Késik a Doom 3 kiegészítője

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

odex
hát enyhén jobb a többi FPS csak te nem láttttasz ezekbe semmit te csak a lövöldözést meg a játék 2dés cuccccokat már te látnád akkor csak ámulnál a szép grafikán<#boxer>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
ÓÓÓ 1 évet késik a doom kieg <#falbav>
hát má remélem annyival jobb is lesssz!!!
remélem hogy ha 1 évet késssik akkor legalábbb jobb lesssz mint a hl2!!!<#violent>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Freddy TNT-nek igaza van.Például én is szeretem a Doom-ot.De én azért nem alszok el a horrorfilmeken <#buck>
Úgy néz ki én vagyok az egyedüli hülye, akinek tetszett a Doom3.Pedig nem vagyok egy mai játékokon nevelkedett.Még a C64-es korszakból is van bõven emlékem <#ravasz1>
A Doom3-at szerintem hiba lenne a Hl2-höz vagy bármi máshoz viszonyítani.De a maga nemében nekem nagyon bejött.Jobb,mint bármelyik horrorfilm(azokon mindig bealszom, vagy idegsokkot kapok a sok hülyeségtõl)

5.1-ben sõtét szobában az esti órákban besötétítve az igazi.Ezt tanusíthatom.

A DooM3 elsõsorban technológiai (erõ)demonstrációja az id Software új 3D motorjának. Az élvezetes játékokat majd erre a 3D motorra fogják megcsinálni - mások.

Ezért az, hogy csak egy klón lenne, teljesen abszurd. (Majd a többi játék lesz ennek a klónja.)
NEOreg3
hátizé nemmondok semmit arra hogy hlklón:P

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
a 2. meg a 4. kép nagyon király :DDDDD

sweech
remélem itt már meg fogja tanulni a fõhõs hogy hogyan kell magára erõsíteni az elemlámpát...:P

Sztem a Doom3 unalmas... Ugyan jól néz ki, de ez minden. Tök kiszámítható hol lesznek a szörnyek, egyértelmû, hogy a megtisztított területrõl még rádtámad 1-2, vagy kiugrik egy falburkolat elem mögül, ha túl tiszta volt a terep.. Én csalódtam, semmit nem érzek az eredeti Doom hangulatból. Ez csak egy HL-klón.
NEOreg3
ezzel nem flémelni akartam a hl2-sök ellen:P

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
Akkor is végig fogom tolni akármiylen xar lesz, amúgy a d3 nekem semmivel sem jelentett kevesebbet a hl2-nél, a d3 még tovább is tartott, nem 4 napig:P

Graf. lehet hogy változni fog?
Izgalmasnak tûnik<#taps>
Elsok kozott volt meg a gamma (2004 aug. kornyeke?), de mar a jatek elejen (mikor a robotpok utan kolbaszoltam) meguntam, azota sem jatszottam vele :)
Jo nagy volt a fustje.
Én inkább játékot kérek nem pedig egy Benchmarkot!

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

kur.. életbe
arty
a cikkiro optimizmusa érthetetlen :D reméli h nem lesz sötét tonusu :D erre ott vannak azok a képek ....

inkább ki se adnák ;)

Forza.

Ez szinte minden játékra igaz. Doom 1 = Doom 3, Sims 1 = Sims 2, RollercoasterTycoon = RCT3, C&C = C&C Generals ...szóval hiába fejlõdik a grafika és az összetettség, valahogy maga a játékélmény ugyanaz. (vagy majdnem ugyanaz)

TURMIX - Szinkronparódia letölthetõ: http://turmix2005.uw.hu

Ez az ami engem nem érint. Anno végignyomtam a wolf-ot ,meg a doom1 -et , elég is volt az fps-ekbõl. Ezek se tudnak többet ,csak szebbek.
IMYke2.0.0.0
Pedig az lesz...

===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.