536

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)
Pirates of the Caribbean: Dead Man\'s Chest (2006)
Pirates of the Caribbean: At Worlds End (2007)

• akyyy
    a kérdésem, hogy egyszerre lesz a premier a külföldivel?
  • Bandew
    Az biztos, hogy ez szinkronosan jön a moziba.
  • Shiwo
    sztem szinkronos lesz...eleve a diznis filmek gyerekeknek is szolnak, s erre sokan kiváncsiak is lesznek az első két rész után
  • Match
    Azért a második részbe a feliratnál amikor az a "vigyázom a hátadat" fordítás volt (2 dvd-s extra változaton, tehát még nem is valami warez cucc) akkor én sírva beleborultam a kanapéba.
  • Bandew
    Az első rész még feliratos volt emlékszem, mivel tök lefáradtam a dvd-s szinkronon.
  • PJack
    hát valszeg, mivel az előek is szinkronosak voltak!
    meg a trailer is szinkronos.. jó mondjuk az nem jelent semmit, de sztem szinkronos lesz!
  • akyyy
    nem tudja valaki hogy amikor magyarországon lesz premier, az szinkronos lesz e, vagy feliratos? (meg akkor pontosan itthon mikor is lesz? 25e?:)

szerk.:
    A Karib-tenger kalózai: A világ végén

Pirates of the Caribbean: At Worlds End - 2007
    színes, amerikai kalandfilm

Hazai bemutató: 2007. 05. 24

csak azt nem írják hogy szinkron lesz e
  • Csaba007
    Jó de az első rész annyira azért nemvolt mese a 2 höz képest! Az elsőben egy legendáról szólt ami a történet főrésze!
    De viszont a a kettőben honnan jönnek a polipfejek meg davee jones???Meg ott már tengeralattjáró hajó meg mittóm én....
  • Csaba007
    de!
  • Bucser
    Mert az első rész nem mese volt?
  • Csaba007
    Engem kicsit zavar a 3 előzetesében hogy nagyon sok az efekt és így már túl mese az egész!
  • Match
    a dvd-n láttad az effektes részt? :)
    Érdemes megnézni, nagyon durva ahogy vették fel pl amikor a kraken lerántja a hajót :)

Egyébként azért emeltem ki az effekteket, mert valaki előzőleg írta hogy nem szeretné ha effektparádé lenne a film story nélkül.
  • hellnight
    Nem hiszem, hogy lesz majd olyan zene a filmben is. Eddig mindkét rész zenéje nagyon hasonlított egymásra. Sztem csak ezt a zenét tették alá és kész. Mint anno a 300-nál a Nine Inch Nails zene. A soundtrack-en vagy a filmben nincs meg.
    Én mindenféleképp nagyon várom a filmet, hiszen az első kettő hatalmas kevdencem (meg is vannak eredetiben ^^) szóval májusban irány a mozi :D
  • oj05
    "Egyszerre készítették a két részt, tehát nem hiszem hogy túlzottan különbözne a másodiktól (persze az mindenképpen javára válhat hogy több idejük volt az effektekre)."

Igaz, hogy egyszerre forgatták a két filmet, de a harmadikat még forgatták utána. Ha jól tudom, még 2007-ben is folytak a forgatások. Szóval nem az egész idő az effektekre ment. Természetesen az effektek készítése lehet egyidőben a forgatással (itt nem olyanokra gondolok, hogy fény, meg ilyesmi, hanem, ami a képanyagtól függetlenül elkészíthető)
  • Bandew
    Nálunk 24-én lesz a premier. De pár országban (pl Franciaország) 23-án.
  • Bandew
    Az, hogy egyszerre forgatták, még nem jelenti azt, hogy hasonlóak. Igazából csak amiatt aggódom, hogy nekem nem nagyon jött be a második rész vége.
  • Picar77
    az király
  • zoliii
    A karib tenger kalózai 3 Világ végén C film Világpremierje Május 25-én lesz egyidejüleg hazánkban is.
  • Match
    Egyszerre készítették a két részt, tehát nem hiszem hogy túlzottan különbözne a másodiktól (persze az mindenképpen javára válhat hogy több idejük volt az effektekre).
    A május 26-án lesz magyarországon is a premier?
    (remélem lesz premier előtti vetítés :D)
  • PJack
    wow, ez nagyon izgis film lesz(Y)
  • Bandew
    Hmmm...
    Ez már egészen más, mint aminek indult a sorozat. Nagyon látványos, de félek, túlontúl ezzel voltak elfoglalva a készítők és kapunk egy nagy semmit, de azt ultraszép csomagolásban. No majd meglátjuk. Ja és a trailer alatti zene... Én nagyon szeretem a nagyzenekari műveket, a kórust, meg a hátborzongató érzelmességet, de ez a legunalmasabb rókabőr és annak se túl eredeti. Igazából tök egyszerű. Remélem ez csak a trailer zenéje volt és nem ez lesz a filmben.
  • PJack
    jah:D
  • Sawyer2
    Arra az esetre ha nem ismernéd a Google-t: NÉZD MEG EZT!!!!
  • Picar77
    Lol király nagyon lenne már május 26 :D
  • Punker
  • mark oh
    hol kell megnézni a elozetest????
  • Punker
    trailer-t nézzétek meg nagyon komoly lesz!!!!!
  • Sawyer2
    Igen ismerem azt. De van külön is havernak is megvan. Majd megkérdezem.
  • Match
    nem találtam külön se...
    Csak egy ilyen filmből lopott háttérzenét...mondjuk csak 1 szám kellett volna, de az meglett :D

Egyébként megkérdeztem a főnököm hogy honnan lehetne megszerezni a soundtrack-et, erre beszól: isohunt...

Ennyit a disney-ről :D
  • hellnight
    Azért mert ő nem a ládából lopta el az aranyat, ahogyan Will sem. Ő sem változott át soha. De amikor Jack vett el egy aranyat a ládából egyből átváltozott ;)

Most nem azért, de marha okos lehetsz, hogy ilyen egyszerű dologra nem jösz rá xD

Egyébként MÁRCIUS 19-ÉN kapjuk meg a 3. rész előzetesét :D
  • Sawyer2
    NEm de asszem külön lehet kapni. Meg Dj Tiesto bemixelte. Az kurv@ jóra sikerült.
  • PJack
    jee, május 15.-én mutatják be a 3. részt!
  • Match
    Valaki nem tudja hogy a 2 lemezes extra változaton nincsennek rajta a soundtrack-ek?
  • C7
    még1 kérdés 1gyel kapcsolatban: ha Elizabet elvette a gyerek Willtől az aranyat, ő mér nem lett átkozott?
  • Kanál
    de
  • C7
    ú, na az 1ről nekem az a véleményem, h olyan star wars 4es kategória: nagyon olyan, mintha fel lenne osztva, h most mi történik, a 2 viszont érzékeim szerint jó "folyós" volt, ment ezerrel a sztori, meg izgalmas volt, csak nem fért be
  • David01
    A vége mint a mátrix 2-nek, mintha csak szétvágták volna a filmet.
  • noral
    Jajaja, én is vártam a végét.... aztán jól pofára estem.
  • Bandew
    Na jó elég lesz mán! :-D
  • C7
    de azt nem láttam, h a többi kalóz is megvágta magát. vagy ha régebben, akkor is hogy szívta fel az arany a vért?