Crime Life: Gang Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenne pár kérdésem remélem udjha vki a választ. Nekem egy darab bonus sincs meg, semmi a videókon kívül és abból sins utolsó 2. Tudja vki hogyan lehet ezeket megszerezni? Ja és a legfontosabb. vissza lehet menni a különbözõ részekre vhogy? Mer eddig nem jöttem rá hogyan ha lehet.

scátok. Végigvittem a gamet. Hát az uccsó pályán a tüzes rész kitalálójához lenne egy két keresetlen szavam. Írta vki itt korábban hogy lehet Tre nem halt meg. Naon remélem így van de mondjuk szinte oylan volt a gyerek mint a szita a végére.

szió!!
átküldenéd a cracket nekem? és akkor tudok segíteni!!
[email protected]

Need for Speed Most Wanted

Atkamon
Sziasztok! Feltelepítettem a játékot, megvan hozzá a Crack is, de nem tudom hova kell bemásolni, nem találom sehol az exe file-t. Help me please!

csak azért nem regisztrálok a wanadoora mert nekem csak crack kell nem kell még1x az egész játék fölösleges idõpazarlás inkább aki tud az linkeljen egyet vagy küldje el a [email protected]
elõre is köszi
Törölt felhasználó
Ja, a wanadoo-n fent van a crack-es dvd változat
Törölt felhasználó
tudnátok egy frankó dvd borítót adni a játékhoz (lehetõleg ne a német verziót<#wow3>)
honnan kell leszedni azt a qrva cracket már mindenhol kerestem még a copyworlsön is linkelnétek egyet??
Köszi az ötletet!Siker

Örm
A gamecopyworld.com-ról szedjél le hozzá cracket.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Hy mindenkinek!

Ha kérhetném vki írjon nekem egy módot amivel szinte biztos,hogy el tudom indítani a game-t,mert annyi mindent próbáltam de valahogy mindig van vmi gubanc!
Elõre is köszi!

Szevasztok!

constantin
Valaki leírná milyen gép kell ehez a gamehoz

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Lebron James
Ha valakinek van 100%-os mentése a játékhoz,azt kérem hogy küldje el,vagy vegyen fel msn-re:[email protected]

asfa
én tolom baszott jo gáma csak egy kicsit most meguntam

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

dark prince 14
Mi ez a pangás? Senki sem játszik ezzel a jó játékkal???
Szerintem qurva jó lett!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

grebber
Ezt mindeki tudja és nem is azon van hangsúly hanem hogy már rájött a megoldásra nem kell többet "szarakodni".

SF3.6 az tényleg gázos ahhoz szerintem nem nagyon lesz crack 😞
És fog még jönni Securom 7-es cucc nyugi bele.

Next PC upgrade: 2022

Csuhai G
+ a Securom 7-es játékokat eddig is el lehetett indítani némi szarakodással.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Csak sajnos a Securom 7 már régebbi, mostanába az SF 3.6 a menõ, de azt még nem tudják feltörni! 😞

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

constantin
Hy.Milyen gép kell ehez a játékhoz.Egy GF2-n menne?Kössz

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

grebber
Mi lenne ? Reloaded crackelte ennyi.Securom 7 halott 😄

asfa
mi van ezzel?

grebber
2005-12-27 PC Game ISOs Crime Life Gang Wars (c) Konami RELOADED 55x50 MB

hy!
szeretnék segítséget kérni:
bemuntolom a daemonba(3.47) feltelepítem (crack nekem nics hozzá lehet hogy kellene?)elindítom az sr7 stop (hide) aztán a játék amikor indulna ezt írja ki: please insert original disc instead of back up. see www. securom.com/no orig found for more details. remélem tuttok segíteni
Lebron James
Valaki küldjön már egy 100% savet:[email protected]<#help><#help><#help>

asfa
ja mindegy nincs mit

Hát sajnos ez sem oldotta meg a problémát!Most vmi másik szöveggel küld el a francba!
Asszem feladom a dolgot!
Azért köszi!

asfa
hát én starfuckal inditottam el ugy hogy szedd le és arra kell menni hogy disable cd,disable node és menni fog

Hali!Ha sikerült elindítani akkor megkérnélek,hogy írd le nekem hogyan mert én már mindent próbáltam de semmi eredménye!

Elõre is köszi!

Csáo

Lebron James
Hali!
Nem tudja valaki hogy boltot hogy lehet kirabolni a játékban?
Mert megöltem egy rendõrt,elvettem a fegyverét,bementem egy üzletbe,ráfogtam az eladóra,az meg csak nézett rám <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
Valaki segítsen!!!<#help><#help><#help>

asfa
már megvan és szvsz nem rossz játék.kicsit a grafkon elhetne javitani de azért kira játék lett megéri beszerezni

asfa
bazz visszaolvastam de nem megy.daemon 4 bemontolom sd4 hide és win200 kompatibilitás azt kiirja hogy remove blabla mit tegyek?pls

ja...mikor legelsönek felraktam ment tökéletesen mostmeg hiba

datango
hogy kell elinditani a gamest ! daemon tools 4.0 val az a sr7 es kirja hogy nothig to hide . felraktam a daemon tulsz 3.47 et azzal is ugyanugy... vki help pls !4!

mila69en
ja igen olyankor nyomj egy védekezés gombot és nem esel el, már futhatsz is tovább

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

csm
nem állok meg de mégis simán utolérnek és lerúgnak <#shakehead>

BMW 325 iX Rallye Car :)

mila69en
hát futni kell a bankig ne álj meg verekedni

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

csm
ott tartok hogy 7500 dolcsit kell elvinni valahova, de párszor megütnek és gémóver mer elfogy a mánij. mit kell tenni?

mucsácsó
hát...biztosan jó, mert gondolom ezis egy clone....csak majd le kell húzni a kábeleket, meg DAEMON tools 4, vagy sr7stop...stb
csm
császtok. ezt a verziót szedem, ez jó?
PC-Crime.Life:Gang.Wars-FullDvD.Multi5-By.TXT

mucsácsó
lett volna még mit javítani.... 😄DDDD
hopp javítok<#bdead>
Szerintetek lesz kettes rész<#buck>?Csak azért mert az elõb montam,hogy a zsernyákok csak egy hullát találtak<#nyes>.
Szerintetek lesz kettes rész<#buck>.Csak azért mert az elõb montam,hogy a zsernyákok csak egy hullát találtak<#nyes>.
mucsácsó
amúgy millen hosszú a gammás?
mila69en
azok sztem a gragfitik miatt lehetnek mert nekem is 1 zárva maratt

Sziasztok.
Köszi a segítséget<#worship>.Sikerült de szerintem Tre nem halt meg mert a zsernyákok csak egy hullát találtak<#nezze>.(Asszem)<#boxer>
Azt furcsállom,hogy két video még le van zárva<#conf>
mila69en
mét csak nem cracker vagy, hogy felakarod törni😄D

inkább kerüld meg😄D egyszerûbb de amugy olvasd a topicot és megtalálod a választ vagy keress rá a keresõvel ott van

cicai
sr7 védelmet

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

mila69en
azt tudttuk eddig is😄DD

mucsácsó
Securom 7 csücsül ezen is.... 😄
mila69en
<#wilting>milyen védelmet😄D