341
-
#181 Fiat Punto Granderől mit gondolsz? -
#180 Én azt az adást keresem amiben egy ,egy új keleti kisteherautót teszteltek (nem távolkeleti), aminek a jele egy ugró szarvas vagy valami ilyesmi! Melyik ez a verda? -
#179 A TVben többen nézik, és van ugye saját weboldaluk is, nem csoda, ha ennyit lehet itt ebből kihozni. -
#178 látom nem valami népszerű a topic :DD -
#177 [center]122. adás, 2005. október 1.
[b]Mercedes B170 . . . . . . . . . . BMW 130i . . . . . . . . . . Fiat Punto Grande
-
#176 Én szoktam olvasni ;-) -
#175 csak azt bírom amikor valaki belöki, hogy egy hónapos a kocsija, van benne 1000 km, és csodálkozik, hogy eddig megbízható :)))), csak ennek semmi értelme :D -
Vlala #174 népítélkezni szokott valaki? -
#173 [center]
121. adás, 2005. szeptember 24.
[b]Audi Quattro
-
#172 na csak hogy éljen a topic :DDDD, az Audis adás egész jó volt, vagy csak felüdülés volt a sok ismétlés után? :DD -
#171 na elvileg holnap jön a Quattro-s adás? :D -
chungey #170 Folyamatosan tesztelnek. A honlapon minden héten ír egy-kettőt Karotta meg Winkler. Lehet nem kameráznak? Vagy a tv2 nem fizet eleget? -
#169 Most már nagyon felbaszták az agyam a folytonos ismétléssel! 365 napból egy hónapot dolgoznak???!?!?!?!?!?! -
#168 még mindig ismétlés, mondjuk az F430 most is ütött :))))) -
#167 Mintha kifogytak volna az ötletekből és folyamatosan ismételnek. -
#166 a tesztek azért jók, csak az a gond, hogy alig vannak új tesztek :)))) -
#165 az hagyján hogy meddig tart a szünet, de a winkler meg alkotói válság ürügyén heteken keresztül ezer éves katonai szutykokat tesztel (amit 2 héttel később az első ismétlő válogatásban megismételnek), a kutya sem kiváncsi rá. -
#164 Jah, 2x annyi ideig tart a szönet-időszak mint az adás-időszak... Nevetséges
És egyre laposabb teszteket csinálnak. -
#163 elég pofátlanok lettek, mit ne mondjak... -
Vlala #162 A múlt heti adásban az Unimog tesztje alatt megszólalt alami zene torziós gitárra hangszerelve. Nincs meg valakinek? -
#161 [center] 102. adás, 2005. május 14.
[szin=green]Ford Mustang 2005 és 1974, Chevrolet Tacuma -
#160 [center]101. adás, 2005. május 7.
[szin=green]Moszkvics Aleko, Alfa-Honda találkozó, Toyota Aygo -
#159 nem érdemes kihagyni -
#158 100. adás, 2005. április 30. -
#157 Hát ezt én sem vágom... -
Vlala #156 Mivel köszönt el Gábor? Valamit mondott a következő adással kapcsolatban, de ki emlékszik már rá... Majális után :-) -
Vlala #155 Szinte teljesen egyezik vele, a felszereltsége gazdagabb... -
#154 Szerintem szép lett ez a M6-os Bömbi. Mondjuk a 31 misi egy kicsit soknak tûnik nekem, de hát ők tudják. Elmennék egy ilyen tesztvezetésre egyszer én is, hogy meghajtsam a gépet... Remélem, túl is élném... -
#153 Már életveszély kategória :DD, de ez high-tech BMW belső nekem még mindig nem jön be :) (azért elviselném :DD) -
#152 M6 ahh M6 ,nem si tudott mit mondani csak,hogy ahh meg ihhh ez elarul mindent! :) -
Kigyo #151 Érdeklödni szeretnék hogy lenne kedvező áron egy GEO METRO kocsi hogy ez mennyire egyezik a magyar swift alkatrészekkel (futomű motor karosszéria stb)
Esetleg hol tudnék utánna nézni
Válszotokat előre is köszönöm -
Vlala #150 ez igaz, de nézd meg, kiknek szánják. -
#149 De azért egy mai Ladátol is elvárható, hogy belül ne 1990 uralkodjon :DD -
Vlala #148 Igen, meg a Lada. -
#147 csak ez már a 21. század ... -
Vlala #146 Nekem semmi bajom vele, bár 80%-ban Aleko (azzal vannak szép emlékeim :-) ) a kinézete, annyira nem rossz autó az. -
#145 Na végre itt a másfél hetes adás :))
98. adás, 2005. április 16. -
#144 GS -
#143 Milyen Lexus is volt? -
#142 Huhh, az a LADA kurva gusztustalan volt, a végén még rosszat fogok tőle álmodni. :DD Lehet egy új jókívánság mondat is: Üssön el téged egy LADA 110-es! :DDD