A Karib-Tenger kalózai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
Amúgy egy képet is bekéne tenni bannernek legalábbis szerintem.

()() (^^)

Picar77
Nem jobban mint te 😛

()() (^^)

Picar77

()() (^^)

Picar77

()() (^^)

Picar77

()() (^^)

inkább te szánalmas

REAL MADRID

Picar77
Hehe vickes vagy te kis .....

()() (^^)

😄DDDDD

szvsz elég gáz hogy egyesek képesek topikot nyitni részenként -.-

REAL MADRID

Punker
na akkor mégegyszer a gyengébbek kedvéért mind 3 filmnek ez a topicja!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

akyyy
csak azért mert Blikkben olvastam h amerika filmkalózok jutottak hozzá és tették netre... de kitudja igaz e...

bár ugy írták a karib tenger kalózai legújabb részét. sztem a másodikat értette.:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Punker
a 2.-3. részt egyszerre forgatták, effektezés utómunkák lehetnek már csak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

asszem igen

már amikor a második rész a moziba került

REAL MADRID

akyyy
a harmadik rész forgatását befejezték már?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

A 2. rész DVD-n novemberben kerül a boltokba.
akkor nekem is azlesz

de csak mert neked is az van:SA_FDAF:

REAL MADRID

Punker
nekem az van 😊

hát AKKOR valszeg jobban megéri a 3 DVD s verzió

REAL MADRID

Punker
beragadt az ára valszeg, a 3. lemezen csak bómuszok vannak.

hi

vki elárulná hogy a 2dvd s miért drágább mint a 3 dvd s verzsön ? 😮

melyiket vegyem 😛

REAL MADRID

Punker

Valaki küldje már el nekem a 3. lemez magyar feliratát (akinek ,megvan), mert nem tok angolul, és így nem értek semmit [email protected] KÖSZI!

Punker
hát talán karácsony, az elsõ rész nyáron volt moziban és februárban jött a magyar DVD, aztán 1 év múlva tavasszal a 3 lemezes (tudom mert a 2 lemezest a megjelenés napján vettem meg, a 3 lemezest meg 1-2 nap csúszással hozta a futár 😊

a 2résznek mikor jön kb a dvd verzioja vagy valami jó minõségü változat😛

ALien

Punker
ööööö valaki kérdezte a feliratot az elveszett lemezhez, itt a leírás http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=3630&VID=R3931353837729548

Bandew
Nem. Erre a chat van.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mér van az hogy te mindenbe belekötsz?? a fórum azért van!

Magoo
Te nem tudnál kevésbé izgága lenni?
A fórumon mindenhol tízezer írásjelet használsz. Pihi egy kicsit sztem.
Amúgy ha tudni akarod mikor jön meg, kérdezd az Xpress-t! ne a fórumon lévõ embereket.
...

az xpresss!!!!!!!

miii
aki megrendelte a 3 lemezs változatot annak menniy idõ alatt hozták ki ??? mert én egy hete rendeltem és még nem jött meg még nincs is raktáron!!!!
Tudja valaki???
Kösszzz

Punker
én mikor megjelent akkor kb 5k-ért vettem a 2 lemezest, aztán mikor kijött a 3 lemezes eladtam és megvettem azt de tuti hogy a 3 lemezes olcsóbb volt 😊

Bandew
Azt vágom, de az eredeti ár nem annyi és ez nem semmi. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

jaa...thx
A Fõcímdalt a (Letöltöd ingyenesen a morpheus nevü programot és a keresõbe beírva letöltöd) Angol nyelvü
nem az xpress árát nézd a 2 lemezes 2200 FT a 3 lemezes 3000FT
Bandew
3 lemezes olcsóbb, mint a 2 lemezes? <#confused>

http://www.xpress.hu/dvd/kirakat.asp?AKCIO=275&VID=066-862950565-383642135210882
innne lehet annyiért megvenni!!!!!
a fõcimdalt le lehet vhonnan tölteni?
Ha érdekel a film plakátja, akkor üzenj!

Hol lehet 3-ezerért megvenni az 1. rész DVD-t?
Szerintem nem rossz film a 2.rész de az elsõ jobban tetszett.
Meg is vettem DVD -ben a 3 élemezest most tök olcsó a hónap végéig megérte 3 rugó volt ajánlom mindenki figyelmébe!!!!!!!!!!!
csá nekem kéne egy plakát a 2. részrõl?????????????? adj címet és mennyi???????
le.

BUDA > miskolc.

Broafka
haverom kérdezte hogy a film letölthetõ e valahonnan!
szal, letölthetõ már a film valahonnan?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Kösz.
He's a pirate

BUDA > miskolc.

Amugy mi a fõcímdalának a cime?
Valami legendát modtak rólla nem? Õa Bolygó Hollandi kapitáyna, szóval ez már alapfelszereltség nálla.

MEllesleg észrevettétek hogy Jones hajója sokal réebbi típus? Oylan 1500-1600-évekbeli hajó. sZóval nem tegnap lett a tengerek réme.
nekem Yoda ugrott be, mocsár, kunyhó, mondja az okosságokat<#gonosz1>

Akkor bocs.<#wow3>
Shiwo
csak -100 kilóba 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../