A Karib-Tenger kalózai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem kicsit zavar a 3 elõzetesében hogy nagyon sok az efekt és így már túl mese az egész!

Match
a dvd-n láttad az effektes részt? 😊
Érdemes megnézni, nagyon durva ahogy vették fel pl amikor a kraken lerántja a hajót 😊

Egyébként azért emeltem ki az effekteket, mert valaki elõzõleg írta hogy nem szeretné ha effektparádé lenne a film story nélkül.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

hellnight
Nem hiszem, hogy lesz majd olyan zene a filmben is. Eddig mindkét rész zenéje nagyon hasonlított egymásra. Sztem csak ezt a zenét tették alá és kész. Mint anno a 300-nál a Nine Inch Nails zene. A soundtrack-en vagy a filmben nincs meg.
Én mindenféleképp nagyon várom a filmet, hiszen az elsõ kettõ hatalmas kevdencem (meg is vannak eredetiben ^^) szóval májusban irány a mozi 😄

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

"Egyszerre készítették a két részt, tehát nem hiszem hogy túlzottan különbözne a másodiktól (persze az mindenképpen javára válhat hogy több idejük volt az effektekre)."

Igaz, hogy egyszerre forgatták a két filmet, de a harmadikat még forgatták utána. Ha jól tudom, még 2007-ben is folytak a forgatások. Szóval nem az egész idõ az effektekre ment. Természetesen az effektek készítése lehet egyidõben a forgatással (itt nem olyanokra gondolok, hogy fény, meg ilyesmi, hanem, ami a képanyagtól függetlenül elkészíthetõ)
Bandew
Nálunk 24-én lesz a premier. De pár országban (pl Franciaország) 23-án.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Az, hogy egyszerre forgatták, még nem jelenti azt, hogy hasonlóak. Igazából csak amiatt aggódom, hogy nekem nem nagyon jött be a második rész vége.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Picar77
az király

()() (^^)

zoliii
A karib tenger kalózai 3 Világ végén C film Világpremierje Május 25-én lesz egyidejüleg hazánkban is.

Match
Egyszerre készítették a két részt, tehát nem hiszem hogy túlzottan különbözne a másodiktól (persze az mindenképpen javára válhat hogy több idejük volt az effektekre).
A május 26-án lesz magyarországon is a premier?
(remélem lesz premier elõtti vetítés 😄)

PJack
wow, ez nagyon izgis film lesz(Y)

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Bandew
Hmmm...
Ez már egészen más, mint aminek indult a sorozat. Nagyon látványos, de félek, túlontúl ezzel voltak elfoglalva a készítõk és kapunk egy nagy semmit, de azt ultraszép csomagolásban. No majd meglátjuk. Ja és a trailer alatti zene... Én nagyon szeretem a nagyzenekari mûveket, a kórust, meg a hátborzongató érzelmességet, de ez a legunalmasabb rókabõr és annak se túl eredeti. Igazából tök egyszerû. Remélem ez csak a trailer zenéje volt és nem ez lesz a filmben.

PJack
jah😄

Arra az esetre ha nem ismernéd a Google-t: NÉZD MEG EZT!!!!

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Picar77
Lol király nagyon lenne már május 26 😄

()() (^^)

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mark oh
hol kell megnézni a elozetest????

Choke off

Punker
trailer-t nézzétek meg nagyon komoly lesz!!!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Igen ismerem azt. De van külön is havernak is megvan. Majd megkérdezem.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Match
nem találtam külön se...
Csak egy ilyen filmbõl lopott háttérzenét...mondjuk csak 1 szám kellett volna, de az meglett 😄

Egyébként megkérdeztem a fõnököm hogy honnan lehetne megszerezni a soundtrack-et, erre beszól: isohunt...

