Crime Life: Gang Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
pedig én is onnan szettem le és most is meg próbáltam simán lelehet tölteni

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
:D hát ha már egyszer ott vannak az autok és az emberek kiszálnak belõle akkor én had száljak már be helyette :DD de amúgy bejövõs a gamma sztem jó kis játék

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Viktorr
Az ikonon a kompatibilitási üzemmódot állítsátok át Windows 2000-re

Viktorr
Én még nem vezettem autót
szerintem nem is lehet de nem is baj itt nem ez a lényeg
kb 50 féle ütés-rúgás-fejelés technikát számoltam nagyon sokféle van ez kira!!

oké akkor keressel rá és ha találtál akkor rakd fel mert nekem nem jott ossze !!
akkor fogod azt a kibeszabott gúglüt és rákeresel.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

most miért kell minden játéknak tudnia ezt?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

SAJNOS AZT NEM TUDOM LESZEDNI :(
mila69en
itt van pár sorral lejjeb a link már felrakták

hi!pls rakja fel valaki az mds-filet !!koszi
mila69en
nah megy a gamma... de kocsiba nem lehet beszálni valahogy?<#zavart2>

mila69en
<#worship><#worship>

nem

ctrl+alt+del

Hogy lehet elinditani?
http://rapidshare.de/files/7813194/CRIMELIFE.mds.html
Csuhai G
Lehet ebben kocsit vezetni? (vagy lopni, törni, stb)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

mila69en
plz tölcsd fel valahova mondjuk a rapidshare-ra az mds filéjét a gémnek <#help><#help> vagy valaki plz

Szia Viktorr!
Nekem nem akar indulni igy se ahogy leirtad!
Ird le ujra érthetõbben!
kõszi
mila69en
valaki plz az mds filét ossza meg mert nem tom kimásolni lemezolvasási hiba:((( plz

drop
lehet autot vezetni benne vagy gyalogosanlehet bene meni

Viktorr
Nekem tetszik nem olyan a nézet mint a GTA nál hanem kicsit kötötteb a képen láthatod!
Kicsit játszottam vele Van egy társam aki segít most éppen házakat kell kirabolni és el kell vinni a kocsihoz:D
A graf szerintem megfelelõ egy ilyen játékhoz
majd még írok

Viktorr
ThugEdge
írjatok már kicsit bõvebben,mit tud ez a gém?megyek azt osztok vagy vmi érdekesség is van benne?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

dardevil
Milyen a játék ?

Viktorr
Viktorr
Elindult!!!!

Annyira egyszerû hogy már fáj:
Ha végzett a telepítéssel a Daemon Toolst kapcsoljátok ki a picsába!!
utána van ez a sr7 stop progi
menjetek arra hogy Hide utána kapcsoljátok ki a programot
és megy dejóóóóó

Viktorr
A required security moduled can not be activited.

ezt irja ki lol
nem indul

Viktorr
CSak ennyi:
Be mountolod daemonba majd az SR 7 nevû progival hide-olod a virtuális meghajtót
ennyi

Viktorr
Ezt nem értem mi eza DM4.0??
fölösleges

Sziasztok!DM4.0 nál elinditom ezt az sr7 hide os exe t és azt irja ki nothing to hide , és nemindul el ez a telibevert játék.Mondja meg irja mindenki jó jó akkor vásároljam meg, én megtenném, de HOL??? Van esetleg valakinek valamilyen ötlete hogy elinduljon?

Viktorr
Mit ír ki?

Köszi de sajnos azzal sem megy :(
grebber
Hát ha nem megy probáld a Virtual Cd Hide progit is.

Next PC upgrade: 2022

hi!help me DT4 nem indul kell még valami hozzá ?
Viktorr
Könnyû irányítani barátom?
pliz infot róla!
köszi

M@TriX
jah, pedig lehet jó bár én még mindig nem tudtam eldönteni ez milyen stílusba tartozik, majd megnézem és megmondom ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

hi!valaki rakja fel az mds-filet koszi
Shep
Hát ha olyan mint a GTA engem nem izgat, ez a bandázzunk mert az jó, és nyírjuk a jónépet, nekem nem igazán fekszik, bezzeg a GUN abban hülyére lõttem a "gonoszokat"

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Na mi van wazeg köcsög NFS láz van?Vagy senkit nem érdekel a game?

grebber
Na várom a beszámolokat.

Viktorr
Most nem érek rá de majd valamikor
1ként láttam egy videót róla hát elég fura az irányítás vazze
remélem normálisan lehet irányítani!

Csuhai G
Screenshotokat ezerrel !

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Viktorr
Ezt töltsétek le ezzel indul:
Securom 7 STOP

Csuhai G
Felteszed, aztán SR7 Stop...de nem biztos...

Viktorr
Ezt hogy kell elindítani?(alcohol clone)
Daemon toolsba be éss kész?

Shep
Ez vmi olyasmi mint a GTA:SA?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KIRÁLY!!! nagyon vártam már ezt a gamet<#eljen>