Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kéne ilyen pofákat vágni.
Nem mindenki érti a szlenget 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

milyen kockát akar haverod felrakni?:S<#falbav><#falbav>nem vágom sorry
Most egy jó barátom nevében szólnék. Feltenné a kocka 2-t, 1.3 patch, minden +van, és indításkor kiírja h: error during initialization: video card or driver doesn't support alpha blending. Elméletileg a gépe megfelel a minimumnak: 1.8 Ghz proci, 448 MB RAM, alaplapi sztem 64 megás videokártya. Elõre is kössz a segítséget

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

V43 1105
Pubzolj = Mennyél fel publikus szerverekre játszani .. :]]

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mama2
Mit csináljak?O.o

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

V43 1105
Pubzoljál, nevesebb klánok szeróján .. :]

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mama2
És tudnál nekem egy jó magyar klánt ajánlani? Ahol nincsenek csíterek?

kas123
szoktam multizni 😊, hát van pár klán ahol beugróként szerepelek, de nem vagyok elkötelezve egyikhez sem teljesen 😊

V43 1105
/r_multigpu 1 , ez a parancs mire való ? :]

mama2
Már van az is😄:S. Te játszol multin? Ha igen,melyik klánba?

kas123
mama2
Már meg van. Kivettem a cd-t, és ott volt:S. At érdekes az, hogy azt írták, hogy a kézikönyv hátulján van... na mindegy:S. A másik problémám: Punkbustert honnan szedhetek le? Mert a cod2-nél, néhány szerverre csak akkor enged be, ha le van töltve pb.

kas123
igen hívd fel, ha õk nem segítenek(pedig segíteniük kell) akkor fényképezd le a dvd-t meg a közikönyv hátulját és írj egy emailt az activision-nak h ez van és h küldjenek vmi cdkulcsot 😄

mama2
Hali skacok. Nagy problémám van: Meg van eredetibe a cod2, de ugye a telepítésnél cdkulcs kell neki, ami elvileg a kézikönyv hátulján van. Na most: a kézikönyv hátulján NINCS semmi. Lent igaz van egy fehér csík, amiben ott kéne lenni a kulcsnak, de csak egy nagy fehér semmmi van. Próbáltam pénzel lekaparni, de nem lehet. Hívjam fel a cdgalaxist(mivel onnan rendeltem a játékot)?

le van törölve minden
báttyó02
ittvan a mappa...minden levan törölve? :S

cod2mappa

main mappa

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
raknám,ha meglenne az iso..:S de most megint szedjem le áá :\\

kas123
sztem rakd újra a cod2-õt

báttyó02
áá srácok segítsetk rajtam plz...:S
most újabban,AKÁRHOVA megyek fel,mindig a #22125-hgez hasonló hibákat ír ki mikor betölti a mapot....leszedtem callofduty.hu-ról ezt a mod cleanert,de hiába teszem be a játék mappájába,nem tünteti el a modokat...mit kéne csinálnom? esetleg a mappákról csináljak képet? most elvileg amit én tudok modot azt letöröltem,de még mindig kidobál 😞

<#eplus2><#eplus2><#idiota><#idiota><#ravasz1><#ravasz1>
jól mondod
Semmi gond, tudjuk be az év végi hajrának😄
Elég ilyenkor az assonyokkal veszekedni...😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

és bocsi az elõzõért
igen jó lesz!nekem se eredeti a játékom és jó és ha crack kell a patchok melé akkor www.gamecopyworld.com
Sziasztok újra,

Olvastam a callofduty. hu -t, ott a letöltések rovatban azt írja, hogy hivatalos patch.....ezek szerin akkor azok is jók a "virágbolti" játékomhoz?😄

Kas123 VIP - nek köszönöm a védelmet😄, mindig reméltem,hogy vannak normális, segítõkész fórumtársak 😄

sorry
kas123
<#mf1><#banplz><#gun> az értelem süt rólad...õ tök korrekten kérdezett te meg leugatod, tudok gratulálni -.-'

http://www.callofduty.hu/ legközelebb olvass F.A.Q.-t mielõtt kérdezel<#banplz><#banplz><#banplz><#mf1><#mf1><#gun><#gun><#gun><#gun>
Sziasztok,

Tudnátok adni egy linket vagy webcímet ahonnan le tudom tölteni az 1.2 és 1.3 patcheket "nem hivatalos" játékhoz?