Ennyit a disney-rõl 😄

hellnight
Azért mert õ nem a ládából lopta el az aranyat, ahogyan Will sem. Õ sem változott át soha. De amikor Jack vett el egy aranyat a ládából egybõl átváltozott 😉

Most nem azért, de marha okos lehetsz, hogy ilyen egyszerû dologra nem jösz rá xD

Egyébként MÁRCIUS 19-ÉN kapjuk meg a 3. rész elõzetesét 😄

NEm de asszem külön lehet kapni. Meg Dj Tiesto bemixelte. Az kurv@ jóra sikerült.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

PJack
jee, május 15.-én mutatják be a 3. részt!

Match
Valaki nem tudja hogy a 2 lemezes extra változaton nincsennek rajta a soundtrack-ek?

még1 kérdés 1gyel kapcsolatban: ha Elizabet elvette a gyerek Willtõl az aranyat, õ mér nem lett átkozott?

de

BUDA > miskolc.

ú, na az 1rõl nekem az a véleményem, h olyan star wars 4es kategória: nagyon olyan, mintha fel lenne osztva, h most mi történik, a 2 viszont érzékeim szerint jó "folyós" volt, ment ezerrel a sztori, meg izgalmas volt, csak nem fért be

David01
A vége mint a mátrix 2-nek, mintha csak szétvágták volna a filmet.

Jajaja, én is vártam a végét.... aztán jól pofára estem.

Bandew
Na jó elég lesz mán! :-D

de azt nem láttam, h a többi kalóz is megvágta magát. vagy ha régebben, akkor is hogy szívta fel az arany a vért?

Punker
emlékeim szerint warez volt, rossz helyen rossz kérdés, használd a keresõt és segíteni fog 😊

Match
sorry, volt itt egy hozzászólásom, amit töröltek.
Amelyik moderátor törölte, dobna rám egy privit hogy mi volt a gond vele, mert azelõtt hogy nem tudom, nem szeretném újra feltenni a kérdést.

Köszönöm.

hellnight
Gondolom az elsõ részrõl beszélsz O.o
Azért kellett Bill (vagy leszármazottja vére) mivel õ is lopott egy aranyat a ládából. És ahhoz, hogy az átkot visszavegyék MINDENKI vére kell aki lopott a ládából. A végén Jack azért vágja meg a kezét, mert õ is lopott egyet nemsokkal azelõtt. Will-é meg egyértelmû.

Amúgymeg mond meg bátyádnak, hogy vegye meg neked a filmet és akkor meglátod az uccsó jelenetet. De youtube-on rá is kereshetsz 😉

azt nem értem, hogy mértpont Bocskor Bill vére kellett, késõbb pedig am,ikor csórt 1et Jacké is?

Punker
hát a gyári lemez az gyári lemez, jó a minõség és nem kell a többi idegesítõ emberrel foglalkozni mint a moziban 😊

ahogy az imdb-n a képeet nézem, vmi fõmufti kopasz lesz a gonosz. gondolom nem lesz még 1 csapattárs

Jeee! Ahogy látom a képek alapján a 3. rész Kínában (vagy Japánban?) fog játszódni. Szeressük a kultúrájukat. Bár a filmnek ahhoz sztem semmi köze nem lesz. De azé királyság lesz.
jól van, de ezt más is kérte eddig

Punker
nem ment, csak betartatom a szabályt stb.

Bandew
Punker a hatalom az agyadra ment! <#smile>

Punker
az már nem a mi problémánk de ha itt warez-olsz akkor repülni fogsz.

nem veszem meg, mer nincs pénzem rá, csak bátyám tölti le a cuccokat, 12 éves vok

Punker
lemész a boltba és szépen megveszed.

nekem 2 úgy van meg, hogy vki felvette moziba, és a feliratok utáni rész nincs meg, elküldi vki ide?: [email protected]

a 2-t láttam, az 1-et még nem, várom a 3. részt, a 2 egy kicsit túl befejezetlen volt nekem.

Punker
nyugi, ha gond lesz vele kitakarítom és kész.

Bandew
Süllyed a színvonal gyerekek!

Punker
repülni akarsz?

Picar77
ok

()() (^^)

épp csinálok egyet 😄

REAL MADRID