Crime Life: Gang Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
szerintem nem is lehet de nem is baj itt nem ez a lényeg
kb 50 féle ütés-rúgás-fejelés technikát számoltam nagyon sokféle van ez kira!!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Nekem nem akar indulni igy se ahogy leirtad!
Ird le ujra érthetõbben!
kõszi
Kicsit játszottam vele Van egy társam aki segít most éppen házakat kell kirabolni és el kell vinni a kocsihoz:D
A graf szerintem megfelelõ egy ilyen játékhoz
majd még írok
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Annyira egyszerû hogy már fáj:
Ha végzett a telepítéssel a Daemon Toolst kapcsoljátok ki a picsába!!
utána van ez a sr7 stop progi
menjetek arra hogy Hide utána kapcsoljátok ki a programot
és megy dejóóóóó
Be mountolod daemonba majd az SR 7 nevû progival hide-olod a virtuális meghajtót
ennyi
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1ként láttam egy videót róla hát elég fura az irányítás vazze
remélem normálisan lehet irányítani!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!