26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• zico87
    de kedves okostojás.....cod1-ben szted milyen rendszer müködött ??:Dimádom az okostojásokat hogy tudhata meg vannak keylogger progik és annyi mi lenyúlja a cd keyedet a registryből..
  • Gibor
    5éve jelent meg a CoD2. De amúgy mind1, amúgy ismerősömnek a CD kulcsát tudta valaki és kibannoltatta GV-ről, de a mai napig nem tudjuk hogy más hogy tudta meg az ő cd kulcsát, mert nem adta meg senkinek, nem adta kölcsön senkinek stb... És úgy vettük észre hogy mentünk volna CB warra és írta hogy "key code in use"... Egy párszor előjött azt mondtam neki hogy biztos tudja valaki a kulcsodat, mondta hogy ez hülyeség nem tudhatja senki, és 1nap rámír hogy levan bannolva GV-ről, utánanéztem a banjának és egy Budapesti IP ről lett bannolva de érdekes mód haverom úgy 200km re lakik budapesttől.
  • zico87
    hát amíg én codoztam (6) év addig sose vot divat hogy bárkivel kicseszenek az a PB-sek és csak úgy ok nélkül kidobja csalásal....sajna nem sok eséy..levlezhetsz hónapokat velük vagy ha van ismerős az evenbalancené lehet sikerrel jársz de sztem egyszerübb új key után nézni
  • Monoton
    Nem viccnek szántam, na de mindegy :)
  • ffxi
    Tehát semmi esélyem? És létezik ez az összeesküvési elmélet? Csak tippeltem. Szal bárkivel bármikor ezt csinálhatják? Ez nem fair bassza meg.

#26102 Te meg takarodj innen. Az ilyen fajtátok miatt bann-olják a becsületes embereket. Ez hihetetlen.
  • zico87
    egyszerűbb ha új keyt veszel az evenbalance és a punkbusted szarni fog rá..nincs kifogás raknak a bannlistára
  • Ragamofi
    - moderálva -
  • ffxi
    Halljátok?! Német ill. nemzetközi serón párszor kidobott 1337 perces bann-t cheater címmel war közben :( Ez felhábprító azért, mert én annyira értek a cheat-hez mint hal az ugatáshoz. Origi key-em van. Ilyenkor akkor vmi globális bann vagy mi ez? Kihez kell fordulni? PB bizottság?
  • 38tibi38
    Hali. Mikor beakarok lépni egy szervere akkor mindig ezt irja: Cod2 mp exe működése leállt. Már egy csom cracket és patchet kipróbáltam de nincs javulás. Talán a win 7 et nem szereti?
  • lightjack
    asd
  • Monoton
    Single player-re van vmi olyasmi mod, hogy csak pisztollyal lehet mondjuk menni?
  • BIZ0906
    Ezt szedd le és keresd ki a játékot majd update.
  • peppino3
    mit csináljak hogy jó legyen a punkbuster frissítés ?
  • ffxi
    Már mind1. Kézzel töröltem. Azaz Újra install :S
  • Cat 02 #26094
    Nem kéne neki semmit sem kérnie. Csak elindítod és kiválasztod mi MARADJON.
  • ffxi
    Nem megy. Kéri a CD kulcsot. Én azt meg nem adom :)
  • Cat 02 #26092
    CoD2 Cleaner
  • ffxi
    Hy!
    A mod-okat hogyan tudom törölni? Kezdenek összeveszni :D
  • meklaren
    sziasztok!
    légyszíves valaki segitsen!
    Gamerangert letöltöttem hogy tudjak COD2-be multizni haverokkal, de mikor rámegyek h Start, akkor csak nekem inditja el a játékot(vagyis a hostnak), a többieknek nem... ezért meg szeretnék kérni valakit h a beállitásokat, beállításait mondja el vagy prtsc-elje le légyszíves, mert nemtudom milyen beállitások a jók. mindenkinek win7 van fenn, ugyan az a game, 1.3-as patch, tüzfal kikapcsolva, rendszergazdai jogosultság be (xp sp3-ba inditva).
    köszönöm a segitséget!
    üdv.
  • zico87
    +ha egyből beenged számolás nélkül akkor több mint valoszinű hogy cracked a szeró mivel nem elenőrízz cd keyt...
  • BIZ0906
    Hát sajna csak akkor derül ki mikor belépsz meg ha a szero nevében benne van, hogy origi.
  • szaszagado
    Köszi!De honnan tudom,hogy nem origi a szerver?
  • Cat 02 #26086
    a, 1.3 as patched legyen
    b, vedd meg origiban vagy menj nem origi szerverre
  • szaszagado
    Sziasztok!
    Lécci segítsetek!Xfiren nyomom a COD2-t,de az a baj,hogy csak 2-3 szerver megy,ami megy.Ha másik szerverre megyek,akkor meg a játékban azt írja ki,hogy:
    CD Key in use.Please try reconnecting later.
    1.5 patchem van,és mégis ezt írja ki,de többi,ami megy az a 2-3 szerver,az gond nélkül megy.
    PLS HELP ME!!!
  • soma12
    Am hogy lehet a grafikát növelni hogy olyan szép legyen mint a vidiben? :D
  • soma12
    ezt te vagy? jól nyomod bár egy kicsit aim gyanús....:P
  • lolSL
    kell a nosztalgia az újabb cod megjelenésére ::

