Totalcar(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegyük hozzá hogy egyenlõre nincs vele gond, de nagyon új még, tartósságról semmit se tudni. Sok ígéretes tipus bukott már be ezen.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
Akkor rakj bele két gyereket, feleséget, nyaralási cuccokat... Menj el vele Bulgáriába.
Ezután ugyanezt csináld meg mondjuk /azonos árkat-ban/ egy Cordobával.

Szted melyik a jobb? Bár megértem, hogy akinek villogni kell autó jó a Buzuki, de én így mérem a kocsit.
sry

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

BaLeeX
Szerinted. <#vigyor>

Aztán ha nem veszed észre rádsóznak egy 3 éves cégautót ami csak 40ezer km-t ment (ami igazából 340ezer) és szépen sorjában kezdhetsz mindent kicserélni meg felújítani rajta és elég gyorsan megbánod, hogy miért vettél használtautót...
Persze ez csak egy lehetõség, ki lehet fogni nagyon jó állapotban lévõket is jó áron csak azokra nagyon hamar lecsapnak a dealerek meg akik ezzel foglalkoznak, rátesznek 10-20%-ot és árulni kezdik annyiért.

Az új Suzukival pedig igazából semmi komolyabb gond nincs, olvass csak el róla pár tesztet mindenhol teljesen meg vannak vele elégedve. Én sem voltam sosem Suzuki fan, sõt...
De ezt az új Swiftet nagyon eltalálták.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Pheel
Inkább egy pár éves használt autó egy kategóriával feljebbrõl ugyanannyiért mondjuk. Szerintem.
DJ Bee18
A Peugeot 407 SW viszont szerintem az egyik rossz választás abban a kategóriában. Az ára csak közepes, kicsi belül. Ráadásul a futómû elég gány (fékezésnél elpattogó kerék!), na jó, aki csak mindent betartva közlekedik, annak nem gond. De akkoris kicsi hátul 😊. Az egyetlen pozitívuma a formája, de csak ezért nem szabad autót venni. Az Accord kombi 2.0 dízele sokkal jobb választás. és ár-érték aránya is jobb, mert hasonló felszereltségû Peugeot-nál olcsóbb is ráadásul.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Abban az árkategóriában az egyik, ha nem a legjobb. Mikor kapsz 2.250.000 Ft-ért 5 ajtót, 92 LE-t, ABS-t két légzsákot és két elsõ elektromos ablakot? Ja, és megbízhatóságot és nem papírautó feelinget?

DJ Bee18
Miért? 😊

Nightrun
Ja-ja, én sem...

Pheel
Azért venni, nem vennék 😄
Nightrun
Nem is lett rossz az új Suzuki, nem? 1,5 l-es, 102 pacival...

DJ Bee18
Feltehetjük

GregSB
Én is leszedtem.

Kár hogy nem volt a 3as BMW... Na talán majd most szombaton.

Most töltöm az adást

BaLeeX
Új Suzuki swift teszt, és Snowmobil teszt. Poén volt. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

GregSB
Én is dolgoztam, mi volt a mûsorban?

a múlt héten kikapcsolták az ismétlõgépet, ezexerint most megy az elsõ új adás. Pont most, amikor dolgozok.

GregSB
Ezekszerint nem volt minden igaz 😊
Sõt, a végén azt mondták, hogy most szombaton lesz az utolsó ismétlés, tehát még most szombaton se lesz új adás 😞

a mûsor linkjét nem tesszük fel a bannerbe?

DJ Bee18
Lehet BMW 3, X5 nem, mert nem a Winkler és nem Karotta tesztelte, így mûsor se volt, legalábbis eddig így vettem észre.

na bumm, én meg FeHoVázok...
BMW X5 lesz benne? A honlapon az van... vagy az nem jelent semmit?

DJ Bee18
Gyulai bazsika, meg nagy Répát igénylõ KATA számûzve!!!

DJ Bee18
Ha minden igaz, holnap visszatér az új Totalcar!!

Nightrun
Vagy nem fér bele? Akkor beszéljünk arról, hogy mi lesz a szombati Total-ban. Jé, ez olyan ismerõs, mintha már láttam volna! Ejnye, ezek a fiúk...

Ha Te mondod...

Nightrun
Mivel a TotalCar szünetel, nincs mit beszélni róla. És ennyi tökéletesen megfér ebben a topicban...

Most nem a Totalcarról beszélünk?
Letöltöttem egy elég régi adást, amelyben a kispolákot boncolgatják (mániám)... az a cabrio valami nagyon durva!

Nightrun
Nem értem a lényegét, vagy hogy mi a picsát akarnak ezzel a R*L Klubb-on. Ez nem színvonal. Egyszerüen nem köt le az, hogy atom betanulja a szöveget, aztán mint egy gép, elmondja nekünk. Ha ezt akarom,akkor elöveszem a kurva kézikönyvet, és felolvastatom a 8 éves unokatesómmal, aki még pont úgy olvas, mint egy robot. Vazze...

