6292
-
#2276 ugye nem a magyar nyelvűt nézted, mert meglepően jól sikerült nekik egy szuper sorozatból középszerű valamit csinálni. (nem akarok a szinkronról flémelni, de mikor megnéztem egy részt magyarul, valahogy olyan érzésem támadt, hogy na bárki nézi is ezt meg, biztos geeknek néz, mert szeretem.) -
#2275 Nem tudom, hogy mi tett rád ilyen rossz benyomást a sorozatban, de annyit hagy mondjak el a sorozat védelmében - bár nem szorul rá: több milliós a rajongótábora - :
- A sorozat a Mini-Series után kezd kibontakozni;
- Ha megnézed a(z effektive) harmadik részét, már rabja leszel;
- Ez nem holmi űr-technológiai bemutató, itt a történeten van a hangsúly;
- Garantálom, ha végignézed a teljes 2 évadot, te is - hozzánk hasonlóan - betont kaparva várod az októbert!
-
#2274 És hogy válaszoljak. Részemről egy scifi sorozatban két dolog számít. Egy: a világűr, a maga kiszámíthatatlanságával és végtelenségével. Kettő: történet. Nem érdekel hogy hány hajó robban fel, mekkorát durran, milyen szexi a főhősnő, és nem érdekelnek neoncsővel hadonászó fél méteres köpenyes manók sem. Ez a sorozat egy "család" kálváriája az űrben, és ezúttal az emberekről szól a dolog, nem a látványról. Hozzáteszem, igencsak korrekt a technika is. Két szezonon keresztül láttad egy csapat és egy "nép" történetét, kapcsolatokat, visznyokat, cselszövést és árulást, hősöket és balfácánokat, mindezt megspékelve a jó öreg emberiségre jellemző gyarlósággal és aljassággal, de ugyanúgy a tisztelettel és ragaszkodással. Engem nagyon megfogott ;]
Ja, és van annyi csattanó és forduló a sorozatban, hogy Agatha Christie nénénk összes regényében nincs ennyi ;] -
#2273 "irritaloan rossz szinesszel"
Uh, ebből flém lesz ;] -
#2272 Mikor a pilot-ot néztem az engem se fogott meg annyira, de a többi sorba nagyon bejött. -
#2271 ize, megneztem egy reszt belole, es valahogy nem fogott meg (bar sorozatot 1 resz alapjan nehezkes megitelni). nektek mi tetszik benne ennyire? nekem total atlagos sorozatnak tunt nehany irritaloan rossz szinesszel -
vg #2270 -
#2269 Olvass vissza egyet. -
Gauge #2268 Nagyon durva s2 utsó két része. Ez a sorozat minden résszel egyre jobb, pedig az induló szint is magas volt....
Ki tudja mikortól lesz s3? -
#2267 csak októberben indul? :'( -
#2266 BSG hírek -
#2265 Úgylátom elvonási tünetek jelei kezdenek feltünni egyeseken... :D -
Prof William #2264 Ezeka rohadt Cylonok egyre ötletesebb modelleket vetnek be!
De kitartás! A Galactica parancsnoka magyar származású! -
Dns5000 #2263 ez egy teljesen uj generacios cylon :P -
#2262 ez az első 10 rész ugye? -
#2261 SPOILER!!
number9?
-
vg #2260 Eddig csak a Battlestar Galactica - Season 2.0, Vol. 1 jelent meg!
-
#2259 én úgy tudom tudott róla -
PayaVP #2258 Ínséges időszak, szval egy két érdekesség.
Nem tudom tudjátok, de a sokat szidott Mary McDonnell (Roslin) kétszer volt már Oscar-ra jelölve, eccer a Farkasokkal Táncoló, egyszer a Passion Fish c. filmért.
Oscar jelölést magáról a stábból még Edward J. Olmos mondhat el. Őt a Stand and Deliver c. filmért jelölték anno.
