Japán
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KoЯn
Azóta már lehet hogy ki is tiltották õket a forgalomból..
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Én a kínai konyhát szeretem, és van jó pár japán étel, ami a kínaihoz hasonló. Azokat megkóstólnám. De a halat valahogy nem szeretem.
De a szakét pl. szívesen megkóstólnám 😉
KoЯn
Hihetetlen, mennyi mindent kockáztatnak egy jó ebédért. Például itt van a fubu (pöffeteghal). Ha a szakács nem megfelelõen készíti el, meg is lehet halni tõle. A mérgezõ részeket egy lakattal zárható urnába kell tenni, majd elégetni.
Jó ideje el akarok menni japánba, kb 10 éve "rabja vagyok" eme kultúrának (ebben az anime-knek nagy szerepe volt/van). Egyelõre tanulom a nyelvet, hiszen köztudott, hogy kevés az olyan tájékozódási tábla, amely nem japánul van 😊
2007-ben Thaiföldre megyek; végülis a kultúra hasonló, a nõk talán szebbek is, mint japánban 😉 Viszont ott mindenki tud angolul.
Ja, és örülök, hogy több hónapos (talán lves) szünet után egy ilyen topic "fogad" az sg-n.
Aki teheti, nézze meg a japan.uw.hu oldalt, egy kirándulás képei vannak rajta, sok egyéb érdekességgel. A Fuji-san különösen szép.
KoЯn
Egy orás vonatuton egész napi munka után te is lekokadnál.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
(sry, ha volt már)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
http://news.bbc.co.uk/1/hi/sci/tech/4417462.stm

- És Seiko kapitány manapság már órákat gyáárt ?????
(csak úgy az eszembe jutott japánról...) <#nyes>#nyes>
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
és pl. a wasabi is
Látta valaki az elveszett jelentés c. filmet ?
Japánban játszódik...
semmi extra nincs ebben
de ettõl csak sokkal jobb.
tényleg, összekéne szedni hogy ki milyen dolgot talál aberráltnak Japánról ?
ja és a DD.. nagyjából ezt jelenti:<#hehe>#hehe>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
biztos nagy kincs lehet ott.
nálunk meg hegyekbe halmozzák a dobozokban. DDD
felszorozva az ottani fizetésekkel ez tök reális
ehhez meg kellett csinálni a jobb oldali vezetés vizsgát.
elég zsúfolt város mindenesetre..
Ezt a csereszny árat én sem akartam elhinni,
de mindketten egyre csak bizonygattak, hogy láttak 1000 FT/db -os cseresznyét. c