Crime Life: Gang Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
egy kis bolti bevásárlás<#gonosz1>#gonosz1><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
pl:fejbeverés,lefejelés,földön fejbeverés stb
a space+bal egérgombbal is lehet nyomni
itt kell törni az meg tökmindegy sztem hogy a híd melyik oldalát foglalod el elõszõr
Aztán jött egy csomó ellenség és a végén már nem bírtam velük és elmenekültem vissza...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
nekem az nem tetszik hogy nem úgy látni az embert mint a GTA-ban
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
#111,#112-->nézd meg
HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\(valamelyik csiport ahol a "d347prt"(ez csak akkor igaz ha daemon 3.47-et használsz) bejegyzés van)nekem csi port1 jobb klikk engedélyek ott kiválasztod hogy rendszergazdák és tegyél pipát az olvasás megtagadásra.
utána HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices jobb klikk és itt is legyen pipa a rendszergazdák olvasás megtagadás késsz is lehet játszani
ha a regedites megoldást választod akkor nem kell sr7.stop
remélem elég eggyértelmû ahogy leirtam de amúgy meg nem is kellet volna sokat visszaolvasnod
valaki segitsen pls!
mikor el akarom inditani sr7el a gamet ki irja hogy tegyem be az eredeti cd vagy dvdt
mit csináljak?
segitsetek
szal megy a 4.0 val is