Crime Life: Gang Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
hogy kell feltörni a védelmet?

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

mila69en
én csak mászkáltam körülötte védekezés nyomva tart, azt ha jól bele tod csalni akkr egy tûz le is veszi az egész életét utána meg kell vele verekedni is

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sziasztok.
Végre túl jutottam a fegyveres részen<#bee1>.
De sajnos a justis(nem tom hogy írják)elleni harcba mindig beletörik a fogam<#falbav>.
Nem tudnátok segíteni abban hogy hogyan öljemmega.<#help>
(Tudom,hogy a tûzbe kell lökni de jól jönne ha adnátok pár tippet.PL:Hogyan üssem,csinájjak-e specialt vagy brutált.)<#conf>
Én is ugy indítottam el hogy átnéztem a fórumot és letöltöttem az sr7stoppot.Nekem alkohol120-am van én arra esküszöm!Semmi mást nem tettem csak belõttem az alkoholban minden emulálási funkciót,elinditottam az sr7stoppot,hidoltam és el is indult egyböl a game...
mila69en
"Hi, én azt birom bennetek hogy csak irjatok irjatok a sok szöveget, de a lényeget senki nem irja le hogy hogy lehet elinditani"

akkor olvassálmár vissza mielõtt megszólalsz pls.pls.pls. még csak keresgélned sem kell sokat összesen 262 üzi van

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

<#help>
<#wilting>
Hi, én azt birom bennetek hogy csak irjatok irjatok a sok szöveget, de a lényeget senki nem irja le hogy hogy lehet elinditani, mert en lehuztam a CDromokat letöltöttem azt a geci sr7 Stop 1.0at rányomom hogy hidden ki is irja, de a játék ettõl még nem indul el, deamon 3.47-em van.
3 féle faszságot ir ki: ha kikapcsolom deamont akkor nincs bent eredeti CD/DVD, ha deamonnal inditom akkormeg:Conflict with Disc Emulator Software detected., hameg hiddenelem akkormeg:Please insert the original disc instead of a backup. Na pls mondjatok el már ha a regeditbe kell átirni vmit akkor azt pontosan irja le vki melyik fül alatt és mit....stb
Énis szeretnék már niggerkedni <#csodalk><#conf> <#worship>
ThugEdge
miért neked megy?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Sziasztok.
Nem tudjátok,hogyan lehet bejutni a hedhunterz crib-jébe annál aküldetésnél amikor a fegyverekkel kell bejutni<#gun>.Ojan segítség kéne,hogy merre menjek,hogyan bujkáljak merre lõjjek<#violent>.Szóval,hogyan jussakbe ép bõrrel.
(Ha eggyáltalán nemsikerül akkor végsõ esetben tudnátok cheat-ot adni,de csak végsõ esetben.)<#pias>
Törölt felhasználó
Kábellehúzás megoldotta.
Köszi.
Nincs rendszergazda jogosultásgod a regeditben. Tuti. Azért nem megy.

Most ez vicc? :( Miért a 3.47-et, mikor a 4.00-ás pár hete jött ki, és azzal minden ilyen védelmû game simán megy! :)

persze úgy is mükszik de ha átírod picit regedtitet stb semmit nem kell huzogatni :D

Törölt felhasználó
Úgy müködött,hogy lehúztam a dvd irót,daemont kikapcsoltam.
regeditet is át kell írni

regeditet írd át, illetve a desktopon kévõ parancsikonon kompatibilitás 200 módba

KeKKSZike
Sziasztok!!

A játék felõl érdeklõdnék... Tudna nekem valaki mutatni egy (magyar) oldalt, ahol írnak egy kicsit a játékról?! Elõre is köszönöm! <#vigyor3>

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

csõ felrakta m a 3.47es deamont és nem megy sr7 stop progit is beindítottam és no GOGO HELLP MEEE
mila69en
daemon4-el nem müködik a sr7.stop

Viktorr
sr7.Stop 1.0

Viktorr
sr7Stop 1.0 ezt töltsd le

Törölt felhasználó
Hy!

