416
Konami Europe - www.konami-crimelife.com
-
#136 köszi ! de melyik hónapban ? napra pontosan ? -
#135 igazából semmihez szerintem ien játék még nem volt
nekem az nem tetszik hogy nem úgy látni az embert mint a GTA-ban -
#134 jó amugy a játék? mihez hasonithato? -
#133 én a kajás boltba mentem szérugtam a székeket és tovább is engedett -
#132 De ne a kaja boltba menny be hanem az ABC-be!!
a sarkon van -
mephisto11 #131 2005-ben -
#130 mikor jott ki ez a games? -
mephisto11 #129 Hát nem tom srácok...Török zúzok ölök meg minden a kajáldát is már 10szer szarrávertem körözést is adtak ki ellenem.De nem történik semmi...nem értem.nálatok mi történt amikor szétvertétek a kajáldát? -
#128 ahol kaját lehet venni -
mephisto11 #127 milyen sopba kell törni zúzni?
-
#126 Nem kötelező lefujni mind a 25-öt nekem pl:5 van lefújva és továbbenged
#111,#112-->nézd meg -
#125 pont most vittem tovább azt a részt a hídnak mind a 2 felét el kell foglalni ölni az ellent meg be kell a shop-ba és törni zúzni a székeket -
mephisto11 #124 Ha valaki tud mondani valami instrukciót akkor ne habozzon...:-)
-
mephisto11 #123 Szevasztok.Tegnap óta nyomom a gamet.ott tartok hogy 3an vagyunk és az első városban nyirom az ellenséget,meg fujom át a gaffitiket.23 graffitinél tartok,de az utolsó kettőt nem találom...valakinek megvan már mind a 25?Mert én sem tudok tovább lépni sajna... -
#122 nah irtam a moderátor topicba remélem átszerkesztik mert ez így nagyon csúnya:(( -
#121 ohhhhh bocsi mindenkinek elfelejtettem entert nyomni ezereszeres sorry -
#120 daemonba mountold a gamma mds filéjét sr7.stop exe indít rákattintasz hogy hidde aztán play the game.... vagy startmenü\futtatás\regedit\HKEY_LOCAL_MACHINE\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\
HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\(valamelyik csiport ahol a "d347prt"(ez csak akkor igaz ha daemon 3.47-et használsz) bejegyzés van)nekem csi port1 jobb klikk engedélyek ott kiválasztod hogy rendszergazdák és tegyél pipát az olvasás megtagadásra.
utána HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices jobb klikk és itt is legyen pipa a rendszergazdák olvasás megtagadás késsz is lehet játszani
ha a regedites megoldást választod akkor nem kell sr7.stop
remélem elég eggyértelmű ahogy leirtam de amúgy meg nem is kellet volna sokat visszaolvasnod -
menta17 #119 hello!
valaki segitsen pls!
mikor el akarom inditani sr7el a gamet ki irja hogy tegyem be az eredeti cd vagy dvdt
mit csináljak?
segitsetek -
#118 Nekem is 4.0 van és eccere van bemountolva a Most Wanted is meg a Crime Life is
szal megy a 4.0 val is -
#117 De van, csak 4.0-ás. Nem szeretném lecserélni, mert az NFS: Most Wanted csak azzal megy aaszem! :( -
#116 Szerintem igen
Nincs daemonod? -
#115 Valaki PLZ! #107 -
#114 pedig én is így csináltam és sikerült
elég hülye a játék hogy nem írja le normálisan pontosan mit is kéne csinálni -
#113 na erre gondoltam én is mert vannak azok a kis mércék hogy ki mennyire birtokolja a területeket de egyszerüen nem tudom elfoglani hiába gyilkolok folyamatosan nem változik a felállás pedig még falfestéseket is át fújtam hátha úgy de semmi -
#112 menny át az ellenség területére is és ott is gyilkolj
50% itt
50% ott -
#111 igen és el is mentem a hídhoz de nem történik semmi pedig már 2 órán keresztűl gyilkoltam az ellent -
#110 Valami olyasmi van hogy Gangland Shop 5 items??
Vagy olyan hogy:
Bridge own blabla...
bocs de ennyi rémlik
tehát van ilyesmi e-mailod? -
#109 azokat megnéztem de úgy sincs feladat.. mit kell csinálni? -
#108 Kapsz mailt! -
#107 Alcohollal is elindul a játék? Vagy csak Daemon 3.47-el ?? -
#106 na jó akkor eggyezzünk meg abba, hogy te úgy indítod én meg így indítom a gammát ok?:D
na a játékra visszatérve most vagyok ott hogy hárman megyünk de nincs semmi feladat elvittem a lóvét a bankba és uátna mia tendő mert nem ad feladatot -
Thanatos #105 a többi is egy kutya vele...
de ha még eddig se sikerült emgérteni: én szemétnek azt hivtam ami fölösleges program ergo a használatuk nélkül is ugyan ugy tudod müköttetni a progikat tökéletesen...
na msot sf3-hoz még nem nagyon van más megodlás..., secu7/4hez meg van és oylannyira egyszerü hogy tényleg totálisan fölöslegesek azok a progik... :) -
#104 antiblax... na olyat énse rakok a gépemre -
#103 mondjuk az igaz:D de szemét nélkül nem is lehet elindítani:P -
Thanatos #102 secu7-ről volt, szo, és matrix path of neo is ment de lényegtelen :)
sf3 más tészta, ott örülj ha elindul egyáltalán... (mellesleg sfnightmare még egy haveormnak se kurta el a gépét , antiblax, emg társai már igen :P) -
#101 kezdjük ott a starforce eleve szemét:) -
#100 khm... matrix phat of... khm na mindegy te azt mondod nem rakod tele a géped szeméttel nem érdekel... csak azt áruld akkor hogyan indítod el a starforce-os gammákat szemét nélkül na??? és nehogy azt mond, hogy itt nem statrforce-rol van szó mert persze hogy nem arrol itt most a szemétről van szó és ahoz valamivel több szemétre van szükség csak még ezt áruld el és én tovább nem offolok -
#99 magánügy -
Thanatos #98 énis szeretlek -
#97 Duguljatok már be