Elõre is köszi...

javítok: ujját.

te meg haggyadmá bigapó

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

bigapó
elvileg 7 éves kortól kapja az ember az általános mûvelést. Náluk ez vagy kimaradt vagy ennyire lepereg róla minden kultúra...

The Matrix has you...

Egyébként sztem egy átlag ember is megnyalná mind a tíz úját, ha látná a Smackdown vs RAW 08-t.
Nagyon ott van a szeren, nagyon jó géjm, én Karácsonyra kapom meg vélhetõen ps2 mellé.

Engem nem zavar.
Pankráció fanok közt nagy szám a Smackdown vs RAW 08 és youtubera még most megjelenés után is (amcsi november 13. MO meg november vége) kerül fel múvi.
Ott szinte mindegyik végén kiírják a zenéket, ha vmi zenés összeállítást dobnak fel.

Chester1
Örülök h tetszenek a videóim, fõleg a legutóbbival nem kevés munkám volt.
A videó meg "kicsit" más kategória😄
1. hogy full graphon tolják, 2 nem Fraps-es felvétel,3 meg studio készíti a videót(FragVision Studios). Magasabb szintû programokat is használ mint amikkel én dolgozom./pl. After effect, sony soundforge, Seismovision/ Na nembaj nemsokára ezek mind nekemis meglesznek😛 xD
De attól függetlenül k*vajó fragek vannak benne😄
amúgy a Nickelback elõtti szám a Surreal 3 CSs videóban volt😄

Robinho14
http://www.own3d.at/download/934 aki frag moviet akar az ezt nézze meg😄😄 nem kicsit jó sztem Chester neked is ajánlóm bár nekem tetszenek a videóid de bböl azért el lehet lesni pár dolgot😊 meg nézzétek meg ha még nem láttátok😄

Chester1
Nem mondtam h egyáltalán nem írják oda.
Decerto-ba sem volt kiírva, Akkor CSS movie ugyan de a Synced be sem volt kinnt, a
Aláírom Kodiak Source vol3 Movieba ottvan😄
de akkor ha ennyire zavaró odaírom utólag XD

Oda szokták ám.

Chester1
😄 Rise Against - Injection, Rise Against - Roadside 😛😄

Amúgy nagyobb múviknál sem írják oda😄😛

zene mi ?
oda kell ám írni vidi végére 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kas123
A befejezésen kívül jo lett, gratu 😊

báttyó02
nincsmit,és szívesen várom/várjuk a további múvikat ha csinálsz 😊

báttyó02
na megvan,a nevem vmiért nem tetszett a játéknak...

Chester1
Köszönöm a választ, jól látod itt inkább a vágás/effektelésre fektettem a hangsúlyt, valóban a fragek nagyrésze nemvolt nagy de zenére készült és így jobban néz ki.

KÖszönöm az építõjellegû kritikát 😉

báttyó02
tetszetõs...maga az effekt,meg a vidi készítés az 5ös,viszont ami a videóban van nagy része nem oylan nagy szám,de egy 4est simán megér 😊 én 4est adtam rá,szal grat jól sikerült

báttyó02
az mitõl vaan,hogy belépek a klán szerónkra,és kb 2mp mulva,azonnal kidob a pb ? azzal hogy: server disconnected,punkbuster player kicked....máshol nincs ilyen problémám :S

14 alatt😊
De, ha a problémádat akarod beírni, amit nekem is mondtál a pankráció topikban, azt lehet.
Nem megy neki vmiért a multi ugyanis :S. És én nemtom, hogy pontosan mi is a hiba :S :S.

kas123
nyiss 1 portot a cod2nek

Hassel606
Teljesen alap a játék? Nincs valami cfg buhera? <#ravasz1>

csak "úgy" nem <#ravasz1>

ha vállalod a következményeket, akkor ami a csövön kifér

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...