebb, de csinos es errol volt szo, mindketten csinosak. :)

#2201: O is nagyon csinos. :)
    #2206: Csak rengeteg rajta a smink. :)
  • PiszkosFred
    Nekem is szimpatikus boomer (amúgy is a keleti nők a "gyengéim"), de ebben a szimpátiában nagyobb része van a karakterének, mint a szereplőnek, az ő esetében.

Ha ilyen stílusban lenne a bsgben, asszem megtriplázná a nézettséget... ;]
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem a zenéje és a klipjei is tetszenek
    Az "Arigato" című számát ajánlom.
    Meg ezt a klipet: Ryoko Hirosue...Kaze No Purizumu

De jó még a "Daisuki" c. száma is!
  • Cat #2204
    haha, jaja, a wasabis kiscsaj nagyon állat volt :) a divatbemutató, amikor miniszoknyában kijött a hotelben, reno meg csak pislogott :D
    szerintem nincs ember, akinek abban a filmben ne tetszene :)

(imdb fórum: She was pregnant a year ago, 2005, and had a kid)
  • Cat #2203
    októberre halasztják a harmadik szezont a népszerűség növelése céljából:

In other Season 3 news, SCI FI issued a press release earlier this week announcing that it would delay the series premiere until October 2006. (The release is available at thefutoncritic). Immediately, the boards went crazy, with some fans in "gloom and doom" mood. But a SCI FI source told this reviewer that "BSG is going nowhere."

Reasons for the delay in airing the next batch of 20 episodes were provided:
    1) SCI FI wants to have original programming throughout the entire year instead of at 10-week intervals; 2) the entire set of Galactica episodes will be shown uninterrupted; 3) SCI FI wants to try out other series that are less arc heavy in BSG's summer timeslot; and 4) it is hoped that a new combo of programs can occur in October, like Season 2 of Dr. Who with Galactica's Season 3. All these reasons make sense to this reviewer. Further, the source indicated that Galactica is their premier show, having reached critical acclaim and bringing recognition to the channel. SCI FI remains hopeful Galactica will last several more seasons, and with this programming move, it very well might.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs bajom a vágottszeműekkel - nekem ő az abszolúte szép ázsiai nő: Ryoko Hiroshue, magyar infó róla, a filmográfiája, - de Grace Park nekem nem tetszik.
  • Cat #2201
    akármit mondtok, grace park az isten :) itt a háttérképem:

• IMYke2.0.0.0
    Akkor Te nem láttad a Szárnyas fejvadász c. filmet!
    Ráadásul, a BSG utolsó részében pontosan ugyanazt csinálta, mint a Szárnyas fejvadászban - cigi, szűrőtlenítés + bajusz. Fejhajtás a klasszikus előtt, a forgatókönyvírók részéről.
    Katee Sackhoff sajnos a férfias nő kategória - nem véletlenűl választották erre a szerepre. Az arca, a szája... A képek jól mutatják, hogy a sminkek mennyit dobnak rajta, de ettől még nem a szép kategória.
    Tricia Helfer pedig komoly smink nélkül is jól mutat. Ő sem a kifejezett szépség, de szebb, mint Katee. S én elfogult is vagyok vele szemben
  • _Vegeta_
    #2189: Mar megin ez a b5 dicsoites. :D

#2192: Szerintem, meg nem kene leszolni. Nekem sem a tipusom, de azert jo nő na.

Mindenki kedvence tricia helfer. :)

Az oreg mit csinal a bajszaval? Mar az elnok embereiben is furan nezett ki vele. :D

Azert itt nagyon komoly kepek vannak. :D
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Palpatine
  • PiszkosFred
    Én elfogadnám Caint feleségnek. Aztán kiépítenénk egy olyan flottát, majd birodalmat, hogy a Darth Vader + P....akárki császár duójának rémtettei disney mesedélutánnak tűnnének a miénkhez képest ;]
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem Dualla jön be.
  • Prof William
    Inább olyan vagány csajszi akivel szívesen harcolnék együtt, meg jó kártya/szivar/ivócimborák lennénk de barátnőmnek nem őt szeretném.
  • mrzed001
    Hát, előzőleg épp a régi BSG-ről volt szó, úgyhogy hirtelen az a Starbuck (Dirk Benedict) ugrott be, hogy ugyan miért is lenne csinos hosszú hajjal
  • Pharaoh
    A csinosság nem a hajtól, hanem a testtöl függ. (szerintem)
    Amúgy nem egy szép nő. (szerintem)
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem meg nem.
  • vg
    Starbuck iszonyat csinos hosszú hajjal!
  • mrzed001
    Hát igen, itt az ilyen időutazgatásos sztori teljesen tönkretenné ezt a közel realisztikus technikai szintet (mellesleg ott is ezt tette).
    Pedig imádom az időutazásos témát, de nem egy ilyen reális környezetben (B5-ben jól megoldották, hogy egy többmillió éves ősi és hatalmas energiájú gép csinálta az időtorzulást)
  • Prof William
    Reméllem itt nem lessz eféle...
  • mrzed001
    Ha jól emlékszem a '78-as széria vége volt az, és a '80-as (2. szezon) szólt arról, hogy hogy is akarták felzárkóztatni a földet a saját szinvonalukra (egy kis időutazgatással)
  • Prof William
    Azért ha jól hallom az eredeti, régi BSG befejezését nehéz lenne űberelni. Azt hiszem ott az volt, hogy eljutnak a Földre ahol kb a 60-as éveknek megelelő fejletsé van és a végén valami Retro Disco partyban rázzák magukat.