Crime Life: Gang Wars
Oldal 1 / 9Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet több profilt csinálni egy accra?
Sziasztok! Most töltöttem le Steamen. Nem tudom még hogy mûködik. Találok valahol a játékban magyarokat?
ááááá nekem újjra indul a gépem mikor kimegyek a legelején kapun.......miért leht ez valki segitsen már pls !!!!!!!!!
Küldiztema fodrászszalonba a tagoknak de ott nincs több küldi. Most hol tudok felvenni küldit? Mert bigdogotsehol nem találom
Hi!
Nem tudtok valami magyarositást a játékhoz? nagyon jo lene
Nem tudtok valami magyarositást a játékhoz? nagyon jo lene
Hi!Nem tudjátok hogy hogy kell megcsinálni a 81 hit combot vagy mit?Ja és hol a 25. teg a Hood-ban?😊
El se hiszem ma bekapcsoltam gépet és elsõre sikerült kimenekülnöm!😊Már azt hittem itt ragadok bazz😄 Pedig így utolag elnézve elég könnyû volt. Most viszont azt nem tudom hogy hol a rendõr állomás😄
amugy a kerítés vagy mi az falacska melett menj végig, mert ugy majd megtalálod az utat
LOOOOOL😄...jah hát már nemsoká😄, az is egy õrült
Én egyszerûen nem értem: végig jártam már az egész kikötõt és sehol se találtam kiutat...Már 3 napja szenvedek ezzel a szemét küldetéssel. Remélem ezután jön vmikor a Big Dog móresre tanítása mert ezért szétütöm😄
Köszi szépen
Huh...féléve jáccottam legutobb😞 ... De én átgázoltam a tömegen😄... felkaptam a ropit, aztán jöttem le legyilkotlam az embereket, aztán uyge levan zárva anagy kapu, szal mikro jöttem lefele akkor balra kell fordulni(ha a képernyõvel szembe vagy) ott megint jön pár csicskaszájú😄 lepusztítod õket, és ott hátul ki lehet slisszolni...vhogy iyg cisnáltam...nemtok többet segíteni:/
Curesz te nem tudod véletlen hol van másik kijárat a hajóról?
Nah tessék itt egy trainer:
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_crime_life.shtml#Crime%20Life%20v1.0%20+6%20TRAINER
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_crime_life.shtml#Crime%20Life%20v1.0%20+6%20TRAINER
Nincsenek a játékhoz csitek?Hogy ne haljak meg ha lõnek 300-an vagy valami?
A rohadt köcsög életbe már!!!!!!!!!!!!Lehetetlenség megcsinálni azt a rohadt hajós-táskás feladatot?Még health recheargel is mindig lelõnek.Én meg ha válaszolok nem tudok futni mert mikor már rég lelõttem az ellenséget Tre még mindig felé tartja azt a köcsög pisztolyt.Ki az az idióta aki egy ilyet rakott ebbe a jó játékba?NEM LEHET!!!HELP ha még valaki nézi ezt a fórumot!
Ja jó most már vágom hogy kell rabolni.Viszont az hogy lehet hogy: 1.mind a kettõ pénztárosra figyeltem,ütöttem õket mégis beindult a riasztó 2.beraktam a táskát a kocsiba és mégse lett kipipálva a küldetés?
Hogy lehet 1000$-t lopni?Én az összes pénztárat kiraboltam a boltokban de olyan spúrok hogy kb jo ha 400$ összejött.
csá
nincs itt élet WAZZE
Amugy má nem emléxem pontosan..de igen ott levan zárva az út ahol bejöttél, szal ott jobbra vissza elkell menni(ha szembe állsz a kapuval), és ien hátsó utakon kell kimenni...nem nehéz megtalálni, mer onnan jön az ellenség 😊
Hát vissza kell menni...és lekell pusztítani midnenkit...elkell onnan menekülni..csak jönnek 100an...
valaki sürgõsen segítsen mert tök ideges vok hogy nem tom megcsinálni<#falbav>#falbav>
Amikor a hajón elkell lopni azt a táskát és megszólal a riasztó ott mit kell csinálni??
nah végigtoltam...naon drámai a vége
Nem a tárgyakat kell ellopkodni, hanem a pénztárt kell kirabolni, méghozzá 1000$-t kell egyszerre! ellopni-
Csõ! Én ott tartok,hogy asszem el kell foglalni egy területet "The Bridge" asszem, de az már el van foglalva, és nem tok továbbjutni. Mit kell csinálni?
császtok!!
ott tartok hogy egy bankot kell kirabolnom és nem tudom hol van aki megmondja annak tisztelet<#worship>#worship>
ott tartok hogy egy bankot kell kirabolnom és nem tudom hol van aki megmondja annak tisztelet<#worship>#worship>
honnnnann lehhhhhet leszeeeeeeed niiiiiiiiii???
ja és honnan lehet letölteni?
ennek van története videók küldik szabadon mászkálás meg ijes mi?
