20
-
#20 hát enyhén jobb a többi FPS csak te nem láttttasz ezekbe semmit te csak a lövöldözést meg a játék 2dés cuccccokat már te látnád akkor csak ámulnál a szép grafikán -
#19 ÓÓÓ 1 évet késik a doom kieg
hát má remélem annyival jobb is lesssz!!!
remélem hogy ha 1 évet késssik akkor legalábbb jobb lesssz mint a hl2!!! -
Tiby #18 Freddy TNT-nek igaza van.Például én is szeretem a Doom-ot.De én azért nem alszok el a horrorfilmeken -
Freddy TNT #17 Úgy néz ki én vagyok az egyedüli hülye, akinek tetszett a Doom3.Pedig nem vagyok egy mai játékokon nevelkedett.Még a C64-es korszakból is van bőven emlékem
A Doom3-at szerintem hiba lenne a Hl2-höz vagy bármi máshoz viszonyítani.De a maga nemében nekem nagyon bejött.Jobb,mint bármelyik horrorfilm(azokon mindig bealszom, vagy idegsokkot kapok a sok hülyeségtől)
5.1-ben sőtét szobában az esti órákban besötétítve az igazi.Ezt tanusíthatom. -
DcsabaS #16 A DooM3 elsősorban technológiai (erő)demonstrációja az id Software új 3D motorjának. Az élvezetes játékokat majd erre a 3D motorra fogják megcsinálni - mások.
Ezért az, hogy csak egy klón lenne, teljesen abszurd. (Majd a többi játék lesz ennek a klónja.)
-
#15 hátizé nemmondok semmit arra hogy hlklón:P -
#14 a 2. meg a 4. kép nagyon király :DDDDD -
#13 remélem itt már meg fogja tanulni a főhős hogy hogyan kell magára erősíteni az elemlámpát...:P -
DOT #12 Sztem a Doom3 unalmas... Ugyan jól néz ki, de ez minden. Tök kiszámítható hol lesznek a szörnyek, egyértelmű, hogy a megtisztított területről még rádtámad 1-2, vagy kiugrik egy falburkolat elem mögül, ha túl tiszta volt a terep.. Én csalódtam, semmit nem érzek az eredeti Doom hangulatból. Ez csak egy HL-klón. -
#11 ezzel nem flémelni akartam a hl2-sök ellen:P -
#10 Akkor is végig fogom tolni akármiylen xar lesz, amúgy a d3 nekem semmivel sem jelentett kevesebbet a hl2-nél, a d3 még tovább is tartott, nem 4 napig:P -
Tiby #9 Graf. lehet hogy változni fog? -
Tiby #8 Izgalmasnak tűnik -
RpPRO #7 Elsok kozott volt meg a gamma (2004 aug. kornyeke?), de mar a jatek elejen (mikor a robotpok utan kolbaszoltam) meguntam, azota sem jatszottam vele :)
Jo nagy volt a fustje. -
dav1d #6 Én inkább játékot kérek nem pedig egy Benchmarkot!
-
Keldor #5 kur.. életbe -
#4 a cikkiro optimizmusa érthetetlen :D reméli h nem lesz sötét tonusu :D erre ott vannak azok a képek ....
inkább ki se adnák ;) -
Andris #3 Ez szinte minden játékra igaz. Doom 1 = Doom 3, Sims 1 = Sims 2, RollercoasterTycoon = RCT3, C&C = C&C Generals ...szóval hiába fejlődik a grafika és az összetettség, valahogy maga a játékélmény ugyanaz. (vagy majdnem ugyanaz) -
blackeagle #2 Ez az ami engem nem érint. Anno végignyomtam a wolf-ot ,meg a doom1 -et , elég is volt az fps-ekből. Ezek se tudnak többet ,csak szebbek. -
#1 Pedig az lesz...
===============================
.:i2k:. from meló