536
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)
Pirates of the Caribbean: Dead Man\'s Chest (2006)
Pirates of the Caribbean: At Worlds End (2007)
-
#252 emlékeim szerint warez volt, rossz helyen rossz kérdés, használd a keresőt és segíteni fog :) -
#251 sorry, volt itt egy hozzászólásom, amit töröltek.
Amelyik moderátor törölte, dobna rám egy privit hogy mi volt a gond vele, mert azelőtt hogy nem tudom, nem szeretném újra feltenni a kérdést.
Köszönöm. -
#250 Gondolom az első részről beszélsz O.o
Azért kellett Bill (vagy leszármazottja vére) mivel ő is lopott egy aranyat a ládából. És ahhoz, hogy az átkot visszavegyék MINDENKI vére kell aki lopott a ládából. A végén Jack azért vágja meg a kezét, mert ő is lopott egyet nemsokkal azelőtt. Will-é meg egyértelmű.
Amúgymeg mond meg bátyádnak, hogy vegye meg neked a filmet és akkor meglátod az uccsó jelenetet. De youtube-on rá is kereshetsz ;) -
C7 #249 azt nem értem, hogy mértpont Bocskor Bill vére kellett, később pedig am,ikor csórt 1et Jacké is? -
#248 hát a gyári lemez az gyári lemez, jó a minőség és nem kell a többi idegesítő emberrel foglalkozni mint a moziban :) -
C7 #247 ahogy az imdb-n a képeet nézem, vmi főmufti kopasz lesz a gonosz. gondolom nem lesz még 1 csapattárs -
Lami #246 Jeee! Ahogy látom a képek alapján a 3. rész Kínában (vagy Japánban?) fog játszódni. Szeressük a kultúrájukat. Bár a filmnek ahhoz sztem semmi köze nem lesz. De azé királyság lesz. -
C7 #245 jól van, de ezt más is kérte eddig
-
#244 nem ment, csak betartatom a szabályt stb. -
#243 Punker a hatalom az agyadra ment! -
#242 az már nem a mi problémánk de ha itt warez-olsz akkor repülni fogsz. -
C7 #241 nem veszem meg, mer nincs pénzem rá, csak bátyám tölti le a cuccokat, 12 éves vok -
#240 lemész a boltba és szépen megveszed. -
C7 #239 nekem 2 úgy van meg, hogy vki felvette moziba, és a feliratok utáni rész nincs meg, elküldi vki ide?: [email protected] -
C7 #238 a 2-t láttam, az 1-et még nem, várom a 3. részt, a 2 egy kicsit túl befejezetlen volt nekem. -
#237 nyugi, ha gond lesz vele kitakarítom és kész. -
#236 Süllyed a színvonal gyerekek! -
#235 repülni akarsz? -
#234 ok -
Monoton #233 épp csinálok egyet :D -
#232 Amúgy egy képet is bekéne tenni bannernek legalábbis szerintem. -
#231 Nem jobban mint te :P -
#230 -
#229 -
#228 -
Monoton #227 inkább te szánalmas -
#226 Hehe vickes vagy te kis ..... -
Monoton #225 :DDDDDD
szvsz elég gáz hogy egyesek képesek topikot nyitni részenként -.- -
#224 na akkor mégegyszer a gyengébbek kedvéért mind 3 filmnek ez a topicja! -
#223 csak azért mert Blikkben olvastam h amerika filmkalózok jutottak hozzá és tették netre... de kitudja igaz e...
bár ugy írták a karib tenger kalózai legújabb részét. sztem a másodikat értette.:S -
#222 a 2.-3. részt egyszerre forgatták, effektezés utómunkák lehetnek már csak. -
Monoton #221 asszem igen
már amikor a második rész a moziba került -
#220 a harmadik rész forgatását befejezték már? -
Sebastiano #219 A 2. rész DVD-n novemberben kerül a boltokba. -
Monoton #218 akkor nekem is azlesz
de csak mert neked is az van:SA_FDAF: -
#217 nekem az van :) -
Monoton #216 hát AKKOR valszeg jobban megéri a 3 DVD s verzió -
#215 beragadt az ára valszeg, a 3. lemezen csak bómuszok vannak. -
Monoton #214 hi
vki elárulná hogy a 2dvd s miért drágább mint a 3 dvd s verzsön ? :O
melyiket vegyem :P -