416
Konami Europe - www.konami-crimelife.com
  • datango
    köszi ! de melyik hónapban ? napra pontosan ?
  • Viktorr
    igazából semmihez szerintem ien játék még nem volt
    nekem az nem tetszik hogy nem úgy látni az embert mint a GTA-ban
  • _Atti_
    jó amugy a játék? mihez hasonithato?
  • mila69en
    én a kajás boltba mentem szérugtam a székeket és tovább is engedett
  • Viktorr
    De ne a kaja boltba menny be hanem az ABC-be!!
    a sarkon van
  • mephisto11
    2005-ben
  • datango
    mikor jott ki ez a games?
  • mephisto11
    Hát nem tom srácok...Török zúzok ölök meg minden a kajáldát is már 10szer szarrávertem körözést is adtak ki ellenem.De nem történik semmi...nem értem.nálatok mi történt amikor szétvertétek a kajáldát?
  • mila69en
    ahol kaját lehet venni
  • mephisto11
    milyen sopba kell törni zúzni?
  • Viktorr
    Nem kötelező lefujni mind a 25-öt nekem pl:5 van lefújva és továbbenged

#111,#112-->nézd meg
  • mila69en
    pont most vittem tovább azt a részt a hídnak mind a 2 felét el kell foglalni ölni az ellent meg be kell a shop-ba és törni zúzni a székeket
  • mephisto11
    Ha valaki tud mondani valami instrukciót akkor ne habozzon...:-)
  • mephisto11
    Szevasztok.Tegnap óta nyomom a gamet.ott tartok hogy 3an vagyunk és az első városban nyirom az ellenséget,meg fujom át a gaffitiket.23 graffitinél tartok,de az utolsó kettőt nem találom...valakinek megvan már mind a 25?Mert én sem tudok tovább lépni sajna...
  • mila69en
    nah irtam a moderátor topicba remélem átszerkesztik mert ez így nagyon csúnya:((
  • mila69en
    ohhhhh bocsi mindenkinek elfelejtettem entert nyomni ezereszeres sorry
  • mila69en
    daemonba mountold a gamma mds filéjét sr7.stop exe indít rákattintasz hogy hidde aztán play the game.... vagy startmenü\futtatás\regedit\HKEY_LOCAL_MACHINE\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\
    HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\(valamelyik csiport ahol a "d347prt"(ez csak akkor igaz ha daemon 3.47-et használsz) bejegyzés van)nekem csi port1 jobb klikk engedélyek ott kiválasztod hogy rendszergazdák és tegyél pipát az olvasás megtagadásra.

utána HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices jobb klikk és itt is legyen pipa a rendszergazdák olvasás megtagadás késsz is lehet játszani

ha a regedites megoldást választod akkor nem kell sr7.stop

remélem elég eggyértelmű ahogy leirtam de amúgy meg nem is kellet volna sokat visszaolvasnod
  • menta17
    hello!
    valaki segitsen pls!
    mikor el akarom inditani sr7el a gamet ki irja hogy tegyem be az eredeti cd vagy dvdt
    mit csináljak?
    segitsetek
  • Viktorr
    Nekem is 4.0 van és eccere van bemountolva a Most Wanted is meg a Crime Life is
    szal megy a 4.0 val is
  • Csuhai G
    De van, csak 4.0-ás. Nem szeretném lecserélni, mert az NFS: Most Wanted csak azzal megy aaszem! :(
  • Viktorr
    Szerintem igen
    Nincs daemonod?
  • Csuhai G
    Valaki PLZ! #107
  • Viktorr
    pedig én is így csináltam és sikerült

elég hülye a játék hogy nem írja le normálisan pontosan mit is kéne csinálni
  • mila69en
    na erre gondoltam én is mert vannak azok a kis mércék hogy ki mennyire birtokolja a területeket de egyszerüen nem tudom elfoglani hiába gyilkolok folyamatosan nem változik a felállás pedig még falfestéseket is át fújtam hátha úgy de semmi
  • Viktorr
    menny át az ellenség területére is és ott is gyilkolj
    50% itt
    50% ott
  • mila69en
    igen és el is mentem a hídhoz de nem történik semmi pedig már 2 órán keresztűl gyilkoltam az ellent
  • Viktorr
    Valami olyasmi van hogy Gangland Shop 5 items??

Vagy olyan hogy:
    Bridge own blabla...

bocs de ennyi rémlik
    tehát van ilyesmi e-mailod?
  • mila69en
    azokat megnéztem de úgy sincs feladat.. mit kell csinálni?
  • Viktorr
    Kapsz mailt!
  • Csuhai G
    Alcohollal is elindul a játék? Vagy csak Daemon 3.47-el ??
  • mila69en
    na jó akkor eggyezzünk meg abba, hogy te úgy indítod én meg így indítom a gammát ok?:D

na a játékra visszatérve most vagyok ott hogy hárman megyünk de nincs semmi feladat elvittem a lóvét a bankba és uátna mia tendő mert nem ad feladatot
  • Thanatos
    a többi is egy kutya vele...
    de ha még eddig se sikerült emgérteni: én szemétnek azt hivtam ami fölösleges program ergo a használatuk nélkül is ugyan ugy tudod müköttetni a progikat tökéletesen...
    na msot sf3-hoz még nem nagyon van más megodlás..., secu7/4hez meg van és oylannyira egyszerü hogy tényleg totálisan fölöslegesek azok a progik... :)
  • mila69en
    antiblax... na olyat énse rakok a gépemre
  • mila69en
    mondjuk az igaz:D de szemét nélkül nem is lehet elindítani:P
  • Thanatos
    secu7-ről volt, szo, és matrix path of neo is ment de lényegtelen :)
    sf3 más tészta, ott örülj ha elindul egyáltalán... (mellesleg sfnightmare még egy haveormnak se kurta el a gépét , antiblax, emg társai már igen :P)
  • _Atti_
    kezdjük ott a starforce eleve szemét:)
  • mila69en
    khm... matrix phat of... khm na mindegy te azt mondod nem rakod tele a géped szeméttel nem érdekel... csak azt áruld akkor hogyan indítod el a starforce-os gammákat szemét nélkül na??? és nehogy azt mond, hogy itt nem statrforce-rol van szó mert persze hogy nem arrol itt most a szemétről van szó és ahoz valamivel több szemétre van szükség csak még ezt áruld el és én tovább nem offolok
  • Viktorr
    magánügy
  • Thanatos
    énis szeretlek
  • Viktorr
    Duguljatok már be