Nem akartam a 4-es deamon helyett a 3.47-et felrakni,de igy nem akar indulni a játék.
Próbáltam azt is hogy virtual cd hide-al letiltani a meghajtókat,de semmi.A kompatibilitást
áttálítottam win 2000-re,de úgyse.
Azu sd4hide progi se segített.Gondolom az optikai meghajtók lehúzása sem segít.
hogy lehet a problémát megoldani?
Már mindegy megtaláltam.<#gonosz1>
Hellosztok.
Nemtodjátok hol van Mal fegyver boltja mert a K.Y.C. emberei fegyverrel jönnek és mindig le lõnek.
És ezért kellenek fegyverek.
Törölt felhasználó
Bocs,most láttom linkelve van.
Köszi!
Törölt felhasználó
Valaki tudna nekem küldeni egy mds fájlt a játékhoz?
[email protected]

Elõre is köszi!
Hát sajnos a metrós ötlet nem jött be de most a championsip-ben próbálkozom.<#violent>
(A metrón sajnos mindig hátulról ütnek.)
ThugEdge
jó van aszittem lebaxátok a búrám,hogy leszoltam híres nevezets gta sa-t:)aszem megnézem én is ezt
kösze

mila69en
ez inkább olyan verekedõs mászkálós lövöldözös(szerintem):D

amúgy a hangulata nagyon jó.. régen kötött már le így játék. gta san-t felénél meguntam

mucsácsó
más...hú...azé más...ez arról szól, hogy van egy bandád, és ghettozol ezerrel...ez nem ilyen bóvli San Andreas...sztem azé ez másról szól, vagyhát a bandád van elõtérben, nem az ilyen ökörködés, meg szarozás mint a GTA-ban...
ThugEdge
figyu má
ez olyan mint a gta sa?me ha igen kihagyom:)
ha vmi érdekesebb..

Köszi megpróbálom.<#hawaii>
mila69en
a rendõr autók ott vannak a gangland centralba nem messze a banktól a 81-hit es combo meg ütni kell az ellent ott lent számolja is neked aza lényeg hogy 81-et taláj úgy hoghy közbe téged nem ütnek meg(ha védekezel meg üthetnek úgy nem nullázza le) és túl sok ídeig ne tartogasd a pontjaid mert lenullázza sztem keress egy zsúfolt helyet(mondjuk a ganglandi metró lejáró elõtti rész tõkéletes)

ja és kivégzésre 10 hit-et ad

Hellosztok nemtudjátok hol lehet felgyújtani a rendõr autókat.
És,hogy értik a 81 combot, mit kell csinálni?
mila69en
a vége fele nagyon ott van a hangulata... telitalálat a készítõk részérõl

mucsácsó
ez a game nagyon kész, télleg igazi ghetto, meg gangsta hangulata van, sztem eltalálták... <#smile>kira gami, szeretem az ilyenféléket :)
kÖSZ SZÉPEN!Megvan most kell mennem a fight championsipre...Szét kell vernem a rasztákat...<#boxer>
mila69en
<#wilting> ez nekem hogy hogy kimaratt<#nemtudom>

vagy tényleg ennyire rossz lenne a memoriám<#zavart1><#zavart2>

Emlékszem arra a küldetésre le kell innod magad a bárban és úgy kell verekedni<#boxer>.
Ugyan úgy kell leinnod magad mint ha elmész enni valamit.Oda mész a csaposhoz és lenyomod az E-t<#gun>.
(Drunk=le issza magát.)
mila69en
csak küldetésekben.. az meg nem ugrik be hogy mit is kéne csinálnod:((

meg egy kis éredekesség bár végig toltam a gammát mégis egy video zárva maradt<#nemtudom> lehet hogy azért mert nem fújtam le minden grafitit<#conf>
na mindegy mégegyszer neki nem álnék végig tolni:D

más kérdés:lehet területeket foglalni vagy csak küldetésekben kapom majd?
mert én csak átfutottam az embereken és betöltött a headhuntez törzshelyre...
a bár elött is szét kell verni mindenkit vagy csak a bárban?
igen!!!
mila69en
bent a headhunterz bárba is lefújtad a grafitit mert volt egy olyan rész is hogy bent kellett 2 grafitit átfújni

szétvertem mindenkit,lefujtam a grefitiket de semmi...ja meg az egyik helységbe nem tudok bemenni mert zárva van...
ok ott vagyok...már lenyomtam 3x...
mila69en
ha jó emlékszem el kell menned a headhunterz bárba vagy mibe de van egy ilyen nevü helység ganglandba oda be kell menni

amikor belépsz a levelekhez és rámész a kiválasztott levélre ott irja részletesen a feladatot...utána rákattintasz és irja röviden.a mondat elött egy kis négyzet van abba kerül a kis zöld pipa ha teljesítetted a küldetést...na ott van ez a szöveg.
Get drunk and get into a fight with some headhunterz