Sziasztok! Az a problémám van hogy elakadtam egy küldinél.. már többen is írták aszem ha jól láttam.. de senki sem írt pontos választ! :S jó lenne valaki segítene, mert már pár napja it vok elakadva.. összekell lopkodnom $1000 és én már $1500-nál vok és nem csinál semmit nem adja meg a küldit... :S mit kéne csinálnom? valaki légyszíves segítsen!
Amúgy meg a játék iszonyat jó fõleg a zenék.. és a játék élmény.. ja és a másik problémám hogy nincs hangja az ütésemnek meg egy két dolognak..:S pl.: esõ is nem tom amikor esik az esõ a hangfalaim szétszakadnak 😄 fura.. serceg összevissza!... és másik haveromnál is jelentkeztek ezek a problémák.. mi lehet a baj? nagyon megköszönném ha valaki segítene! by BunDi alias QtyuLee 😛
Amúgy meg a játék iszonyat jó fõleg a zenék.. és a játék élmény.. ja és a másik problémám hogy nincs hangja az ütésemnek meg egy két dolognak..:S pl.: esõ is nem tom amikor esik az esõ a hangfalaim szétszakadnak 😄 fura.. serceg összevissza!... és másik haveromnál is jelentkeztek ezek a problémák.. mi lehet a baj? nagyon megköszönném ha valaki segítene! by BunDi alias QtyuLee 😛
HELP!!!
Vandalize 5 items in gangland shops!! ezt a feladatot nem tudom megcsinalni mert nem tudom mit kell!!
Segitsetek koszi
Vandalize 5 items in gangland shops!! ezt a feladatot nem tudom megcsinalni mert nem tudom mit kell!!
Segitsetek koszi
Sziasztok!
Hogy lehet a játék alatt a Logitech gamepadot normálisan bekonfigurálni? Mert én próbáltam, de egy csomó gombot nem akar a játék közben használni. <#nemtudom>#nemtudom>
Hogy lehet a játék alatt a Logitech gamepadot normálisan bekonfigurálni? Mert én próbáltam, de egy csomó gombot nem akar a játék közben használni. <#nemtudom>#nemtudom>
\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
LÉGYSZÍ valaki! Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem a CLGW-t, feltelepítettem, de NEM TUDOM INDÍTANI valamit origi disc-rõl ír, de crackelni nem kell. Próbáltam sd4hide-vel is mint a NFSMW-t de úgy sem megy. Ehez kell valami progi? Vagy mi? A 7 sinsnél is ez van. Aki tud kérem segítsen. Köszi
tehát ezt nem ugy kell hogy elrabolok , aranymadarat, vázát és berakom a kocsiba?? mert ugy már összegyült 1400$ de nem csinál semmit... és nem ad új küldetést
Kösz de már nem kell... (kiakasztottam) segítek hody na hamár megvan 1000$ akkor fogd a táskát és rohanj mint az állat elne kapjanak!
Sziasztok.... valaki segitsen...
elakadtam ott hogy 1000$ kell összelopni...
nah most én már 1400$nál tartok és minden hiába... nem pipálja ki és nem ad másik küldetést... mit kellene csinálni?
elõre is köszi
elakadtam ott hogy 1000$ kell összelopni...
nah most én már 1400$nál tartok és minden hiába... nem pipálja ki és nem ad másik küldetést... mit kellene csinálni?
elõre is köszi
THX
valaki segítsen
ott tartok, hogy boltot kell kirabolni 1000$ értékben.
azért valamit adok hozzá a játékhoz aki segít kösz
valaki segítsen
valaki segítsen
amikor nme támadsz, végig védekezz!
én szinte mindig a jobb gombbal ütöttem, az erõsebb, és igy a Special bar is gyorsabban emelkedik. várd meg, amig a Special 2-es szintû nem lesz, és utána 2x-es Special Attack 😉
én igy csináltam!
(ha nem menne igy se, keress hozzá trainert, vagy irj nekem)
én szinte mindig a jobb gombbal ütöttem, az erõsebb, és igy a Special bar is gyorsabban emelkedik. várd meg, amig a Special 2-es szintû nem lesz, és utána 2x-es Special Attack 😉
én igy csináltam!
(ha nem menne igy se, keress hozzá trainert, vagy irj nekem)
na már megoldottam... van egy kis gondom a játékban egy küldivel... amikor koncsíta 😛(nem tom hogy kell irni) chapmionship fightra hiv és le kell gyõzni 2 embert és a harmadik vmi "E" nevü izé. na az kombozik 1000rel nem tom kicsinálni... nem tuttok vhogy segíteni?(metés/ jótanács)
végigvittem. tetszett, nem semmi egy game 😊
a .cmp kiterjesztésû zenéket le lehet vhogy játszani?
vagy ki lehet vhogy menteni?
vagy ki lehet vhogy menteni?
sziasztok, segítsetek lécci, olvasgattam, és láttam hasonló hozzászólást... de nekem az nem jó. na szal elõször ugy kezdõdött a hiba ahogy mások is irták h fehér képernyõ és se kép se hang... na most ez tovább fejlõdött és mostmár kiirja a gép hogy no signal utána feketeség, és ujra kell indítanom... ennél segítsetek pls
Oldal 1 / 9Következő →