Crime Life: Gang Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor mi az a tag????
mila69en
pont ott tartok és nem tudom hogyan kéne össze szedni annyi lóvét

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Viktorr
Te tartasz már ott hogy 1500 dollárt kell összegyûjteni?

Viktorr
akkor valamit nagyon rosszul csinálsz

Csuhai G
Nekem így sem megy! :(

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

daemon 3.47 nél is ezt írta de már meg va a megoldás nekem úgy sikerült indítani hogy Futtatás/regedit/Hkey local machine/securiy jobb klikk engedélyek és az olvasást letiltottam.

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Csuhai G
Neked, hogy indult el Daemon 4-el ?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Mustang2005
<#lama><#ijedt>

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

ha rányomok a hídra <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

mila69en
azt valszeg azért írja mert a daemon 4.0-at használod

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Én hogyha rányomok a hid ra azt írja ki hogy:::nothing to hide:: mt csinljak?

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Viktorr
rakj le egy tag-et

Viktorr
semmi mást

Köszi már megoldottam nagy nehezen...Kezdek belejönni!!!:-))Figyu ott tartok hogy a szeméttelepen szétvertem minden köcsögöt meg már a korrupt is velem nyomul tehát 4-en vagyunk.mit kell még a 2 autón kívül felrobbantani a molotowkoktélokkal???
mila69en

egy kis bolti bevásárlás<#gonosz1><#hehe><#hehe>

Viktorr
használj speckó kombókat
pl:fejbeverés,lefejelés,földön fejbeverés stb
a space+bal egérgombbal is lehet nyomni

azt tudom...Én arra gondoltam hogy van ez a fight champion verseny és én ott tartok.és az utolsó ellenfélnél vagyok most.Az elõzõ kettõnél lement eléggé az életem.Ugyhogy a 3. meccset már csak fél élettel kezdem sajnos.De mivel már 4x kiütött és meghaltam,a gép az állást teljes élettel tölti vissza...Ugyhogy ez a kérdés meg van oldva.Már csak a helyes taktikára és a megfelelõ kombókra kell rályönnöm hogy kiüssem.Megpróbáltam elmozogni az ütések elõl de elég nehéz szerintem.Mert elmozgok 2-3at beverek neki de alig megy le az élete...Na jólvan próbálkozok tovább...
Viktorr
Kajálással fel lehet tölteni

Meg az a szívás hogy az életem mér csak a fele környékén jár...Ugyhogy gyorsan kiüt...
mila69en
nagyon egyszerû kiütni mindet csak védekezz és mozogj el simán ki tudsz térni az ütesei elõl és üss

Másodjára?Jó neked!én már vagy 10x megpróbáltam...:-))
Viktorr
jaja ott én is csak másodjára ütöttem ki
védekezz ha benyom kombótt üssed védekezz ...

Na végre tovább mentem...:-)))De most meg egy bajnokságon bunyózok...Ott meg nem sikerül kiütni a 3.ipsét Code E nevezetüt...Nagyon szívós,én meg még nem tudok olyan jól bunyózni hogy kiüssem...na mind1 ez már csak rajtam múlik...Próbálkozok tovább...Azért kösz az instrukciókat!!!!<#worship><#worship>
mila69en
de igen

Viktorr
nem itt kell törni
mind1

mila69en

itt kell törni az meg tökmindegy sztem hogy a híd melyik oldalát foglalod el elõszõr

A híd melyik oldálán keztétek a balhét?Ganglandben vagy ahonnan az alapküldetéseket kaptuk az elején?mert mgpróbáltam ugy is hogy elõször szétvertem a hamburgerest.Utána meg átmantem ganglandbe és szétvertem az ABCt.
Aztán jött egy csomó ellenség és a végén már nem bírtam velük és elmenekültem vissza...
Elmentem az abc-be szétvertem mindent...de semmi...:-)Már kezd telelenni a tököm!órák óta semmire sem jutok...
datango
<#taps><#taps><#nyes><#nyes>

ati2002
Nekem sem indult el sehogy sem, akárhogy próbáltam a Daemon Tools 4.0-val (hide, stb.), végül úgy lett jó, hogy sfnightmare-ben letiltottam a cd meghajtót, és elindult. De 2 nap próbálkozás után 10 perc alatt uninstallig jutott.<#nemtudom>Nem tetszik - annyira. majd valami ínséges idõben elõveszem.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

datango
köszi ! de melyik hónapban ? napra pontosan ?

Viktorr
igazából semmihez szerintem ien játék még nem volt
nekem az nem tetszik hogy nem úgy látni az embert mint a GTA-ban

_Atti_
jó amugy a játék? mihez hasonithato?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

mila69en
én a kajás boltba mentem szérugtam a székeket és tovább is engedett

Viktorr
De ne a kaja boltba menny be hanem az ABC-be!!
a sarkon van

2005-ben
datango
mikor jott ki ez a games?

Hát nem tom srácok...Török zúzok ölök meg minden a kajáldát is már 10szer szarrávertem körözést is adtak ki ellenem.De nem történik semmi...nem értem.nálatok mi történt amikor szétvertétek a kajáldát?
mila69en
ahol kaját lehet venni

milyen sopba kell törni zúzni?
Viktorr
Nem kötelezõ lefujni mind a 25-öt nekem pl:5 van lefújva és továbbenged

#111,#112-->nézd meg

mila69en
pont most vittem tovább azt a részt a hídnak mind a 2 felét el kell foglalni ölni az ellent meg be kell a shop-ba és törni zúzni a székeket

Ha valaki tud mondani valami instrukciót akkor ne habozzon...:-)
Szevasztok.Tegnap óta nyomom a gamet.ott tartok hogy 3an vagyunk és az elsõ városban nyirom az ellenséget,meg fujom át a gaffitiket.23 graffitinél tartok,de az utolsó kettõt nem találom...valakinek megvan már mind a 25?Mert én sem tudok tovább lépni sajna...
mila69en
nah irtam a moderátor topicba remélem átszerkesztik mert ez így nagyon csúnya:((

mila69en
ohhhhh bocsi mindenkinek elfelejtettem entert nyomni ezereszeres sorry<#wilting>

mila69en
daemonba mountold a gamma mds filéjét sr7.stop exe indít rákattintasz hogy hidde aztán play the game.... vagy startmenü\futtatás\regedit\HKEY_LOCAL_MACHINE\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\
HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\(valamelyik csiport ahol a "d347prt"(ez csak akkor igaz ha daemon 3.47-et használsz) bejegyzés van)nekem csi port1 jobb klikk engedélyek ott kiválasztod hogy rendszergazdák és tegyél pipát az olvasás megtagadásra.

utána HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices jobb klikk és itt is legyen pipa a rendszergazdák olvasás megtagadás késsz is lehet játszani

ha a regedites megoldást választod akkor nem kell sr7.stop

remélem elég eggyértelmû ahogy leirtam de amúgy meg nem is kellet volna sokat visszaolvasnod

hello!
valaki segitsen pls!
mikor el akarom inditani sr7el a gamet ki irja hogy tegyem be az eredeti cd vagy dvdt
mit csináljak?
segitsetek
Viktorr
Nekem is 4.0 van és eccere van bemountolva a Most Wanted is meg a Crime Life is
szal megy a 4.0 val is

Csuhai G
De van, csak 4.0-ás. Nem szeretném lecserélni, mert az NFS: Most Wanted csak azzal megy aaszem! :(