Totalcar(TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ezután ugyanezt csináld meg mondjuk /azonos árkat-ban/ egy Cordobával.
Szted melyik a jobb? Bár megértem, hogy akinek villogni kell autó jó a Buzuki, de én így mérem a kocsit.
sry
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Aztán ha nem veszed észre rádsóznak egy 3 éves cégautót ami csak 40ezer km-t ment (ami igazából 340ezer) és szépen sorjában kezdhetsz mindent kicserélni meg felújítani rajta és elég gyorsan megbánod, hogy miért vettél használtautót...
Persze ez csak egy lehetõség, ki lehet fogni nagyon jó állapotban lévõket is jó áron csak azokra nagyon hamar lecsapnak a dealerek meg akik ezzel foglalkoznak, rátesznek 10-20%-ot és árulni kezdik annyiért.
Az új Suzukival pedig igazából semmi komolyabb gond nincs, olvass csak el róla pár tesztet mindenhol teljesen meg vannak vele elégedve. Én sem voltam sosem Suzuki fan, sõt...
De ezt az új Swiftet nagyon eltalálták.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Sõt, a végén azt mondták, hogy most szombaton lesz az utolsó ismétlés, tehát még most szombaton se lesz új adás 😞
BMW X5 lesz benne? A honlapon az van... vagy az nem jelent semmit?
Letöltöttem egy elég régi adást, amelyben a kispolákot boncolgatják (mániám)... az a cabrio valami nagyon durva!
Elalszom a pofázása közben! Hihetetlen, mennyire nem szimpatikus ember. Már csak a nézése is olyan felsöbbrendü. Kis köcsög! Azér mer benn van a TV-ben? Látszik rajta, hogy ezt munkának tekinti, és érdektelenség tükrözödik az arcán. ("Mindegy mit hogyan mondok, úgyis felveszem a zsét"-arca van!") Nem? A két másik adásban azért el tudok lazulni, és nem kezdem egyre erõsebben szorítani a kezemben lévõ távirányítót, mint ennél a gyökérnél!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
elfogyott az ihlet?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
különbség!
De hogy a r3alitások talaján maradjunk Golf III szívódízel júzer szerint a kocsi 6-6,5 et eszik, míg GolfIII TDI /nem Cvd/ 4,5 - 5,5.
Akkor?
- Caddy példa. Azóta utánaszámoltam, a turbós kevesebbet eszik még ha le is osztjuk (1968ccm/5,3l, 1896ccm/5,1l) ugyanabban az autóban, hogyan lehetséges ez?
- hogy belevegyük fifi példáját is, hogyan lehetséges hogy fogyasztást csökkentõ okból raknak turbót egy autóba?
Próbáld meg ezeket megérteni, és gondold át a valószínûleg FnF/NFS:U/Tuning&Stereo forrásokból építkezõ álláspontodat. Majd ha ezeket kimagyarázod, akkor lehet(ne) igazd, és akkor lehet nagymellénnyel okoskodni.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
?
most jó?