Crime Life: Gang Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
mit ír az email amit nem tudsz meg csinálni?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
nah épen most sikerült végig vinnem hát elég hülye vége lett vazze kilyuggaltak a végén azt meghaltam<#szomoru1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

amiröl beszélek az az elején van még amikor a szeméttelepes balhé lezajlott utána kapsz uj küldetéseket akkor amikor össze kell szedni 1500$.
mila69en
most hirtelen nem ugrik be melyik küldetésnél akattál el:((

sztem most vagyok a végénél a városokban káosz uralkodik lángokban minden

de ezt a fõmuftit nem tudom lenyomni vazze õ a superman hiába ütöm nem vesz le neki semmit hanem ilyen tüzekbe kell belevezetni ez már nevetséges<#szomoru1>

amúgy a story a vége fele nagyon érdekes fordulatokat vesz már aztse tudom hogy akkor ki kivel van tiszta áruló banda<#zavart2><#vigyor1>

én tegnap valahogy el tudtam inditani a játékot de ma már nem indul kezd elegem leni!!!!!!!!!!!!
amugy nem gondoltam volna hogy big dogot is le kell majd ütni...<#vigyor1><#vigyor3>
amugy ahogy nézem te már elég sok küldetést megcsináltál már...<#eljen>
amugy megpróbáltam már hogy szétvertem egy ellenséges bárt utána meg jöttek ezrével azokat is kiütöttem de nem történt semmi.utána megint jött egy csomó köcsög azokkal meg már nem bírtam és elmenekültem...<#gun><#gun><#boxer>
ok.4 küldit kapsz egyszerre.1 dizeltöl hogy foglald el a shop területét e hidon tul.az megvan.a másikat big dogtol hogy a gazdagnegyedbõl min.1000$ kell rabolni.az is megvan.aztán a csajtól hogy szedj össze 1500$ a fight bajnokságra.az is megvan meg korruptol kapsz valami olyant hogy jó nagy balhét kell csapni valami ellensége bárban asszem.de nem biztos.na ezt nem tom megoldani mert nem tom pontosan mit is kéne csinálni...
mila69en
öö egy kicsit bõvebben leirnád, hogy hol is tartasz<#zavart2>

ja,most raboltam az elõbb a régiségesnél 1600$ sikerült...kösz a tippet!
Hello.nem tudjátok hogy a korrupt mit akar azzal a headhunterzes küldetéssel???mert elakadtam benn...csináltam már mindent de semmi sem jó és nem enged tovább...amig ezt meg nem csinálom nem kapok uj küldetéseket!
mila69en

remélem ebbõl tanúlt bigdog hogy többet ne akarjon átverni<#hehe><#gonosz1><#bdead>

mila69en
<#zavart2><#zavart2>hát nekem is volt ott vegyverem pedig nem vittem magammal

Köszi a tippet csak nincsen pisztojom <#falbav> és éppen ezért lõ le.Egyépként pisztojt honnan lehet szerezni.(Remélem még így is ki lehet jutni.)<#worship>
mila69en
ki kell jutni a hajoról lödd le akik a hajón vannak aztán ahol lenne a kivezetõ út azt elzárták egy autóval de ha lefordulsz jobra az autónál és elmész lefele akkor meglátod, hogy hol lehet kimenni ál is ott együpse egyedûl azt is nyíird ki aztán már kinnt is vagy

Hellosztok segítséget szeretnék kérni mert a Játékban ott akadtam el amikor egy hajórol kell egy táskát ellopni<#falbav>.Mindig a fegyveres öl meg.<#szomoru1>
Kérlek segítsetek.<#help>
(Ez akkor van amikor Disel küld egy sms-t,hogy jöjjek egyedül)
mila69en
:DD most vagyok túúl egy akkora f***ságon, hogy az már fáj küldetés csinálj 81-hit es combot hááát már majden kitéptem a hajam de azért csak összejött bár nem értem ezt minek kellet beletenni<#boxer>

Viktorr
Na ha valaki valami csíthez jut az lécci küldje el priviben
kiakaszt ez a játék

Windows 2000 mód kompatibilitás nem 200 :)

Egy dolog kimaradt...Akinek nem megy az írja át a regeditet ahogyan a kolléga is írta, de a kompatibilitás winfos 200 módban elfelejtetted...A parancsikonon jobb klikk, kompatibilitás és futtatás 200 módban így mennie kell...Nem kell hozzá semmilyen más progi.

