Totalcar(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Pesket = pesten. Nem tudom már miért írtam igy 😄

GregSB
Azért nem napokon át tesztelnek egy-egy kocsit. Jó ha 1 délutánra megkapják, ezért is hozták létre a népítéletet. SZVSZ sokkal többet használják a saját kocsijaikat a mindennapokban. (pl Winklert már 3x-4x láttam pesket az mx-5jében, de tesztautóban még 1x sem😊

És akkor még az is ott van, hogy nem minden héten 20millás mercit tesztelnek...

Pheel
DJ Bee18
épp az az adás volt, és a Daciat kiemelték, nem volt semmi fika. Mert mit mondjanak? 😊 Szórják inkább a sok közhelyet? Hogy dinamikus futómû, erõs 1,4-es 8 szelepes? 😊 A szomszédom Thaliát vett, õ is bevallja, hogy jópár részletében igénytelen autó, de van csomagtere, és új. Ennyi, most mit kellene isteníteni? Tény.
És hogy õk el lennének eresztve? Winklernek 15 éves MX-5-je meg NIVA-ja van. Bazsónak 20 éves Corolla, 20 éves nissan, és még egy pár roncs 😊). Ebbõl látszik õk tényleg szeretik az autókat, nem csak munka számukra, ez az életük. Mellesleg ha észrevetted a luxusautókat is fikázzák, de azok a tulajok szót sem szólnak, mert nem irigykednek..

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
b+, a stílusukra értettem farok... semmi bajom az m1-el

Pheel
Éppen ez az, hogy nem járnak azzal. Maximum hétvégi kocsinak maradhatnak, elvégre ha éppen tesztelnek, akkor nem abban ülnek. Nekik is csak egy seggük van. ;-)
GregSB
Az meg hogy anyagilag el lennének eresztve és ezért fikázzák az ilyen kocsikat szerintem baromság. Winkler egy régi mx-5 el, Bazsó meg egys mégrégebbi Corollával jár ha jól tudom.

GregSB
A Thaila klónokra gondolsz? Azoktól nekem is felfordul a gyomrom 😛 Inkább vennék valami használt 10 éves autót mint valami olyat, szal én egyetértettem velük 😊

De ez persze ízlés, meg felfogás kérdése. Ez az õ véleményük volt, elmondták. Ha pártatlan, katalógus-adat felolvasós mûsort akarsz nézd az autó-mániát. 😄D

Pheel
Jó, természetesen túloztam. Viszont emlékezz vissza arra, amikor az "olcsó" szedánokat tesztelték. Annyit fújoltak meg undorodtak rajta, hogy már a belük majdnem kifordult. Mindegy volt, hogy Honda, FIAT, Skoda, Renault, Dacia vagy éppen Chevrolet az adott autó.
Az átlagember ilyet vesz, nem Alfát.
GregSB
Azért ne túlozz ennyire. Pl az új Swiftet, Civicet, Jazzt, Alfa 159-t stb. imádták, hol vannak ezek 15milliós autók?

Pheel
Attól függ, mit nevezünk annak. Ha a praktikus autók idejétmúltak, és az a trendi, ha élből utálunk mindent, ami nem legalább 15 milliós, akkor konzervatív vagyok.
schrank
nem vagy te egy kicsit konzervatív <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Pheel
Az ízlésficamnak konkrétan pont hozzájuk van leginkább köze.
schrank
de ennek mi köze a totálkáros csapatnak nem õk a ludasak hanem a tv csatorna <#szomoru2> mert ha a weboldalon hétköznaponta tudnak egy tesztet nyomatni akkor abbõl bõven lehet válogatni heti egy adásra csak hát ha nem fizetnek akkor miért csinálják ? bár szerintem jobban járnának ha neten keresztül terjesztenék a mûsort mint pl. BBTV és mindíg az aktuális teszt márka szponzorálná õket persze akkor álcázott fikázásokat kéne alkalmazni de annál izgalmasabb lenne a mûsor <#hehe>

Pheel
Én konkrétan erősen utálom az egész Totalcaros csapatban, hogy leszólnak minden négy ajtós modellt, illetve olcsóbb autót. Persze ha az én seggem alá is heti két 20+ millás autót tolnának úgy, hogy gyakorlatilag a kisujjam sem kell mozdítanom érte, akkor nekem sem lenne más a véleményem a dologról. Mellette meg tarthatnék öreg luxusautó parkot, mint szinte mindegyik.
Nem örülök, hogy nem lesz adás, de az ismétlést már nagyon untam. A semmi is jobb, mint azok az erőltetett szenvedős félórák.
schrank
miért is mibajod az m1-el <#nemtudom> ne legyél már te is trendi majom B+<#idiota>

DJ Bee18
azért örülnék, de az m1 és õk távol állnak egymástól 😊

schrank
ez a tv2 egy igazi buzi nem csodálkoznék ha a fiúk az m1-en kötnének ki csak akkor a sok ratyi nem nézné mert az m1-et égõ nézni mert az m1 <#gonosz3>

