Crime Life: Gang Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Végre túl jutottam a fegyveres részen<#bee1>#bee1>.
De sajnos a justis(nem tom hogy írják)elleni harcba mindig beletörik a fogam<#falbav>#falbav>.
Nem tudnátok segíteni abban hogy hogyan öljemmega.<#help>#help>
(Tudom,hogy a tûzbe kell lökni de jól jönne ha adnátok pár tippet.PL:Hogyan üssem,csinájjak-e specialt vagy brutált.)<#conf>#conf>
akkor olvassálmár vissza mielõtt megszólalsz pls.pls.pls. még csak keresgélned sem kell sokat összesen 262 üzi van
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
<#wilting>#wilting>
3 féle faszságot ir ki: ha kikapcsolom deamont akkor nincs bent eredeti CD/DVD, ha deamonnal inditom akkormeg:Conflict with Disc Emulator Software detected., hameg hiddenelem akkormeg:Please insert the original disc instead of a backup. Na pls mondjatok el már ha a regeditbe kell átirni vmit akkor azt pontosan irja le vki melyik fül alatt és mit....stb
Énis szeretnék már niggerkedni <#csodalk>#csodalk><#conf>#conf> <#worship>#worship>
Nem tudjátok,hogyan lehet bejutni a hedhunterz crib-jébe annál aküldetésnél amikor a fegyverekkel kell bejutni<#gun>#gun>.Ojan segítség kéne,hogy merre menjek,hogyan bujkáljak merre lõjjek<#violent>#violent>.Szóval,hogyan jussakbe ép bõrrel.
(Ha eggyáltalán nemsikerül akkor végsõ esetben tudnátok cheat-ot adni,de csak végsõ esetben.)<#pias>#pias>
Köszi.
A játék felõl érdeklõdnék... Tudna nekem valaki mutatni egy (magyar) oldalt, ahol írnak egy kicsit a játékról?! Elõre is köszönöm! <#vigyor3>#vigyor3>
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Nem akartam a 4-es deamon helyett a 3.47-et felrakni,de igy nem akar indulni a játék.
Próbáltam azt is hogy virtual cd hide-al letiltani a meghajtókat,de semmi.A kompatibilitást
áttálítottam win 2000-re,de úgyse.
Azu sd4hide progi se segített.Gondolom az optikai meghajtók lehúzása sem segít.
hogy lehet a problémát megoldani?
Nemtodjátok hol van Mal fegyver boltja mert a K.Y.C. emberei fegyverrel jönnek és mindig le lõnek.
És ezért kellenek fegyverek.
Köszi!
(A metrón sajnos mindig hátulról ütnek.)
kösze
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
amúgy a hangulata nagyon jó.. régen kötött már le így játék. gta san-t felénél meguntam
ez olyan mint a gta sa?me ha igen kihagyom:)
ha vmi érdekesebb..
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
ja és kivégzésre 10 hit-et ad
És,hogy értik a 81 combot, mit kell csinálni?
vagy tényleg ennyire rossz lenne a memoriám<#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2>
Ugyan úgy kell leinnod magad mint ha elmész enni valamit.Oda mész a csaposhoz és lenyomod az E-t<#gun>#gun>.
(Drunk=le issza magát.)
meg egy kis éredekesség bár végig toltam a gammát mégis egy video zárva maradt<#nemtudom>#nemtudom> lehet hogy azért mert nem fújtam le minden grafitit<#conf>#conf>
na mindegy mégegyszer neki nem álnék végig tolni:D