5017
Japán
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
-
Nuki #2250 nem sámli! :D -
#2249 Valami link, vagy megtartod magadnak? :D
Van ilyen tsuki?
-
Nuki #2248 nyugodtan kimondhatod, nem ciki. -
#2247 Hú, megjelölt vmi Az iwiw igazi gyöngyszemei club és a képek között van egy japán csajszi.. Hát, néha én is el tudnám viselni a férfilétet.. [Most nagyon irigy vok, igen..:D]*-* -
#2246 Nem biztos, hogy kár:) Eléggé elasszonyosodtak az évek alatt..:D (És ha ezt most látnák, megint akkorát kapnék..:DDDD) -
#2245 A második átírásai erre emlékeztetnek:
Feint one Kate war you. (Fent van két varjú)
Nuke: Persze, életkor nem téma, feltéve, hogy velem egy idős, vagy fiatalabb nálam (Tudod, anno Ford T-modell: Bármilyen színűt kérhet, feltéve, hogy az a fekete) -
Nuki #2244 szerintem a kor relaks-senseinél nem téma kár a családi állapotért xD
én láttalak már fotóról :D -
#2243 Na, a csajtól, akiről dumáltam imént, kaptam két japános izét, angol nyelves cuccot, értitek, na:D Gondoltam, hátha érdekel titeket:
1.
2. -
#2242 -
#2241 Hát, ja, 20 tétel agyonszerkesztgetése (suxx Word..:D) meg ilyen jó dolgok:D Ma vizsgázott a lelkem, de még nem kérdeztem, hogy ment neki:D
Nővéreimmel kapcs ki kell, hogy ábrándítsalak titeket (hízelgő azért, hogy a képem nélkül is feljött a téma..):DD Mindkettő erősen felnőtt-kategóriás, akarom mondani, 35 körül járnak és gyerekeik vannak, meg csináltak nekem sógorokat is:D -
#2240 Hmm... 君も女です。 (remélem, jól írtam :D) -
Nuki #2239 nővérét ja :D -
#2238 Kb. velem egykorú (mivel ő is most jelentkezik japán szakra), képét nem láttam, lakcímét nem tudom:D -
#2237 Mind1
Vagy úgy érted, hogy Beyzie nővéreiről? :) -
Nuki #2236 te hogy gyártsál neki pénzügy-puskát? :o -
Nuki #2235 inkább a nővéréről kérdezősködj -
#2234 Nem, de mondom, majd lesz második fejezete :) Szebb, jobb :)
Hány éves? Szép? hol lakik? -
#2233 Relaks, gondoltam, illik tudnod, hogy a kártyáid még egy plusz felhasználót magukénak tudnak:D Meséltem róluk egy másik fórumon és rögtön lecsapott rá az egyik épp ott lévő csajszi. Ugye nem baj? -
_Vegeta_ #2232 Hat en tuti 1percet se fogok leulni tanulni. ^^ Konyvemet olvasgatom, egyenlore az irasjelek felismerese es memorizalasa a cel es ez olvasva egeszen remekul megoldhato. ^^ -
#2231 Kezdésnek nem rossz, de úgyis csak úgy lehet tisztességgel megtanulni, ha sokat ír/olvas az ember -
_Vegeta_ #2230 Ezt a lapmeretet nemtudom, de nalam azert csuszott el mert a lapot amikor a nyomtato beszivta mindig kicsit mas helyzetben volt. Egyebkent viszot mostmar teljesen mindegy megegyszer nem vagdosom ki. :)
Ez ilyen puska akar lenni? :) -
#2229 Olyat én nem tudtam produkálni O_O
Nincs pl bekapcsolva olyan, hogy lapmérethez igazít, vagy ilyesmi? Nekem is pl azért csúszik el, mert az A4-es lap kb fél-1mm-el nagyobb (mutassak scann-t, hogy hogy sikerült?)
Egyébként meg véleményezzétek: Jó így a kana tábla, vagy inkább szedjem szét három részre? (Hiragana-Katakana-Katakana idegen szavak számára)
Kana00.pdf
(a próbanyomat alapján talán az utóbbi) -
_Vegeta_ #2228 Hat mit ronthatnek el nemtudom. amugy olyan 5-10mmt csuszott atlagosan, de elvagyok vele igyis inkabb a vagdosas volt idegesito. :)) -
#2227 Akkor nem rontottál el valamit? :) Ideális esetben ugyanis hajszál pontosan stimmelni kéne -
#2226 Én spec szívesebben ütném el az időt mással, de épp ez benne a szép..:) Hogy ha nem is örömmámortól vezérve segítek, de segítek, mert család:) -
_Vegeta_ #2225 Hat nekem annal sokkal tobb sajnos. ^^
Beyzie: Nalunk ez nem ilyen "uzleties" :D modon folyik hanem szivesen segitek a noveremnek o meg nekem. (^_^) -
#2224 Sajnálj is, irigyelj is..:D Pl.: 1. tök jó, hogy kinyomtatta nekem a kártyákat az ifjabb, de: 2. rögtön meg is kért, hogy gyártsak le neki nem tom hány oldal pénzügy-puskát..:DDD Az üzlet az üzlet.. XDD -
#2223 Nekem max 2mm-es elcsúszásom volt -
_Vegeta_ #2222 Hat nemtom en ugycsinaltam de nem lett a legjobb elegge elcsusztak. :D -
#2221 NővéreID? Sajnáljalak, vagy irigyeljelek? :) -
#2220 Mivel nővérem csinálja, nem mertem megpengetni neki ezt a kis egy lapra két oldal nyomtatós trükköt, mert agyvérzést kap..:D Főleg, hogy két nap múlva vizsgázik és puskákat nyomtat éjjel-nappal:D Ha majd meglesz az új, feltétlen szólj, előszeretettel csinálom ki a nővéreim nyomtatóit..:D -
#2219 1: Úgy vannak a lapok megcsinálva, hogy ha az előlapot a hátlappal egy lapra nyomtatod úgy, hogy a teteje egy irányba néz, akkor a nyomtató hibahatárán belül pontosan illeszkedik
2: igen, ott még 2-3 vonalas betűtípust használtam, az újon már 3-4 van. Ahhoz majd még csinálok okosságot, utána rakom ki -
#2218 Mondjuk hüpp, ott is a ki meg a sa vonalkája összeér a "pocakkal"..:D -
#2217 Relaks, jaj de jó, hogy itt vagy.. Épp most kunyeráltam ki nővéremtől, hogy kinyomtassa a hiragana kártyákat.. Azok annyira fainul illeszkednek, hogy ha a lapokat összeragasztom és csak utána vágom ki (50% meló), akkor is zsír lesz?:D -
#2216 17. ELO lecke:
Mind az A1-ben, mind a B1-ben kimaradt egy magyar, majd egy japán mondat... bakkákmeg!!! -
Slan #2215 お休み :) -
#2214 Jócakk:) -
#2213 Nah, mentem aludni!
お休みなさい! -
#2212 JLPT level => [JLP] T level => Kb.: tesztpálya => autóvezetés? => ^-^' -
#2211 Na, akkor a pályá és a teszt nincs is olyan messze egymástól, tehát szinte tudtam..:DDDDD