Totalcar(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Pihenjél már! Oké, hallottuk, hogy NEKED úgy tetszene jobban. Őszintén! Ki nem szarja le? <#wow3><#falbav><#wilting>
schrank
nekem mindegy hogy olasz vagy francia mer rakás szar mindkettõ az a lényeg hogy így szebb lenne kicsit lapos a jelvény de az a lényeg hogy ne csúfítsa el az orrát inkább tették volna a maszkra <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Pheel
Ízlés kérdése szépnek nevezni az új Punto-t...
Web mester
Nagyon jó a Totalcar!

schrank
télleg nem illik oda az a jelvény olyan mintha az új pontó szép orrára rábasznának egy bazinagy giccses P-t ugye igazam van <#ravasz1>

DJ Bee18
na innentõl kezdve már megint ismételnek, marha jó... <#falbav><#falbav>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Pheel
A hozzászólásod elsõ szava a legfontosabb: SZERINTED. ;-)
Pheel
Nem láttam a mait, a kérdésedbõl nem derült ki semmilyen korlátozás az ügyben.
schrank
szerintem az embléma csúnya a 407 orrán ha letették volna a hûtõmaszkra és szigorúbb fényszórókat kapott volna akkor sokkal szebb lenne az accord meg úgy szép ahogy van a calibrához lehetne hasonlítani azt se kell "cicomázni" hogy odabaszóssan nézzen ki persze a maga korában de még ma is szép

schrank
a hsz-em a mai mûsorral volt kapcsolatos úgyhogy ne válogass amúgy se az avensis tarolt hanem az accord meg a mazda6 már ha csak az említett kategóriát figyelmbe vesszük de inkább a c5-tel kellett volna párosítanom

Pheel
Designra Peugeot 407, technikára - ha már feltétlenül csak japán vagy francia - Toyota Avensis.
schrank
mér te melyiket vennéd meg most még design-ben is jobbak a japánok <#nezze>

a mûszaki részt meg ne is erõltessük <#hehe>

JGTC
phúú micsoda gagyi invázió volt ma....

JAZZ Rulez!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

schrank
kéthetente szokták de akkor 2 részt tesznek fel 2 nap alatt

Pheel
szemetek! <#buck>
GregSB
éé<#whatever>sss még mindíg nem töltötték fel a tc.hu-ra. pedig már úgy megnéznéém

schrank
azt nemtudom hol volt de egy féltetõ alatt "tunningoltak" márha tunningnak lehet nevezni azt amit flex-szel és lángvágóval lehet mûvelni az undergrand hangulatot pedig a különbözõ távolkeleti elektromos fasságok okozták <#nyes>
csak úgy lett volna gagyibb a gép ha még "ötvös csöpi"-t is beleültetik aztán autós üldözésbe kezdenek <#hehe> de mivel hogy ez volt a cél a mûsor jónak bizonyult <#eljen>

Szabi84
Ez nem Veszprémben van?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DJ Bee18
<#eljen><#eljen><#eljen><#nyes><#nyes>

schrank

ezt "cigányosították"<#ticking><#kuss>

GregSB
Milyen kocsik voltak a mai mûsorban?

Pheel
Jaja! Király volt!

Néztem viszont Viasat3-on a Startot. Rémálom. Akkora amatõr egy társaság. Eléggé úgy tûnik, hogy odaállítják õket, aztán majd csak mondanak valamit. Szerintem sosem vesznek fel egy dolgot kétszer.

A Totalcarban legalább van valami koncepció.
DJ Bee18
a mai adás sztem rohadt jó volt <#eljen>, nem a drága verdák sznob szemszögû bemutatása a szórakoztató. Látszik, hogy itt rajonganak az autókért, nem csak egy felvett póz, mint a konkurens csatornán

schrank
szerintem nem õk tehetnek arról hogy kevés adásuk van hanem <#kocsog> szarrágóskodik rajtuk/velük <#mf3>

GregSB
A mai mûsor már jobb volt egy fokkal.

