Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
tönkre ment a videó kártyád:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
intel hack drivert nekem is az segitett

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Nekem az a problémám hogy Win7 64 bot alatt, játszok a multival - a singlet nem próbáltam - és egyszerûen egy idõ után a hang olyan lesz mint vmi mosógép és befagy a kép, újraindul. valaki tudja mi lehet vele?
Hi!

Mitõl lehet az hogy xfire nem adja be a szerókat a játékhoz?
Régen ment simán aztán lett új router és nem megy.Portot nyitni nem igazán lehet legalábbis nem segít semmit.Routerben benyomtam egy bizonyos DMZ szolgáltatást azzal ment rendesen.Aztán volt egy windows reinstall és megint nem megy(DMZ-vel sem).Valakinek van ötlete?
1000 éve nem játszottam! Miket kell letöltenem, hogy ezt orvosoljam?
sziasztok!nem tudnátok segíteni?nem indul el egyáltalán a cod2 kijön az a kis ablak amikor rányomok vmeik szeróra látszik a homokóra egy pár mp-ig azt ennyi párszor újraraktam és semmi se kép se hang:S pls help
szabii98
WTF?

I met God. She's black

csuszi
igaz ezt a fostos játékot tizenéves hülyegyerekek, vagy huszonéves szarosok irányítják a cb-én, röhejes igazsággal, a másikat meg egy milliárdos cég és nem enged belepofázást a versenyeibe tizenéves hülyegyerekek által.

MJ rulz Pink Team The Only One

egyszerü, megnyomod és ugrik közbe dob egy nade-t, azért használják mert úgy messzebbre tudod eldobni.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

csuszi
még lanon is nyomta pro klán nemzetközi szinten, és nem zárták ki õket.
na ezért omg ez a game.
starcraftban meg a legnagyobb neveket érték csaláson, mindet megbaszták, feljelentették, kizárták, törölték. csak ennyi a különbség.

Google it, bár lehet csak ez a neve, még nem volt szerencsém próbálni 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hungary27
nade cfg wtf?
Hát jah, általában garand meg nade cfg. Bár volt már olyan is, hogy srácnak aim volt bebindelve 😄

csuszi
igen, a hülyéket😄

Nekünk crackelt szerver van cfg szûrõvel. És ez nagyon sokat meg szokott fogni.

csuszi
hát nemtom, ha te a legfrissebb pb nél, streamelt szervernél, 3 helyrõl frissített banlist nál jobbat mutatsz megyek leszoplak😊 és ami a lényeg, hogy az elõbb felsoroltak egy kalap szart nem érnek.

Ez sajnos igaz, de ilyenkor kell a baráti klánokkal elmenni. Vagy szerezni egy rendes PB-t és cg_chatheight 0 😊

zico87
hát gondolom sorrendbe kel felpakolni azt ámen de biztos leírják ahol letöltöd

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

imihaver
1.4
1.5
1.6
1.7 így?

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

soo277
Én ugy csináltam ,hogy leszedtem az összes pathcet majd egyesével szépen felraktam azokat,és jolett!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

imihaver
Neked tudnod kellene mivel te vagy a cod5 topik HG-je de mindegy....

szabii98
Hát én honnan tudjam?

I met God. She's black

imihaver
Hát ezzel nagyon sokat segítettél nemhogy inkább leírtad volna milyen patcheket és milyen sorrendben kell felrakni..<#wilting>

szabii98

I met God. She's black

imihaver
császtok!
Bocsi hogy ideírok de ti biztos tudhátok. A cod 5-hoz hanyas patch(ek) kell(nek)??? és milyen sorrendben kell õket felrakni?

zico87
ha streamed a szerver akkor igaz ez a dolog ha csak origi de nem streamed akkor hiába dobja ki bármivel tovább játszhat vagyi amikor még codoztam így volt de nem hiszem változott volna

shaddam
A cb meg a warozás hidegen hagy pár éve.Csak kikapcsolódás céljából játszok(pc-n meg nagyon ritkán csakis régebbi játékokkal).Errõl is a 12 éves vékonyhangú korosztály tehet.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

sziasztok! tud valaki nekem segiteni scriptelesben? szeretnem megtanulni kelle ejo leiras ezekrol a dolgokrol
eloszo ir hogyan lehet lekerdezni az aktuzalis palyaer nevet?
mondjuk ahol le lehet kerdezni ki a meghalt player, lehet e megnezni mi a neve?
Amugy hiába pb,csoda, a csalás ebbe a játékban mindig jelen fog lenni, mivel a játék gyártók nem javitják ki azt a hibát amit alapvetõen kitudnának simán, amit kihasználnak hogy ujjabb és ujjabb csalásokat készitsenek... és miért? mert üzlet!:S

csuszi
ez hót ziher? csak mert volt már ilyen, és az arc tovább játszott cbén hónapokig😉 nem hiszem hog ykrekkelt szervereken tolta.