• Bugi Misi
    kompatibilitást rakd XP-re
  • skodásJani
    Hali!

Segítsen valaki nem tudom feltelepíteni az 1.3pach-ot C:\Win..\instaler...1.3msi hiba. Már újra raktam a játékot de úgy sem megy:( valaki segítsen
  • Dave8814
    Csak nekem nem fut Windows 7 alatt a CoD 2?
  • soma12
    már megpróbáltam ezeket de egyik se jó :S
  • imihaver
    1.Próbáldd meg újrarakni a játékot.
    2.Szedj le új cracket.
    3.Ha egyik se jó szedd le újra a gamet.
  • soma12
    Hali. Sajnos lenne egy kis gondom a call of duty 2-vel kérlek titeket segítsetek mert nagyon idegesítő. A gondom: játék közben sniper-al leszednek... elő jön hogy hogyan is szedtek le és amikor bele néz a csávó a távcsőbe .. kidob ezzel az alkalmazás üzenettel :
    "Cod2_MP.exe alkalmazáshiba
    A 0x4500589 memóriacímen található hivatkozás 0x0000000 memória címre hivatkozott. Az alábbi művelet sikertelen: read
    A program bezárásához nyomja meg az ok-ot
    A hibakereséshez a mégsét" .. és akármit nyomok (mégsét szoktam) kidob és a játék bezárul... ugyanez van gránátnál : ha egy gránát megöl akkor kidob... 8ezért is szoktam kerülni az ilyen szerókat) és nagyon idegesítő pls ha valaki tudja mi a baj szóljon vagy ha mi a megoldás.. de ötletek is jók. thx hogy elolvastad :D sziasztok
  • Monoton
    Ha jól tudom az ASE már elég régóta nem működik, használj Xfire-t.
  • kanduhr
    Hagyd az ASE-et, évek óta nem fejlesztik. Töltsd le az xfire programot. Ingyenes és van magyar nyelv is.
  • bigdawid
    Sziasztok!Valaki tudna segíteni?Régen éjjel nappal nyomtam ezt sa játékot multiban de most valamiért az ase nem látja a szervereket.Régen is nehezemre eset beállítani de most egyáltalán nem sikerül pedig elolvastam hozzá mindent.Kijelöltem a játékot az országot stb de nem dob ki egyet sem
  • Monoton
    hehe, ez nekem új :D

• skodásJani
    Hali nem tudom elindítani a játékot ezt írja ki:

82013 files in iwd files
    execing default.cfg
    couldn't exec language.cfg
    couldn't exec players/janika/config.cfg
    ========= autoconfigure
    configure.csv: using CPU configuration 2 GHz 512 MB
    execing configure.cfg
    configure.csv: using GPU configuration "GeForce"
    Measured CPU speed is 2.40 GHz
    System memory is 1024 MB (capped at 1 GB)
    Video card is "NVIDIA GeForce 7600 GT "
    Streaming SIMD Extensions (SSE) supported

----- Client Initialization -----
    ----- Initializing Renderer ----
    Mismatched REF_API_VERSION: expected 59, got 60
    -------------------------------
    Error during initialization:
    Failed to initialize renderer: version mismatch.

előre is köszi a segítséget.
  • setuh
    nah ctf azt csipem,koszi!
  • BIZ0906
    pl: KHT extreme 2.6 CTF egész jó.