416
Konami Europe - www.konami-crimelife.com
-
#336 Szerintem a GTA grafikája jobb.
Nem nyújt akkora élményt mint a GTA, de szereti a gettós filmeket és a rap zenét annak be fog jönni. -
Pulyka9 #335 helosztok.elakadtam még az elején a game-nek és már az ideg szétbasz mert azt a köcsögöt nem tudom megverni a amikor bajnokság van a híd alatt vki vmilyen taktika???? -
gericooper #334 Hy! csak azt kérdezném, hogy jó a grafikája? és azt h olyan mint a GTA? THx -
Bendegoose #333 Á, megtaláltam,
ha feltelepítetted, akkor ahova telepítetted találsz egy setup.exe,
azt még indítsd el, dolgozgat vlmt, kb 1-2perec,
aztán kész, índítsd újra a gámot,
Üdv,
B. -
Bendegoose #332 Hi,
nekem is ugyanez a probléma jelentkezik...
Plz, Hlp,
Thx,
-
#331 Sziaszok! Az lenne a kérdésem h nálatok nem fordult e elö hogy elinditottátok a game-t és bejött egy fehér kép és onnantol se kép se hang? nekem folyton ezt csinálja. PLS Help!!!! -
#330 Köszi, kipróbálom. -
#329 legegyszerűbb ha kirabolod de nevidd el egyből a pénzt hanem fuss el várd meg amíg lemegy a csillagod és menj vissza pénzért...
szerk: ha egyből elviszed a pénzt akkor kapásból 3* esélytelen vagy de ha nem viszed el akkor csak 1* azt letornázod visszamész a maniért kapsz 2-öt így van esélyed:) de úgy is meglehet csinálni hogy egyből csak 2*-ot kapjál ne hagyd hogy az eladó riasszon mindíg űsd le ott mutatja kis ablakban hogy éppen melyik ébredezik odafutsz leütöd ébredezik a másik akkor azt üdöd le és így tovább és így sokkal több manit tudsz begyűjteni:) -
Curesz #328 Hát talán mer úgy kéne elindítani, hogy:
1. Bemountolod vmivel
2. A Vezérlőpult-Rendszer-Hardver fül-Eszközkezelőnél le kell tiltani az optikai meghajtókat!
4. Játssz
5. Engedélyezd az optikai meghajtókat -
#327 Sziasztok! Ott tartok a játékban, hogy 1000 dollárt kell összeszedni üzletek kirablásával. Ha egyet kifosztok jön az egész rendőrosztag és kinyírnak. Hogy kell csinálni?
-
szapor #326 Helló mindenkinek!!!
Tudna valaki segiteni?Hogy ha elinditom az SR7.Stop-ot akkor mér írja ki ezt a mondatot:Please remove disc from current CD/DVD drive and insert the original "Crime Life" disc in driver G:. -
Lacc 16 #325 Rájöttem hogyan lehet a bonusokat megszerezni. Írja a help&tips a menüben.Le kell grafitizni a falakon lévő más bandák firkáit. Minden városrészen 25, 30 vagy 10 és így tovább.
-
Lacc 16 #324 na kihalt a topic pedig ez a game sztem jó annyira hogy lehessen róla beszélni.
Rájött már vki hogyan leehet megszerezni a bonusokat? -
Jhon Balu #323 verekedni és kinyirni az ellenfelet. -
evil 007 #322 mi az hogy hentelni?
válasz a #319-re???? -
Jhon Balu #321 én ma tettem fel a gamét de nekem semmiféle crack-ot nem kért.amugy tetszik a gama föleg ahogy lehet hentelni. -
#320 Mindenki cracket akar, de az nem jut eszetekbe, hogy rá is lehet keresni!
CRACK!!! -
evil 007 #319 pár kérdés
1. nem lehet kocsiba ülni?
2. van benne 2player?
3. van magyarítás vagy végigjátszás? -
#318 Hy valaki tudna nekem cracket küldeni.Légyszi.A címem [email protected] -
evil 007 #317 elküldenéd nekem is a cracket?
please
a címem: [email protected] -
Lacc 16 #316 Lenne pár kérdésem remélem udjha vki a választ. Nekem egy darab bonus sincs meg, semmi a videókon kívül és abból sins utolsó 2. Tudja vki hogyan lehet ezeket megszerezni? Ja és a legfontosabb. vissza lehet menni a különböző részekre vhogy? Mer eddig nem jöttem rá hogyan ha lehet.
-
Lacc 16 #315 scátok. Végigvittem a gamet. Hát az uccsó pályán a tüzes rész kitalálójához lenne egy két keresetlen szavam. Írta vki itt korábban hogy lehet Tre nem halt meg. Naon remélem így van de mondjuk szinte oylan volt a gyerek mint a szita a végére.
-
XerPY #314 szió!!
átküldenéd a cracket nekem? és akkor tudok segíteni!!
[email protected] -
#313 Sziasztok! Feltelepítettem a játékot, megvan hozzá a Crack is, de nem tudom hova kell bemásolni, nem találom sehol az exe file-t. Help me please! -
evil 007 #312 csak azért nem regisztrálok a wanadoora mert nekem csak crack kell nem kell még1x az egész játék fölösleges időpazarlás inkább aki tud az linkeljen egyet vagy küldje el a [email protected]
előre is köszi -
#311 Ja, a wanadoo-n fent van a crack-es dvd változat -
#310 tudnátok egy frankó dvd borítót adni a játékhoz (lehetőleg ne a német verziót) -
evil 007 #309 honnan kell leszedni azt a qrva cracket már mindenhol kerestem még a copyworlsön is linkelnétek egyet?? -
kene84 #308 Köszi az ötletet!Siker -
#307 A gamecopyworld.com-ról szedjél le hozzá cracket. -
kene84 #306 Hy mindenkinek!
Ha kérhetném vki írjon nekem egy módot amivel szinte biztos,hogy el tudom indítani a game-t,mert annyi mindent próbáltam de valahogy mindig van vmi gubanc!
Előre is köszi!
Szevasztok! -
#305 Valaki leírná milyen gép kell ehez a gamehoz -
#304 Ha valakinek van 100%-os mentése a játékhoz,azt kérem hogy küldje el,vagy vegyen fel msn-re:[email protected] -
#303 én tolom baszott jo gáma csak egy kicsit most meguntam -
#302 Mi ez a pangás? Senki sem játszik ezzel a jó játékkal???
Szerintem qurva jó lett!!! -
#301 Ezt mindeki tudja és nem is azon van hangsúly hanem hogy már rájött a megoldásra nem kell többet "szarakodni".
SF3.6 az tényleg gázos ahhoz szerintem nem nagyon lesz crack :(
És fog még jönni Securom 7-es cucc nyugi bele. -
#300 + a Securom 7-es játékokat eddig is el lehetett indítani némi szarakodással. -
#299 Csak sajnos a Securom 7 már régebbi, mostanába az SF 3.6 a menő, de azt még nem tudják feltörni! :( -
#298 Hy.Milyen gép kell ehez a játékhoz.Egy GF2-n menne?Kössz
-
#297 Mi lenne ? Reloaded crackelte ennyi.Securom 7 halott :D