Na valaki help már plss.
Ha original szerverrõl kibassza multihack-el akkor lebannolja a kulcsát.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

csuszi
tényleg kell valamit tennem hogy bant kapjon mindenhonnan, vagy elég hogy a pb kibaszta az eredeti szerverrõl? csak origi volt, nem volt streamelve, lusta voltam belõni ezért az 1 warét.

csuszi
cod uo-ban már nincs élet se war. se az 1-ben, nézem rendszeresen a mircet, cb-ét. az új rész pedig szar fegyversebzéssel rendelkezik, midnen fasz tud vele lõni, és hozzá még sok a csaló is😊 egyéb ötlet?😊
amúgy pont ma toltam egy wart 4-5 hét után (sc2😊) rögtön ez az elsõ:
- rinyáltak
- flémeltek
- multihackel kibaszta õket a pb az utolsó negyedben...

jó game😊

shaddam
Ez a kezdetektõl fogva így van.Ajánlom a cod uo-t, vagy konzolon(mute-olva a pár dalospacsirtát) az újabb részeket ha nyugodtan akarsz játszani.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Hali. Én multizni akarnék de mikor rámegyek a szerverre kiad valami direct x es hibát. Már leszedtem a direct 9 kielncet de azzal se jó😞
Peetboy
Le lehet tölteni a pécs pályát, úgy hogy az elinduljon? Mert akkor újra raknám a COD-ot. A multiban egyik Serveren sem láttam a pécs mapot.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

zico87
kb ott az igazság a nagy teamek/playerek már rég abbahagyták mert nem so motiváió rejlik már a gameben pedig tényleg nem a játékal volt sose a gond de minden cod már haldoklóban van magyar szinten tuti

Amugy nem tod valaki TeamSpeak 3 CoD2-õs szobát?

MAN TGX 18.680 V8 4EVER

Az lehet. sõt biztos. De atért már segíthetne valaki. Van egy régebbi, penti 3-as gépem, vmivel gyengébb mint ez, és az majdnem szaggatás nélkül elviszi...

MAN TGX 18.680 V8 4EVER

csuszi
5éves játék hova pörögjön? azóta kijött 4 új rész...
amúgy egy kalap szar, és nem a játék hibája hanem azoké akik tolják.
cheaterek
következetlen, óvodás cb
szar pb
tiszteletlen, pofátlan, paraszt scene
ez fokozottan igaz cb re.

nem a nyugalom szigete valljuk meg.

de egy kihalt topic

MAN TGX 18.680 V8 4EVER

Sziasztok!

Van arra valami mód , hogy a cod2 ben lévõ EAX-ot win7 alatt használni tudjam? A hangkártyám soundblaster x-fi extreme music.Ez elvileg tudná de ha a játékban beállítom az eax-ot mindig vissza áll az alap beállításra.

pls hlp

köszke elõre is
segítsetek pls

MAN TGX 18.680 V8 4EVER

Peetboy
Letöröltem egy csomó letöltött pályát és modokat, mégsem indul a pécs pálya. <#nemtudom>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Hali. Lenne egy kérdésem. Most tettem föl a CoD2-õt és már az elején elakadtam. Kiír egy hibát. "DirectX(R) encounteren an unrecoverable error. Check the DirectX(R) FAQ for possible solutions." Ha ezt kiírja mit tudok vele csinálni? Talán a gépem szar vagy nemtom. Segítsetek lécci.

MAN TGX 18.680 V8 4EVER

a gépem:1g ram,2.8-as proci 128-as ati radeon 9200 pro videókártya
hali skacok!!felraktam a dx9-et egy darabig jó volt aránylag az fps aztán most megint szarakodik légyszi segítsetek
<#violent><#violent><#violent><#mf1><#taps><#falbav>
azért ez ott van a szeren:XDcfg-s low!!