536
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)
Pirates of the Caribbean: Dead Man\'s Chest (2006)
Pirates of the Caribbean: At Worlds End (2007)
-
#293 a kérdésem, hogy egyszerre lesz a premier a külföldivel? -
#292 Az biztos, hogy ez szinkronosan jön a moziba. -
#291 sztem szinkronos lesz...eleve a diznis filmek gyerekeknek is szolnak, s erre sokan kiváncsiak is lesznek az első két rész után -
#290 Azért a második részbe a feliratnál amikor az a "vigyázom a hátadat" fordítás volt (2 dvd-s extra változaton, tehát még nem is valami warez cucc) akkor én sírva beleborultam a kanapéba. -
#289 Az első rész még feliratos volt emlékszem, mivel tök lefáradtam a dvd-s szinkronon. -
#288 hát valszeg, mivel az előek is szinkronosak voltak!
meg a trailer is szinkronos.. jó mondjuk az nem jelent semmit, de sztem szinkronos lesz! -
#287 nem tudja valaki hogy amikor magyarországon lesz premier, az szinkronos lesz e, vagy feliratos? (meg akkor pontosan itthon mikor is lesz? 25e?:)
szerk.:
A Karib-tenger kalózai: A világ végén
Pirates of the Caribbean: At Worlds End - 2007
színes, amerikai kalandfilm
Hazai bemutató: 2007. 05. 24
csak azt nem írják hogy szinkron lesz e -
Csaba007 #286 Jó de az első rész annyira azért nemvolt mese a 2 höz képest! Az elsőben egy legendáról szólt ami a történet főrésze!
De viszont a a kettőben honnan jönnek a polipfejek meg davee jones???Meg ott már tengeralattjáró hajó meg mittóm én.... -
Csaba007 #285 de! -
#284 Mert az első rész nem mese volt? -
Csaba007 #283 Engem kicsit zavar a 3 előzetesében hogy nagyon sok az efekt és így már túl mese az egész! -
#282 a dvd-n láttad az effektes részt? :)
Érdemes megnézni, nagyon durva ahogy vették fel pl amikor a kraken lerántja a hajót :)
Egyébként azért emeltem ki az effekteket, mert valaki előzőleg írta hogy nem szeretné ha effektparádé lenne a film story nélkül. -
#281 Nem hiszem, hogy lesz majd olyan zene a filmben is. Eddig mindkét rész zenéje nagyon hasonlított egymásra. Sztem csak ezt a zenét tették alá és kész. Mint anno a 300-nál a Nine Inch Nails zene. A soundtrack-en vagy a filmben nincs meg.
Én mindenféleképp nagyon várom a filmet, hiszen az első kettő hatalmas kevdencem (meg is vannak eredetiben ^^) szóval májusban irány a mozi :D -
oj05 #280 "Egyszerre készítették a két részt, tehát nem hiszem hogy túlzottan különbözne a másodiktól (persze az mindenképpen javára válhat hogy több idejük volt az effektekre)."
Igaz, hogy egyszerre forgatták a két filmet, de a harmadikat még forgatták utána. Ha jól tudom, még 2007-ben is folytak a forgatások. Szóval nem az egész idő az effektekre ment. Természetesen az effektek készítése lehet egyidőben a forgatással (itt nem olyanokra gondolok, hogy fény, meg ilyesmi, hanem, ami a képanyagtól függetlenül elkészíthető) -
#279 Nálunk 24-én lesz a premier. De pár országban (pl Franciaország) 23-án. -
#278 Az, hogy egyszerre forgatták, még nem jelenti azt, hogy hasonlóak. Igazából csak amiatt aggódom, hogy nekem nem nagyon jött be a második rész vége. -
#277 az király -
#276 A karib tenger kalózai 3 Világ végén C film Világpremierje Május 25-én lesz egyidejüleg hazánkban is. -
#275 Egyszerre készítették a két részt, tehát nem hiszem hogy túlzottan különbözne a másodiktól (persze az mindenképpen javára válhat hogy több idejük volt az effektekre).
A május 26-án lesz magyarországon is a premier?
(remélem lesz premier előtti vetítés :D) -
#274 wow, ez nagyon izgis film lesz(Y) -
#273 Hmmm...
Ez már egészen más, mint aminek indult a sorozat. Nagyon látványos, de félek, túlontúl ezzel voltak elfoglalva a készítők és kapunk egy nagy semmit, de azt ultraszép csomagolásban. No majd meglátjuk. Ja és a trailer alatti zene... Én nagyon szeretem a nagyzenekari műveket, a kórust, meg a hátborzongató érzelmességet, de ez a legunalmasabb rókabőr és annak se túl eredeti. Igazából tök egyszerű. Remélem ez csak a trailer zenéje volt és nem ez lesz a filmben. -
#272 jah:D -
Sawyer2 #271 Arra az esetre ha nem ismernéd a Google-t: NÉZD MEG EZT!!!! -
#270 Lol király nagyon lenne már május 26 :D -
#269 -
#268 hol kell megnézni a elozetest???? -
#267 trailer-t nézzétek meg nagyon komoly lesz!!!!! -
Sawyer2 #266 Igen ismerem azt. De van külön is havernak is megvan. Majd megkérdezem. -
#265 nem találtam külön se...
Csak egy ilyen filmből lopott háttérzenét...mondjuk csak 1 szám kellett volna, de az meglett :D
Egyébként megkérdeztem a főnököm hogy honnan lehetne megszerezni a soundtrack-et, erre beszól: isohunt...
Ennyit a disney-ről :D -
#264 Azért mert ő nem a ládából lopta el az aranyat, ahogyan Will sem. Ő sem változott át soha. De amikor Jack vett el egy aranyat a ládából egyből átváltozott ;)
Most nem azért, de marha okos lehetsz, hogy ilyen egyszerű dologra nem jösz rá xD
Egyébként MÁRCIUS 19-ÉN kapjuk meg a 3. rész előzetesét :D -
Sawyer2 #263 NEm de asszem külön lehet kapni. Meg Dj Tiesto bemixelte. Az kurv@ jóra sikerült. -
#262 jee, május 15.-én mutatják be a 3. részt! -
#261 Valaki nem tudja hogy a 2 lemezes extra változaton nincsennek rajta a soundtrack-ek? -
C7 #260 még1 kérdés 1gyel kapcsolatban: ha Elizabet elvette a gyerek Willtől az aranyat, ő mér nem lett átkozott? -
Kanál #259 de -
C7 #257 ú, na az 1ről nekem az a véleményem, h olyan star wars 4es kategória: nagyon olyan, mintha fel lenne osztva, h most mi történik, a 2 viszont érzékeim szerint jó "folyós" volt, ment ezerrel a sztori, meg izgalmas volt, csak nem fért be -
#256 A vége mint a mátrix 2-nek, mintha csak szétvágták volna a filmet. -
noral #255 Jajaja, én is vártam a végét.... aztán jól pofára estem. -
#254 Na jó elég lesz mán! :-D -
C7 #253 de azt nem láttam, h a többi kalóz is megvágta magát. vagy ha régebben, akkor is hogy szívta fel az arany a vért?