Elalszom a pofázása közben! Hihetetlen, mennyire nem szimpatikus ember. Már csak a nézése is olyan felsöbbrendü. Kis köcsög! Azér mer benn van a TV-ben? Látszik rajta, hogy ezt munkának tekinti, és érdektelenség tükrözödik az arcán. ("Mindegy mit hogyan mondok, úgyis felveszem a zsét"-arca van!") Nem? A két másik adásban azért el tudok lazulni, és nem kezdem egyre erõsebben szorítani a kezemben lévõ távirányítót, mint ennél a gyökérnél!

DJ Bee18
Meg ez a barom mindenütt ott van, ahol autók vannak (pl. Sport1-en is)

Nightrun
Ennyi erõbõl mi is vezethetnénk a mûsort!Nem? Ennél csak jobb lehet az ember!

GregSB
Egy dologhoz kétségtelenül ért: hogy nyögve-nyelve visszamondja az éppen tesztelt típus bemagolt gyári adatait 😊

Nightrun
Meg egy barom is hozzá. Miért egy hozzá nem értõ gyökeret tesznek be egy ilyen adásba? Hihetetlen...

GregSB
Autómánia tényleg vicc, fõleg a mûsorvezetõ miatt. Az az ember nem tud normálisan beszélni..

DJ Bee18
Még mindig jobb, hogy ismételnek, mintha Autómánia szintû autós magazinnak látszó mûsorszerû idétlenségeket nyomatnánank, a Startról nem is mondok inkább semmit. <#mf2>

GregSB
Én most Top Gear-t és Fifth Geart nézek amíg nincsen új TC, de lassan azok is elfogynak, úgyhogy adhatnának már új adást <#gonosz2>

Nightrun
A Net-röl le lehet tölteni a total car adásait, úgyhogy ne ismételgessenek!

szvsz jó, hogy ismételnek, legalább látom azt is, amit nyáron "egyéb elfoglaltságaim miatt" elmulasztottam. A Saab 96-os pl. nagyon tetszett, egyáltalán nem a hatvanas éveket idézi...

robotnyk
márciusig van szünet, #15
Rafaelo
ezt énis szeretném tudni

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Narancs
wazz, amúgy miért ismételnek egyfolytában mostanában?
elfogyott az ihlet?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Rafaelo
hát sajnálom ha így van

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

fifi
<#eljen><#eljen><#eljen>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Shodan
én meg a viasat3as "fickókat" sokkal jobban bírom, mint a totalcaros idiótákat 😊

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Rafaelo
a viasat3 as fickókat kurvára nem bírom a totalcar sokkal jobb 😊

fifi
fogyaszást csökkentendõ okból IS rakHATNAK bele...

különbség!

fifi
dízelnél maradva, a motor nem gazdaságosan mûködik, koxol/nem elégett anyag távozik/, több levegõt bejuttatva tökéletesebb égés, nagyobb motorhatásfokot érsz el. És tekintve hogy a turbó és az adagoló között összeköttetés nincs/újabbakban lehet ezt nem tudom/, ELMÉLETILEG egy bizonyos használati szinten kevesebbet fog enni. Hangsúlyozom ezt dízelre mondom, mert ebben vagyok otthon, tehát errõl a technikáról beszélek. Újabbaknál könnyen lehet hogy nem így van.
De hogy a r3alitások talaján maradjunk Golf III szívódízel júzer szerint a kocsi 6-6,5 et eszik, míg GolfIII TDI /nem Cvd/ 4,5 - 5,5.
Akkor?

Megint egy felesleges hozzászólás. Én továbbra is tartom hogy ehet kevesebbet turbóval az autó ésszerûen használva, közútról volt szó és nem versenypályáról. De a fikázással ne tereljük el a szót, továbbra is ki kellene magyaráznod pár dolgot:
- Caddy példa. Azóta utánaszámoltam, a turbós kevesebbet eszik még ha le is osztjuk (1968ccm/5,3l, 1896ccm/5,1l) ugyanabban az autóban, hogyan lehetséges ez?
- hogy belevegyük fifi példáját is, hogyan lehetséges hogy fogyasztást csökkentõ okból raknak turbót egy autóba?
Próbáld meg ezeket megérteni, és gondold át a valószínûleg FnF/NFS:U/Tuning&Stereo forrásokból építkezõ álláspontodat. Majd ha ezeket kimagyarázod, akkor lehet(ne) igazd, és akkor lehet nagymellénnyel okoskodni.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
Mondjuk hülyeség volt 150-es átlagot mondani mert az tényleg nagyon sok. Attól függetlenül, hogy tényleg 150-el járnak azzal a Golffal és asszem bõven 200felett tud...

fifi
motorostalálkozókra jársz
?

fifi
Jól belenyúltál, mert külön lakom fõsuli melett dolgozom, és motoroztam eleget ahoz hogy tudjam mi a 150-es átlag...De hogy én semmirõl nem akarlak meggyõzni az biztos. Ja és csak hogy gondolkodjál kicsit: nem tizenévesen, de 20éves koromtól magamra voltam utalva, ráadásul külföldön...

most jó?