Crime Life: Gang Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktorr
Szerintem igen
Nincs daemonod?

Csuhai G
Valaki PLZ! #107

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Viktorr
pedig én is így csináltam és sikerült

elég hülye a játék hogy nem írja le normálisan pontosan mit is kéne csinálni

mila69en
na erre gondoltam én is mert vannak azok a kis mércék hogy ki mennyire birtokolja a területeket de egyszerüen nem tudom elfoglani hiába gyilkolok folyamatosan nem változik a felállás pedig még falfestéseket is át fújtam hátha úgy de semmi

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Viktorr
menny át az ellenség területére is és ott is gyilkolj
50% itt
50% ott

mila69en
igen és el is mentem a hídhoz de nem történik semmi pedig már 2 órán keresztûl gyilkoltam az ellent<#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Viktorr
Valami olyasmi van hogy Gangland Shop 5 items??

Vagy olyan hogy:
Bridge own blabla...

bocs de ennyi rémlik
tehát van ilyesmi e-mailod?

mila69en
azokat megnéztem de úgy sincs feladat.. mit kell csinálni?

Viktorr
Kapsz mailt!

Csuhai G
Alcohollal is elindul a játék? Vagy csak Daemon 3.47-el ??

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

mila69en
na jó akkor eggyezzünk meg abba, hogy te úgy indítod én meg így indítom a gammát ok?😄

na a játékra visszatérve most vagyok ott hogy hárman megyünk de nincs semmi feladat elvittem a lóvét a bankba és uátna mia tendõ mert nem ad feladatot<#nemtudom>

a többi is egy kutya vele...
de ha még eddig se sikerült emgérteni: én szemétnek azt hivtam ami fölösleges program ergo a használatuk nélkül is ugyan ugy tudod müköttetni a progikat tökéletesen...
na msot sf3-hoz még nem nagyon van más megodlás..., secu7/4hez meg van és oylannyira egyszerü hogy tényleg totálisan fölöslegesek azok a progik... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mila69en
antiblax... na olyat énse rakok a gépemre<#bee1>

mila69en
mondjuk az igaz😄 de szemét nélkül nem is lehet elindítani😛

secu7-rõl volt, szo, és matrix path of neo is ment de lényegtelen 😊
sf3 más tészta, ott örülj ha elindul egyáltalán... (mellesleg sfnightmare még egy haveormnak se kurta el a gépét , antiblax, emg társai már igen 😛)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

_Atti_
kezdjük ott a starforce eleve szemét😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

mila69en
khm... matrix phat of... khm na mindegy te azt mondod nem rakod tele a géped szeméttel nem érdekel... csak azt áruld akkor hogyan indítod el a starforce-os gammákat szemét nélkül na??? és nehogy azt mond, hogy itt nem statrforce-rol van szó mert persze hogy nem arrol itt most a szemétrõl van szó és ahoz valamivel több szemétre van szükség csak még ezt áruld el és én tovább nem offolok

Viktorr
magánügy

énis szeretlek <#puszis>

Viktorr
Duguljatok már be

egyet mondj ami secu 7 vagy 4... (a sufnituning progijaid is csak ezt a kettõt játszák ki max... 😛)
egyre szarabb nekem, aszem lassan elkezdek pityeregni is...

mila69en
<#csodalk><#csodalk> még jó hogy sok játéknál nem mûködik eza módszer khm....... lol

(ui.: ráadásul nekem még oylan szar is hogy 0-t kell aktintanom minden szemét progi nélkül mert az ember simán ir rá egy batfile-t és kész, deszar nekem, egyre szarabb, asszem el is ásom magam gyorsan...)

tényleg de szar nekünk, elnézésedet kérjük, igazad van, minyárt kardomba is dõlök...

mila69en
amig te kattintasz 8-at én 3-at számold ki<#vigyor5>

tényleg, kb 2 mp, de inkább anyi se és nem kurom tlee a gépem szeméttel..., tényleg láma vagyok, sorry 😞 hazsnáljtáok egészséggel 😊

_Atti_
hát pedig az egyiket elég eccer lekapcsolni aztán ugy is marad a másiknál meg mindig ott nyilik meg a registry ha elõtte babráltál vele..ugyhogy kb 2 másodperc és le van kapcsolva..én is jobban szeretem igy..egyszerûbb is..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

mila69en
jah mire megkeresem a registribe a HKEY_lOCAL_MACHINE/HARDWARE/DEVICE MAP/CSI/CSI PORT-OT jobb klikk engedélyek rendszergazdák aztán olvasás megtagad aztán ugyanez a system-be mount device háááááááát addigra 10x az sr7.stop-ba hogy hidde az csá szal akkor lehet gondolkodni ki is a láma Loooooooooooooooooooooool

99999sze rlett már leirva de mind1...
registrybe két kulcsnak engedélyeit átállitod és viola semilyen hulladék progi nem kell..., hogy miket annak meg járj utána...

Viktorr
Nagyfõnök te hogy indítottad el ó mond el nekünk!!

anyira egyszerü hogy mgé midnig minden láma az iylen szar progikal szenved, dejóóóó... 😊

Viktorr
yo

mila69en
nah mindegy kép kitörölve éppen felhúzták az agyam biztos azért voltam ilyen nyers😄

mila69en
jah nem kéne okoskodni #76 ugyebár lehet hogy nem velem volt a hiba hanem mással

Viktorr
Minek raksz be egy gombás képet a Crime Life topigba?
Érdekel szerinted valakit?

mila69en
miaz, hogy új feladat kicsit vegyél vissza a tempóbol oks<#bdead>

Viktorr
Ügyes vagy
új feladat: töröld ki!

mila69en

tényleg? nem mondod komolyan!!444

Csuhai G
Alcohol 120%-ba elindul a játék?

Viktorr
Valaki tart ott amikor van 2 társ és a Ganglandben vandálkodni kell 5 valamit szét kell zúzni a Shop részben!
DE mit?
tudja valaki?

Viktorr
Tanuljatok már meg képet linkelni!!<#vigyor2>

mila69en
hm... <#nemtudom>

mila69en

kicsit berugott és kidobta a taccsot<#hehe><#idiota>

svani
3.47-el megy<#worship>

svani

na ezt

svani
4.0-t.Megprobálom a 3.47-el!
kösz

mila69en
melyik daemont használod? 4.0-val nem jó!!!!!!!!

Viktorr
mit ír?
nem látni

svani
Ilyet ír:

svani
Feltelepít,daemonba be,SR7 stop hide,mégse indul.
Mi a f@sz van még?