Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mindenki érti a szlenget 😛.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
most újabban,AKÁRHOVA megyek fel,mindig a #22125-hgez hasonló hibákat ír ki mikor betölti a mapot....leszedtem callofduty.hu-ról ezt a mod cleanert,de hiába teszem be a játék mappájába,nem tünteti el a modokat...mit kéne csinálnom? esetleg a mappákról csináljak képet? most elvileg amit én tudok modot azt letöröltem,de még mindig kidobál 😞
Elég ilyenkor az assonyokkal veszekedni...😄
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Olvastam a callofduty. hu -t, ott a letöltések rovatban azt írja, hogy hivatalos patch.....ezek szerin akkor azok is jók a "virágbolti" játékomhoz?😄
Kas123 VIP - nek köszönöm a védelmet😄, mindig reméltem,hogy vannak normális, segítõkész fórumtársak 😄
Tudnátok adni egy linket vagy webcímet ahonnan le tudom tölteni az 1.2 és 1.3 patcheket "nem hivatalos" játékhoz?
Elõre is köszi...
te meg haggyadmá bigapó
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
The Matrix has you...
Nagyon ott van a szeren, nagyon jó géjm, én Karácsonyra kapom meg vélhetõen ps2 mellé.
Pankráció fanok közt nagy szám a Smackdown vs RAW 08 és youtubera még most megjelenés után is (amcsi november 13. MO meg november vége) kerül fel múvi.
Ott szinte mindegyik végén kiírják a zenéket, ha vmi zenés összeállítást dobnak fel.
A videó meg "kicsit" más kategória😄
1. hogy full graphon tolják, 2 nem Fraps-es felvétel,3 meg studio készíti a videót(FragVision Studios). Magasabb szintû programokat is használ mint amikkel én dolgozom./pl. After effect, sony soundforge, Seismovision/ Na nembaj nemsokára ezek mind nekemis meglesznek😛 xD
De attól függetlenül k*vajó fragek vannak benne😄
amúgy a Nickelback elõtti szám a Surreal 3 CSs videóban volt😄
Decerto-ba sem volt kiírva, Akkor CSS movie ugyan de a Synced be sem volt kinnt, a
Aláírom Kodiak Source vol3 Movieba ottvan😄
de akkor ha ennyire zavaró odaírom utólag XD
oda kell ám írni vidi végére 😛
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
KÖszönöm az építõjellegû kritikát 😉
Nem megy neki vmiért a multi ugyanis :S. És én nemtom, hogy pontosan mi is a hiba :S :S.
ha vállalod a következményeket, akkor ami a csövön kifér
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...