5017
Japán
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
Hint: kis karbantartás kéne...
Linkek nyelvtanuláshoz: [ Japán pelcek ] [ Lang-8 ] [ saját oldal Frissítve: 2012.04.15. | blog ]
Hasznos programok: [ Z-Kanji ] [ Wakan ] [ Anki | SG topik ]
Hasznos oldalak: [ Hiragana Megane ] [ japán tv-k ]
Lányok: [ (nem csak) Pucér ázsiai lányok ] [ Ázsiaicsaj topik ]
Poén: [ engRish | Engrish Funny ]
-
#4334 Akkor mi van azokkal az emberekkel, akik azért utaznak ki vagy azért akarnak Japánban élni, mert azt hiszik, hogy Japán=Anime. -
#4333 Engem meg pont hogy ilyen helyek érdekelnének elsősorban ha kitudnék jutni. Persze nem azt mondom, hogy nem mennék el mondjuk Akihabarába vagy a belvárosokba, de nem az lenne az első dolog a listán. -
FoodLFG #4332 jaj nem bírom az ilyen turistáknak készült rácsodálkozós ország népszerűsítéseket. Erőltetett az egész.
Ráadásul engem nem érdekel a régi Japán.
Csak általánosságban, de elég vicces amikor emberek azért látogatnak el egy országba, mert az ország múltja érdekli őket és azt nézegetik csodálkozva. Közben meg az igazi ország (a nem fantázia világ) el van felejtve. -
#4331 PC Humor topikból -
#4330 vicc, de én is a lingerie-nél buktam volna meg :DD -
#4329 ennyi mindent megnézni nincs időm
De azt nem tudtam, hogy a lingerie kiejtése ilyen beteg ... netán fhanszhia eredetű?
de itt van még egy szépség :D
abattoir (Alien 3-ban emlegették) -
#4328 Kiejtés... és a videó...
-
#4327 Kiejtés... és a videó...
-
#4326 Kiejtésben én is elbuknék, azt hiszem :) -
#4325 nem teljesen japán, de...:D
-
#4324 Japán zöld tea - Forbidden Kyoto.
-
FoodLFG #4323 http://tumblr.jpopsuki.eu/
Rajzolj nekik valamit kreatívat. :D Bár most nem tudom, hogy ez a tumblr aktív-e... Egy próbát mindenesetre megér. -
#4322 konkrétan nem fedi...az animéban a lány nem utazik ilyen távlatokban...és asszem az eredeti történetben szereplő lány rokona nem is ugyanaz...amúgy aki a filmben a főszereplő lányt játszotta az adta a hangját az animében is a lánynak :DD -
FoodLFG #4321 Asszem nem teljesen fedi az anime sztoriját, de azt már régen láttam...
Mindenesetre kellemes film, de pénzt ne adj érte. :D
Nekem a régi (70-es évek ?) Japán tetszett benne, de amúgy a sztori nem nagy szám. -
#4320 Van valakinek Jpopsuki-s meghívója? -
#4319 én láttam. (animét viszont még nem..)
ami megmaradt: nagyon ari volt a főszereplő lány :) -
#4318 Igen, azt láttam 2010 augusztusában és 10/9-et kapott tőlem :) -
#4317 Az anime nagyon jó. -
#4316 És a Gokusen live action movie-t? :) -
#4315 A trailere: Youtube - 時をかける少女 / Toki o Kakeru Shojo Live Action -
#4314 Valaki látta már a "Time Traveller: The Girl Who Leapt Through Time" (時をかける少女 / Toki o Kakeru Shojo) live action filmet?
[2010 márciusban jelent meg]
Érdemes megszerezni? -
#4313 Az első nagyon fülbemászó azzal a refrénnel. :D
A második viszont elég morbid. Mármint a zúzós zenétől nagyon elüt a lány stílusa. -
#4312 Nagyon nem :)
A régiek nagyok közül néhányat meghallgattam, annak idején, de az én fülem-lelkem nem ilyen zúzás-zenére van hangolódva. :) -
#4311 feltételezem metált nem birod -
#4310 A másodikat csak a röhögés idejéig bírtam ki - mert az hatalmas poén volt, hogy a nyakmerevítőt (sejtettem, hogy azt teszi majd) felvette és elkezdett csápolni.
De a zene, az rettenet. -
#4309 én a refrénjét nem tudom letenni :)
A másodikban meg jókislányként valhogy jobban bejött a csaj, mint rokkerként -
#4308 Az első sajnos ****.
A második: jajj Nem bírtam sokáig. -
FoodLFG #4307 Nah, művelődjetek! Itt van Japán két legjobb idolcsapata a Momoiro Clover és a Babymetal.
http://www.youtube.com/watch?v=xmKFs6NWTDA
http://www.youtube.com/watch?v=0GErGfHjHQ0
+ vannak érdekes arcok Japánban, akiknek megártott az amerikai kultúra:
http://youtu.be/aq80alEP-vE -
#4306 Nem kicsit. :D -
#4305 bruhahaaaa
Penn és Teller: Vigyázat, csalunk.
Most volt olyan rész, ahol a hamis hír az volt, hogy mágnessel el lehet a tetkót távolítani. Egy csajnak volt egy kínai jel a nyakán, amire azt mondták, hogy nincs az a hülye, aki elhiszi, hogy az egy kínai jel. Ráadásul később is hamis kínai jelnek mondják.
Namármost:
假
japánul kiejtése: KA, KE, kari, kari.ru
jelentése: átmeneti, ideiglenes, hétköznapi
Szóval a jel valódi volt, a jelentése viszont illett az állításhoz
Viszont ez már "szakmai" ártalom, hogy az ember felfigyel ilyenekre? -
#4304 Nekem se nagyon - ezért igyekszem hódítani az intellektusommal és a nem erőltetett kedvességgel. Az évek folyamán néha bejött, néha nem :)
Próbát tennék újra egy (két-há) japán lánnyal :) -
#4303 Más esélyem amúgy se lenne. :p -
#4302 A szépség inkább fakadjon belülről :) -
#4301 A szépen még dolgozni kell. :D -
#4300 asi = pasi -
#4299 Akkor Te szégyenlős szép fiú vagy?
Én csúnya, viszont nem szégyenlős és közvetlen, érdeklődő, kedves asi vagyok - a nőknek ez jobban bejön, mint a lányos csávók. -
#4298 Nagyon tetszenek a videói és úgy néz ki japán szemszögből ideális férfimentalitással rendelkezem. Írány Japán! :D -
#4297 nem értem, hogy mit esznek ezen az akiba lányokon ennyit.... -
FoodLFG #4296 hátőő a videót benéztem, úgy tűnik... :Ð
De mindegy, ott van az otakusoundon az is. -
FoodLFG #4295 Holnap élő közvetítés (a google közreműködésével) a japán idolvilág legjelentősebb eseményéről:
http://otakusound.blog.hu/2012/06/03/akb48_senbatsu_valasztas_2012
A google+ kettéverte a facebookkot Japánban azzal, hogy az AKB család összes tagja fent van az G+on. Igaz egyikőjüknek sem volt nagy részesedése, de most már a facebooknak nem is lesz, az biztos.