DJ Bee18
errõl csak a TV2 tehet, nem értem õket, miért vették vissza egyre jobban a mûsoridõt... A tartalommal nem volt probléma, a benzinvérûek számára igen élvezetes mûsor.
Autómániát meg mi a f*sznak pénzelik, megjátszott poénok, katalógusadat felolvasások, meg baromságokat beszélnek

robotnyk
a 3-4 hónapos szünetekkel, ismétlésekkel, meg az értelmetlen tesztekkel (amik alkalmanként poénosak, de hétrõl hétre komolytalanná tették az egészet) sikeresen lezüllesztették a mûsort, gratulálok a totalcarnak, és a tv2nek is.
JohnnySmith
"Nyári ismétlõ válogatásaink végén azt ígértük, szeptember 16-án végre ismét friss adásokkal térünk vissza. Amikor ezt ígértük, illetve felvettük azt az adást, még így is gondoltuk. Aztán telt-múlt az idõ, eljött az õsz, és rájöttünk, jóhiszemûen bár, de hazudtunk. Igazából idén, már nem lesznek friss TotalCar adások a TV2-n.
Most, hogy így az okokat tisztáztuk, nézzünk inkább elõre! A TV2-vel abban állapodtunk meg, hogy mûsorunk 5. évfolyamát 2007-ben indítjuk el. Addig ismétlések se lesznek. Természetesen idõnként összefutunk a fõgyártásvezetõvel és a programigazgatóval, megpróbálunk minél jobb feltételeket kizsarolni, hiszen szép dolog a tartalom, de egy négy éve futó mûsorra bõven ráfér már a formai megújulás is. Ötleteink vannak. Ha esetleg addig is elvonási tüneteik lennének, töltögessék TV rovatunkból ismétléseink ismétléseit.

Szeretettel:

Bazsó Gábor
Winkler Róbert "

Lesz-e még idén TotalCar a tévében?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Harly18
Már nem is tudom mióta ismételnek. Ott volt, mikor télen ismételtek, aztán nyáron is és még most is 😞 Unalmas már.......

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

GregSB
Csak követik a "nagyokat". Top Gear is októberben tér csak vissza 😞

DJ Bee18
látom, a TV2 szépen tönkreteszi õket, hogy ismétlésre kényszerülnek

Pheel
Jah! Csakis Zubaru! 😊
Szabi84
Na ez a Evo vs Impreza mûsör jó volt, de akkor is Subaru!<#vigyor1>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

schrank
én is jártam már így akartd volt írni <#ejnye1><#nyes>

DJ Bee18
én is így jártam már 😄

schrank
kéri ez az az új WMVA a 10-es media player-t azt akkor lejátsza mindenesetre jól megijesztettek <#ijedt><#hehe>

schrank
leszedtem ezt a múltheti hondás részt és nem játsza le a képet megváltoztatták a formátumot vagy mi az elsõ jelenet még mûködik a többi négynél kodekot hiányol és csak hangot ad <#fejvakaras>

DJ Bee18
jó volt a mai adás is, az 1.3-as Manta egy vicc 😄DD

DJ Bee18
csak az idõmérõt felesleges lesz, tudni fogom az eredményt 😄D

JGTC
netrõl úgy is le tudod szedni mind2t

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DJ Bee18
bassza meg, nekem egyik sem, fõsuliba be kell mennem <#mf3><#mf3> 😊

JGTC
SKYLINE Teszt !! <#wink> nem kérdéses sztem
az edzést a német csatornák leadják még

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

GregSB
Totalcar: 11:55
F1 Bahreini nagydíj - idõmérõ: 11.45

A p*csába. Skyline teszt vagy új idõmérõ? 😄 (Jó tudom az utóbbi tovább tart, de az elsõ körröl pont lemaradnék)

JGTC
nem próbálkoztam mert késöbb rá egy két napra beszereztem máshonnan azt ami kellett

BADE
nem írtak még vissza,hogy hol van ez a bolt?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

JGTC
ezt én értem csak nem tudok olyan helyet ami ilyen nagy autós bolt lenne , ahova bemész és válogatsz a sorok közt mert annyi a cucc

a szõnyeg volt talán a legdurvább amit vettek a zsigába😄

I.C.ram
Hát amiket õk vettek azok is baromi giccsesz szarok voltak 😄 A sztrítracsnis majmokat figurázták ki 😊
JGTC
nem giccses szarokat akarok venni csak a TV-ben úgytünt, hogy nem egy kisáruház ahol csak pár dolog van

I.C.ram
Legalábbis abban tuti vehetsz ilyen giccsesz szarokat.
I.C.ram
Asszem Bombastic, legalábbis én ez ismerem hallásból, mint nagy autós árúház.
Szabi84
nekem is ez ugrott be most wanted

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DJ Bee18
na beindult az új adás
Jó ez az új dizájn, bár kicsit NFS:MW-S 😄DDD

GregSB
Ekszszküzé, 12:40kor kezdõdik 😊

GregSB
Csak szólok, hátha valaki még nem vete észre: A Totalcaral egy iõben 12:10kor kezdõdik a Fifth gear (ötödik sebességben) a Viasat3 on. Amíg ismételnek a TC-osok én ezt nézem.

Aki nem ismerné ez egy igényes angol autós mûsor 😊 (Hasonló a Top Gearhez)

JGTC
valszínû az lesz regelek aztán írok nekik

GregSB
Szerintem ha írsz levelet nekik tuti megmondják melyik volt az.

JGTC
Ha valaki tudja, hogy melyik áruház volt az, vagy hogy hol van ahol megvették a Zsigulis részben a cuccokat az írja már le! THX!
Vagy ha ismertek hasonló nagy autós áruházat az is tökéletes lenne.