Crime Life: Gang Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már megvan!

hi!
ott tartok, hogy boltot kell kirabolni 1000$ értékben.
lehet úgy, hogy több boltot rabolok ki?
mert nekem csak 300$ értékben sikerült, mert már az összes zsaru rajtam volt.
vki pls help!

hi!
tud vki irni egy kis gameplay infot?
hogy mi a játék lényege, mit lehet benne csinálni?

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Örm
Hello!
Valaki segítsen az ékszerbolt kirablásában mert már 3 órája szívok vele.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Örm
Hello!
Valaki tudna segíteni, hogy ennél a feladatnál mit kell csinálni?
"Outlawz must own the bridge turf in The hood and the bridge turf in Gangland"

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Törölt felhasználó
Eddig nincs ilyen.
Szerintem nem is nagyon lesz.
littleNorbi
Gondoltam hogy nem a Need for Speed Most Wanted-ra kell !!!

csá kéne magyaritás vagy végigjátszás /crime life : gang wars/
littleNorbi
thx

BlackShadow
autót nem lehet vezetni
életet ugy szerzel ha bemész a kajáldába és veszel kaját (szembeállsz az eladóval nyomsz egy use-t és kiválasztod a menüt😊)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

littleNorbi
Hogy lehet szerezni életet?

littleNorbi
Lehet autót vezetni?

Törölt felhasználó
Szerintem nem lesz.
littleNorbi
Magyarítás van vagy lesz hozzá ???

HAYES
Naaa! valaki.

HAYES
Csá!

Az a kérdésem hogy hogy kell kirabolni a boltot? még a játék eleje fele van ez a küldi.

Csuhai G
Hát szvsz még a grafikája sem üti meg a GTA szintjét!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

BlackShadow
én már végigtoltam .. jo kis game .. az nagyon nemteccett a végén h a fõellenség elleni csata az elején átalakult a rendes üsd fát nemapád jellegbõl csináld azt csak így sebzõdik cuccba.. de végre nem happy end juhuuu 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Szerintem zsír a játéka grafikailag jobb mint a GTA, de maga a játék nem.De imádom a gengszter gettós graffitis hiphop stílusú játékokat úgy hogy nagyon bejön
Kár hogy multizni nem lehet benne...
cicai
hova teszi a mentéseket?<#nemtudom>

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

BlackShadow
az iyen általában vga hiba. v driver v kártya

constantin
Hy.Meg van a game de egy idõ után újraindul a gép.Valami ötlet?Kössz

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

BlackShadow
bemész egy bármiyen kocsmába piákat veszel berugsz és csak ugy nekimész egy kékruhásnak.. ennyi 😄

Szasztok én a "proving yourself" (A játék elsõ dupla küldis része) második részébe akadtam el amiko az a korrupt adta a levélbe a küldetést.
Annyit tudtam lefordítani hogy rúgjál be és vedd fel a harcot több "Headhunter"-rel.Valaki mondja el részletesen hova kell menni mit kell csinálni.

bocs nem crack hanem cheat?

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

van valami crack hozzá??

Törölt felhasználó
BlackShadow
valaki tudja h h bányásszam ki a játékból a zenéket? 😊

mit kell csinálni az elsõ pályán??

hahó honnan lehet crack-et leszedni?

Törölt felhasználó
Szerintem a GTA grafikája jobb.
Nem nyújt akkora élményt mint a GTA, de szereti a gettós filmeket és a rap zenét annak be fog jönni.
helosztok.elakadtam még az elején a game-nek és már az ideg szétbasz mert azt a köcsögöt nem tudom megverni a amikor bajnokság van a híd alatt vki vmilyen taktika????<#zavart2><#falbav>

AMD Phenom II X4 965 3.4ghz Black Edition,Asrock 880G Extreme,2X Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHZ,ATI Radeon HD4850 512MB X2,2X500GB Seagate HDD,Windows 7 Ultimate 64bit

Hy! csak azt kérdezném, hogy jó a grafikája? és azt h olyan mint a GTA? THx
Á, megtaláltam,
ha feltelepítetted, akkor ahova telepítetted találsz egy setup.exe,
azt még indítsd el, dolgozgat vlmt, kb 1-2perec,
aztán kész, índítsd újra a gámot,
Üdv,
B.
Hi,
nekem is ugyanez a probléma jelentkezik...
Plz, Hlp,
Thx,
Flip
Sziaszok! Az lenne a kérdésem h nálatok nem fordult e elö hogy elinditottátok a game-t és bejött egy fehér kép és onnantol se kép se hang? nekem folyton ezt csinálja. PLS Help!!!!

Atkamon
Köszi, kipróbálom.

mila69en
legegyszerûbb ha kirabolod de nevidd el egybõl a pénzt hanem fuss el várd meg amíg lemegy a csillagod és menj vissza pénzért...

szerk: ha egybõl elviszed a pénzt akkor kapásból 3* esélytelen vagy de ha nem viszed el akkor csak 1* azt letornázod visszamész a maniért kapsz 2-öt így van esélyed😊 de úgy is meglehet csinálni hogy egybõl csak 2*-ot kapjál ne hagyd hogy az eladó riasszon mindíg ûsd le ott mutatja kis ablakban hogy éppen melyik ébredezik odafutsz leütöd ébredezik a másik akkor azt üdöd le és így tovább és így sokkal több manit tudsz begyûjteni😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Hát talán mer úgy kéne elindítani, hogy:
1. Bemountolod vmivel
2. A Vezérlõpult-Rendszer-Hardver fül-Eszközkezelõnél le kell tiltani az optikai meghajtókat!
4. Játssz
5. Engedélyezd az optikai meghajtókat

Atkamon
Sziasztok! Ott tartok a játékban, hogy 1000 dollárt kell összeszedni üzletek kirablásával. Ha egyet kifosztok jön az egész rendõrosztag és kinyírnak. Hogy kell csinálni?

Helló mindenkinek!!!

Tudna valaki segiteni?Hogy ha elinditom az SR7.Stop-ot akkor mér írja ki ezt a mondatot😛lease remove disc from current CD/DVD drive and insert the original "Crime Life" disc in driver G:.
Rájöttem hogyan lehet a bonusokat megszerezni. Írja a help&tips a menüben.Le kell grafitizni a falakon lévõ más bandák firkáit. Minden városrészen 25, 30 vagy 10 és így tovább.

na kihalt a topic pedig ez a game sztem jó annyira hogy lehessen róla beszélni.
Rájött már vki hogyan leehet megszerezni a bonusokat?

verekedni és kinyirni az ellenfelet.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

mi az hogy hentelni?

válasz a #319-re????
én ma tettem fel a gamét de nekem semmiféle crack-ot nem kért.amugy tetszik a gama föleg ahogy lehet hentelni.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Csuhai G
Mindenki cracket akar, de az nem jut eszetekbe, hogy rá is lehet keresni!

CRACK!!!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

pár kérdés
1. nem lehet kocsiba ülni?
2. van benne 2player?
3. van magyarítás vagy végigjátszás?
constantin
Hy valaki tudna nekem cracket küldeni.Légyszi.A címem [email protected]

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

elküldenéd nekem is a cracket?
please<#confused>
a címem: [email protected]