mila69en
:DDD az ékszer üzlete

odamész ahol az eladó ál és ott kirír valamit most hirtelen nem tom mit ír<#zavart2> nyomod az E-t és akkor kezdõdhet a móka:DD te figyelsz hogy ne tudják meg nyomni a riasztót (vagyis ütöd õket) a társad pakolja a lóvét csak fontos hogy nem vidd el egybõl a táskát mert akkor 3 csillagod lessz az tuti halál:D jól tele pakolja kapsz 1 csillagot hagyd el az üzletet rázd le az 1 csillagot és menj vissza a táskáért és vidd el egy kocsihoz kell vele futni 2 csillagot meg simán túl lehet élni csak 10 zsernyékot kell kinyírni:DD

ez szerintem is elég gáz....
sajna csak chekpointok vannak...
Viktorr
aha kérdés volt a mentés

mert a big dogos küldetés azt irja szerintem hogy blingsleyböl 1000$nyi lóvét össze kell szedni...de ha csak simán bemegyek és leveszek a polcról valamit azért csak 60$ kapok.igy elég nehéz összeszedni....
hogyan csináltad????mit raboltál ki????
mila69en

na az utolsó rablásom elég jól sikerûlt és épp bõrrel megúsztam<#hehe><#hehe><#idiota>

A rendõröktöl lehet elvenni a fegyvereket...Hol lehet menteni manuálisan?????Ez most kérdés volt?
Viktorr
Hol lehet szerezni fegyvereket?:D
Ja és lehet menteni manuálisan mert szar ez a chekpointos módszer

blinksley hillsben mit kell csinálni nem tudja valaki??
nem baj azért köszi....lehet hogy feledom mert már ez a 3. napja h szenvedek....
nem tom a verziószámát....
na megvan már az 1500$?utána mit kell csinálni?
pisztolyal lõttem már...jobb egérgombal lehet célozni.2lövés egy faszi...
mila69en
puskával lövöldöztetek már egyszerüen közröhely hogy az milyen béna... célozni lehetetlen jah meg az autómata célzás lol<#zavart2>

mila69en
bankból 800$ raboltam

leirnád nekem az alcoholod verzioját mert ehet h az a baj!!!hogy én régit használok!!!!
nekem sr7stop-al megy meg alkohol 120%-al...anyi volt hol föltelepítettem a játékot utána elinditottam az sr7stopot hidoltam a cuccost utána meg elinditottam a gamet és kész...
összelehet szedni hamar csak az a gáz hogy nem tom utána mit kell csinálni...Valami ujjabb champion versenyt ir az sms de nincsen sehol verseny...meg még 2 küldetésem lóg a levegõben mert nem értem mit ír...az egyik big dogtol jött,a másikat meg korrupt adta...
A leg egyszerübb módja hogy fosszál ki parkolóautómatákat amerre jársz meg telefonfülkéket.parkolóautómata:3$ ad telefonfülke:15$ ad a hamburgeresnél meg a zenegép:30$ ad ha meg átmész a gazdagnegyedbe ott meg tudsz rabolni csak sok a zsaru.Azért 60$ kapsz...
nekem már sikerült összeszednem...
mila69en
ha bankot rablok azsem jó mert kapásból kapok 3-as körözési szintet az komandósok szét lõnek nekem meg csak gázgránátos fegyverem van<#zavart2>

mila69en
sikerült már valakinek összeszedni a lóvét egyszerüen nem tudom megcsinálni

neke még mindig nem indul el pedig nagyon sokk mindent kiprobáltam sr7stop,antibalaxx,daemonban , alcoholban ja meg a regeditet is piszkáltam és semmi pedig nagyon kiprobánám a játékot valaki találjon valami megoldást légyszi....
Rohadt nehéz összeszedni az 1500-öt...Valaki amugy rájöttmár hogyan lehet területeket foglalni???vagy csak akkor lehet ha küldetésben szerepel?
Bejövõs a játék?

Az antiblaxx nekem is hazavágta egy részét a regedit-emnek. :(

ok már rájöttem...Most én is az 1500$-nál tartok.Meg a big dog adott valami 1000$-os küldetést...Az elöbb ugy berugtam hogy nem láttam egy csomó ideig... :-)))minden tök sötét volt...ja meg volt egy 3.küldetés is az elöbb hogy a shopos területet el kell foglalni...az már megvan.
mila69en
grafiti a falra