416
Konami Europe - www.konami-crimelife.com
-
#296 mi van ezzel? -
#295 2005-12-27 PC Game ISOs Crime Life Gang Wars (c) Konami RELOADED 55x50 MB -
evil 007 #294 hy!
szeretnék segítséget kérni:
bemuntolom a daemonba(3.47) feltelepítem (crack nekem nics hozzá lehet hogy kellene?)elindítom az sr7 stop (hide) aztán a játék amikor indulna ezt írja ki: please insert original disc instead of back up. see www. securom.com/no orig found for more details. remélem tuttok segíteni -
#293 Valaki küldjön már egy 100% savet:[email protected] -
#292 ja mindegy nincs mit -
kene84 #291 Hát sajnos ez sem oldotta meg a problémát!Most vmi másik szöveggel küld el a francba!
Asszem feladom a dolgot!
Azért köszi! -
#290 hát én starfuckal inditottam el ugy hogy szedd le és arra kell menni hogy disable cd,disable node és menni fog -
kene84 #289 Hali!Ha sikerült elindítani akkor megkérnélek,hogy írd le nekem hogyan mert én már mindent próbáltam de semmi eredménye!
Előre is köszi!
Csáo -
#288 Hali!
Nem tudja valaki hogy boltot hogy lehet kirabolni a játékban?
Mert megöltem egy rendőrt,elvettem a fegyverét,bementem egy üzletbe,ráfogtam az eladóra,az meg csak nézett rám
Valaki segítsen!!! -
#287 már megvan és szvsz nem rossz játék.kicsit a grafkon elhetne javitani de azért kira játék lett megéri beszerezni -
#286 bazz visszaolvastam de nem megy.daemon 4 bemontolom sd4 hide és win200 kompatibilitás azt kiirja hogy remove blabla mit tegyek?pls -
beerka666 #285 ja...mikor legelsönek felraktam ment tökéletesen mostmeg hiba -
#284 hogy kell elinditani a gamest ! daemon tools 4.0 val az a sr7 es kirja hogy nothig to hide . felraktam a daemon tulsz 3.47 et azzal is ugyanugy... vki help pls !4! -
#283 ja igen olyankor nyomj egy védekezés gombot és nem esel el, már futhatsz is tovább -
#282 nem állok meg de mégis simán utolérnek és lerúgnak -
#281 hát futni kell a bankig ne álj meg verekedni -
#280 ott tartok hogy 7500 dolcsit kell elvinni valahova, de párszor megütnek és gémóver mer elfogy a mánij. mit kell tenni? -
#279 hát...biztosan jó, mert gondolom ezis egy clone....csak majd le kell húzni a kábeleket, meg DAEMON tools 4, vagy sr7stop...stb -
#278 császtok. ezt a verziót szedem, ez jó?
PC-Crime.Life:Gang.Wars-FullDvD.Multi5-By.TXT -
#277 lett volna még mit javítani.... :DDDDD -
adammmmmmm #276 hopp javítok
Szerintetek lesz kettes rész?Csak azért mert az előb montam,hogy a zsernyákok csak egy hullát találtak. -
adammmmmmm #275 Szerintetek lesz kettes rész.Csak azért mert az előb montam,hogy a zsernyákok csak egy hullát találtak. -
#274 amúgy millen hosszú a gammás? -
#273 azok sztem a gragfitik miatt lehetnek mert nekem is 1 zárva maratt -
adammmmmmm #272 Sziasztok.
Köszi a segítséget.Sikerült de szerintem Tre nem halt meg mert a zsernyákok csak egy hullát találtak.(Asszem)
Azt furcsállom,hogy két video még le van zárva -
#271 mét csak nem cracker vagy, hogy felakarod törni:DD
inkább kerüld meg:DD egyszerűbb de amugy olvasd a topicot és megtalálod a választ vagy keress rá a keresővel ott van -
#270 sr7 védelmet -
#269 azt tudttuk eddig is:DDD -
#268 Securom 7 csücsül ezen is.... :D -
#267 milyen védelmet:DD -
#266 hogy kell feltörni a védelmet?
-
#265 én csak mászkáltam körülötte védekezés nyomva tart, azt ha jól bele tod csalni akkr egy tűz le is veszi az egész életét utána meg kell vele verekedni is -
adammmmmmm #264 Sziasztok.
Végre túl jutottam a fegyveres részen.
De sajnos a justis(nem tom hogy írják)elleni harcba mindig beletörik a fogam.
Nem tudnátok segíteni abban hogy hogyan öljemmega.
(Tudom,hogy a tűzbe kell lökni de jól jönne ha adnátok pár tippet.PL:Hogyan üssem,csinájjak-e specialt vagy brutált.) -
mephisto11 #263 Én is ugy indítottam el hogy átnéztem a fórumot és letöltöttem az sr7stoppot.Nekem alkohol120-am van én arra esküszöm!Semmi mást nem tettem csak belőttem az alkoholban minden emulálási funkciót,elinditottam az sr7stoppot,hidoltam és el is indult egyböl a game... -
#262 "Hi, én azt birom bennetek hogy csak irjatok irjatok a sok szöveget, de a lényeget senki nem irja le hogy hogy lehet elinditani"
akkor olvassálmár vissza mielőtt megszólalsz pls.pls.pls. még csak keresgélned sem kell sokat összesen 262 üzi van -
Go4gold #261
-
Go4gold #260 Hi, én azt birom bennetek hogy csak irjatok irjatok a sok szöveget, de a lényeget senki nem irja le hogy hogy lehet elinditani, mert en lehuztam a CDromokat letöltöttem azt a geci sr7 Stop 1.0at rányomom hogy hidden ki is irja, de a játék ettől még nem indul el, deamon 3.47-em van.
3 féle faszságot ir ki: ha kikapcsolom deamont akkor nincs bent eredeti CD/DVD, ha deamonnal inditom akkormeg:Conflict with Disc Emulator Software detected., hameg hiddenelem akkormeg:Please insert the original disc instead of a backup. Na pls mondjatok el már ha a regeditbe kell átirni vmit akkor azt pontosan irja le vki melyik fül alatt és mit....stb
Énis szeretnék már niggerkedni -
#259 miért neked megy? -
adammmmmmm #258 Sziasztok.
Nem tudjátok,hogyan lehet bejutni a hedhunterz crib-jébe annál aküldetésnél amikor a fegyverekkel kell bejutni.Ojan segítség kéne,hogy merre menjek,hogyan bujkáljak merre lőjjek.Szóval,hogyan jussakbe ép bőrrel.
(Ha eggyáltalán nemsikerül akkor végső esetben tudnátok cheat-ot adni,de csak végső esetben.) -
#257 Kábellehúzás megoldotta.
Köszi.