Edward James Olmos bár váltig állítja, nem is tudott róla h vannak magyar felmenői, valamint azt is h ő maga mexikói származású, azért remélem mindenki emlékszik még a híres "Asszed te vagy itt a Blédráner?" mondatára a Szárnyas Fejvadászban. -
#2257 2. évad DVD mikor jön ki? -
#2256 köszi -
#2255 Igen, az a második évad utolsó epizódja. -
#2254 a 2x20 az utolso rész? -
Inquisitor #2253 "Ne, ne köss bele: a bőrszín, meg egyéb komoly külső jegyek persze dominálnak"
Ezek pont nem. Ha kinőt a csemet haja, akkor talán az mutat valamit, bár az is változhat. A bőrszin úgy tudom valamikor 2 hetes korban kezd realizálódni. -
vg #2252 Elöbb néztem meg a Severed című zombis-horror-túlélő filmecskét, és a föszereplő végig tökre ismerős volt, csak nem tudtam honnan. Pont a végére jöttem rá, hogy Billy gyerek volt az. -
#2251 Szegény topic eléggé el lesz hanyagolva a következő hónapokban. -
s8529hel #2242 valaki mintha keresett volna artworkot korabban
-
s8529hel #2241 szio,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
lehet, hogy a dokinak azt koszontek, hogy ledrogozta a kicsit, es aztan visszahuzta, valami szerrel, es akkor a ket szulonek halottnak tunt, es a sjat gyerekuk volt, es nem kellett talani masikat.
-
Gina79 #2240 a karszalag nem azért van, hogy az anyuka megismerje a babáját:DDD
a többi fontos dologba már belekötöttek mások;)
részemről téma lezárva -
Gina79 #2236 [spoiler]de épp ez az, hogy látták... napokig nézegették azt inkubátorban, fogták a kezét
és nagyon nem javaslom, hogy kioktass erről a kérdésről, mert három gyerekem van
és mindenki, akinek van, és valaha látta az újszülöttjét akár csak öt percre is, annak tuti biztos nem cserélik ki a gyerekét
csak az mondhat ilyet, hogy a gyerek az gyerek, mind tökegyforma, akinek nincs még
ja, és a férjem is egyetértett velem abban, hogy egyik gyerekünket sem tévesztette volna többet össze azokután, hogy látta... -
#2235 Egy olyan kisemberkét, akit még nem láttál nem is tudsz felismerni.
Az emberi szaporodás szépsége, hogy néhány komoly jegyen kívül, a megszületéskor minden gyermek "egyforma".
[Ne, ne köss bele: a bőrszín, meg egyéb komoly külső jegyek persze dominálnak, de hidd el, első néhány napban senki sem mondja, hogy "Jééé, az apja szemét örökölte...!" - Ugye érted?]
-
Gina79 #2234 [spoiler]a napokban néztem végig a második szériát
elnézést ha volt már róla szó, nem olvastam túl sokat vissza
szóval: csak szerintem volt iszonyatosan béna megoldás a cylon-bébi kicserélése? Se az anyja, se az apja nem ismeri fel, hogy az ott nem az ő gyereke, miután napokig nézegették az inkubátorban, fogták a kezét, volt alkalmuk jó alaposan megnézni..
ez az egyik
a másik meg, egy ilyen nem túl népes számú populációban sikerült találniuk egy nagyjából azonos korú, méretű, külsejű koraszülöttet, aki pont a napokban hunyt el ráadásul...ehh
de tegyük fel, találtak, a véletlen pont a kezükre játszott
akkor is, teljesen elképzelhetetlen, hogy ne ismerték volna fel a saját gyereküket
szerintem ez nagyon gyenge pontja a filmnek, pedig egyébként nagyon szeretem -
#2233 Jó kérdés... -
Roll #2232 Mikor lesz kiadva a 2. évad második fele dvd-n? -
Cat #2231 feliratok.hu -
Lami #2230 mostmár csak egy feliratot kéne keresnem a miniseriesre. ha megvan valakinek vegyen már fel MSN-re léccike! [email protected] -
Lami #2229 kosice -
vg #2228 Mondjuk emule... -
Cat #2227 http://thepiratebay.org/ -
Lami #2226 honnan lehet leszedni ezeket??