416
Konami Europe - www.konami-crimelife.com
-
#216 mit ír az email amit nem tudsz meg csinálni? -
#215 nah épen most sikerült végig vinnem hát elég hülye vége lett vazze kilyuggaltak a végén azt meghaltam -
mephisto11 #214 amiröl beszélek az az elején van még amikor a szeméttelepes balhé lezajlott utána kapsz uj küldetéseket akkor amikor össze kell szedni 1500$. -
#213 most hirtelen nem ugrik be melyik küldetésnél akattál el:((
sztem most vagyok a végénél a városokban káosz uralkodik lángokban minden
de ezt a főmuftit nem tudom lenyomni vazze ő a superman hiába ütöm nem vesz le neki semmit hanem ilyen tüzekbe kell belevezetni ez már nevetséges
amúgy a story a vége fele nagyon érdekes fordulatokat vesz már aztse tudom hogy akkor ki kivel van tiszta áruló banda -
lukeone #212 én tegnap valahogy el tudtam inditani a játékot de ma már nem indul kezd elegem leni!!!!!!!!!!!! -
mephisto11 #211 amugy nem gondoltam volna hogy big dogot is le kell majd ütni... -
mephisto11 #210 amugy ahogy nézem te már elég sok küldetést megcsináltál már... -
mephisto11 #209 amugy megpróbáltam már hogy szétvertem egy ellenséges bárt utána meg jöttek ezrével azokat is kiütöttem de nem történt semmi.utána megint jött egy csomó köcsög azokkal meg már nem bírtam és elmenekültem... -
mephisto11 #208 ok.4 küldit kapsz egyszerre.1 dizeltöl hogy foglald el a shop területét e hidon tul.az megvan.a másikat big dogtol hogy a gazdagnegyedből min.1000$ kell rabolni.az is megvan.aztán a csajtól hogy szedj össze 1500$ a fight bajnokságra.az is megvan meg korruptol kapsz valami olyant hogy jó nagy balhét kell csapni valami ellensége bárban asszem.de nem biztos.na ezt nem tom megoldani mert nem tom pontosan mit is kéne csinálni... -
#207 öö egy kicsit bővebben leirnád, hogy hol is tartasz -
mephisto11 #206 ja,most raboltam az előbb a régiségesnél 1600$ sikerült...kösz a tippet! -
mephisto11 #205 Hello.nem tudjátok hogy a korrupt mit akar azzal a headhunterzes küldetéssel???mert elakadtam benn...csináltam már mindent de semmi sem jó és nem enged tovább...amig ezt meg nem csinálom nem kapok uj küldetéseket! -
remélem ebből tanúlt bigdog hogy többet ne akarjon átverni -
#203 hát nekem is volt ott vegyverem pedig nem vittem magammal -
adammmmmmm #202 Köszi a tippet csak nincsen pisztojom és éppen ezért lő le.Egyépként pisztojt honnan lehet szerezni.(Remélem még így is ki lehet jutni.) -
#201 ki kell jutni a hajoról lödd le akik a hajón vannak aztán ahol lenne a kivezető út azt elzárták egy autóval de ha lefordulsz jobra az autónál és elmész lefele akkor meglátod, hogy hol lehet kimenni ál is ott együpse egyedűl azt is nyíird ki aztán már kinnt is vagy -
adammmmmmm #200 Hellosztok segítséget szeretnék kérni mert a Játékban ott akadtam el amikor egy hajórol kell egy táskát ellopni.Mindig a fegyveres öl meg.
Kérlek segítsetek.
(Ez akkor van amikor Disel küld egy sms-t,hogy jöjjek egyedül)
-
#199 :DD most vagyok túúl egy akkora f***ságon, hogy az már fáj küldetés csinálj 81-hit es combot hááát már majden kitéptem a hajam de azért csak összejött bár nem értem ezt minek kellet beletenni -
#198 Na ha valaki valami csíthez jut az lécci küldje el priviben
kiakaszt ez a játék
-
Since #197 Windows 2000 mód kompatibilitás nem 200 :) -
Since #196 Egy dolog kimaradt...Akinek nem megy az írja át a regeditet ahogyan a kolléga is írta, de a kompatibilitás winfos 200 módban elfelejtetted...A parancsikonon jobb klikk, kompatibilitás és futtatás 200 módban így mennie kell...Nem kell hozzá semmilyen más progi. -
#195 :DDD az ékszer üzlete
odamész ahol az eladó ál és ott kirír valamit most hirtelen nem tom mit ír nyomod az E-t és akkor kezdődhet a móka:DD te figyelsz hogy ne tudják meg nyomni a riasztót (vagyis ütöd őket) a társad pakolja a lóvét csak fontos hogy nem vidd el egyből a táskát mert akkor 3 csillagod lessz az tuti halál:D jól tele pakolja kapsz 1 csillagot hagyd el az üzletet rázd le az 1 csillagot és menj vissza a táskáért és vidd el egy kocsihoz kell vele futni 2 csillagot meg simán túl lehet élni csak 10 zsernyékot kell kinyírni:DD -
mephisto11 #194 ez szerintem is elég gáz.... -
mephisto11 #193 sajna csak chekpointok vannak... -
#192 aha kérdés volt a mentés -
mephisto11 #191 mert a big dogos küldetés azt irja szerintem hogy blingsleyböl 1000$nyi lóvét össze kell szedni...de ha csak simán bemegyek és leveszek a polcról valamit azért csak 60$ kapok.igy elég nehéz összeszedni.... -
mephisto11 #190 hogyan csináltad????mit raboltál ki????
-
na az utolsó rablásom elég jól sikerűlt és épp bőrrel megúsztam -
mephisto11 #188 A rendőröktöl lehet elvenni a fegyvereket...Hol lehet menteni manuálisan?????Ez most kérdés volt? -
#187 Hol lehet szerezni fegyvereket?:D
Ja és lehet menteni manuálisan mert szar ez a chekpointos módszer -
mephisto11 #186 blinksley hillsben mit kell csinálni nem tudja valaki?? -
lukeone #185 nem baj azért köszi....lehet hogy feledom mert már ez a 3. napja h szenvedek.... -
mephisto11 #184 nem tom a verziószámát.... -
mephisto11 #183 na megvan már az 1500$?utána mit kell csinálni? -
mephisto11 #182 pisztolyal lőttem már...jobb egérgombal lehet célozni.2lövés egy faszi... -
#181 puskával lövöldöztetek már egyszerüen közröhely hogy az milyen béna... célozni lehetetlen jah meg az autómata célzás lol -
#180 bankból 800$ raboltam -
lukeone #179 leirnád nekem az alcoholod verzioját mert ehet h az a baj!!!hogy én régit használok!!!! -
mephisto11 #178 nekem sr7stop-al megy meg alkohol 120%-al...anyi volt hol föltelepítettem a játékot utána elinditottam az sr7stopot hidoltam a cuccost utána meg elinditottam a gamet és kész... -
mephisto11 #177 összelehet szedni hamar csak az a gáz hogy nem tom utána mit kell csinálni...Valami ujjabb champion versenyt ir az sms de nincsen sehol verseny...meg még 2 küldetésem lóg a levegőben mert nem értem mit ír...az egyik big dogtol jött,a másikat meg korrupt adta...