416
Konami Europe - www.konami-crimelife.com
-
M.A.D. #256 Nincs rendszergazda jogosultásgod a regeditben. Tuti. Azért nem megy. -
M.A.D. #255 Most ez vicc? :( Miért a 3.47-et, mikor a 4.00-ás pár hete jött ki, és azzal minden ilyen védelmű game simán megy! :) -
Since #254 persze úgy is mükszik de ha átírod picit regedtitet stb semmit nem kell huzogatni :D -
#253 Úgy müködött,hogy lehúztam a dvd irót,daemont kikapcsoltam. -
Since #252 regeditet is át kell írni -
Since #251 regeditet írd át, illetve a desktopon kévő parancsikonon kompatibilitás 200 módba -
#250 Sziasztok!!
A játék felől érdeklődnék... Tudna nekem valaki mutatni egy (magyar) oldalt, ahol írnak egy kicsit a játékról?! Előre is köszönöm! -
armandusy #249 cső felrakta m a 3.47es deamont és nem megy sr7 stop progit is beindítottam és no GOGO HELLP MEEE -
#248 daemon4-el nem müködik a sr7.stop -
#247 sr7.Stop 1.0 -
#246 sr7Stop 1.0 ezt töltsd le -
#245 Hy!
Nem akartam a 4-es deamon helyett a 3.47-et felrakni,de igy nem akar indulni a játék.
Próbáltam azt is hogy virtual cd hide-al letiltani a meghajtókat,de semmi.A kompatibilitást
áttálítottam win 2000-re,de úgyse.
Azu sd4hide progi se segített.Gondolom az optikai meghajtók lehúzása sem segít.
hogy lehet a problémát megoldani? -
adammmmmmm #244 Már mindegy megtaláltam. -
adammmmmmm #243 Hellosztok.
Nemtodjátok hol van Mal fegyver boltja mert a K.Y.C. emberei fegyverrel jönnek és mindig le lőnek.
És ezért kellenek fegyverek. -
#242 Bocs,most láttom linkelve van.
Köszi! -
#241 Valaki tudna nekem küldeni egy mds fájlt a játékhoz?
[email protected]
Előre is köszi!
-
adammmmmmm #240 Hát sajnos a metrós ötlet nem jött be de most a championsip-ben próbálkozom.
(A metrón sajnos mindig hátulról ütnek.) -
#239 jó van aszittem lebaxátok a búrám,hogy leszoltam híres nevezets gta sa-t:)aszem megnézem én is ezt
kösze -
#238 ez inkább olyan verekedős mászkálós lövöldözös(szerintem):D
amúgy a hangulata nagyon jó.. régen kötött már le így játék. gta san-t felénél meguntam -
#237 más...hú...azé más...ez arról szól, hogy van egy bandád, és ghettozol ezerrel...ez nem ilyen bóvli San Andreas...sztem azé ez másról szól, vagyhát a bandád van előtérben, nem az ilyen ökörködés, meg szarozás mint a GTA-ban... -
#236 figyu má
ez olyan mint a gta sa?me ha igen kihagyom:)
ha vmi érdekesebb.. -
adammmmmmm #235 Köszi megpróbálom. -
#234 a rendőr autók ott vannak a gangland centralba nem messze a banktól a 81-hit es combo meg ütni kell az ellent ott lent számolja is neked aza lényeg hogy 81-et taláj úgy hoghy közbe téged nem ütnek meg(ha védekezel meg üthetnek úgy nem nullázza le) és túl sok ídeig ne tartogasd a pontjaid mert lenullázza sztem keress egy zsúfolt helyet(mondjuk a ganglandi metró lejáró előtti rész tőkéletes)
ja és kivégzésre 10 hit-et ad -
adammmmmmm #233 Hellosztok nemtudjátok hol lehet felgyújtani a rendőr autókat.
És,hogy értik a 81 combot, mit kell csinálni? -
#232 a vége fele nagyon ott van a hangulata... telitalálat a készítők részéről -
#231 ez a game nagyon kész, télleg igazi ghetto, meg gangsta hangulata van, sztem eltalálták... kira gami, szeretem az ilyenféléket :) -
mephisto11 #230 kÖSZ SZÉPEN!Megvan most kell mennem a fight championsipre...Szét kell vernem a rasztákat... -
#229 ez nekem hogy hogy kimaratt
vagy tényleg ennyire rossz lenne a memoriám -
adammmmmmm #228 Emlékszem arra a küldetésre le kell innod magad a bárban és úgy kell verekedni.
Ugyan úgy kell leinnod magad mint ha elmész enni valamit.Oda mész a csaposhoz és lenyomod az E-t.
(Drunk=le issza magát.) -
#227 csak küldetésekben.. az meg nem ugrik be hogy mit is kéne csinálnod:((
meg egy kis éredekesség bár végig toltam a gammát mégis egy video zárva maradt lehet hogy azért mert nem fújtam le minden grafitit
na mindegy mégegyszer neki nem álnék végig tolni:D -
mephisto11 #226 más kérdés:lehet területeket foglalni vagy csak küldetésekben kapom majd? -
mephisto11 #225 mert én csak átfutottam az embereken és betöltött a headhuntez törzshelyre... -
mephisto11 #224 a bár elött is szét kell verni mindenkit vagy csak a bárban? -
mephisto11 #223 igen!!! -
#222 bent a headhunterz bárba is lefújtad a grafitit mert volt egy olyan rész is hogy bent kellett 2 grafitit átfújni -
mephisto11 #221 szétvertem mindenkit,lefujtam a grefitiket de semmi...ja meg az egyik helységbe nem tudok bemenni mert zárva van... -
mephisto11 #220 ok ott vagyok...már lenyomtam 3x... -
#219 ha jó emlékszem el kell menned a headhunterz bárba vagy mibe de van egy ilyen nevü helység ganglandba oda be kell menni -
mephisto11 #218 amikor belépsz a levelekhez és rámész a kiválasztott levélre ott irja részletesen a feladatot...utána rákattintasz és irja röviden.a mondat elött egy kis négyzet van abba kerül a kis zöld pipa ha teljesítetted a küldetést...na ott van ez a szöveg. -
mephisto11 #217 Get drunk and get into a fight with some headhunterz