Új Civic rulez! 😊

GregSB
Istencsászár
Én amit látok/olvasok olyan dologról amit énis "kiprobálhatok" vagy közelrõl megnézhetek legyen rossz vagy jó véleménye az az övé és lehet nekem meg teccik szal hülyeség ilyeneken rágódni hogy õ nem azt mondja amit te hallani akarsz mer akkor a másik tábor lesz "felbdühödve". Szóval én mind2õ mûsort megnézem és engem hidegenhagy a szövegük ha nem a tényleges dolgokról beszélnek, nekem lehordhatják pl a suzukit ahogy akarják de nekem teccik jó kocsi ( ignis, uj swift )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pheel
Attól amatõr, hogy nem tesztelnek, hanem elmondják a kamerába a sajtó anyagot. Bazsó a múltkor úgy leszólta a Fiat Ideát, hogy csak úgy porzott az út. Na az már valami! Van véleménye, nem egy szócsõ csupán. Vagy vehetjük az utolsó adást, amiben a Peugeot 1007-est mutatta be más oldalról.
Istencsászár
amatõr? abba próbálnak normális kocsikat bemutatni + motrokat, ezek meg a totalcarba végighülyülik a mûsort minden féle szarral ami nemrossz mer multaságos..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
kibaszott nagy lánctalpas trakesz😄 azt avval szántották fel a fõdet😊))

DJ Bee18
mi volt benne???

Pheel
Elmondta: alkotói válságban van. Csak azt nem értem, hogy arra a félévente öt adásra miért nem lehet felfüggeszteni a válságát. Ha meg nem bírja, ne csinálja. Balfék. <#levele>
GregSB
Annyi új autó van, (pl új Honda Civic, Alfa 157, Brera stb...), miért sz@r traktorokkal kell neki idétlenkednie? <#shakehead>

Pheel
Winkler egyre hülyébb 😞
GregSB
Elég gyenge volt a mai adás 😞

DJ Bee18
125. adás, 2005. október 22.

Szõlõkombájn NO COMMENT, és a híres nevezetes Ssangyong Rodius, méginkább NO COMMENT 😄D

DJ Bee18
kihagytam egy korábbi adást, mindjárt jön 😊)

DJ Bee18
128. adás, 2005. november 12.

Egy Subaru halottaskocsi és egy lomha meg egy állat Celica...

DJ Bee18
nagyon álomvilág az a mûsor. De a Hummert meg a Ferrarit azt ki kell próbálni <#mf3><#boxer><#violent><#violent>

Pheel
Ez tény, de valahogy engem jobban érdekelnek az elérhetõ dolgok, mint a szupercirkálók. Persze Winkler traktoros hülyeségét sem nagyon csípem...
R0sc0
ha autot akastz venni akkor elmész egy autoszalonba és ott megnézed, nempedig a TVben döntöd el hogy kell e vagy nem.

Pheel
Autómánia teljesen amatõr egy mûsor. Ráadásul teszteltek egy teherautót és egy államfõi autót. Mindkettõ maximálisan érdekel, ha autót akarok venni...

Egyiknek sem mondták az árát, de külön hangsúlyozták, hogy a Nissan Navara mind a zöldségeseknek, mint a Szörfösöknek ideális. Elõbbi nem hiszem, hogy le tudja cserélni a Zuk-ját egy ilyenre, az utóbbi réteg gyakorlatilag nem létezik az országban. Az Audiból talán el lehet adni kettõt, de a célcsoport nem nézi ezt a mûsort.
GregSB
Bah, elaludtam(megint), úhogy lemaradtam róla (megint). F@szért kell ilyen korán adni, miért nem tudják délután? 😄

DJ Bee18
na egész jó volt, legalábbis a vele párhuzamosan futó Autómániánál biztos, amennyit a végébõl láttam 😄

DJ Bee18
127. adás, 2005. november 5.

Egy hetvenes évekbeli csúcs, a Citroën SM, és egyéb veterán autó bemutatása.

DJ Bee18
126. adás, 2005. október 29.

Avagy hogy kell szétverni egy Rextont. De láthatunk még Micra C+C-t, amit férfiszeretõknek ajánlanak. De felbukkan még egy Seat Leon is.

DJ Bee18
na pótlom az elmaradást 😄

GregSB
Egyben nem, de a www.totalcar.hu-n fent van az összes rész egyesével.

hali. csak 1 kérdésem van.Nem lehet letölteni valahonnan az összes totalcart egyben?

DJ Bee18